kızlar ben hiç hissetmiyom hıçkırdığını,,,,,,,,,,,
arkadaşlar kahvaltıya çağırda 1 sasate kadar gelirim....................
Ya hıçkırdığını nerden anlıyorsunuz,bana da arada 4-5 saniye düzenli aralıklarla birşeyler oluyor ama,bunlar hıçkırık mıkine?Ben hareketlerin ayrımına pek varamıyorum,hıçkırık mı,tekme mi,dirsek mi,yoksa kasılma mı?:uhm:CADIARZU
dizi anacım dizi
yavv deli karılar bunlar burda konuşulurmu töbe töbe
benim de son adet tarihim 12 temmuz 40 haftamız 18 nisanda doluyo
maşallahhhhhhhhhhhh erkekineeeeeee
buarada günaydın annecikler karnımın indiğine bu sabah iyice emin oldum hadi hayırlısı bakalım
urla MAŞALLAH bebeğinee.... oh ele avuca gelcek doğunca inşallah:):)
neyin var canımayy ben gidip kahvaltı yapiim bari... teyzeleri şimdilik çıkıyoz.. hoş zaten sadece okuyom.. kafam dalgın:):) öptük sizi...
kız haber izlediğimizmi var be ya oğlum 1. sınıfta onunla ilgileniyom o saatlerde genelde siz rahatsınız tabi heheh..............
o doktor saçmalamış canım,ultrason kağıtlarında bile yazar kaç haftalık olduğun hehe................
maşallah oğluşuna urlacım..................
ay oku oku bitiremedim ne geçmişmiş ama ........................................
Çiçek alemsin valla.Göbeğimi hoplata hoplata güldüm.Yazık adama ya.Uyku arasında neye uğradığını şaşrmıştır garibim.
Benim kocam da aldı başını gidiyor.Benden şişko oldu.Kendimi iyi hissettirmiyor değil tabi.
Urlacım bebişine maşallah
canım 4-5 saniye aralıklarla olan şey hıçkırık hahaha zaten 4-5 saniye arayla kasılman olsa doğuruosun demektir :)
kızlar ben hiç hissetmiyom hıçkırdığını,,,,,,,,,,,
kıslar biz kizimle öğle tatiline girdik karnımızı doyurcaz öptük sizi birazda gezelim:ecrin_bebek:
canım sırt üstü yatınca bebişe kan gidişi minimum oluyomuş o yüzden mümkün olduunca yatmamak lazımmışgünaydın kızlar..dün aşmışsınız kendinizi gece bi girdim şoook ama aklşamdan okudum hepsini dersime çalıştım yani :) neyse biri bana sırtüstü yatmak neden tehlikeli söölesiiin ben kaçırmışım o kısmıı
canım biz park yatak aldık yatak odasına koymak için bence çok rahat.ay kızlar acil yardım edin bugn beşik alcaz ama hala kararsızım park yatak mı yoksa mobilya tarzımı offffff karar vermiyom benm gibi 36 haftalık olup beşik almayan var mıı
kaçıncı haftaydı hatırlamıyorum ilk hıçkırmaya başladığı zamanlarda ultrasonda görmüştük biz hıçkırırken. öle komikti ki bütün vücudu hooop bi kalkıyo bi iniyo. şimdi de hep hıçkırırken gözümün önüne o görüntü geliyo gülüyorumbenimki de dün akşam yarım saat hıçkırdı. ben de acıyorum ona hıçkırdıkça tüm bedeni sarsılıyordur arada rahatsız olup bi de tekme sallıyordu. Canım benim. ama ciğerlerinin gelişmesi için gerekli napalım
oh selinay gez anacım gezkızlar ben hiç hissetmiyom hıçkırdığını,,,,,,,,,,,
selam kızlar....umarım herkes iyidir... ben sabahtan beri hastanedeyim kciş hasta akşamdan beri kusma ishal ..ne yapayım sabah dr. götürdüm ay zaten bebek gibi mız mız valla bana iyi prova yaptırdı...bir an önce iyileşsnki bana bulaşmasın diye uğraşıyorum....
Neyse siz iyisiniz dimi....fisfisfis
afiyet olsun....... gezin bakalım..........kıslar biz kizimle öğle tatiline girdik karnımızı doyurcaz öptük sizi birazda gezelim:ecrin_bebek:
hoşgeldin.. gecmiş olsun.................selam kızlar....umarım herkes iyidir... ben sabahtan beri hastanedeyim kciş hasta akşamdan beri kusma ishal ..ne yapayım sabah dr. götürdüm ay zaten bebek gibi mız mız valla bana iyi prova yaptırdı...bir an önce iyileşsnki bana bulaşmasın diye uğraşıyorum....
canım sırt üstü yatınca bebişe kan gidişi minimum oluyomuş o yüzden mümkün olduunca yatmamak lazımmış
canım biz park yatak aldık yatak odasına koymak için bence çok rahat.
kaçıncı haftaydı hatırlamıyorum ilk hıçkırmaya başladığı zamanlarda ultrasonda görmüştük biz hıçkırırken. öle komikti ki bütün vücudu hooop bi kalkıyo bi iniyo. şimdi de hep hıçkırırken gözümün önüne o görüntü geliyo gülüyorum
oh selinay gez anacım gez
kıslar çoşmuşsunuz akşam ben 2003ten sonra yoktum sabah bi baktım 2020 olmuşsunuz
oku oku anca bitirdim valla. hakkaten herkese doğum öncesi enerji mi geldi nedirkaydirigubbakcemile3
afiyet olsun canımyemeğe gidiyorummmm
iştahı azalanlar varmış. Benim de azaldı iştahım yada tek olduğum için canım yemek yemek istemiyor. Hangisi anlayamadım. Dolabı açıyorum bakıyorum bakıyorum sonra yicek hiç bişi yok deyip kapatıyorum.
yemeğe gidiyorummmm
benımde aynı oluyor genelde amaiştahı azalanlar varmış. Benim de azaldı iştahım yada tek olduğum için canım yemek yemek istemiyor. Hangisi anlayamadım. Dolabı açıyorum bakıyorum bakıyorum sonra yicek hiç bişi yok deyip kapatıyorum.
selam kızlar....umarım herkes iyidir... ben sabahtan beri hastanedeyim kciş hasta akşamdan beri kusma ishal ..ne yapayım sabah dr. götürdüm ay zaten bebek gibi mız mız valla bana iyi prova yaptırdı...bir an önce iyileşsnki bana bulaşmasın diye uğraşıyorum....
iştahı azalanlar varmış. Benim de azaldı iştahım yada tek olduğum için canım yemek yemek istemiyor. Hangisi anlayamadım. Dolabı açıyorum bakıyorum bakıyorum sonra yicek hiç bişi yok deyip kapatıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?