2009 Nisan Anneleri buraya

kız one minütü bilmeyenmi kaldı seni kör cahil:))
tabi günleri gezmekten haberde seyredemiyon dimi:))

başbakanımızın one minütünü diyommm

kız haber izlediğimizmi var be ya oğlum 1. sınıfta onunla ilgileniyom o saatlerde genelde siz rahatsınız tabi heheh..............

o doktor saçmalamış canım,ultrason kağıtlarında bile yazar kaç haftalık olduğun hehe................

Günaydın...........................

biz geldik ogluşumla.......................

dün cok yorulduk akşam saat 20:00 de uyumuşuz....

ogluşum 2,400 gr olmuş...............

biz gecmişi okuyup gelıyoruzzzzzzzz

maşallah oğluşuna urlacım..................

ay oku oku bitiremedim ne geçmişmiş ama ........................................

köftee çok güldüm eşine... amma havaya girmiş yaaa... :roflol:

Kızlar 36. hafatadn sonra iştah azalıomuş
inşallah çiçekcim yaaa benim iştahım çok fazla. bende son haftalarda kilo alınmıyormuş hatta veren bile çok oluyormuş diye duydum.. mirmirmirmir

Çiçek alemsin valla.Göbeğimi hoplata hoplata güldüm.Yazık adama ya.Uyku arasında neye uğradığını şaşrmıştır garibim.

Benim kocam da aldı başını gidiyor.Benden şişko oldu.Kendimi iyi hissettirmiyor değil tabi.

Urlacım bebişine maşallah

ne kadar süre takmak lazım kızlar sizce bu korseyi hemen 2 gün falan mı uzun süre mi??

yok canım takabildiğimiz kadar takıcaz 2 gün hiçbişeye yetmez

canım huzur un 6cm açılması var eli kulağında doğurması yakın yatıomuş zavallıcık

çok uykum var hiç konuşasım yokmirmirmirmir

şenay sorma yaaaaa ben de hiç uyumadım çok mutsuzum uykum var

evettt azıcık işleri halledip tekrar geri döndümm.
korse konusu geçmiş..
sezeryan olunca o sıkı korse acıtmazmı acaba dikişleri.
bence biraz zor takarız biz onları.
zaten sıcaklarda başlamış olcak..
pişik oluruz vallahi..
ama ben her ihtimale karşı alıcam yanıma.
ürün portföyümüzde medikal korsede var..aynı fonksiyonu görür herhalde

benim oğlan başladı dansa gene.ayakları havaya dödüğünden beri.kıpır kıpır bıcırıkkk

benim kız dün gece bi başladı hıçkırmaya ya bi türlü bitmedi sağa dönüyom sola dönüyom yok kendimi bi kötü hissettim sanki bişii oluyomuş gibi iice duygusallaştım ben haa şu duygusallıkta iştah gibi 36. haftada falan geçer umarım durduk yere ağlamaya başlıyorum..

canım onun hışçkırması kötü bişey değil cğerlerinin gelişmesine yardım ediomuş hıçkırmak üzülme:)

canım onun hışçkırması kötü bişey değil cğerlerinin gelişmesine yardım ediomuş hıçkırmak üzülme:)

aa öölemiymiş ee ben şimdi o hıçkırdıkça daha da sevinirim o zaman ciğerleri çabuk gelişsin diye saol cnm yaa..:)) bişeyleri kafama takacak yer arıyorum ya bu ihtimalde bitti artık :)))

benimki de dün akşam yarım saat hıçkırdı. ben de acıyorum ona hıçkırdıkça tüm bedeni sarsılıyordur arada rahatsız olup bi de tekme sallıyordu. Canım benim. ama ciğerlerinin gelişmesi için gerekli napalım

köfte bu arada günlerimiz aynı yeni gördüm ama bana ben hep geç doğururmuşum benim kız 40 ı geçermiş gibi geliyo nedense.. millet erken doğum yapcam diye korkar bende ööle hissediyorum

evet tatlım aynı günlerimiz :CüvCüv: beim kız erkenci gibi duruyo kasılmalarım fazla doğum tarihine kadar beklemesi zor gibi.eğer normal seyrinde giderse bile sezeryan istediğim için yine erken gelicek kaydirigubbakcemile2

yapmam gereken bi ton iş var ben hiç bişi yapmıyorum doktor yorulmak yok dışarı çıkmak yok dedi bekliyorum akşam kocuş gelsede ona bişiler yaptırsam diye

anaaa benim minik balık nemo da çok hıçkırıyor!!!
ama ciğerleri gelişiyo bebişlerin üzülmeyin.başlarda bende üzülüyodum..

kızlar benim bugün hiç çalışasım yok
zaten sayfamı da kapatmadım , aşağıda duroyor,,
10 dak. bir girip okuyorum.. .

aklımı aldınız yahu..........

kızlar ben hiç hissetmiyom hıçkırdığını,,,,,,,,,,,

arkadaşlar kahvaltıya çağırda 1 sasate kadar gelirim....................

anaaa benim minik balık nemo da çok hıçkırıyor!!!
ama ciğerleri gelişiyo bebişlerin üzülmeyin.başlarda bende üzülüyodum..

Ya hıçkırdığını nerden anlıyorsunuz,bana da arada 4-5 saniye düzenli aralıklarla birşeyler oluyor ama,bunlar hıçkırık mıkine?Ben hareketlerin ayrımına pek varamıyorum,hıçkırık mı,tekme mi,dirsek mi,yoksa kasılma mı?:uhm:CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…