Amannnn ben okumayalı amma şey yazmışsınız sayfaya çok geri kaldım.
Birsom yaz ben tuzlu kurabiye yapıcam,yada dereotlu peynirli poğaça.Biz muhakkak bişeyler yapmalıyız Gülhan'a yük olmak olmaz.
Birkaç arkadaş daha katılacakmış kalabalık olduk süper olacak valla ama Ayşe kaçak istemiyoruz sonra kocan karım kayboldu diye polisi ararda kapımıza dayanırsa naparız.kaydirigubbakcemile3
Hediye işide olsun keyifli oluyor bence.Bu arada katılacakların ismini toplayayım ben çekilişi organize edebilirim.Kim katılıyor bakalım çekilişe?
burcuu hafta sonu olursa ben götürürüm dedi eşim birlikte takılırlar :))
benim eşimde sorun çıkarabilir du bakalım bi konuşayım bakalım ne diyecekkizlar bence hediyelerden önce şu koca işini halledin ya :) kocalarin ne işi var tiz tiza toplanalim :) eşim duyarsa kesin bi huysuzluk cikarir gibime geliyor :)) eşleriyle gelecek olanlar gelsinler ama eşlerini bi yere yollasinlar yaf :) bizimle olmasinlar :) ne dersiniz?
beni yaz kardeşşşşAmannnn ben okumayalı amma şey yazmışsınız sayfaya çok geri kaldım.
Birsom yaz ben tuzlu kurabiye yapıcam,yada dereotlu peynirli poğaça.Biz muhakkak bişeyler yapmalıyız Gülhan'a yük olmak olmaz.
Birkaç arkadaş daha katılacakmış kalabalık olduk süper olacak valla ama Ayşe kaçak istemiyoruz sonra kocan karım kayboldu diye polisi ararda kapımıza dayanırsa naparız.kaydirigubbakcemile3
Hediye işide olsun keyifli oluyor bence.Bu arada katılacakların ismini toplayayım ben çekilişi organize edebilirim.Kim katılıyor bakalım çekilişe?
ay bizimki nediyecek bakalım zaten hafta sonu olmalı yoksa ben gelememmmmmburcuu hafta sonu olursa ben götürürüm dedi eşim birlikte takılırlar :))
......
birsen cnm biz niye yokuz listede:uhm:
kizlar bence hediyelerden önce şu koca işini halledin ya :) kocalarin ne işi var tiz tiza toplanalim :) eşim duyarsa kesin bi huysuzluk cikarir gibime geliyor :)) eşleriyle gelecek olanlar gelsinler ama eşlerini bi yere yollasinlar yaf :) bizimle olmasinlar :) ne dersiniz?
dırımkızı......fındıklı kurabiye
esen......revanii
knk.....açma
civciv1981..kek
mutahhara.....üzümlü kurabiye
pnrhlt........elmalı kurabiye
semra84.......havuçlu fındıklı kek
HANDEOR........sosisli böğrek
sibiko .......yuzlu kurabiye
merhabalar arkadaslar ben epeydir yazi yazamadim gordugum kadariylan herkesin bebisleri kocaman olmus benim oglumda oyle allah saglikli sihatli buyumelerini nasip etsin ins.butun nisan ve mayis bebislerinin dogum gunlerini kutluyorum .batuhanda mayis beklerken 20 nisanda dunyaya gelmisti koca 1 yil cabucak gecti valla benneyaptımki sikintisiz mutlu sihatli bol parali nice yillar dilerim ogluma ve turkiyedeki turkbayragi butun arkadaslarina.tum annelerede slm
kizlar bence hediyelerden önce şu koca işini halledin ya :) kocalarin ne işi var tiz tiza toplanalim :) eşim duyarsa kesin bi huysuzluk cikarir gibime geliyor :)) eşleriyle gelecek olanlar gelsinler ama eşlerini bi yere yollasinlar yaf :) bizimle olmasinlar :) ne dersiniz?
yuzlu kurabiye de ilk kez duydum :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
(şimdi derki ;ben ikiz annesiyim tuşlara basarken karıştırmış olabilirimm)
yuzlu kurabiye de ilk kez duydum :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
(şimdi derki ;ben ikiz annesiyim tuşlara basarken karıştırmış olabilirimm)
mrb kızlar.topiği başatan sona okudum.herşey çok güzel olucak gibi görünüyor.benim annenler yalovada cnm sizin yazlık yalovanın neresinde tam olarak.o dönemlerde biz annemlerde oluyoruz.dilerseniz bizde katılmak isteriz.
