gel tabi gel çiğ köfteye bayılırımm ay ağzım sulandıkaydirigubbakcemile3
yaparız tabi dogum günleri hediyesiz kutlanırmı?ya kızlar şimdi bazılarımız katılamayacak ya bu organizasyona çekiliş yapmayacak mıyız
isteyen istedigi bebege degilde, isteyen çekilişe katılırsa daha sıkı olur:)))tutkun cnm çekiliş yok zaten konseot olarakda gerek yok bence isteyen istediği bebeğe hediye alsın çünki ....hepimiz bi noktada olsakta herkesin daha sıkı arakdaşlıkları var.....isteyen bence istediğine hediye alsın....zaten buradaki amaç birarada olmak...
:roflol:daha siki arkadasliklar derkennnn:)
Kızlar bence olsun hediyeleşme işi yavs, değişiklik oluyor, tabi birsenin dediği gibi yakın arkadaşlar yine birbirlerinede alır zaten ama maksat herkes bir doğumgünü organizasyonuna dahil olmuş olsun çekilişle , partiye katılamayacak arkadaşlar içinde ayrıca bi doğum günü organizasynu olmuş olur hediyeleşmek bence
olsun valla:))bide çekilişe katılım zoraki olmasın, öncekiler gibi gönüllü olsun, ne dersiniz kızlar bence çekiliş işi güzel olur bengininde ve tutkununda dediği gibiopuyorumnanaktan
hehe tam yazarken adanalıyı izliyordum da ordan estii:)))
bana da uyar canım ne derseniza.s.
ayy kızlar bizim yerimize de eğlenin.aslında eşime desem getirir çünkü eltim istanbulda beykoz konaklarında oturuyor. ama ben şimdi o kadarlık yolu çekemem arabayla( uçağada binmek isterdim amma velakin yükseklik korkum varr off offf..neyse bizde banucumlaaa resimlerinize bakarız.
aaaa davete ne hacet gulhan gelin dedi gidiyoruZ hepbirlikte budurumda herkes ev sahabi:)))))))
tatlım bizi davet eden yok ki bizde resimlere bakarız artık
Selam....
2009 Mayıs Anneleri bebışlerinin doğum gunlerine zaman yaklaşmaya başladı.Benım aklımda bı program var.Bunu sızlerle paylaşmak istıyorum.Ayrı topık acmak istedım,diğer türlü arada kaynayabılır.Bizim topıktede bahsetmıştım.Herkes fıkrını yazarsa mayısa kadar bu veya baska bır programla kocaman bı parti yapalım derim ben.
Şimdiiii.Yalovada bızım cocuklar için cok uygun bı yazlığımız var.Yeşillikler içinde kocaman bır bahce.Hepinizi burda ağırlamaktan buyuk zevk duyarım.İstanbul gelişleri için iki taraftanda 1 saatlık ferıbotla ulaşabılırsınız.Ferıbot sonrası servıs bana aıt.Sizleri alıp geri bırakabılırım.Heryerı balonlarla süsleriz.Kocaman butun totıklerin resımleri olan bı pasta yaptırırız.Pastalar,börekler hazırlar süper bı gun gecırırız dıye duşunuyorum.Şimdiden belirtmek istedım malum kalabalığız,mayısa kadar ancak toparlanırız.
Şayet yol sorun olur.İstanbul yapalım dersenız.Onada varım.Yeterki tarıhı önceden kararlaştıralım.Ve istanbulda iyi bır mekan bulalım.
Hadı bakım annişler.Herkes fıkrını yazsın.Ve bebişlerin unutamıyacağı ilk doğum gunlerini yapalım.
dırımkızı......fındıklı kurabiye
esen......revanii
knk.....açma
civciv1981..kek
mutahhara.....üzümlü kurabiye
pnrhlt........elmalı kurabiye
semra84.......havuçlu fındıklı kek
HANDEOR........sosisli böğrek
kizlar bence hediyelerden önce şu koca işini halledin ya :) kocalarin ne işi var tiz tiza toplanalim :) eşim duyarsa kesin bi huysuzluk cikarir gibime geliyor :)) eşleriyle gelecek olanlar gelsinler ama eşlerini bi yere yollasinlar yaf :) bizimle olmasinlar :) ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?