evet yarın son iş günü ama 2 gün tatilden sonra bize tekrar devam...selam kızlar.....sanırım vücut kendini uykusuzluğa hazırlıyor......ben geçen gecede 2-7 arası uyumuşum ama akşam o kadarda uyumadım(3-6).......artık her akşam bir öncekinden zor geçmeye başladı.....belime ağrılar mı istersiniz yoksa vajinaya baskımı herşeyden vardı çok şükür:))...sanırım benim kızım kafasını doğum kanalına sokmaya çalışıyor çünkü başını aşağıda hissediyorum oldukça ve nefes problemi yaşamıyorum son bir haftadır....çiçekçim belkide senin ufaklık yukarlarda gezindiği için nefes sorunun vardır....mutlu güzel bir gün olsun hepimiz için yarın son çalışma günü dayanın kızlar
evet taşıyamıyorum artık bende.............oof bugün havada kasvetli burda zaten uykusuzum bir an önce kendime gelmem lazım yoksa günüm kötü geçecek ben bi yürüyüşe çıkayım bari yağmur falan başlamadan hem açılırım umarıım..azıcık da alışveriş yapabilsem kesin açılıcam ama aldıklarımı eve taşıyabilmem çook zor :))
kızlar dün gece kendimle ugraştım hep dogum giriyom
ben epdural sezeryan olcam ya
uyanık olcam ay ameliyathanede aglıyorum dogum sırasında cocuk gibi ay kesmeyın etmeyın diye....
7 nisanı gördüm rüyamda............
Ay diyorum cicekle aynı gün dogurcam falan............
Hayır olsun...................
Tansiyonumu ölçtürdüm 9/5 düşmüş........
denizcim uyuyamıyorum be güzelcim ben hiç uyuyamam gündüz üstüne bi de bu halde olduğumu anlatmama rağmen benim saygısız halam arkadaşlarını alıp misafirliğe gelio.
evet yarın son iş günü ama 2 gün tatilden sonra bize tekrar devam...
sen bitirdin...........
YA MİGDEM FELAKET BULANIOOOOOOOO
VE YANMAM VAR MİGDEMDE........
evet taşıyamıyorum artık bende.............
son zamanlarımızda bu ne düşüncesizlik.bende bu senemi raporlarla geçirdim.hiç okula gitmedim ve hiç olmadığı kadar misafir ağırladım.çalışırken yorgun olur duyarlılığını gösterenler zaten evde deyip hamile olduğunu hemde ağırlaşmış olduğunu unutuyor.
240 tl ve refaketci =300 tlsenin hastane kaç para alacak epidural sezeryandan???
bitti ama bende bittim...insanın günü gününe uymuyor bir hafta daha dayanamazdım sanırım....zaten evlede ilgilenmem lazım....önümüzdeki hafta evimle ilgilenip kızımı rahat beklemek istiyorum tabi o beklerse....ben temizliği bitireyimde o akşamınada gelebilir lafım yok
240 tl ve refaketci =300 tl
aman allah korusun kadın tutcanmı kendinmi yapcan temızlıgını.....
daha sen canta hazırlıcan..........
allahım yardımcın olsun...
BEN BUGUN HİÇ İYİ DEGILIM....
240 tl ve refaketci =300 tl
aman allah korusun kadın tutcanmı kendinmi yapcan temızlıgını.....
daha sen canta hazırlıcan..........
allahım yardımcın olsun...
BEN BUGUN HİÇ İYİ DEGILIM....
urlacım epidural sezeryanın o kadar olduğuna eminmisin??
devlet hastanesinde bile o kadar değil.
çünkü epidural tamamen özele giriyor.devlet ödemiyor.
devlet hastanesinde epidural sezeryanın ücretli olduğunu sanmıyorum.sen kesin biliyor musun?ücretliyse de yaptırcaz tabi.bir de sürekli gittiğin doktora doğum için de ücret ödeniyor mu?kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?