hımm olabilir o zaman an be an bekleyelemmi yani şimdi seni....yok yok sen canlan biraz,şöle kollarını bacaklarını bir silkele,artık ne kadar enerjik olabiliyorsan çap itibarı ile hepsini kurcalakaydirigubbakcemile2
ben geldim kıslar,daha kendime gelemedim ama olsun,ya benim gıdım çıktı galiba,hoş babamızla az önce cam yoluyla görüştük yok bişey diyor ama var biliorum hıııı birde benim göğüslerimde bir gram büyüme yok yahu,bebek gelince olurmu ben dua ediyordum hep çok büyümesin diye alışığım küçük olmasına 80 benim göğüslerim ama kemik yapısı yüzünden 85 giyiyorum bir nebze büyümedi süt olur dimi yinede
ben geldim kıslar,daha kendime gelemedim ama olsun,ya benim gıdım çıktı galiba,hoş babamızla az önce cam yoluyla görüştük yok bişey diyor ama var biliorum hıııı birde benim göğüslerimde bir gram büyüme yok yahu,bebek gelince olurmu ben dua ediyordum hep çok büyümesin diye alışığım küçük olmasına 80 benim göğüslerim ama kemik yapısı yüzünden 85 giyiyorum bir nebze büyümedi süt olur dimi yinede
cnm benim bildiğim kadarıyla göğsü çok büyüyen kadınlarda da süt olmayabiliyormuş yani onunla alakalı değil sıkma canını benimkiler çok büyüdü ama süt oldu demek değil demişlerdi
tembel karılar kahvaltı yapıyor,,,
biz öğlen yemeğine çıkıyoruz............ cokacimcoook
bi de şimdi okudum annede sütün çok olmasını sağlayan şey bebeği çook emzirmekmiş o yüzden emzik biberon vermeyin annenin memesine alışsın, 2 saatte bir sürekli meme verin yazıyoo o emdikçe daha çok artacakmış süt
sütün küçük veya büyük göğüsle alakası yok.ne kadar çok emzirirseniz o kadar çok oluşur.doğunca yetmiyor diye büyükler karışıp yok şekerli su yok mama vermek isterler karşı çıkın.göğüsten gelen ilk saydam sıvı bebeğin bağışıklık sistemini güçlendiriyor.
özellikle planlı sezryanlarda doğum kendisi başlamadığı için gerekli hormon hemen salgılanamadığından süt geç gelebiliyomuş panik yaparsan dahada geçikir ilk süt daha kıvamlı oduğu için kanallarda açık olmadığından az gelebilirmiş bu durumlarda gögüslere sıcak duş süpermiş duş imkanı yoksa havlu vs ısıtıp koyulabilir
kızlar benimgögüslerde küçüçük hatta kızımda da korkmuştum emziremiycem herhalde diye ama rahat olun bebek doğduktan sonra damızlık inekler gibi kocaman oluyolar süt doluyolar. Valla hep akıyodu sütlerim gögüspedi olmadan gezemiyodum. Tabi sezeryan olduğu için doğumdan 2 gün sonra gelmeye başlamıştı. Hiç sıkıntı yapmayın stres yaparsanız sütünüzde kötü olur ona göre hııııııı.
Ayrıca dogumdan önce herkesinden sıvı gelecek diye bişey yok benden hiç gelmemişti şimdi de gelmiyooo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?