2009 Nisan Anneleri buraya

kıs bunlar işyerinde doğuracaklar anacım,yasık yahu kuzucuklarada doğum önceside rahat etselerdi ya azıcık,tabiki sizede hak veriyorum ama yazık canınıza yahu

evet ya!!!
Yazık dimi bize..
Benim kuzu kesin işkolik olcak zaten

allahtan işyerindeki arkadaşlar işkazalarından dolayı acildurumlara hazırlıklılar.
Hemen organize oluyolar.
Hergünde doktor geliyooo zaten şirkete:)))

tabiki kızlarrrrr
36.haftadayım boşuna demiyorum şiştim patlıcam artık yuvarlanarak gelicem işe diye.....

sus kız deniz orda yemek partileri yapıosunuz yok börekler kekler çörekler :)

ne yapalım tatlım ya mahrumiyet bölgesinde bizim fabrika..nazilli ovasının ortasında ne market var yakında ne bakkal!!
Bizde evden getiriyoruz..

şehre inen satınalmacımıza ısmarlıyoruz.

aa saol güzelim ,, ne kandiliymiş ,,,
o gece oturup hepimiz için dua edeceğim..

allah bir avazda kurtarsın diye ;
eskiden bu söz ne kadar komik gelirdi,, şimdi ne demek olduğunu daha iyi anlıyorum.

mevlit kandili sanırım. bende dün öğrendim bizim baklavacı kandil simidi de yapıo ordan biliom

valla ya allah yardımcınız olsun,ben her ambulans sesi duyduğumda nerden duyduysam artık hatırlamam bile sırf iyi düşünmek için kötü bişey olmasın diye,hemen doğum olsun allah bir nefeste kurtarsın derdim şimdi inşallah biz öyle doğururuz diyorum

valla ya allah yardımcınız olsun,ben her ambulans sesi duyduğumda nerden duyduysam artık yaşımı dahi hatırlamam bile sırf iyi düşünmek için kötü bişey olmasın diye,hemen doğum olsun allah bir nefeste kurtarsın derdim

ya kızlar ben sizden öndeyim hafta olarak onun için tecrübelerimden yararlanarak çalışanlara sesleniyorum.
Günden güne insan gerçekten ağırlaşıyor.
Zor oluyor sabahları kalkıp işe gelmek.ama her sabah bu düşünceyle kalkarsanız dahada zorlaşır.
Allah güç veriyor insana hiç merak etmeyin..

benim işim yorucu değil.fazla zorlanmıyorum.
Evde olsam sıkılırım diyorum hep.
Geçen 3 gün gelmedim ya.
Annemlerdeydim annemin arkadaşları geliyo yok biz gidiyoruz.
Ben sevmiyorum öle ev gezmelerini.
şimdi tatile gircem diye annem birsürü program yaptı ne yapcam bakalım!!!

hahahaha düzelttiğimde gitmiş diğeride olsun bir msj bir msj demi,çiçek sende aynısı olmuşun sayfa gitmişti gelince 2 side gitmiş

hahahaha düzelttiğimde gitmiş diğeride olsun bir msj bir msj demi,çiçek sende aynısı olmuşun sayfa gitmişti gelince 2 side gitmiş

senin köpek ne yapıyo özlem yanlız??
Yazık özlemiştir o seni şimdi!!!
Adı nerden geliyo bilim adamı pascaldan mı eski bjk li futbolcudanmı??

2034 sayfa..
Bebekler olduktan sonradamı bu topiğe devam etcez..
O zamanda bebek bakımı ile ilgili bilgileri paylaşırız.

ah ben nasıl özledim onu,eşimle konuşurken sesini duyuyorum ya sanki yanımda gibi silkelenişini gözlerimin önüne getiriyorum sinirli hallerini,bzi onu bazen sinir ederdik kolonya şişesini elimizde görsün başlar boğa gibi patilerini sürtmeye,bayılırız o hallerine dört döner o halde odanın içinde,hep onlar geliyo aklıma ama allahtanki yalnız değil hem bizim çocuklar hemde eşim var,ilk günler bayağı çektirmiş,gittiğimiz akşam bizim yatağın ucunda yatmış,terliklerimi getirmiş kaan eve döndüğü zamanda ağlatmış adamı valla,sen geldin o niye yok der gibi diyor,bilmiyorumki belkide küsecek bana bir süre ama alırım ben onun gönlünü,ismi bjk li pascaldan canımcım eşim çarşılı,bende fb liyim

göbeği açan benimdelikafadulden

karıştırmışımdır..bu ara zaten hakim değilim beynime hafızama..
Unutuyorum en basit şeyleri karıştırıyorum yanlış algılıyorum.
Gebeliktenmiş o yüzden dert etmiyorum...
Iyi aç göbeğini d vitamini alsın bebeğin!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…