anneler ben de mayıs annesiyim. tarifler için teşekkürler.
Yalnız dikkat edilmesi gereken şeyler var. Dr. eti 7. aydan tavuğu da 8, aydan sonra önerdi. İnternette de araştırdım hepsi bu yönde. Keza yumurta sarısı sadece 7. aydan sonra. Sizler doktorunuza danışarak mı bunları veriyorsunuz??
inş sever canım kuzucukkk dene bı bakalım..yumurta koyma ıstersen basta....sewerse sora bıde yumurtalı denersın.afıyetolsun kuzucuklara yarasınnnzemuszemus
Merhaba kızlar size birşey sorucam ben kızıma kahvaltı olarak miluanın kahvaltısı 8 tahıllı veriyorum içine yumurta sarısı keçi peyniri bide kçiboynuzu pekmezi koyuyorum (bunlar daha yararlıymış) birazda dövülmüş ceviz koyuyorum devam sütüyle yapıyorum ama milupayı almak istemiyorum bunları ben neyle karıştırabilirm netten baktım bir iki tarife mısır unu diyor ama ağır olmazmı ayrı ayrıda yemiyor ,bebe bisküviside vermek istemiyorum sizce başka neyle karıstırabilirm
Yani kahvaltılık olmazsa bebe bisküvisi dedi bizim doktor ama ben hep kahvaltılık koyuyorum. Belki pirinç unu olabilir yada tam buğday ekmeği :uhm:
tam buğday ekmeğini rondodan geçirip ıhlamurla karıştırabilirsin
Selam kızlar
Masal Hanım bugünkü mamasını sevdi, çok basit belki denemişsinizdir ama yine yazayım ben
2 domates
1 havuç
yarım çarliston biber
yarım kırmızı biber
1 yemek kaşığı kıyma
yarım kase gibi tel şehriye
domatesi, havucu rendeledim biberleri küçük küçük doğradım, kıymayı çok az bi yağda kavurdum
sonra domates havuç ve biberleri içine attım biraz daha kavurdum sonra su ekledim biraz kaynadı sonrada şehriyeyi ekledim. Bayağı yoğun oldu püre gibi tabağa aldım çatalla ezdim.Kıymayı haşlamak yağda kavurmamak gerekiyo ama napim normal sebzeleri yemiyo bide böle deniyeyi,m dedim kendimize yapar gibi yine çok yemedi ama sebzeye nazaran iyi yedi. Kalanına da sıu ekliycem biz içcez :))Kuzucuklar severler inşallah
çok mu olmuş burcucum
selam kızlar,
Bugün ceviz içini çektik rondoyla, un gibi olmadı ama baya ufaldı, fakat kavanoza koyduğumda sanki yağlanmış veya nemlenmiş gibi geldi bana, siz kurutuyormusunuz kavanoza koymadan önce? yoksa normal mi bu şekilde olması. Bu arada cevizler tazeydi ondan da olmuş olabilirmi ki?
Bu arada kıymayı nasıl veriyorsunuz? nasıl ve ne kadar pişiriyorsunuz?
selam kızlar. bu mevsimde çorbalarına nasıl domates koyuyorsunuz? bu zamanda domatesler hormonlu değil mi? ben güvenip de koyamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?