2009 mayıs Bebeklerinin Doğumgunu Organızasyonu:))

ya kızlar şimdi bazılarımız katılamayacak ya bu organizasyona çekiliş yapmayacak mıyız
yaparız tabi dogum günleri hediyesiz kutlanırmı?
isteyen istedigi bebege degilde, isteyen çekilişe katılırsa daha sıkı olur:)))
daha siki arkadasliklar derkennnn:)
:roflol:

bide çekilişe katılım zoraki olmasın, öncekiler gibi gönüllü olsun, ne dersiniz kızlar bence çekiliş işi güzel olur bengininde ve tutkununda dediği gibiopuyorumnanaktan
olsun valla:))
hehe tam yazarken adanalıyı izliyordum da ordan estii:)))

bana da uyar canım ne derseniza.s.

adanalı he??:roflol:

bence de çekiliş olsun. gelemeyen arkadaşlar için de bir hatıra olur, gerçi ben geliyorum(!) nasıl olsa ama:roflol::roflol: hani olur da hava muhalefetine filan uğrarsam diye şeettimsempatiksalakcinni

bURCU LOJMANLARAMI TAŞINACAKSIN LOJMAN BENİM EVE ÇOK YAKIN GİDER GELİRİZ VALLA HATTA ÇOK İYİ Bİ ARKADAŞIM LOJMANDA OTURUYOR
ÇEKİLİŞE VARIM BENİ YAZIN MUTLAKA ÇOK HEYECANLI ŞİMDİDEN GÜLHAN TEBRİKLER VALLA

Tutkunum cnm loj.a taşınmıcaz eşyalı bi ev tutmak istiyoruz bakalm, tabiki gidip geliriz cnmmm kaçmaz :)))

kırk yılda bır gırebılıorum (( hazır gırmışken yorum yapayım dedım bacılar bende hedıye olayında ya cekılış yapalım derım yada hıc hedıye olayı olmasın ısteyen ıstedıgıne alsın olursa sankı grup gıbı olurmuş gıbı geldı bana pek hoş olmaz bence benım fıkrım ya hedıye olmasın yada cekılış yapalım derım.....
sımdıden heyecan sardı benı ya :))))))

tamam kızlar sağolun inşallah gelmeyi çok istiyorum ev sahib,ylede bi görüşeyim sakıncası yoksa gelicem:1hug:
Türkiz in kıyafeti çok güzel olmuş maşallah bence değişik renklerinden kızlar giyse, erkeklere de erkek versiyonu bence çok hoş olur ama istemiyomusunuz

Bu arada pasta kek olayında bende bişeyler yapim ne yapim sosisli börek yapim mi

tatlım bizi davet eden yok ki bizde resimlere bakarız artık

aaaa davete ne hacet gulhan gelin dedi gidiyoruZ hepbirlikte budurumda herkes ev sahabi:)))))))

:)) banucummm hee haklısın resimlere bakarız.:))))))))))))) ama çekiliş olursa kızlar katılırım bende hatıra olur en azından.

dırımkızı......fındıklı kurabiye
esen......revanii
knk.....açma
civciv1981..kek
mutahhara.....üzümlü kurabiye
pnrhlt........elmalı kurabiye
semra84.......havuçlu fındıklı kek
HANDEOR........sosisli böğrek

Kız banu gülhan hepimizi davet ettiya işte bacımopuyorumnanaktan

tatlım bizi davet eden yok ki bizde resimlere bakarız artık

merhabalar arkadaslar ben epeydir yazi yazamadim gordugum kadariylan herkesin bebisleri kocaman olmus benim oglumda oyle allah saglikli sihatli buyumelerini nasip etsin ins.butun nisan ve mayis bebislerinin dogum gunlerini kutluyorum .batuhanda mayis beklerken 20 nisanda dunyaya gelmisti koca 1 yil cabucak gecti valla benneyaptımki sikintisiz mutlu sihatli bol parali nice yillar dilerim ogluma ve turkiyedeki turkbayragi butun arkadaslarina.tum annelerede slm

kizlar bence hediyelerden önce şu koca işini halledin ya :) kocalarin ne işi var tiz tiza toplanalim :) eşim duyarsa kesin bi huysuzluk cikarir gibime geliyor :)) eşleriyle gelecek olanlar gelsinler ama eşlerini bi yere yollasinlar yaf :) bizimle olmasinlar :) ne dersiniz?

Kız tuba ben gelirsem eşimde gelir cnm , ama onun bizimle bi alakası olmaz bizimle oturmaz yani başka eş varsa onunla takılır , biz yine kız kızayız ok, başka türlü göndermez zaten

Amannnn ben okumayalı amma şey yazmışsınız sayfaya çok geri kaldım.

Birsom yaz ben tuzlu kurabiye yapıcam,yada dereotlu peynirli poğaça.Biz muhakkak bişeyler yapmalıyız Gülhan'a yük olmak olmaz.

Birkaç arkadaş daha katılacakmış kalabalık olduk süper olacak valla ama Ayşe kaçak istemiyoruz sonra kocan karım kayboldu diye polisi ararda kapımıza dayanırsa naparız.kaydirigubbakcemile3

Hediye işide olsun keyifli oluyor bence.Bu arada katılacakların ismini toplayayım ben çekilişi organize edebilirim.Kim katılıyor bakalım çekilişe?

Son düzenleme:
burcuu hafta sonu olursa ben götürürüm dedi eşim birlikte takılırlar :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…