EVET SANA KATILIYORUM SALI GÜNÜ GİTTİGİM ŞİFA HASTANESİ AYNEN ÖYLEEEEtam kesin bilmiyorum.
kendi gittiğin özel doktor devlet hastanesinde doğum yaptırırsa para alıyor ya.
onlar bile 300 den aşağı almıyorlarmış.
ki urlanın gittiği özel hastane....
bende özel hastaneye gidiyorum.
konuştuk ordaki yetkiliyle.
eğer doktor bu doğum normal olamaz kesinlikle sezeryanla olmalı raporu yazarsa devlet özel hastane masrafını karşılıyormuş ancak bunun haricinde benim gittiğim hastane sezeryan için 350 alıyor bu durumda.yanlız sen kendi kafana göre ben sezeryan istiyorum dersen 1100 tl alıyor.devlet özel hastaneye ödeme yapmıyormuş.
epidural doğumları ise devlet ödemiyormuş özele giriyormuş oda 1500 tl.
beni gittiğim özel hastaneden böle bilgilendirdiler.
ancak devlet hastanesinde durum nedir bilemem.
valla bi kaç tanıdık hep o fiyatı öded cıktı....urlacım epidural sezeryanın o kadar olduğuna eminmisin??
devlet hastanesinde bile o kadar değil.
çünkü epidural tamamen özele giriyor.devlet ödemiyor.
eğer öle ise çok iyi ya!!
bende izmirde yapayım bari doğumu..
hangi hastaneydi??
benimde öyle sanki midemin üstünde biri oturuyo kim ki acaba çok da sıkıntı veryioo... agzima geliyo herseyykafamçokkarıştı
megul kezban hanıma güven duymana sevindin.benim için o kadar önemli kezban hanım o olmasa doğuramazmışım gibi geliyor:)
bizimkinde yine hıçkırık başladııı
ben dün çok kötü oldum çarpıntıdan nefes alamadım dışarı çıkardı eşim yürüdük falan ama nerdeeeeeeee gece uyuyamadım aldığım nefes yetmedi çünkü o da yetmezmiş gibi alt tarafta korkunç ağrılar çektim of yaaaaaaaa
canımcım halana acayip gıcık oldum sıkıntılarımız normal heralde artık bu zamanlarda benimde gecem kötü geçti uyuyamadım sabah sızmışım 11 e kadar uyudumdenizcim uyuyamıyorum be güzelcim ben hiç uyuyamam gündüz üstüne bi de bu halde olduğumu anlatmama rağmen benim saygısız halam arkadaşlarını alıp misafirliğe gelio.
artık rüyalar hep doğum benim normal tansiyonum 9/6 idi şimdilerde bir iki puan oynuyokızlar dün gece kendimle ugraştım hep dogum giriyom
ben epdural sezeryan olcam ya
uyanık olcam ay ameliyathanede aglıyorum dogum sırasında cocuk gibi ay kesmeyın etmeyın diye....
7 nisanı gördüm rüyamda............
ay diyorum cicekle aynı gün dogurcam falan............
hayır olsun...................
tansiyonumu ölçtürdüm 9/5 düşmüş........
patlama anacım bişey kalmadı doğuma hormonlar zirvedeeeoffffff ben ne zaman konuşşam herkes susuyorzaten 15 gündür evde bir fiil yatıyorum sıkıldım sizde ble sessiz patlayacam
GÜNAYDIN KIZLAR.... bu sabah bende az bişey kan geldi. doktorumu aradım. kasılma ağrı varmı dedi yok dedim. hareketlerini sordu hareketleride aynı dedim. biraz bekle tekrar kan gelirse veya kasılma ağrı yaşarsan hemen gel dedi... çok panik yaptım.. hemen size yazıyorum dua edin bişey çıkmasın. yarın kontrole gidicem. :a015:
durur annesi sen üzülme..........kadın tutucam canım çünkü hiçbir cama sığamam ben bu genişlikle.....çantamıda kısmetse pazartesi hazır edicem.....zaten kısım kısım hazır aynı yere girecekler yalnızca......çamaşır eksiğim vardı onu tamamlıcam cumartesi günü....ama benimde bugün bel ağrım var yaa...ne olaki bu şimdi....daha 1 hafta dursa kuzum senağlama
hoşgeldiniz silahşörlerrrrrrrgünaydınnnnnnn geçmişe bakıp geliyorum
evet hep öyle oluyor zaten haftasonlarıdaaagünaydın arkadaşlar. Bu saatte günaydın diyorum diye yeni kalktım sanmayın. Sabahları işe gider gibi erken kalkıyorum :). Gün içinde uyursam da gece zor uyuyorum. Evde olunca bol bol uyuyacağım diye sevinmeyin çalışanlarrr
allahım yardımcın olsun dualarım senınle dikkat et umarım kötü bişey yokturrGÜNAYDIN KIZLAR.... bu sabah bende az bişey kan geldi. doktorumu aradım. kasılma ağrı varmı dedi yok dedim. hareketlerini sordu hareketleride aynı dedim. biraz bekle tekrar kan gelirse veya kasılma ağrı yaşarsan hemen gel dedi... çok panik yaptım.. hemen size yazıyorum dua edin bişey çıkmasın. yarın kontrole gidicem. :a015:
ohh ne güzel yürüyüş yapmak..kahvaltı yapmak.
Yürüyüş iyi geliyormuş ama arkadaşlar doktorlar ve okudum kitaplar kesinlikle öneriyorlar..
öle ev işi yapmak bi işe yaramıyormuşş.
Yürüyüş en iyisiymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?