2009 Nisan Anneleri buraya

bende idrar kaçırıyorum......

oy maşallah 6 cm kalmamış bi şey sen su gibi dogurursun.....................

kimse konuşmuyoooo..
o zaman bir bulut olsam dizisini izleyen varmı konusu bana ilginç geldi tavsiye ederim!!
konusu neeeeeee
kızlar suyum geldi :1shok:
kihkihkih:roflol:
(inanmış gibi yapın hadi sayfalar ilerlesin sonra şaka olduğunu söylücem)naniknanik
hehehhehehee

maşallah bebegine................

canım normalde çoçuk odası olacak oda var ama ben istemiyorm şimdilik gece mecbur uyanacak bebek o aglayınca ben korkarım :1shok: emzirmeye eşimde gelmeli yazık adamıda ikide bi kaldıramm yatak odam geniş mobilya düşünüyorum büyük ihtimalle mobilya alırım canım yanıma yatrmayada alıştrmm

ewt canım insan hareket halindeyken acı sancı hissetmiyo ama başbaşa kalınca çok agrı oluyoo kafamçokkarıştı ya birde bu misafirleri anlamıyom yani halimiz belli yemekli pastalı börekli geliyolar ya Çok üzgünüm çoook

ayy ben gidip kahvaltı yapiim bari... teyzeleri şimdilik çıkıyoz.. hoş zaten sadece okuyom.. kafam dalgın:):) öptük sizi...

bu korse sadece sezeryanda mı takılıyo ki normal olunca takmaya gerek yok mu??

tabiiki var normal doğumdan hemen sonra takarsan hiç göbein kalmazmış hatta

sezeryanda dikişler var ya o yüzden hemen takamıosun korseyi

:roflol::roflol::roflol: giya hamile korsesi koy göbüşlü hatunu bizede inandırıcı gelsin

evet yaaa döverim ben o 0 beden kadını

gerçi çok yakın arkadaşlar zaten onlar geldikten sonra beni mutfağa bile sokmadılar. Ama insanın içi rahat etmiyor ki, kendide bişiler yapmak istiyor
tam sopalığız klava:

gerçi çok yakın arkadaşlar zaten onlar geldikten sonra beni mutfağa bile sokmadılar. Ama insanın içi rahat etmiyor ki, kendide bişiler yapmak istiyor
tam sopalığız klava:

yani muhakkah yardm ediyolar ama işteee bazen yaşca büyükler geliyoo anam o çayı tutarken belim kırılıyoo kırksaatte alıyolar bide ben yeni eve taşındm gelenn arkası kesilmiyoo bi dogursaydıkk valla ben anneme pastayı böregi yaptdm buzla attrdm bide onlamı ugraşıyım diyee

GÜNAYDIN KIZLARR 6 cm açılması olan kim yaa kaç gündür giremiyorum geride kaldım merak ettim. ben iyyim herşey yolunda haftaya ayın 14ünde işten ayrılıyorum. internet bağlatıcam eve inşallah. ozaman daha sık uğrarım. öptüümmm. yerimseniben

köfte bu arada günlerimiz aynı yeni gördüm ama bana ben hep geç doğururmuşum benim kız 40 ı geçermiş gibi geliyo nedense.. millet erken doğum yapcam diye korkar bende ööle hissediyorum

Günaydın TATLİŞKOLAR

Dün akşam aynen senin gibi bende sinirimden ağlayacaktım ya. Dön dön sabah ettim.
Odayla salon arasında mekik dokudum. Biyer beğenemedim uyumaya. Adamcağızda dediğin gibi kolunu üstüme attığında resmen tutup fırlatıyom ben kendimi taşıyamıyorum yahu-tatlicadiarzu-

üstüne üstlük bi de çarpıntım var bugün yine:) artık gülüorum ben halime Allah kurtarsın baccccııııııımmm
-
Çiçek o çarpıntılar varya bazen farkına varmadığımız bağırsak hareketlerinden dolayıda olabiliyor canım. Daraldığında biraz wc de zaman geçir iyi geliyolaelaelaelaelae

işte bende o yüzden ein değilim canım acımazsa giyicem yoksa bişeyler sararım

Sezeryandan sonra hemen korse giyilemese bile gerçekten sarmayı ihmal etmeyin kızlar çok sıkı sarmasanızda işe yarıyor. İnce bir çarşafı kesip sarabilirsiniz, yada gaz bezlerinin şöyle geniş hiç kesilmemiş rulo halleri var onlardan bulabilirseniz yumuşak yumuşak iyi oluyoohihoyyyt

çınarlı hastanesi peşin fiyatı ama doktoru kendiniz getirin sizin doktor olsun dedi. öyle olunca doktordan almak gerekiyo fiyatı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…