2009 Nisan Anneleri buraya

hımm olabilir o zaman an be an bekleyelemmi yani şimdi seni....yok yok sen canlan biraz,şöle kollarını bacaklarını bir silkele,artık ne kadar enerjik olabiliyorsan çap itibarı ile hepsini kurcalakaydirigubbakcemile2

yok yok aman ben doğum yapıcak gibi hissetmiyorum okuduğumu paylaşayım dedim anacım hissedersem sölerim sizeeeyerimseniben

Urla cnm sen kaç kilo aldın ki dr doğuma kadar 1 kilo al dedi zor değil mi ya sadece 1 kilo almak daha kaç hafta var doğuma

ne güzel eşlerinizle girmeniz doğuma onlarda destek olurlar elinizden tutarlar

özlem yaa al benden de o kadar benimde büyümedi göğüslerim ama ben emziremezsem kafayı yerim yaaaaaaaaaaaaaaaaa

cnm benim bildiğim kadarıyla göğsü çok büyüyen kadınlarda da süt olmayabiliyormuş yani onunla alakalı değil sıkma canını benimkiler çok büyüdü ama süt oldu demek değil demişlerdi

ya bende onu diyorum işte anne sütü önemli ne yapacaz o zaman tecrübeli arkadaşlar bi devreye girseniz bizde şimdiden ne yapacağımız öğrensek,anacım bizde nerden bulacaz ya bu konuda tecrübeli anne

inşallah arkadaşım valla yoksa sıkıntı yapacak bende şimdiden dert etmiim nasıl olsa gelir diyorum ama hani arada lafı geçiyor yok sıvı geldi felan filan bende sadece renk değişimi oldu pembe uçları hafif koyulaştı başkada bişey yok

merhaba kızlar.akşam 2003 te bırakmıştım maşallah ne çok ilerlemiş.anca okumayı bitirdim.

kızlar gögüs büyümesinin sütle alakası yok görümceminde hiç büyümedi bal gibi emziriyo 2 aydır takmayın kafanıza stres en büyük engel süte

bi de şimdi okudum annede sütün çok olmasını sağlayan şey bebeği çook emzirmekmiş o yüzden emzik biberon vermeyin annenin memesine alışsın, 2 saatte bir sürekli meme verin yazıyoo o emdikçe daha çok artacakmış süt

sütün küçük veya büyük göğüsle alakası yok.ne kadar çok emzirirseniz o kadar çok oluşur.doğunca yetmiyor diye büyükler karışıp yok şekerli su yok mama vermek isterler karşı çıkın.göğüsten gelen ilk saydam sıvı bebeğin bağışıklık sistemini güçlendiriyor.

özellikle planlı sezryanlarda doğum kendisi başlamadığı için gerekli hormon hemen salgılanamadığından süt geç gelebiliyomuş panik yaparsan dahada geçikir ilk süt daha kıvamlı oduğu için kanallarda açık olmadığından az gelebilirmiş bu durumlarda gögüslere sıcak duş süpermiş duş imkanı yoksa havlu vs ısıtıp koyulabilir

evde olan anneler çıkın gezin parkta oturun güneşi hissedin teninizde..
yemekten sonra bahçede gezindim bende!!
keşke göbeğimi sere serpe açma şansım olsaydı da benim oğlanada güneşi hissettirebilseydim

kızlar benimgögüslerde küçüçük hatta kızımda da korkmuştum emziremiycem herhalde diye ama rahat olun bebek doğduktan sonra damızlık inekler gibi kocaman oluyolar süt doluyolar. Valla hep akıyodu sütlerim gögüspedi olmadan gezemiyodum. Tabi sezeryan olduğu için doğumdan 2 gün sonra gelmeye başlamıştı. Hiç sıkıntı yapmayın stres yaparsanız sütünüzde kötü olur ona göre hııııııı.
Ayrıca dogumdan önce herkesinden sıvı gelecek diye bişey yok benden hiç gelmemişti şimdi de gelmiyooo.

kızlar sağolun ya valla azcık içim rahatladı özlem bak bizim minik memeler de işe yariicak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…