2009 Nisan Anneleri buraya

kızlar dün gece kendimle ugraştım hep dogum giriyom
ben epdural sezeryan olcam ya
uyanık olcam ay ameliyathanede aglıyorum dogum sırasında cocuk gibi ay kesmeyın etmeyın diye....
7 nisanı gördüm rüyamda............
ay diyorum cicekle aynı gün dogurcam falan............

hayır olsun...................

tansiyonumu ölçtürdüm 9/5 düşmüş........

selam kızlar.....sanırım vücut kendini uykusuzluğa hazırlıyor......ben geçen gecede 2-7 arası uyumuşum ama akşam o kadarda uyumadım(3-6).......artık her akşam bir öncekinden zor geçmeye başladı.....belime ağrılar mı istersiniz yoksa vajinaya baskımı herşeyden vardı çok şükür:))...sanırım benim kızım kafasını doğum kanalına sokmaya çalışıyor çünkü başını aşağıda hissediyorum oldukça ve nefes problemi yaşamıyorum son bir haftadır....çiçekçim belkide senin ufaklık yukarlarda gezindiği için nefes sorunun vardır....mutlu güzel bir gün olsun hepimiz için yarın son çalışma günü dayanın kızlar

oof bugün havada kasvetli burda zaten uykusuzum bir an önce kendime gelmem lazım yoksa günüm kötü geçecek ben bi yürüyüşe çıkayım bari yağmur falan başlamadan hem açılırım umarıım..azıcık da alışveriş yapabilsem kesin açılıcam ama aldıklarımı eve taşıyabilmem çook zor :))

evet yarın son iş günü ama 2 gün tatilden sonra bize tekrar devam...
sen bitirdin...........

YA MİGDEM FELAKET BULANIOOOOOOOO
VE YANMAM VAR MİGDEMDE........

evet taşıyamıyorum artık bende.............

senin hastane kaç para alacak epidural sezeryandan???

off ne zor oldu yaa ne çok çeneniz düşmüş geveze hamişler geçmişi anca bitirdim.
artık bişeyler yemeyi hakettim
görüşürüz..

denizcim uyuyamıyorum be güzelcim ben hiç uyuyamam gündüz üstüne bi de bu halde olduğumu anlatmama rağmen benim saygısız halam arkadaşlarını alıp misafirliğe gelio.

son zamanlarımızda bu ne düşüncesizlik.bende bu senemi raporlarla geçirdim.hiç okula gitmedim ve hiç olmadığı kadar misafir ağırladım.çalışırken yorgun olur duyarlılığını gösterenler zaten evde deyip hamile olduğunu hemde ağırlaşmış olduğunu unutuyor.

evet yarın son iş günü ama 2 gün tatilden sonra bize tekrar devam...
sen bitirdin...........

YA MİGDEM FELAKET BULANIOOOOOOOO
VE YANMAM VAR MİGDEMDE........

evet taşıyamıyorum artık bende.............

bitti ama bende bittim...insanın günü gününe uymuyor bir hafta daha dayanamazdım sanırım....zaten evlede ilgilenmem lazım....önümüzdeki hafta evimle ilgilenip kızımı rahat beklemek istiyorum tabi o beklerse....ben temizliği bitireyimde o akşamınada gelebilir lafım yok

bide ben söyliyeyim... çalışıyorum 6.aydan sonra misafir ağırlamak gerçekten çok zor oldu... ve de hafta içi misafir geliyorr benim resmen canm çıkıyor... badana oldu şimdi ev dün. halıları da yıkanmaya vercez sermicem evi martın sonuna kadar napim... çok yoruldum yaa.. hiç olmadığı kadar misafir geliyo hamile bu işe gidiyo bide haftaiçi yoruluyo diyen yok...neyse doğuma kadar omaz herhalde zaten şuan kendi isimi bile yapamıyorum...yerimseniben

eşler devreye girmeli biraz bence kızlar.....biz şahsen ailece görüştüğümüz ahbaplarımıza eşim rahatlıkla söyler sıkıntılarımı....kendisi dobralığıyla bilinirde:)) onun dışında haftasonu bende ağırlıyorum ama cidden zor oluyor.....haftaiçi zaten turşum çıkmış eve gidiyorumbirde misafir amanın zor olur...

senin hastane kaç para alacak epidural sezeryandan???
240 tl ve refaketci =300 tl

aman allah korusun kadın tutcanmı kendinmi yapcan temızlıgını.....
daha sen canta hazırlıcan..........

allahım yardımcın olsun...

BEN BUGUN HİÇ İYİ DEGILIM....

kadın tutucam canım çünkü hiçbir cama sığamam ben bu genişlikle.....çantamıda kısmetse pazartesi hazır edicem.....zaten kısım kısım hazır aynı yere girecekler yalnızca......çamaşır eksiğim vardı onu tamamlıcam cumartesi günü....ama benimde bugün bel ağrım var yaa...ne olaki bu şimdi....daha 1 hafta dursa kuzum senağlama

urlacım epidural sezeryanın o kadar olduğuna eminmisin??
devlet hastanesinde bile o kadar değil.
çünkü epidural tamamen özele giriyor.devlet ödemiyor.

urlacım izmirin havasından çok sıkıntılı hava ben de öyleyim üstümde bi ağırlık var kılımı kıpırdatasım yok mirmirmirmir

eğer öle ise çok iyi ya!!
bende izmirde yapayım bari doğumu..
hangi hastaneydi??

evet bugün hava kapalı burdada yağmur yağcak.
yaa benimde yediklerim ağzıma geliyo midem boğazım yanıyo.
ilacıda getirmedim yanımda..
offff

urlacım epidural sezeryanın o kadar olduğuna eminmisin??
devlet hastanesinde bile o kadar değil.
çünkü epidural tamamen özele giriyor.devlet ödemiyor.

devlet hastanesinde epidural sezeryanın ücretli olduğunu sanmıyorum.sen kesin biliyor musun?ücretliyse de yaptırcaz tabi.bir de sürekli gittiğin doktora doğum için de ücret ödeniyor mu?kafamçokkarıştı

benimde öyle sanki midemin üstünde biri oturuyo kim ki acaba çok da sıkıntı veryioo... agzima geliyo herseyykafamçokkarıştı

devlet hastanesinde epidural sezeryanın ücretli olduğunu sanmıyorum.sen kesin biliyor musun?ücretliyse de yaptırcaz tabi.bir de sürekli gittiğin doktora doğum için de ücret ödeniyor mu?kafamçokkarıştı

tam kesin bilmiyorum.
kendi gittiğin özel doktor devlet hastanesinde doğum yaptırırsa para alıyor ya.
onlar bile 300 den aşağı almıyorlarmış.

ki urlanın gittiği özel hastane....
bende özel hastaneye gidiyorum.
konuştuk ordaki yetkiliyle.
eğer doktor bu doğum normal olamaz kesinlikle sezeryanla olmalı raporu yazarsa devlet özel hastane masrafını karşılıyormuş ancak bunun haricinde benim gittiğim hastane sezeryan için 350 alıyor bu durumda.yanlız sen kendi kafana göre ben sezeryan istiyorum dersen 1100 tl alıyor.devlet özel hastaneye ödeme yapmıyormuş.
epidural doğumları ise devlet ödemiyormuş özele giriyormuş oda 1500 tl.
beni gittiğim özel hastaneden böle bilgilendirdiler.
ancak devlet hastanesinde durum nedir bilemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…