2009 Mayıs Bebişlerinin Ek Gıdaları

buarada ben pişirirkende içine bıkacdamla lımon ılave ettım yagız bıraz ekşimsi tatları daha sewerek yıyor ıstege baglı deneyebılırsınızzzzzzzz bacılar..
mesela benımkı yourt yemıyordu bıara içine cok kucuk bır diş sarımsak ezıp attıgımda bı yıyorkı sormayın sarımsak dogal antıbıyotık zaten uc gunde bı sarımsaklı yedırıyorum yourdu şimdi yagızaa hemde uykuu yapıoooooo:))))buda dip not olsunnnn bacılarrrr:=)))

cccccv z

afiyet olsun kuzuma, eline sağlık cnm üstteki yorumu kağan yaptı :))

kaan paşamınnn yorumu içinnnn cokk tesekkurrederım kuzucumaaaa tuslara basan parmklarını ısıyıyıyımmmmmm ben onunnnn

afiyet olsun kuzuma, eline sağlık cnm üstteki yorumu kağan yaptı :))

kaydirigubbakcemile3 senide yağızıda öpüyoruz cnmopuyorumnanaktan

bızde optukk canımm sızı mayıs annelrıne cwp yazamadım sana net gıttı o ara.ıyıyız canımm bız yagız aynı yayamazz teytesıııı....kaancımda ıyıdır ınsallahhh cok optukk sıuzı burcucummmm

kızlar bişey sorcam ya aranızda devam sütü vereniniz varmı. benim gıbıı ek gıda verıyorum geceleri anne sütüde veriyorum. ama doktorum bagısısklık gucelenmesı ıcın anne sutunu az alıyo devam sütüde ver dedi tek basına ek gıda bagısısklıgı güclendırmıyormuş.kızım mama hıc yemedi sevmıyo ne yapcam kı

selam melek canım ben ek gıdayla birlikte anne sütü veriyorum dr uma mamada vereyim m,i diye sordum ama gerek yok bu aydan sonra mamaya başlamak gereksiz gece uyanıp ağlamıyorsa sütün yetiyordur dedi

selam melek canım ben ek gıdayla birlikte anne sütü veriyorum dr uma mamada vereyim m,i diye sordum ama gerek yok bu aydan sonra mamaya başlamak gereksiz gece uyanıp ağlamıyorsa sütün yetiyordur dedi

Cnm gece uyanıp ağlamıyosa yeterlidir demişsin, mesela benim sütüm yeterli ama kağan gece emmek için uyanıyo
:uhm:

Ben 5.aydan itibaren veriyorum canım. Emziriyorum ama yeterli gelmiyor. Doktorumda devam etmemi söyledi. Sabah kahvaltı, öğlen çorba yada yemek, meyve ve yoğurt harici 2 yada 3 kerede devam sütü içiyor a.s. Aralarda da beni emiyor a.s.

teşekkurler kızlar bende alıcam ve denıyecem bırkere daha bakalım ne olacak kafamı karıstırdı doktorum ben icsınden yanayım sütüm yetmiyor cünkü.

Cnm gece uyanıp ağlamıyosa yeterlidir demişsin, mesela benim sütüm yeterli ama kağan gece emmek için uyanıyo
:uhm:

burcucum bwnim kizim ac ac uyuyormu acaba ytiyormudur ki sutum ay simdi kafama takildi sorayim bi dr abakalim ne diyecwk:uhm:

burcucum bwnim kizim ac ac uyuyormu acaba ytiyormudur ki sutum ay simdi kafama takildi sorayim bi dr abakalim ne diyecwk:uhm:

Cnm sor bencede bi yanlış anlaşılma var sanki bu işte, bebekler gece karnını doyurmak için kalkar benim bildiğim en az 1 sefer, kız kuzucuk cuk cuk çekiyo uykusunda karnını şişirip uyumaya aynen devam ediyo
a.s

Son düzenleme:
esencim sen muhallebi veriyorsun yatmadan önce belki o tutuyordur..hem her cocuk bir olmaz..serra dogdugundan beri gece uykusuna gecince bi daha uyanmaz(diş cikarcagi zamanlar huysuzluktan agliyor,o ayri)..ben hep uykusunda emzirirdim onu..şimdide artik gece hiçbişey vermiyorum cogu zaman..eger muhallebisini bitirmemişse gece süt veriyorum..ama o da uykusunda veriyorum..panik yapma hemen

benimkide gece uykusuna geçtimi açlıktan uyanmyor..

ki ben yatarken veriyorum en geç saat 2 yada 3gibi 150cc mama veriyorum ve sabah 10-11e kadar uyanmıyor..
bencede her çocuk farklı bide alışkanlık var tabi.. nasıl alışırsaa öyle gidiyor...

köfteyi sevmiyor kuru geliyor. ya da ben beceremedim çünkü ben de tadına baktım gerçekten kuru olmuş. benim bile ağzımda büyüdü:) ben de yemeklere kıyma koyuyorum öle yesin diyorum ne yapayım... pilav makarnayı seviyor.. ama büyük oğlum da bebekken pilav severdi hep kabız olurdu buna yüz vermek istemiyorum şimdiden... alışmasın fazla...
2.lerde daha deneyimli mi yoksa gaddar mı olunuyor bilmem...önceden olsa aman sevdiği olsun yeterki yesin derdim.. şimdi nasıl olsa acıkacak ve mecbur yiyecek diyorum...

alt iki dişimiz 5,5 aylık idi çıktı başka hiç dişimiz çıkmadı çıksa da rahatlasak...
iyiki bu forum var.. yoksa insan sadece kendi çocuğu öle sanıyor...

bu arada benim şanssızlığım sanırım ilk çocuğumda bu da gece o kadar sık uyanıyor ki sayamıyorum artık gündüz de işe geldiğimden. gece birlikte yatıyoz en azından uykum açılmadan memeyi açıp veriyom... bazen bir bakıyom ben öle uyuya kalmışım.....
ilk oğlumu 2 aylık idi oda ve yatağını ayırmıştım ama ben gece hiç uyumadığımdan tabi migren krizlerim çıkmıştı ortaya kaçkez bilmediğim için zehirlendim sanmıştım acile gitmiştik kustuğum için meğer migrenmiş.. bunda o yüzden aynı yataktayız en azından migrenim azmasın diye uykum dağılmıyor falan ... ama huzursuzum ilerisi için yatağını ayıramadım diye tabi...

esencim muhallebi yiyorsa ondan kalkmıyordur bazı geceleri.selin mesela süt aldıysa çok sık uyanıyor ama muhallebi yediyse hiç uyanmaz.

canım sanada geçmiş olsun migren krizleri çok felaket bilirim. kaç kez hastanelik olduğumu(

teşekkurler kızlar bende alıcam ve denıyecem bırkere daha bakalım ne olacak kafamı karıstırdı doktorum ben icsınden yanayım sütüm yetmiyor cünkü.

Canım bi dene bakalım. Çocuk doyuyor olsa istemez zaten a.s.

Benimkide yatarken mama yemişte olsa gece 2-3 kere uyanıyor emmek için. Uykusunda mama vermeyi denedim kaç sefer ama istemiyor. Gece illa beni emecek. Allah'tan yanımda yatıyorda git gel derdi yok. Salak olurdum valla bu uyanmalara kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…