slm kızlar ben dün doktoruma gittim yine aynı şekilde kontrollerim yapıldı
10 güne kadar doğumu gerçekleştiririz dedi bana ancak o zaman a kadar dayan dedi içimdeki bütün soruları sordum kendisine rahatladım biraz :)
ama geceleri özellikle ayağa kalktığım zaman çok kötü baskı ve ağırlık var bende o yüzden hiç kalkmak istemiyorum yürümekte bile zorlanıyorum neyse az kaldı artık hep kendimi pozitif düşündürmeye çalışıyorum .
10 günmü maşallah,maşallah canım....sağlıklı olsunlarda ne güzel bebeğine kavuşacaksın.....bakalım bizim zamanımız ne zaman olacak:asigim:
hayırlısı canım ya zamanında gelsinlerbiz 3 çıkıcaz:))))))) dur urla bugün doğurtma beni kendimi çok yorgun bitkin ve uykusuz hissediyorum çekemem hiç doğum falanparmağımı zor kıpırdatıyorum geçen gün bişey okudum hani hayvanlar doğumları yaklaşınca karanlık sssiz yerler ararlar ya insanda öle oluyomuş güya bilemiyorum ama
59 la başladım 72 kiloyum 13 toplamUrla cnm sen kaç kilo aldın ki dr doğuma kadar 1 kilo al dedi zor değil mi ya sadece 1 kilo almak daha kaç hafta var doğuma
evet ama benımde cok büüyüdü...........cnm benim bildiğim kadarıyla göğsü çok büyüyen kadınlarda da süt olmayabiliyormuş yani onunla alakalı değil sıkma canını benimkiler çok büyüdü ama süt oldu demek değil demişlerdi
oy maşallah cok az kaldı demek 10 gün hayırlısıslm kızlar ben dün doktoruma gittim yine aynı şekilde kontrollerim yapıldı
10 güne kadar doğumu gerçekleştiririz dedi bana ancak o zaman a kadar dayan dedi içimdeki bütün soruları sordum kendisine rahatladım biraz :)
ama geceleri özellikle ayağa kalktığım zaman çok kötü baskı ve ağırlık var bende o yüzden hiç kalkmak istemiyorum yürümekte bile zorlanıyorum neyse az kaldı artık hep kendimi pozitif düşündürmeye çalışıyorum .
10 günmü maşallah,maşallah canım....sağlıklı olsunlarda ne güzel bebeğine kavuşacaksın.....bakalım bizim zamanımız ne zaman olacak:asigim:
selam kızlar....umarım herkes iyidir... ben sabahtan beri hastanedeyim kciş hasta akşamdan beri kusma ishal ..ne yapayım sabah dr. götürdüm ay zaten bebek gibi mız mız valla bana iyi prova yaptırdı...bir an önce iyileşsnki bana bulaşmasın diye uğraşıyorum....
Neyse siz iyisiniz dimi....fisfisfis
iştahı azalanlar varmış. Benim de azaldı iştahım yada tek olduğum için canım yemek yemek istemiyor. Hangisi anlayamadım. Dolabı açıyorum bakıyorum bakıyorum sonra yicek hiç bişi yok deyip kapatıyorum.
arkadaşlar doğuma eşiyle girecek olan var mı? ben eşim ve kameramız girioruz doktor okey gir ama aşağı tarafa bakmiicaksın dedi kocam okey dedi sadece beni ve bebişi çekicek ayyy iyi oldu gelsin elimi tutsun:)
canım yaa dün ben sana sarıkız diyince ööle deme diodun şimdi kendini hayvana benzetmişsin hiç de bile dün ne kadar neşeliydin bugün böölesin yarın yine neşeli olucaksın vampir misin sen karanlıkta ne işin var haydi bakalım olumlu ollllllllllllll
bu arada kızlar gündüz evdeyken göbeklerinzi açın annenin göbek derisi falan hep ışığı geçirio bebişler ışığı görüomuş. bebekler gündüz ve geceyi ayırt etsin diye gündüz sesli ve ışıklı yerlerde akşam da bi saatten sonra karanlık ve sessiz yerde kalınca gece karanlığı ve uyuması gerektiğini daha anne karnında öğreniomuş.
inşallah arkadaşım valla yoksa sıkıntı yapacak bende şimdiden dert etmiim nasıl olsa gelir diyorum ama hani arada lafı geçiyor yok sıvı geldi felan filan bende sadece renk değişimi oldu pembe uçları hafif koyulaştı başkada bişey yok
kızlar benimgögüslerde küçüçük hatta kızımda da korkmuştum emziremiycem herhalde diye ama rahat olun bebek doğduktan sonra damızlık inekler gibi kocaman oluyolar süt doluyolar. Valla hep akıyodu sütlerim gögüspedi olmadan gezemiyodum. Tabi sezeryan olduğu için doğumdan 2 gün sonra gelmeye başlamıştı. Hiç sıkıntı yapmayın stres yaparsanız sütünüzde kötü olur ona göre hııııııı.
Ayrıca dogumdan önce herkesinden sıvı gelecek diye bişey yok benden hiç gelmemişti şimdi de gelmiyooo.
Ben istemiyorum eşim istiyor doğuma girmek ama ben istemiyorum görmesin beni o şekilde bilmiyorum belkide yanlış düşünüyorum
demet1 10 gün içindemi dedi???
erken değilmi daha güzelim!![/QUOT
erken canım ama ben bunada şükrettim çünkü 1 aydır erken doğum riskim var nerdeyse
o yüzden bugünlerde olacağınıda şükrediyorum
afiyet olsun....... gezin bakalım..........
hoşgeldin.. gecmiş olsun.................
sen 2003de ben 1960 da bırakmıştım pazartesi akşam üzeri................
anca bitti................. eheheheh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?