2009 mayıs Bebeklerinin Doğumgunu Organızasyonu:))

araniza girmek istemem ama gülhancim kendini suclu hissetmene dayanamadiğim için lafa girmek istedim..kendi suclu hissedecegin birşey oldugunu sanmiyorum..neticede iptal kararini hepimiz birlikte aldik 3-4 gün öncesinden..hadi cocuklar birer ikişer iyileşmişti ama hava cok yagmurluydu ogun..herşey yolunda olsada hava muhalefetinden gelemeyecektik..bunlarin hiçbiride senin kabahatin degildi..dedigim gibi hepimiz birlikte aldik karari..eminimki meltemde ferda da bu konuda kirgin degillerdir (onlarin adina konusmus gibi oldum ama böyle düşünüyorum acikcasi)..hepimiz üzgünüz ertelendigi için..ama sonucta elden gelen bişey yok..inşaAllah 5 haziranda herşey güzel gelişir ve fire vermeden toplaniriz a.s.

yok cnm aşkolsun Gülhancım olacağı varmış demekki hayırlısı böyleymiş ne yapalım cnm olsun ben evime geldim sonuçta heralde Meltem için daha zor olmuştur ama bence ikinci tarih ertelenmesin,herkes kendini hazırlıyor,uzaktan gelenler için gerçekten zor bi durum oluyor..bi buluşalım olmadı yine buluşuruz ne var sanki dimi ama...Senin kabahatin değil güzelim üzme kendini,suçlu filan yok bebişler iyi olsunda gerisi boş..

Tesekkur ederım Tubacım.Ne bıleyım ıcım cok huzursuz oldu bu konuda.Ama herkes cok uzuldu ve elden gelen bırsey yoktu.Insallah 5 ınde hersey cok guzel olucak.Nurten ve Esen okeylenırse sanırım fıresız yapıcaz.

Saol canım rahatladım bıraz.Ama ınanın ben herkesden daha cok ıstıyordum.Yasanılmayan bır ev olduğu ıcın temızlığı yaptırıp.sarmalarımı bıle sarmıstım.Ama kısmet deılmıs.Insalah bu sefer guzelce bulusalım.Hevesımız kursakta kaldı valla.

ayy gülhancım valla bu konuda bende yorum yapmasam çatlarımm...
erteleme olayına hep beraber karar verdik cnm bu senin sadace sebep oldugun bir şey değildii neden üstüne alınıyorsun anlamadım kuzucukların coğu hastaydı üstelik havada yağışlıydı lütfen bu sebeplerden dolayı kendine pay cıkarma...
söz konusu hastalık olunca bende kimsenin alınganlık yapacagını hiç sanmıyorum..
onlar iyi olsunda biz buluşmasak bile olur..2 lak lak keyif yapcaz diye onları perişan edemezdik değil mi??
o yuzden bence verilmiş en doğru karar ertelemek oldu...

Meltem için gerçekten bende çok üzgünüm keşke biraz daha zamanı olsaydıda aramıza katılabilseydi ..

Ferdacım seninde evine dönmende vardır bi hayır şekerim olayı bu tarafından bak :):) öptükkk seni ve sarı kuzunu :)

zaten bende farklı bişey demedimki cnm...hayırlısı dedim,,
benim içinde bebeklerimizin sağlığı herşeyden önemli ...

Gülhancım boşver artık unut o tarihi üzme kendini bende üzülürüm yoksa okey?öptüm seni ve borayı...

zemuszemuszemuszemuskızlarrrr büyük ihtimalle benim görevim yokkk 5 inde hazır ve nazırım yaniiiii:))

iyi beeee pismisiniz,pasaklımısınız nesiniz siz??? insan sevmezmi temizligi??:hulya::hulya::hulya:
temizlikten çıktım hemide iyi haberlerle çıktım bizimkiler 6.sında yapacaklarmış zemuszemus
bende gelecegim inş...... bide cumadan annemin evi dolar bi ton misafir agırlamaktanda yırrtım sizin sayenizdeeezemuszemuszemuszemus

he iyi cok sukur :) temiz temiz gel bak sakin oraya giderken toz bezi vileda felan getirmeye kalkma he idoyu temizlemeye kalkarsin mazAllahh :)))))))))))

hahahahah damarıma basmasınlar yprım valla... ido neymiş... yaşasın temizlikkk :)))))

evet ya bi liste olsa iyi olur ona göre hazırlık yapalım..

bide tubişş sen hala şu top kurabiyelerden istiyomusun? ya tatlı ya tuzlu yapacagım 2çeşit yapacaktım ama yalnız gelecegim için okadr yüklenemem sen karar ver ben yapım canımmm

esen
ferda
tuba
birsen
sibel
gülhan
semra
hülya
esra(mimaresra)
nurten
pınar
hanife
hande
gelenler ben geliyorum desinlerbi yavs hatırlayamadımmm
sanırım şimdi oldu:))))
pınar görmeden düzelttim:))))

Son düzenleme:
esen
ferda
tuba
birsen
sibel
gülhan
semra
hülya
esra(mimaresra)
nurten
gelenler ben geliyorum desinlerbi yavs hatırlayamadımmm

pınari unutmussun kiz :)

ayrica hanifeyle hande de var..hanife diger topice bişeyler yazmiş ama anlamadim gelip gelmeyecegini..hande de en son ses cikarmadi hala :) ama resim yollamişti bana..

ay hadi inşaAllah firesiz geliriz :)

ben yemek konusunda konusmuyorum artik :umursamaz: sonra kabak başima patliyor :umursamaz: kaydirigubbakcemile3

bencede 1 cesit yap..listenin son halini bulup getireyim buraya..ona göre ister tatli yap ister tuzlu canimcim

son liste bu..

salatalar---- makarna salatasi (esra),patates salatasi(semra),kisir(hülya)
börek---patatesli börek(birsen),sosisli börek(hande)
tatli---pasta,kek(semra),tatli toplar(sibel),elmali kurabiye(pinar),revani(esen)
sarma---gülhan ve hanife
tuzlu kurabiye---tuba

nurtencim sen bu listeye göre takil canim kafana göre :) bana hepsi uyar kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…