bende idrar kaçırıyorum......geda bebek aşşağa inince alt tarafta müthiş baskı oluyo aniden idrar fln kaçırıyosun,bence şimdiye kadar inmiştir seninki 34 haftadasın nerdeyse heheh............................sertleşmelerde rahim kasılıyo kendini doğuma hazırlıyo artık canım................................
oy maşallah 6 cm kalmamış bi şey sen su gibi dogurursun.....................herkese merhabalar bugün doktorumuza gittik nst te sancı yoğun çıkmadı ama açıklığım 6 cm olmuş doktor mucizesin hala ayakta geziyosun nasıl oluyo bende anlamıyorum diyor sancılarım olmadığı için doğumu gerçekleştirmedi.36 haftayı doldurduğum için artık kalkamadan yatmak yok ama haftaya açıklık 6 cm i geçerse sancıda olmasa suni sancıyla büyük olasılıkla doğumu gerçekleştiricekmiş sanırım önce doğuranız ben olucam:)))
konusu neeeeeeekimse konuşmuyoooo..
o zaman bir bulut olsam dizisini izleyen varmı konusu bana ilginç geldi tavsiye ederim!!
hehehheheheekızlar suyum geldi :1shok:
kihkihkih:roflol:
(inanmış gibi yapın hadi sayfalar ilerlesin sonra şaka olduğunu söylücem)naniknanik
maşallah bebegine................Bu arada bugünkü kontrolümüzde çok şükür ki iyi geçti. Bebişim aylar sonra ilk kez bize poz verdi, profilden aynı dayısı:))) Kilosu 2400 olmuş, çok şükür herşeyi normal umarım son 5 haftamızıda sağlıkla tamamlarız. (hepimiz) Ben 2,5 kilo almışım:)) 60 olmuşum. Bu hafta kan vericeklerSabahtan beri AB+ kan arıyoruz ama yok şu an için. Akşam bi yerden haber bekliyoruz bulunursa yarın 2 ünite verilecek Umarım doğumuda bu 2 üniteyle çıkarmayı başarırım. Yaşadığım tüm ağrı ve sancılarımı sordum hepsi gebelikle alakalıymış, endişelencek bişi yokmuş yani. Sizlerde korkmayın:) Artık 15 günde 1 gidicez kontrole, heyecan dorukta yani....
Elija Doğum Sonrası Toparlayıcı Korse - Siyah - Giyim & İç Giyim
canım bu korsenin siyahını aldım ben inşallah giyebilriim
Bu korsenin bedeni var mıydı çiçek?
bende çok kararsızım ama gerçi daha zamanım var ama herkes başka bişii söölüyo
a)bebekler ilk 6 ay sert yüzeyde yatmalı bu park yatakda da olur beşikde de
b)yarı ortopedik ya da ortopedik yatakda yatsa daha ii olur gelişimi açısından bu da sadece park yatak ya da mobilya da olur
c)benim fikrim :) sen bebeği yanında mı tutacaksın kendi yatağının, ona göre al mobilya odana sığmayabilir ben odamda dursun istiyorum ilk 6 ay o yüzden park yatak alıcam hem sert yüzey hem ortopedik oluyo
ya ben o linkteki sayfadan almadım bedeni var ben büyüğünü aldım zaten kutudaki kadın çucuk kraker kadar ince nie korse kutusuna onu koydularsa sinir oluo insan
biz geldik kızımla, bakalım teyzeler neler yapmışlar :)
dün akşam devamlı kasılmam oldu. Gün içinde fazla dolandım bide akşam yemeğe misafirim vardı sanırım ondan. Dolanırken anlamıyorum gece olunca acısı çıkıyor
bu korse sadece sezeryanda mı takılıyo ki normal olunca takmaya gerek yok mu??
bu korse sadece sezeryanda mı takılıyo ki normal olunca takmaya gerek yok mu??
:roflol::roflol::roflol: giya hamile korsesi koy göbüşlü hatunu bizede inandırıcı gelsin
ewt canım insan hareket halindeyken acı sancı hissetmiyo ama başbaşa kalınca çok agrı oluyoo kafamçokkarıştı ya birde bu misafirleri anlamıyom yani halimiz belli yemekli pastalı börekli geliyolar ya Çok üzgünüm çoook
gerçi çok yakın arkadaşlar zaten onlar geldikten sonra beni mutfağa bile sokmadılar. Ama insanın içi rahat etmiyor ki, kendide bişiler yapmak istiyor
tam sopalığızklava:
ne kadar süre takmak lazım kızlar sizce bu korseyi hemen 2 gün falan mı uzun süre mi??
bence bir ay falan takılıyodur okadar kısa sürede etki etmez karın toparlanıncaya kadarsenağlama
hiç sorma yahu ,,,gece resmen ağlayacaktım artık,,,
yanımdakide horul horul horlayarak yattı .arada bir kolunu üstüme atıp durdu.. Zaten kendi ağırlığım yetiyor,, bir de kol ağırlığını çekemiyorum artık..........
-üstüne üstlük bi de çarpıntım var bugün yine:) artık gülüorum ben halime Allah kurtarsın baccccııııııımmm
işte bende o yüzden ein değilim canım acımazsa giyicem yoksa bişeyler sararım
benim dr um ömer sudekan cnm lozan pastanesinin üstünde..bende çok memnunum ama ne kadar alacağınınbilmiyorum 2 hafta sonra konuşucaz o da sadece karataş ya da ege sağlık da yapıyomuş mecbur ikisinden birinde olucak benimde,bende epidural normal istiyorum bi terslik çıkmazsa.hangi hastaneye sordunuz da 800 dedi cnm?bu arada karataş nasıl ki gezip gördün mü hiç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?