- 6 Kasım 2008
- 3.466
- 8
- 116
günaydın kızlar.... Bu sabah bende az bişey kan geldi. Doktorumu aradım. Kasılma ağrı varmı dedi yok dedim. Hareketlerini sordu hareketleride aynı dedim. Biraz bekle tekrar kan gelirse veya kasılma ağrı yaşarsan hemen gel dedi... çok panik yaptım.. Hemen size yazıyorum dua edin bişey çıkmasın. Yarın kontrole gidicem. :a015:
GÜNAYDIN KIZLAR.... bu sabah bende az bişey kan geldi. doktorumu aradım. kasılma ağrı varmı dedi yok dedim. hareketlerini sordu hareketleride aynı dedim. biraz bekle tekrar kan gelirse veya kasılma ağrı yaşarsan hemen gel dedi... çok panik yaptım.. hemen size yazıyorum dua edin bişey çıkmasın. yarın kontrole gidicem. :a015:
GÜNAYDIN KIZLAR.... bu sabah bende az bişey kan geldi. doktorumu aradım. kasılma ağrı varmı dedi yok dedim. hareketlerini sordu hareketleride aynı dedim. biraz bekle tekrar kan gelirse veya kasılma ağrı yaşarsan hemen gel dedi... çok panik yaptım.. hemen size yazıyorum dua edin bişey çıkmasın. yarın kontrole gidicem. :a015:
ya arkadaşlar benim ayakkabılar botlar ayağıma olmuyo zor geçiriyorum.
Zaten çizmelerimi artık yukarı kadar çekemiyorum.
Bu sebepten aldığım elbiseleri etekleri giyemiyorum artık.
Spor ayakkabılarım bile sıkıyo bazen.
Yeni ayakkabıda almak istemeiyorum boşu boşuna.
O yüzden her sabah evden çıkarken mutsuz çıkıyorum.
Ayyy bi görseniz iğrencim yani..
kıs edanur anacım dur ha sakın doğurma yaw erken daha,paniklemede stres olursun yoksa ben yerinde olsam hemen giderim dr.a ne olacak bi baksın ne diye yarına kadar bekleyecen yahu
aaaa megulcum bende aynı saatte hastanedeydim
aman edacım kaçıncı haftaydı ne oluyo bebekmi geliyo
inşallah önemli bişey değildir canım.
Doktorun ne derse doğrudur.
evet doktorum hiç panik konuşmadı çok norlam gşibi davrandı bende rahatladım. bide ilişkiye girdinizmi diye sordu evet dedim ondandır muhtemelen , panik yapma sancı kasılma olmadıktan sonra problem yok istirahat et dedi.
ama doğum yaklaştıkça oluyor böle şeyler.
Benim arkadaştada olmuştu geçen yıl.
Doktoruna gitti nst ye bağlamış.doğum sancısı değilmiş sonra zamanında oldu bebek.sakın korkma!!
kıs edanur anacım dur ha sakın doğurma yaw erken daha,paniklemede stres olursun yoksa ben yerinde olsam hemen giderim dr.a ne olacak bi baksın ne diye yarına kadar bekleyecen yahu
bencede yaaa boşuboşuna zaman kaybetmee sonuçta bi sürü örnek var kasılma sancı falan hissetmeyen ama açılması başlayıp doğum yapan
ulan edanur azgınmısınız nesiniz anacım ne libido var sizde ay sıkın azcık dişiniziiiiiiiiiiiiiikaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?