2009 Nisan Anneleri buraya

evet en faydalısı yılmadan emzirmek....süt olmasada bebeğin çekiişi ile uyarı sinyali gidiyor beyne ve işte süt...benimde aklımdaki tek sorun süt....kesin gelcek öle inanıyorum....birde tahin helvası ve boza sütü getiren gıdalar arasında....

slm kızlar ben dün doktoruma gittim yine aynı şekilde kontrollerim yapıldı
10 güne kadar doğumu gerçekleştiririz dedi bana ancak o zaman a kadar dayan dedi içimdeki bütün soruları sordum kendisine rahatladım biraz :)
ama geceleri özellikle ayağa kalktığım zaman çok kötü baskı ve ağırlık var bende o yüzden hiç kalkmak istemiyorum yürümekte bile zorlanıyorum neyse az kaldı artık hep kendimi pozitif düşündürmeye çalışıyorum .

10 günmü maşallah,maşallah canım....sağlıklı olsunlarda ne güzel bebeğine kavuşacaksın.....bakalım bizim zamanımız ne zaman olacak:asigim:

10 günmü maşallah,maşallah canım....sağlıklı olsunlarda ne güzel bebeğine kavuşacaksın.....bakalım bizim zamanımız ne zaman olacak:asigim:

hayırlısı inş canım herkes evlatını sağlıklısıyla alsın kucağına inş
evet canım çok az kalmış eskiden doğumdan çok korkardım ama şimdi artık bu acım bitsin bebeğimi kucağıma alayım diyorum
kendimi hiç yormamam gerekiyormuş sürekli yatmam gerekiyormuş 16 17 mart gibi bekliyoruz hayırlısı ile

hayırlısı canım ya zamanında gelsinler

Urla cnm sen kaç kilo aldın ki dr doğuma kadar 1 kilo al dedi zor değil mi ya sadece 1 kilo almak daha kaç hafta var doğuma
59 la başladım 72 kiloyum 13 toplam

cnm benim bildiğim kadarıyla göğsü çok büyüyen kadınlarda da süt olmayabiliyormuş yani onunla alakalı değil sıkma canını benimkiler çok büyüdü ama süt oldu demek değil demişlerdi
evet ama benımde cok büüyüdü...........

oy maşallah cok az kaldı demek 10 gün hayırlısı

senınde az kaldı benımde hepimizinde.................:teytey::teytey::teytey:

Konuyu Toplam 14 Kullanıcı okuyor. (13 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
urla, Armonia, benanber, ceyo16, demet1, dinozzo, Esennn, galatea79+, köfte:)), lana01, mirage78, RUMELİLİ, şen_ay

neden konuşmuyorsunuz GEBEŞLER:CüvCüv::ecrin_bebek:

Canım eşine geçmiş olsun, sana kolay gelsin:))

Ya ne güzel.Benim iştahımsa her zamankinden fazla.Çikolatadan falan hiç bahsetmiyorum.

arkadaşlar doğuma eşiyle girecek olan var mı? ben eşim ve kameramız girioruz doktor okey gir ama aşağı tarafa bakmiicaksın dedi kocam okey dedi sadece beni ve bebişi çekicek ayyy iyi oldu gelsin elimi tutsun:)

Ben de istiyorum eşimin yanımda olmasını ama ben epidural normal doğum yapmak istiyorum.Bir de ilk tecrübe olacağı için sancılar ne alemde olacak bilmiyorum.Çok feci olusa gimesni istemem herhalde.

Ben bu sabah açtım göbeğimi, oturdum güneş alan bir yere.Oğlum da çok sevdi zaten.Kıpır kıpırdı bebeğim:)

Benim de göğüslerim büyümedi ama hafif değil çok koyulaştı.Doktoruma sorduğumda emzirmeye başlayınca sütün gelir, korkma dedi.Sen de merak etme.

Maaşallah Dilek.

10 gün sonra bebeğin kucağında inşallah.hayırlı olsun.sağlıkla gelsin.

Canım hayırlısıyla ve sağlıkla kucağına al bebeğini.

bende kocamın doğuma girmesini istiyorum.bir aksilik olmazsa normal olacak gerçi ama.benimki kabul etmiyor.

Ben istemiyorum eşim istiyor doğuma girmek ama ben istemiyorum görmesin beni o şekilde bilmiyorum belkide yanlış düşünüyorum

urlacım sen çalışmayı bıraktınmı?
ne ara uyandında sabah göbeğini açtınnn bacım..
ben sabah evden çıkarken bu kadar güneş yoktu valla!!!

Ben istemiyorum eşim istiyor doğuma girmek ama ben istemiyorum görmesin beni o şekilde bilmiyorum belkide yanlış düşünüyorum

canım bence de normal doğumda yanında olsa bile alta bakmasın.tiksinebilir.sen neden 10 gün sonra diyorsun bir problemmi var takvime göre var da daha...:CüvCüv:

adanada öyle güzel bir hava var ki.pırıl pırıl güneşli.en iyisi bende çıkıp biraz yürüyeyim.özendim vallahi.

ayy çok az kalmış tatlım biraz erken değilmi Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

afiyet olsun....... gezin bakalım..........

hoşgeldin.. gecmiş olsun.................

sen 2003de ben 1960 da bırakmıştım pazartesi akşam üzeri................

anca bitti................. eheheheh

teşekkür ederim deniz kenarında gezdikkkk geldikkkk hava süper burda walla..kaydirigubbakcemile2

demetcim ne gibi problerin var benimde 34. haftada oldu risk şu an 36+0 oldum heran doğumu bekliyorum senin durumunuda merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…