2009 Mays Annelerinin kalan kilolar :))

ya baktımda tam 19gün önce yazmışım 64üm die eee ben hala 64üm!!!:uhm:

hiçmi 1 kilocuk falan kilo vermez insan yada alamz yahu!

accık göbek indi ama cüsse duruyo...

:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool: 52.4 olmuşumm kaldı 2.4 gr delikafaduldendelikafadulden darısı kilo veremiyenlerin başına :roflol::roflol:

ayy kızlar dün mevlütte bile herkez şok oldu nasıl bu kadar incelebildim diye demekki benim çogu şişlikmiş yafs :uhm:

selam kızlar ben doguma gıderken 88 kg ıdım şimdi 80 kg gelıyorum hamılelıgımde 9kg almıstım 8kg gıttı bu kadar kaybetcegımı hıc sannetmıyodum

Son düzenleme:
kızlar ben 16. gün tartıldım bugün 21 günlüğüz 16. günde 52 kiloydum yav bende neden durmaz bu kilolar anlamıyom.iki kilo kalmış ama onlarda güğüslerimdir eminim.göniş inmedi ama hala biraz var.giden 7 kilo nereden gitti peki((azcık tombiş olsam ne var sanki.yookkk ama bende dursalar günaha girerler illa gidicekler.ilk kızımda 48le kalmıştım 60la bitirmiştim hastaneden çıktığıumda 50 kiloydum.2 kilo hediye kalmıştı şimdide vermem artık heralde 2 kiloda bu kızımdan hediye kalsın artık:))

kilo vermek isteyen hanımlar size tavsiyem temizlik hastası olun bebişi emzirin uyudumu direk işe saldırın bidakka bile oturmayın otursanız bile oturduğunuz yerden iş yapın.işleriniz bittimi girin mutfağa kek yapın sonra afiyetle yaptığınız keki yiyin.:))ben bu şekilde verdim galiba.evde yapıcak iş kalmadımı ya kek yapıyorum yada poşetlik yapıyorum damacanaya kıyafet dikiyorum:)))

kızlar yaaa ben bi dk. duramıyorum evimde çamaşır yemek bulaşık silmek süpürmek çocuklar ama hala tık yok 82 de kaldımmm annemde azcık ipe un serdim sadece evde üstelik tek öğün yemekle duruyorum yemek yemeğe vaktim kalmıyor

51 le hamile kaldım 67 ile doğuma gittim üç gün sonra 61 kiloydum 29 gün oldu doğum yapalı şuan 58 im 3 kilo vermişim çok az değil mi hiç birşeyim olmuyor nasıl verdiniz kiloları bide ne kadar zamanda önceki halinize döndünüz

72,5 ile başlamıştım sanırım 86,5la falan girdim doğuma son hafta tartılmadım çünkü
8 gün oldu doğum yapalı 78 kiloya inmişim bilmem nasıl vereceğim bu kiloları

kızlar bende 78 ile girdim doğuma şimdi 70 kiloyum,10 kilo fazlam var nasıl vericem bilemyorum.senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…