cccccv zkızlarrr yagızın bugunku menusuuuuuopuyorumnanaktan
ETLI NOHUTLU KEREVIZ YEMEĞİİİ..
kerevızler soyulur lımonla tuzla guzelce ovulur bekletılırrr...o sırada kucuk tencereye az zeytınyagı az domatez(ben difrize atmıştım mevsım domatezınden)cevrılır kasıgın ucuyla0 ew yapımı bıber salcası eklenırr beklemekte olan kerevızler cıkartılıp tencereye atılır.ıkı parca kusbası et ılave edılır.onceden haslanıp dıfrıze atılan nohuttan ıcıne yarım avuc kadar ılave edılır ve pişmeye bırakılır.içine az su ılave..ve ben kaynatıp tablet tyaptıgım etsuyundanda ılave ettım.piştikten sora catalla hafıf ezılırrr afıyet olsun kuzucuklara..yagız yanında bı kase yourtla afıyetle yedıııııııııı uamrım dıger kuzucuklarda sewerrrrrcokacimcoook
afiyet olsun kuzuma, eline sağlık cnm üstteki yorumu kağan yaptı :))kızlarrr yagızın bugunku menusuuuuuopuyorumnanaktan
ETLI NOHUTLU KEREVIZ YEMEĞııı..
kerevızler soyulur lımonla tuzla guzelce ovulur bekletılırrr...o sırada kucuk tencereye az zeytınyagı az domatez(ben difrize atmıştım mevsım domatezınden)cevrılır kasıgın ucuyla0 ew yapımı bıber salcası eklenırr beklemekte olan kerevızler cıkartılıp tencereye atılır.ıkı parca kusbası et ılave edılır.onceden haslanıp dıfrıze atılan nohuttan ıcıne yarım avuc kadar ılave edılır ve pişmeye bırakılır.içine az su ılave..ve ben kaynatıp tablet tyaptıgım etsuyundanda ılave ettım.piştikten sora catalla hafıf ezılırrr afıyet olsun kuzucuklara..yagız yanında bı kase yourtla afıyetle yedıııııııııı uamrım dıger kuzucuklarda sewerrrrrcokacimcoook
kaan paşamınnn yorumu içinnnn cokk tesekkurrederım kuzucumaaaa tuslara basan parmklarını ısıyıyıyımmmmmm ben onunnnn
afiyet olsun kuzuma, eline sağlık cnm üstteki yorumu kağan yaptı :))
kaydirigubbakcemile3 senide yağızıda öpüyoruz cnmopuyorumnanaktan
selam melek canım ben ek gıdayla birlikte anne sütü veriyorum dr uma mamada vereyim m,i diye sordum ama gerek yok bu aydan sonra mamaya başlamak gereksiz gece uyanıp ağlamıyorsa sütün yetiyordur dedi
kızlar bişey sorcam ya aranızda devam sütü vereniniz varmı. benim gıbıı ek gıda verıyorum geceleri anne sütüde veriyorum. ama doktorum bagısısklık gucelenmesı ıcın anne sutunu az alıyo devam sütüde ver dedi tek basına ek gıda bagısısklıgı güclendırmıyormuş.kızım mama hıc yemedi sevmıyo ne yapcam kı
Cnm gece uyanıp ağlamıyosa yeterlidir demişsin, mesela benim sütüm yeterli ama kağan gece emmek için uyanıyo:uhm:
burcucum bwnim kizim ac ac uyuyormu acaba ytiyormudur ki sutum ay simdi kafama takildi sorayim bi dr abakalim ne diyecwk:uhm:
teşekkürler cnmmm :))) geçenlerde köfte pilav verdim benimkine ufak parçalar halinde deneme amaçlı ama öğün olarak kuru köfte kuru pilav yemiyo sanırım yumuşak gıdalar daha kolay geldiği için onlardan istiyo, cnm diştendir yememesi, kağanda bazen yapıyo ben hep dişlerine yoruyorum, seninki kuru pilav kuru köfte fln yiyormu nasıl veriyosun onları
teşekkurler kızlar bende alıcam ve denıyecem bırkere daha bakalım ne olacak kafamı karıstırdı doktorum ben icsınden yanayım sütüm yetmiyor cünkü.
Cnm sor bencede bi yanlış anlaşılma var sanki bu işte, bebekler gece karnını doyurmak için kalkar benim bildiğim en az 1 sefer, kız kuzucuk cuk cuk çekiyo uykusunda karnını şişirip uyumaya aynen devam ediyoa.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?