arkadaşlar doğuma eşiyle girecek olan var mı? ben eşim ve kameramız girioruz doktor okey gir ama aşağı tarafa bakmiicaksın dedi kocam okey dedi sadece beni ve bebişi çekicek ayyy iyi oldu gelsin elimi tutsun:)
arkadaşlar doğuma eşiyle girecek olan var mı? ben eşim ve kameramız girioruz doktor okey gir ama aşağı tarafa bakmiicaksın dedi kocam okey dedi sadece beni ve bebişi çekicek ayyy iyi oldu gelsin elimi tutsun:)
doğumu nerde yapcaksın çiçek :CüvCüv:
epidural sezeryan olucak ozaman seninde sanırım
hahaha ya iyi oluo insanın kafası dağılır biraz stresi azalır hem bi güvence gibi olur hem bebeği yaparken başrollerde olan adam doğarken de olsun
biz 3 çıkıcaz:))))))) dur urla bugün doğurtma beni kendimi çok yorgun bitkin ve uykusuz hissediyorum çekemem hiç doğum falanparmağımı zor kıpırdatıyorum geçen gün bişey okudum hani hayvanlar doğumları yaklaşınca karanlık sssiz yerler ararlar ya insanda öle oluyomuş güya bilemiyorum amaŞENAY KIZ BEN SENDEN 1 hafta öndeyım anam.....................
ama sen dogurcan allah nasip ederse......
allahım bilir tabide saglıklı olsunlar cok az kaldı yaaaaaaaaaaaaaaa
şaka gibi daha ilk zamanlar aklına gelıyor insanın......
artık anne oluyoruz........................
heyecanlandım yıne...........
o dogumhaneye gırerken tek cıkarken 2 kişi cıkıcaz ............
allahım cok büyük.....................
koptum yaa :roflol::roflol::roflol:hahaha ya iyi oluo insanın kafası dağılır biraz stresi azalır hem bi güvence gibi olur hem bebeği yaparken başrollerde olan adam doğarken de olsun
hiç yaparken ii çıkarırkende kaçmak yok di mi kaydirigubbakcemile3 hatta ben cd bile hazırlamayı düşünüyorum doğumda hastanedekilerin zevkine göre müzik dinlemek istemiyorum benim doğumum benim istediğim müzik olsun :)) ama kameradan emin değilim işte ıkınırken iğrenç görünürüm herhalde anca ii zamanlarım da fotograf olabilir
biz 3 çıkıcaz:))))))) dur urla bugün doğurtma beni kendimi çok yorgun bitkin ve uykusuz hissediyorum çekemem hiç doğum falanparmağımı zor kıpırdatıyorum geçen gün bişey okudum hani hayvanlar doğumları yaklaşınca karanlık sssiz yerler ararlar ya insanda öle oluyomuş güya bilemiyorum ama
şenaycım insanlarda benim bildiğim enerjinin açığa çıkımı oluyormuş doğum anı yaklaştıkça...yani her zamankinden daha enerjik hissediyormuşsun.....
canım yaa dün ben sana sarıkız diyince ööle deme diodun şimdi kendini hayvana benzetmişsin hiç de bile dün ne kadar neşeliydin bugün böölesin yarın yine neşeli olucaksın vampir misin sen karanlıkta ne işin var haydi bakalım olumlu ollllllllllllll
bu arada kızlar gündüz evdeyken göbeklerinzi açın annenin göbek derisi falan hep ışığı geçirio bebişler ışığı görüomuş. bebekler gündüz ve geceyi ayırt etsin diye gündüz sesli ve ışıklı yerlerde akşam da bi saatten sonra karanlık ve sessiz yerde kalınca gece karanlığı ve uyuması gerektiğini daha anne karnında öğreniomuş.
doğumdan bi kaç gün önce enerji oluyomuş ama benim okuduğum doğum yapıcamız an galiba ya ben kedi beslediğim için önceden anlayabiliyorumda tam anlatamadım galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?