eşim çok güzel çiğ köfte yoğuruyor bende mercimek köftesi tuzlu kurabiye bide su böreği yaparım.
eveet benden habersiz organizasyon var dünürümde bide ve ben en son duydum çok bozuldum bak gülhan
1.hafta sonu olursa kocişide ikna etcem gelirim
2.Pendikteyim yakın arkadaşlar beraber gidelim izinim daha rahat olur
3.kızımın diş mısırı kıyafeti yöresel cumartesi face atcam resimleri 70 tl ye aldık şalvar, kaftan. taç eldivenler ve örtüsü
4.bende kurabiye yapmayım herhangi bi şey yaparım farketmez yani
5.150 çok ya indirin şunu çünkü kociş olmaz der sonra gözüm kalır
6.Burcuu pendikteyim burayamı gelcen bizde kal kız misafir ederim
7.çok heyecanlandım dünür kınalığımızla geliyoz ona göre.....
8.Çekiliş varmı hediyeleşcezmi?
9.tarihi netleştirin ben herzaman gelemiyorum banada haber verin kaçırırsam üzülürüm
:roflol: mayıs ayına uçak biletimi buldum:roflol::roflol::roflol:
burda havaalnı da yok tabiki,kayseriden sabiha gökçen'eaklinialirimsmile:lepi:
gidiş dönüş 120-130'a filan ayarlıyorumzemuszemus
tabi bu durumdan kocamın ve okul müdürümün haberleri yoksempatiksalakcinni
sanırım kaçıp gelicem:roflol::roflol:
eveet benden habersiz organizasyon var dünürümde bide ve ben en son duydum çok bozuldum bak gülhan
1.hafta sonu olursa kocişide ikna etcem gelirim
2.Pendikteyim yakın arkadaşlar beraber gidelim izinim daha rahat olur
3.kızımın diş mısırı kıyafeti yöresel cumartesi face atcam resimleri 70 tl ye aldık şalvar, kaftan. taç eldivenler ve örtüsü
4.bende kurabiye yapmayım herhangi bi şey yaparım farketmez yani
5.150 çok ya indirin şunu çünkü kociş olmaz der sonra gözüm kalır
6.Burcuu pendikteyim burayamı gelcen bizde kal kız misafir ederim
7.çok heyecanlandım dünür kınalığımızla geliyoz ona göre.....
8.Çekiliş varmı hediyeleşcezmi?
9.tarihi netleştirin ben herzaman gelemiyorum banada haber verin kaçırırsam üzülürüm[/QUOTE
tarıh netlesınce ozelden mesaj atarım ben sanayerimsenibensenın dünürden hayır yok sanakaydirigubbakcemile3
Hain tırtıl bak dünürle aramı acıyo.Valla Bora kalır Durunun basına söylıyeyım.
Selam Kızlar
çok sık giremesemde arada girip okuyorum yazdıklarınızı sizin gibi hamilelikten beri birlikte değiliz ama sizi ve bebişlerinizi çok seviyorum, yakından tanımak istiyorum böyle bir doğumgünü unutulmaz olur çok heyecan verici, dış kapının dış mandalı gibi görmezseniz Masal ve bende katılmak istiyoruz
Aaaa o nasıl söz tatlım.Hepimiz cok sevınırız.
tatlım bizi davet eden yok ki bizde resimlere bakarız artık
aaaa davete ne hacet gulhan gelin dedi gidiyoruZ hepbirlikte budurumda herkes ev sahabi:)))))))
:)) banucummm hee haklısın resimlere bakarız.:))))))))))))) ama çekiliş olursa kızlar katılırım bende hatıra olur en azından.
Kız Banu ne davetı siz geliriz deyın keske.Basımızın üstüne.Esen doğru dıyo evsahıbı filan yok hepimiz aynıyız.
Şu olayı çözelim bakalım.
Sibelim bende varım.
cnm benim ne yapacaksın ....ben göremedim yaaa...
ikiz annesiyim atlayabilirim...
birdaha belirt lütfen
cnm ben doğumgünlerini bu büyük organisyon için topladım..
bizim ameliyat işimiz var bakalım ne zamana gelecek doğumgünü tarihi ve bizim ameliyatla çakışmasın diye zaman ayarı yapacam..
koca işide eğer mayıs 20 li zamanı olursa bu iş gülhanın kocası olamaycak
oyüzden 20 vakti geçirelim isityorum....gülhanın kocası ev sahipliği yapack ve erkekler ayrı olacak ...
Şimdiiiii tarıh nezaman belirlerız acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?