2009 Nisan Anneleri buraya

Canım benim ya kıyamam ben ona.Asıl şaşkınlığı döndüğünde yaşayacak.Yanınızda küçük bir insan:)Bakalım ne yapacak.

2034 sayfa..
Bebekler olduktan sonradamı bu topiğe devam etcez..
O zamanda bebek bakımı ile ilgili bilgileri paylaşırız.

doğum yapan diğer annelere baktığımda genelde doğumdan sonra pek girmiyolar forumlara inş biz öyle olmayız sanırım çok yoğun olunuyor bu günleri arıycaz öyle gözüküyorkafamçokkarıştı

ayy yazık kız özlem oda sizin ilk bebeğiniz gibidir şimdi..
Bebeği kıskanmasa bari çok dikkatli ol aman yanlız bırakma ikisini ne yapcağı belli olmaz onun.sonuçta kardeşler bile çocukken birbirini kıskanıp neler yapıyo aman dikkat!!!

bende merak ediyorum inan,bakalım nasıl alışacak,allah büyük buluruz bir çaresini olmazsa bizimkilere sölerim ellerine birer oyuncak bebek alıp gezdirsinler belki alışır bu sayede ama başta zorlanır tabiki alışık değil hep ilgi kendinde olunca

selam kızlar
doğuran eden yok heralde:)
bende bugün doğum izni raporumu aldım:))
ev işi ypmam lazım sebepsiz yere öyle yorgunumki eve biri gelse rezil olurum öyle dağınıkki

havadandır bence..
Birden ısındı...

bide çok fazla bilgisayar başında oturuyoruz

şengül pallı var bide ünlülerin doğum fotocusu onun sayfasındada güzel şeyle r var..
Esraceyhan..pınar altuğ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…