- 20 Ağustos 2008
- 4.111
- 668
- 688
kız one minütü bilmeyenmi kaldı seni kör cahil:))
tabi günleri gezmekten haberde seyredemiyon dimi:))
başbakanımızın one minütünü diyommm
MRB ARKADAŞLAR KİMSE KALMAMIŞ AMA SABAH YORUMLARINIZI BEKLEYECEM BEN BUGUN HASTANEYE GİTTİM SON ADET TARİHİM 12 TEMMUZ SEZARYEN LA DOĞUM YAPACAM AMA DOKTRUM KAFAMI KARIŞTIRDI 15 NİSAN DOĞUMUM DİYE BELİRLENMİŞTİ AMA BUGUN DOKTOR BANA 28 MAYIS DEDİ :1shok:BEN 32 Cİ HAFTADAYIM YA BEN 11 BUÇUK AYLIKMI DOĞURACAM DOKTORA SORDUM YOK SEN YANILIYORSUN DEDİ AMA 15 GÜN ÖNCE KONTOROLE GİTTİĞİMDE BANA HERŞEY ÇOK İYİ EN GEÇ 15 NİSAN DOĞUM DEDİİ YA BEN HİÇ BİŞEY AANLAMDIMM
Günaydın...........................
biz geldik ogluşumla.......................
dün cok yorulduk akşam saat 20:00 de uyumuşuz....
ogluşum 2,400 gr olmuş...............
biz gecmişi okuyup gelıyoruzzzzzzzz
köftee çok güldüm eşine... amma havaya girmiş yaaa... :roflol:kaydirigubbakcemile3 benim kocuşta alışveriş merkezlerinde ben xray cihazından geçmiyorum oda benim peşimden geliyo her seferinde görevliye biz hamileyiz diyo arkamızda önümüğzde kim varsa gülmeye başlıyokaydirigubbakcemile3
inşallah çiçekcim yaaa benim iştahım çok fazla. bende son haftalarda kilo alınmıyormuş hatta veren bile çok oluyormuş diye duydum.. mirmirmirmirKızlar 36. hafatadn sonra iştah azalıomuş
sorma bende ona dönük yatıorum yatağı sağ tarafında eşşek uyurken gaz çıkardı uyandırıp payladım bi güzel zaten dönemiyorum suratıma suratıma gaz çıkarıosun die ama adam uyuyodu yani istemsiz yapmış. olsun hıncımı aldım ama o da gülüp uyumaya devam etti gıcık-tatlicadiarzu-
hahahah bizimki helak değil obez oldu sadece benim fitkocam 95 kilo olduuu ben 11 kilo aldım o 15 kilo aldı patliicak yakında
bu arada bizim hain croxilex in adı mart annelerinde bile geçio dün konuşmuşlar nisan annelerinden bile doğuran var die. kız bi mesaj attı tüm topikler karıştı hain işte:)
ne kadar süre takmak lazım kızlar sizce bu korseyi hemen 2 gün falan mı uzun süre mi??
GÜNAYDIN KIZLARR 6 cm açılması olan kim yaa kaç gündür giremiyorum geride kaldım merak ettim. ben iyyim herşey yolunda haftaya ayın 14ünde işten ayrılıyorum. internet bağlatıcam eve inşallah. ozaman daha sık uğrarım. öptüümmm. yerimseniben
çok uykum var hiç konuşasım yokmirmirmirmir
valla doğumlar yaklaştıkça hepimiz foruma ayrı bir ilgi gösterir olduk ama iyi oldu vakit geçmio yoksa:)
benim kız dün gece bi başladı hıçkırmaya ya bi türlü bitmedi sağa dönüyom sola dönüyom yokkendimi bi kötü hissettim sanki bişii oluyomuş gibi iice duygusallaştım ben haa şu duygusallıkta iştah gibi 36. haftada falan geçer umarım durduk yere ağlamaya başlıyorum..
canım onun hışçkırması kötü bişey değil cğerlerinin gelişmesine yardım ediomuş hıçkırmak üzülme:)
köfte bu arada günlerimiz aynı yeni gördüm ama bana ben hep geç doğururmuşum benim kız 40 ı geçermiş gibi geliyo nedense.. millet erken doğum yapcam diye korkar bende ööle hissediyorum
anaaa benim minik balık nemo da çok hıçkırıyor!!!
ama ciğerleri gelişiyo bebişlerin üzülmeyin.başlarda bende üzülüyodum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?