2009 Nisan Anneleri buraya

teşekkürler kıslar... tamam benim pillerde sorun varmış....

hayırlı olsun gedacım bebişinin eşyaları güle güle güsel günlerde kullansın inş.
ne marka aldın canım park yatak
ben de yatak alıcam park yatağın içine ama internettekiler çok pahalı ya
havuzluhanda vardı 30tlye onu alıcam
zaten uzun kullanmıcam park yatağı

ben çıkıyorum kızlar!!!
Kendinize iyi bakın
bir gün daha bitti işte zaman hızla akıp gidiyor!!

kızlar april için ab+ kan gerekiyor,,,

kan alması gerekiyor,, vampirliği tutmuşta;

istanbulda oturan lar yada ist. tanıdıkları olanlar

AB pozitif kan lazım

ay uyudum kendime geldim Allaha şükür 31. sayfada bıraktım 39 olmuşunuz düşük çeneli anneler gedacım güle güle kullanın inşallah

Selam kızlar
Geçmişe bir bakayım dedim
Ne kadar çok konuşmuşsunuz..
Okuyamadım ya (
Bu arada 2009. sayfayı geçmiş gitmişiz bile
Maşallah nisan anaları ve kuzucukları...
Şöyle bir bakayım ben
Öptüm sizleri
Sağlıcakla kalın güzel bahar anneleri :)))

Doğum yaklaştıkça herkesin çenesi düşmüş görüyorumki:))) Sayfalar inanılmaz hızla gidiyo maşallah Artık geçmişi kaçırdığım zaman okumak için çaba sarfetmek de zorlaştıkaydirigubbakcemile2
Misafirlerim geldiler, 3 bayan ve çocukları. İnanılmaz yaramazlardı bu arada bende hiç alışkın olmadığım için bi hayli zor oldu onları zaptedmek. Neyseki kazasız belasız atlattım:) Bu arada Şirvancımda yazmış, dünden beri kan arıyoruz, iyiki acil ameliyatlı hasta değilim yani halim ne olurdu Allah bilir
9 da kocişle Çapa Kızılaya gidicez bakalım belki bu akşam kanı bulursak yarın takarlar. Bu işi halletsem rahatlicam da bakalım....

sende kendine ii bak cnmm

ayy inşallah bulursunuz april koskoca istanbulda ne kadar kötü bişey ya

selam kızlar. ben de ancak gelebildim. bugün biraz temizlik, ütü falan yaptım. ancak bitti işler. şimdi oturabildim. maşallah bugün de baya konuşulmuş. sonradan açıldı nisan anneleri:)

Hayırlı olsun canım aldıkların,kızın iyi günlerde kullanısn cicilerini.

İnşallah kısa zamanda bulursunuz kanı tatlım.İstanbul'daki arkadaşlarıma sordum ama maalesef.

Sağolun kızlar... Ben birilerini bulup kan alma işini doğuma sakladığım için şimdilik parayla alıcaz (tabi kan bulmayı başarırsak) Bu arada öğrendimki AB + kan aslında öyle söylenildiği gibi çok yokmuş. Allahtan 0 - değil yanmıştık o zaman:))

aay ölüyodum açlıktan yemeğimi yedim çok mutluyum :)) bi de duşa girersem benden iisi yok valla.duş alırsam sabah çok ii kalkıyorum yoksa bacaklarım falan ağrıyo sizde de oluyo mu kızlar

geda aldıkların hayırlı olsun .güle güle sağlıklı günlerde kullanın.aprilcim sende inşallah kanı çabuk bulursun.burada kızılayda değiş tokuş yapılıyor.başka bir kan grubuyla takas yapılabiliyor.böyle bir alternatifiniz yok mu?

aay ölüyodum açlıktan yemeğimi yedim çok mutluyum :)) bi de duşa girersem benden iisi yok valla.duş alırsam sabah çok ii kalkıyorum yoksa bacaklarım falan ağrıyo sizde de oluyo mu kızlar

afiyet olsun canım
valla ben hergün duş alamıyorum eşim kendisi olmadan banyoya girmeme kızıyo düşerim filan diye. gerçi ben giriyodum yine de ama geçen gün hakkaten ayağım kaydı korktum ben de.e o gelince de geç oluyo bazen girmiyorum. ama duş alınca rahat uyunuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…