- 6 Kasım 2008
- 3.466
- 8
- 116
ühüühhü şirvannn naaptın canevimizden vurulduk ben koptum yaaaaaa bebekleri görünce
Galeri_Dogum
kızlar doğum fotoğrafçısı - resimlere baksanıza bir
ya bu ayı gibi kek yemiş halim:) ay nie bööle oldum bilmem canım sıkkınmış fotoğraflardan çıktı acısı:) ben bi gidip duş aliim yaa kendime gelirim
onlar evde oturup çalışanlardan - torpilli onlar....sen çalışıyormuydun ki!!!
çok güzelller ama dimi ..ühüühhü şirvannn naaptın canevimizden vurulduk ben koptum yaaaaaa bebekleri görünce
şengül pallı var bide ünlülerin doğum fotocusu onun sayfasındada güzel şeyle r var..
Esraceyhan..pınar altuğ..
anam yok ben bakamam ağlarımmmmmmmmmmmm
iyi galiii bacım ne oluyo aaaa..
Bukadar duygusal olma canım..
Sen ağlarsan o bebiş ne yapcak...
Kalk bi çikolata ye kendine gel:))))
Ne güzel fotoğraflar onlar.Biz de göreceğiz o günleri.Çok az kaldı kızlar, çok.Siz düşüüyor musunuz doğum ftoğrafçısı?
ya bu ayı gibi kek yemiş halim:) ay nie bööle oldum bilmem canım sıkkınmış fotoğraflardan çıktı acısı:) ben bi gidip duş aliim yaa kendime gelirim
sezeryan yapanlar için doğum fotoğrafçısı ama getirtmeyi çok isterdim normalde ne zaman olcağı belli olmadığı için zor gibi
doğum fotoğrafçısı getirtmek güzel fikir aslında yani profesyonel karelerin çekilmesi..
1500-2000 ytl di sanırım fiyat aralığı
yanlız tabi yol parası konaklama falanda olur..
Babam herhalde öldürür beni bukadar paramı verceksiniz şimdi getirin ben çekeyim der:))
adam haklı valla;
o kadar para verilirmi ?
Valla ben o kadar zengin değilim. Teyzesi, amcası , babası çeksin işleri ne ?
katılıyorum..
Zaten bu bebek gerçekten bizim ailece zor zamanımıza denk geldi..
önceden keyfimce alışverişimi yapardım.
şimdi yapamıyorum..
Istediğim gibi alamıyorum herşeyi.
Olsun ya bugünlerde geçecek elbet allah sağlımızı bozmasın.
selam kıslar... kursa gittim biras yürüdüm geldim...teyzeleri bebişimizin park yatağı, ana kucağı, küveti kovası vs. geldi....ayyyy yatak pek bi şirin oldu pembiş pembiş.... çok kısss oldu ama napalım o güsel geldi....
arabası falan sonraartık... park yatağın içine e bebek te yarı ortapedik yatak var onu alcam nasılö sizce?
bi de selinay burdaysan o dönenceli yatağın müziği çalışmadıseninkinde sorun olmuş muydu?
ayy çok acıktım... bişiyler yiyip geliyim bari... canım da istemiyo hiç ama....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?