2009 Nisan Anneleri buraya

Ne güzel fotoğraflar onlar.Biz de göreceğiz o günleri.Çok az kaldı kızlar, çok.Siz düşüüyor musunuz doğum ftoğrafçısı?

ya bu ayı gibi kek yemiş halim:) ay nie bööle oldum bilmem canım sıkkınmış fotoğraflardan çıktı acısı:) ben bi gidip duş aliim yaa kendime gelirim

benim kocam çekicek hatta sırf doğum için profesyonel fotoğraf makinası aldı bakalım güzel şeyler çeker inşallah tabi bayılmazsa:) kızlar ben bi duş alıp gelcem öpüldünüz

sezeryan yapanlar için doğum fotoğrafçısı ama getirtmeyi çok isterdim normalde ne zaman olcağı belli olmadığı için zor gibi

ya bu ayı gibi kek yemiş halim:) ay nie bööle oldum bilmem canım sıkkınmış fotoğraflardan çıktı acısı:) ben bi gidip duş aliim yaa kendime gelirim

iyi fikir bence canım kalk hem bi açılırsın!!!
sonra al eline kumandayı..
Kendine bir bardaklık portakal sık taze taze..
Ohhh keyfini çıkar..
cnbce ve e2 de güzel diziler vardır şimdi..

doğum fotoğrafçısı getirtmek güzel fikir aslında yani profesyonel karelerin çekilmesi..
1500-2000 ytl di sanırım fiyat aralığı
yanlız tabi yol parası konaklama falanda olur..

Babam herhalde öldürür beni bukadar paramı verceksiniz şimdi getirin ben çekeyim der:))

sen çalışıyormuydun ki!!!
onlar evde oturup çalışanlardan - torpilli onlar....

ühüühhü şirvannn naaptın canevimizden vurulduk ben koptum yaaaaaa bebekleri görünce
çok güzelller ama dimi ..

şengül pallı var bide ünlülerin doğum fotocusu onun sayfasındada güzel şeyle r var..
Esraceyhan..pınar altuğ..

bakalım onada şeker

anam yok ben bakamam ağlarımmmmmmmmmmmm

kız sulu göz ,, ne oldu sana öyle.. sen canı görüncede ağlamaya başlarsın şimdi.

iyi galiii bacım ne oluyo aaaa..
Bukadar duygusal olma canım..
Sen ağlarsan o bebiş ne yapcak...
Kalk bi çikolata ye kendine gel:))))

çok duygusalmış bizim çiçeğimiz.

Ne güzel fotoğraflar onlar.Biz de göreceğiz o günleri.Çok az kaldı kızlar, çok.Siz düşüüyor musunuz doğum ftoğrafçısı?

ben düşünmüyorum.. bizimkiler çeker artık, doğumdan önce ve sonrası olarak .

bende gelim mi kız duşa ,, göbişleri tokuştururuz,, dikkat et , kayma sakın .
ben artık küvetten inerken korkar oldum. kayıp düşecem diye..

sezeryan yapanlar için doğum fotoğrafçısı ama getirtmeyi çok isterdim normalde ne zaman olcağı belli olmadığı için zor gibi

bizde doktordan önce fotoğrafçıyı ararız, çabuk hastaneye gel diye.. delikafadulden

bizim fotoğrafçı akrabamız varrrr
acaba onumu çağırsak:))))

hem santsal çalışır dimi biraz:))

adam haklı valla;

o kadar para verilirmi ?

valla ben o kadar zengin değilim. teyzesi, amcası , babası çeksin işleri ne ?

adam haklı valla;

o kadar para verilirmi ?

Valla ben o kadar zengin değilim. Teyzesi, amcası , babası çeksin işleri ne ?

katılıyorum..
Zaten bu bebek gerçekten bizim ailece zor zamanımıza denk geldi..
önceden keyfimce alışverişimi yapardım.
şimdi yapamıyorum..
Istediğim gibi alamıyorum herşeyi.
Olsun ya bugünlerde geçecek elbet allah sağlımızı bozmasın.

selam kıslar... kursa gittim biras yürüdüm geldim...teyzeleri bebişimizin park yatağı, ana kucağı, küveti kovası vs. geldi....ayyyy yatak pek bi şirin oldu pembiş pembiş.... çok kısss oldu ama napalım o güsel geldi....
arabası falan sonraartık... park yatağın içine e bebek te yarı ortapedik yatak var onu alcam nasılö sizce?

bi de selinay burdaysan o dönenceli yatağın müziği çalışmadı seninkinde sorun olmuş muydu?
ayy çok acıktım... bişiyler yiyip geliyim bari... canım da istemiyo hiç ama....

Güle güle kullan gedacım iyi günlerde..
Bende haftaya alacağım park yatak...

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

allah bu günlerimizi aratmasın....

kızın iyi günlerde kullansın şekerim...
müzik kutusunun pilini kontrol ettin mi canım ?

ayyy bugün ne çabuk geçti saat 5 olmuşta geçmiş bile artık hava kararmıyor ya!!!
Ne güzel

gidergitmez bende duş alcam çiçek gibi..özendim valla.
Benim minik balıkta seviyo duşu hiç sesi çıkmıyo keratanın huzur buluyo sanki:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…