Eveeeeeet kızlar gelelim bizim çorbaya, içine patates, kereviz, tarhana , mercimek, kıyma, yağ ,su ,salça koydum, miktarlara dikkat etmedim göz kararıydı, düdüklüde bu sefer 20 dk pişirdim ve sonuç mükemmel oldu kağan için, koca bi kase gümledi uzzzzuuuuuuun zaman sebze yememe inadından sonra ilaç gibi geldi :))) sizde deneyina.s.
yarasın yakışıklıma
Siriron eline sağlık çok lezzetli bir çorbaya benziyo deniycem canım
burcu eline sağlık canımcım bende deniyeyim bakim, ay bizim tuzlucu dün akşam küçücük şekerpare verdim ağzına öğürdü ya hiç tatlı sevmiyo bu kız sabah kahvaltısındaki karışımı bile tuzlu hale nasıl getirsem diye uğraşıyorum, bisküvi koymuyorum artık hiççç
BUGUNKU YAGIZ EFENIN MONUSUUUUU:=))
SÜTLÜ PIRASALI HAVUÇ ÇORBASIII
1tatlı kaşıgı tereyağı
1.5 yemek kaşığı un
1kucuk havuç
1 pırasanın beyaz yeri
1su bardagı su veya et suyu
2 su bardağı süt
1 tutam dereotu
tereyagını tencerede erıttıkten sora unu koyup hafıf pembelesınceye kadar kavuruyoruz....sora suyu yada et suyunu ekleyıp peşıne sutu koyuyoruz karıstırmaya dewam un topaklanmasın dıye....havucları rendeleyelım...pırasayıda sogan dograr gıbı kucuk kucuk dograyalım..hazırladıgımız havuc ve pırasayı tencere-ye ılave edelım..kaynayana kadar karıstıralım...kaynadıktan sora dereotunu ekleyıp 5dk daha kaynatıp kapatalım..afıyet olsun kuzucuklara......
Eveeeeeet kızlar gelelim bizim çorbaya, içine patates, kereviz, tarhana , mercimek, kıyma, yağ ,su ,salça koydum, miktarlara dikkat etmedim göz kararıydı, düdüklüde bu sefer 20 dk pişirdim ve sonuç mükemmel oldu kağan için, koca bi kase gümledi uzzzzuuuuuuun zaman sebze yememe inadından sonra ilaç gibi geldi :))) sizde deneyina.s.
burcu ve aslı ikinizin çorbası da çok güzel dur deniycem bende ama ben kendim hiç kereviz yemediğim için Ahsene de vermedim ona niye vermediysem yarın alayım bari
bugün bende sulu köfte yaptım çok severek yemiş ben görmedim
kızlar sulu koftenın suyunu pişerken kendınız ayarlayabılırsınız ben unu bıraz fazla koymusum sanırım pişerken su ekledım ben içineeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?