2009 Nisan Anneleri buraya

canım 4-5 saniye aralıklarla olan şey hıçkırık hahaha zaten 4-5 saniye arayla kasılman olsa doğuruosun demektir :)

selam kızlar....umarım herkes iyidir... ben sabahtan beri hastanedeyim kciş hasta akşamdan beri kusma ishal ..ne yapayım sabah dr. götürdüm ay zaten bebek gibi mız mız valla bana iyi prova yaptırdı...bir an önce iyileşsnki bana bulaşmasın diye uğraşıyorum....

Neyse siz iyisiniz dimi....fisfisfis

kıslar biz kizimle öğle tatiline girdik karnımızı doyurcaz öptük sizi birazda gezelim:ecrin_bebek:

urla MAŞALLAH bebeğinee.... oh ele avuca gelcek doğunca inşallah:):)

ayy ben gidip kahvaltı yapiim bari... teyzeleri şimdilik çıkıyoz.. hoş zaten sadece okuyom.. kafam dalgın:):) öptük sizi...
neyin var canım

teşekkürler arkadaşlar

ayy pazartesi itibarıyle okudum gecmişi............

tabi bu arada işlerımıde yaptım ve yapıyorum
bişilerde atıştırdık......

urla, behiyeesen, ceyo16, chveneburi, Esennn, iyuksel, köfte:)), niltug, poseidon80+, resolve31, Ruveydax, selinay2002, s_ebru, ŞİRVAN+

maşallah...................

kızlar ben hiç hissetmiyom hıçkırdığını,,,,,,,,,,,

arkadaşlar kahvaltıya çağırda 1 sasate kadar gelirim....................

kıslar biz kizimle öğle tatiline girdik karnımızı doyurcaz öptük sizi birazda gezelim:ecrin_bebek:

tembel karılar kahvaltı yapıyor,,,
biz öğlen yemeğine çıkıyoruz............ cokacimcoook

canım sırt üstü yatınca bebişe kan gidişi minimum oluyomuş o yüzden mümkün olduunca yatmamak lazımmış

ay kızlar acil yardım edin bugn beşik alcaz ama hala kararsızım park yatak mı yoksa mobilya tarzımı offffff karar vermiyom benm gibi 36 haftalık olup beşik almayan var mıı
canım biz park yatak aldık yatak odasına koymak için bence çok rahat.

kaçıncı haftaydı hatırlamıyorum ilk hıçkırmaya başladığı zamanlarda ultrasonda görmüştük biz hıçkırırken. öle komikti ki bütün vücudu hooop bi kalkıyo bi iniyo. şimdi de hep hıçkırırken gözümün önüne o görüntü geliyo gülüyorum

kızlar ben hiç hissetmiyom hıçkırdığını,,,,,,,,,,,

arkadaşlar kahvaltıya çağırda 1 sasate kadar gelirim....................
oh selinay gez anacım gez

kıslar çoşmuşsunuz akşam ben 2003ten sonra yoktum sabah bi baktım 2020 olmuşsunuz
oku oku anca bitirdim valla. hakkaten herkese doğum öncesi enerji mi geldi nedirkaydirigubbakcemile3

slm arkadaşlar yoklamaya katılayım hamd olsun iyiyim bebekte iydir inşallah,daha doğum yapmadım,hepinize bebişlerle güzel bir gün diliyorum

geçmiş olsun canım. sen de dikkat et kendine fazla yorulma kocişi iileştireyim derken sen hasta olma sakın. senin hasta olmaman daha önemli şu an için

iştahı azalanlar varmış. Benim de azaldı iştahım yada tek olduğum için canım yemek yemek istemiyor. Hangisi anlayamadım. Dolabı açıyorum bakıyorum bakıyorum sonra yicek hiç bişi yok deyip kapatıyorum.

afiyet olsun....... gezin bakalım..........

hoşgeldin.. gecmiş olsun.................

sen 2003de ben 1960 da bırakmıştım pazartesi akşam üzeri................

anca bitti................. eheheheh

benimde komşum gelecek şimdi yürüyüşe gidelim önce dedim kandıramadım yarına artık gerçi babannemle aynı hızda yürüyorum ama yinede faydası oluyodur di mi :) allahtan o da hamilede onun ilk ayları midesi bulanıyo bişii hazırlamam gerekmedi o yüzdenkaydirigubbakcemile3

yemeğe gidiyorummmm
afiyet olsun canım

ben de aynen öleyim. dolabı açıyorum bakıyorum bakıyorum sonra kapatıyorum. iştahsızlık mı tek başıma olduumdan mı ben de karar veremedim valla. haftaya annem gelicek o zaman anlıcam neden olduunu. onun yemeklerini de yemezsem artık demek iştahsızlık:CüvCüv:

yemeğe gidiyorummmm

afiyet olsun yarasın..............
benımde aynı oluyor genelde ama

tatlı krizlerım cogaldı yınee

doktor doguma kadar 1 kilo alman gerekli dedid ama ben 3 kilo flan alırım herhalde........

Konuyu Toplam 18 Kullanıcı okuyor. (16 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
urla, ceyo16, chveneburi, cicekcicek, dinozzo, Esennn, iyuksel, köfte:)), poseidon80+, resolve31, Ruveydax, sinemsin2811, s_ebru, tuğçe8, zeeyneep, ŞİRVAN+
DERYA KUZULARININ ANALARINA OY MAŞALLAH................

canım çok geçmiş olsun

aynen valla dolap bana bakıyo ben dolaba belki içinde yapılmış şeyler olsa iştaha gelirimde yapan hatun yok:sm_cool:

ŞENAY KIZ BEN SENDEN 1 hafta öndeyım anam.....................

ama sen dogurcan allah nasip ederse......

allahım bilir tabide saglıklı olsunlar cok az kaldı yaaaaaaaaaaaaaaa

şaka gibi daha ilk zamanlar aklına gelıyor insanın......

artık anne oluyoruz........................

heyecanlandım yıne...........

o dogumhaneye gırerken tek cıkarken 2 kişi cıkıcaz ............

allahım cok büyük.....................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…