Bende bugün ilk kez brokoli verdim ogluma. Brokoli, patates ve cok az kirmizi biberi buharda pisirdim. Iyice yumsadiklarinda catalla ezip, süzgecten gecirdim. Kaynamis su katip biraz kivamli bir bulamac elde ettim. 20 ml kadar anne sütü ve 1 cay kasigi kolza yagi(Doruk icin kullandigim özel bir yag) ile birlikte koyu corba kivaminda verdim ogluma. Azicik pütürlerden rahatsiz oldu ama bitirdi hepsini...
slm arkadaslar benım bebegım 6 aylık 9 kılo kılosu ıyı dıye sadece emzırdım sımdı yavas yavars ek gıdaya gecmek ıstıyorum meyvelerı ne kadar verıcemı,devam maması kullanmalımıyım bılmıyorum bıraz bılgı verırsenız sevınırım sımdıden tsk.ler
kızlar size bir sorum olacak şimdi Ahsen sabah 5 te bir emiyor sonra 8 de emiyor uyuyor sabah 10 da kalkıyor emzirmeden kahvaltı veriyorum
sonra okula giderken emzirip gidiyorum annemde
ben gitttikten sonra biraz oynatıp meyvesini veriyormuş sonra uyutuyormş
uyanınca çorbasını veriyormuş oynayıp saat 5 gibi bıraktığım sütü yaklaşık 120-180cc arası verip uyutuyormuş
5.30 gibi ben geliyorum ben geldiğimde tok oluyor emmeyi reddediyor saat 7 gibi emiyor tek göğsümü çünkü iyice dolduğu için yetiyor ona
bu durumda yoğurdunu ancak 9-10 gibi yedirebiliyorum sonra yine emiyor emzirmezsem göğsüm acıyor zaten bende emzirmek istiyorum bolbol gece muhallebisine fırsat kalmıyor
eeee ben ne yapıcam şimdi sabah kahvaltısını vermesem saatler kaydığı için muhallebisine zaman kalıyor ama verirsem zaman yok
ne diyorsunuz bu duruma yorumunuz nedir
amma uzun anlattım heeeee
kızlar size bir sorum olacak şimdi Ahsen sabah 5 te bir emiyor sonra 8 de emiyor uyuyor sabah 10 da kalkıyor emzirmeden kahvaltı veriyorum
uyanınca çorbasını veriyormuş oynayıp saat 5 gibi bıraktığım sütü yaklaşık 120-180cc arası verip uyutuyormuş
5.30 gibi ben geliyorum ben geldiğimde tok oluyor emmeyi reddediyor saat 7 gibi emiyor tek göğsümü çünkü iyice dolduğu için yetiyor ona
bu durumda yoğurdunu ancak 9-10 gibi yedirebiliyorum sonra yine emiyor emzirmezsem göğsüm acıyor zaten bende emzirmek istiyorum bolbol gece muhallebisine fırsat kalmıyor
eeee ben ne yapıcam şimdi sabah kahvaltısını vermesem saatler kaydığı için muhallebisine zaman kalıyor ama verirsem zaman yok
Ohhh afiyet olsun kuzuma a.s.
Canım maşallah bebeğineEğer sütün yeterli ise devam mamasına gerek yok bence. Önce meyve ile başlarsın. Aynı meyveden 3 gün arka arkaya verki bi alerjisi varmı onu kontrol edersin. Önce yarım meyve ile başla. 1 hafta sonra arttırır yediği kadar verirsin. Sonra yoğurt vermeye başlarsın. Sonra da çorba ve kahvaltı diye devam eder. Ama tabi en iyisini doktorun bilir. Biz mayıs anneleri bu sırayla gidiyoruz genelde. Sen doktoruna da bi danış a.s.
sagol canım hepımızın bebegıne naza rdegmesın ınsallah.sımdılık sutum yetıyo dedınız gıbı meyveyle basladım. Bısey daha sorucam cok olmazsam yogurdu kendınız mı mayalıyosunuz gunluk yoksa hazır yogurt mu verıyosunuz ? paket sutlerden yogurt mayalanırmı acaba tsk.ler
merabalar bayanlar
bizde kuzucumla ek gıdaya yeni geçtik
ama biraz kafamız karışık bende işe başlayınca özellikle ne yapacağız bilmiyorum
kahvaltıyı sormak istiyorum size biz yarım yumurtayla, suda bekletip tuzunu almaya çalıştığım keçi peyniri veriyorum. dr devam maması ile karıştır ver dedi; annemlerde süte karıştır dio siz nasıl veriyorsunuz birde peynir tercihinizi sormak istiyorum bebekler için özel peynirler vamış sanırım, ondan kullanan varmı? offf en kolayı emzirmekmiş yaaaa :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?