selam kıslar... kursa gittim biras yürüdüm geldim...teyzeleri bebişimizin park yatağı, ana kucağı, küveti kovası vs. geldi....ayyyy yatak pek bi şirin oldu pembiş pembiş.... çok kısss oldu ama napalım o güsel geldi....
arabası falan sonraartık... park yatağın içine e bebek te yarı ortapedik yatak var onu alcam nasılö sizce?
bi de selinay burdaysan o dönenceli yatağın müziği çalışmadıseninkinde sorun olmuş muydu?
ayy çok acıktım... bişiyler yiyip geliyim bari... canım da istemiyo hiç ama....
ben çıkıyorum kızlar!!!
Kendinize iyi bakın
bir gün daha bitti işte zaman hızla akıp gidiyor!!
selam kızlar
geçmişe bir bakayım dedim
ne kadar çok konuşmuşsunuz..
Okuyamadım ya(
bu arada 2009. Sayfayı geçmiş gitmişiz bile
maşallah nisan anaları ve kuzucukları...
şöyle bir bakayım ben
öptüm sizleri
sağlıcakla kalın güzel bahar anneleri :)))
doğum yaklaştıkça herkesin çenesi düşmüş görüyorumki:))) sayfalar inanılmaz hızla gidiyo maşallahArtık geçmişi kaçırdığım zaman okumak için çaba sarfetmek de zorlaştıkaydirigubbakcemile2
misafirlerim geldiler, 3 bayan ve çocukları. Inanılmaz yaramazlardı bu arada bende hiç alışkın olmadığım için bi hayli zor oldu onları zaptedmek. Neyseki kazasız belasız atlattım:) bu arada şirvancımda yazmış, dünden beri kan arıyoruz, iyiki acil ameliyatlı hasta değilim yani halim ne olurdu allah bilir
9 da kocişle çapa kızılaya gidicez bakalım belki bu akşam kanı bulursak yarın takarlar. Bu işi halletsem rahatlicam da bakalım....
doğum yapan diğer annelere baktığımda genelde doğumdan sonra pek girmiyolar forumlara inş biz öyle olmayız sanırım çok yoğun olunuyorbu günleri arıycaz öyle gözüküyorkafamçokkarıştı[/QUOT
ben girerim valla hatta o zaman daha sık girerim.......................
selam kıslar... kursa gittim biras yürüdüm geldim...teyzeleri bebişimizin park yatağı, ana kucağı, küveti kovası vs. geldi....ayyyy yatak pek bi şirin oldu pembiş pembiş.... çok kısss oldu ama napalım o güsel geldi....
arabası falan sonraartık... park yatağın içine e bebek te yarı ortapedik yatak var onu alcam nasılö sizce?
bi de selinay burdaysan o dönenceli yatağın müziği çalışmadıseninkinde sorun olmuş muydu?
pillerde sorun varmış ,hayırlı olsun aldıkların canım.........................
Doğum yaklaştıkça herkesin çenesi düşmüş görüyorumki:))) Sayfalar inanılmaz hızla gidiyo maşallahArtık geçmişi kaçırdığım zaman okumak için çaba sarfetmek de zorlaştıkaydirigubbakcemile2
Misafirlerim geldiler, 3 bayan ve çocukları. İnanılmaz yaramazlardı bu arada bende hiç alışkın olmadığım için bi hayli zor oldu onları zaptedmek. Neyseki kazasız belasız atlattım:) Bu arada Şirvancımda yazmış, dünden beri kan arıyoruz, iyiki acil ameliyatlı hasta değilim yani halim ne olurdu Allah bilir
9 da kocişle Çapa Kızılaya gidicez bakalım belki bu akşam kanı bulursak yarın takarlar. Bu işi halletsem rahatlicam da bakalım....
ay canım hayırlısı bulursunuz inşallah.............................
Doğum yaklaştıkça herkesin çenesi düşmüş görüyorumki:))) Sayfalar inanılmaz hızla gidiyo maşallahArtık geçmişi kaçırdığım zaman okumak için çaba sarfetmek de zorlaştıkaydirigubbakcemile2
Misafirlerim geldiler, 3 bayan ve çocukları. İnanılmaz yaramazlardı bu arada bende hiç alışkın olmadığım için bi hayli zor oldu onları zaptedmek. Neyseki kazasız belasız atlattım:) Bu arada Şirvancımda yazmış, dünden beri kan arıyoruz, iyiki acil ameliyatlı hasta değilim yani halim ne olurdu Allah bilir
9 da kocişle Çapa Kızılaya gidicez bakalım belki bu akşam kanı bulursak yarın takarlar. Bu işi halletsem rahatlicam da bakalım....
aay ölüyodum açlıktan yemeğimi yedim çok mutluyum :)) bi de duşa girersem benden iisi yok valla.duş alırsam sabah çok ii kalkıyorum yoksa bacaklarım falan ağrıyo sizde de oluyo mu kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?