2009 Nisan Anneleri buraya

inşallah önemli bişey değildir canım.
Doktorun ne derse doğrudur.

ama doğum yaklaştıkça oluyor böle şeyler.
Benim arkadaştada olmuştu geçen yıl.
Doktoruna gitti nst ye bağlamış.doğum sancısı değilmiş sonra zamanında oldu bebek.sakın korkma!!

bu haftalarda bahsettiğin şey olabilir eda cım...muhtemelen istirahat verecektir.....benimde bel ağrım var inceden hayır olsun inşallah

ya arkadaşlar benim ayakkabılar botlar ayağıma olmuyo zor geçiriyorum.
Zaten çizmelerimi artık yukarı kadar çekemiyorum.
Bu sebepten aldığım elbiseleri etekleri giyemiyorum artık.
Spor ayakkabılarım bile sıkıyo bazen.
Yeni ayakkabıda almak istemeiyorum boşu boşuna.
O yüzden her sabah evden çıkarken mutsuz çıkıyorum.
Ayyy bi görseniz iğrencim yani..

geçmiş olsun canım umarım önemli bişey yoktur allah yardımcımız olsun.....

kızım kimse benden iğrenç olmaz 37 numara ayakkabı giyen ben kocamın 43 numara spor ayakkabılarını giyer oldum hoş sokağa doktordan doktora sokağa çıkıyoruzda yinede moralim yerlerde geziyor

kıs edanur anacım dur ha sakın doğurma yaw erken daha,paniklemede stres olursun yoksa ben yerinde olsam hemen giderim dr.a ne olacak bi baksın ne diye yarına kadar bekleyecen yahu

kıs edanur anacım dur ha sakın doğurma yaw erken daha,paniklemede stres olursun yoksa ben yerinde olsam hemen giderim dr.a ne olacak bi baksın ne diye yarına kadar bekleyecen yahu

bencede yaaa boşuboşuna zaman kaybetmee sonuçta bi sürü örnek var kasılma sancı falan hissetmeyen ama açılması başlayıp doğum yapan

aaaa megulcum bende aynı saatte hastanedeydim

şimdi daha çok üzüldüm işte.neyse bi dahaki randevum 24 martgibi olacak.senin nasıl açılma devam ediyor mu?

çok geçmiş olsun.dualarımız seninle.umarım normal bişeydir.

aman edacım kaçıncı haftaydı ne oluyo bebekmi geliyo

YOK CANIM gelmiyordur daha inşallah.. ticker bozulmuş benim. 32+4 üm şu anda..

evet doktorum hiç panik konuşmadı çok norlam gşibi davrandı bende rahatladım. bide ilişkiye girdinizmi diye sordu evet dedim ondandır muhtemelen , panik yapma sancı kasılma olmadıktan sonra problem yok istirahat et dedi.

sancı olmadıktan sonra problem yokmuş . tuvalete gittim tekrar tekrar kan gelmedi zaten. kaydirigubbakcemile5

ayaklar şişti bizdede.ayağıma olan tek bir ayakkabı var bende onu giyiyorum sürekli.bir doğorayım gidip 3 -4 çift ayakkabı alacağım.bende şık güzel ayakkabılarımı çok özledim.

ben artık çizmemede botumada sığmıyorum girişide bişi yokta fermuarları 10 cm felan kapanmıor bende öylece çıkıyorum valla hiç umrum değil sporlarında bağcıklarını alta kıstırıp dolaşıyorum ne yapayım bu saatten sonra ayakkabımı alacam şi hiiç alamam,daha bebişin eksikleri var

bir de tansiyon bu haftalardan sonra daha yüksek çıkabilrive şişmeler yaşabilir mişiz.benim geçen ay 8/5 çıkıyordu.salı 10/6 çıktı.tırmanmaya başlamış.ama ben tuz oalyını çok kısmıştım .dikkat edin siz de.

bencede yaaa boşuboşuna zaman kaybetmee sonuçta bi sürü örnek var kasılma sancı falan hissetmeyen ama açılması başlayıp doğum yapan

ay zaten duramadım.. eşime anlattım hemen geliyorum doktora gidelim yarını beklemelim dedi. birazdan çıkıcam. gelince yazarım size

ulan edanur azgınmısınız nesiniz anacım ne libido var sizde ay sıkın azcık dişiniziiiiiiiiiiiiiikaydirigubbakcemile3

ay sorma yaaaa... sabah sabah yuh artık ama koca göbeğime bakmadan.. doktor problem yok doğuma kadar haftada 2 yi geçmeyin dediydi. sinir oldum kendime yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…