2009 Nisan Anneleri buraya

günaydın arkdaşlar.sayfalar baya ilerlemiş.okuyamadım.3 gündür açığım ama misafirlerim vardı benim de oturmadım bi türlü.inşallah herkes iydir.
biz salı günü doğum yapacağımz hastaneyi gördük.doktorumuzla tanıştık.içim rahatladı çok hoş ve insana güven veren bi doktor.ama ultrason makinemizi beğenmedim.4 boyutlu değildi :)) neyse az kaldı zaten.
bebğim maşallah 2100 gram olmuş teyzeleri
bizden bu kadar bu doktorum da sezeyanm dedi.ayın 14 ünde son kez eski doktorumuza gideceğiz sonra hep yeni doktorumuza devam.

EVET SANA KATILIYORUM SALI GÜNÜ GİTTİGİM ŞİFA HASTANESİ AYNEN ÖYLEEEE

ama ben özel hayat hastanesinde doguracagım orda 240

urlacım epidural sezeryanın o kadar olduğuna eminmisin??
devlet hastanesinde bile o kadar değil.
çünkü epidural tamamen özele giriyor.devlet ödemiyor.
valla bi kaç tanıdık hep o fiyatı öded cıktı....

eğer öle ise çok iyi ya!!
bende izmirde yapayım bari doğumu..
hangi hastaneydi??

özel hayat hastanesi konak dogum evının oraya yakın

benimde öyle sanki midemin üstünde biri oturuyo kim ki acaba çok da sıkıntı veryioo... agzima geliyo herseyykafamçokkarıştı

eheheh aynen

megul kezban hanıma güven duymana sevindin.benim için o kadar önemli kezban hanım o olmasa doğuramazmışım gibi geliyor:)

offffff ben ne zaman konuşşam herkes susuyor zaten 15 gündür evde bir fiil yatıyorum sıkıldım sizde ble sessiz patlayacam

megul kezban hanıma güven duymana sevindin.benim için o kadar önemli kezban hanım o olmasa doğuramazmışım gibi geliyor:)

canım sağolsaın.ben de sevindim açıkcası.ben de seni merak ediyordum.ne durumdasın.ben salı 10 da hastanedeydim.kendime hastanede kızdım.bulaşsaydık belki de aynı saatlerde hastanedeydik diye.:çok üzgünüm:

günaydın arkadaşlar. Bu saatte günaydın diyorum diye yeni kalktım sanmayın. Sabahları işe gider gibi erken kalkıyorum :). Gün içinde uyursam da gece zor uyuyorum. Evde olunca bol bol uyuyacağım diye sevinmeyin çalışanlarrr

ay bu arada herkese günaydınlar olsun hoş nerdeyse tünaydın olacakmış ama ben yeni kalkmadım ha yanlış anlamayın,sabah yürüyüşümü yaptım ölee uzun boylu değil migrosa gidip geldim rahat 10-15 dk sürmüştür,kahvaltımı yaptım geldim,şimdi başka bri sayfa daha açiimde geçmişi okiim

ohh ne güzel yürüyüş yapmak..kahvaltı yapmak.
Yürüyüş iyi geliyormuş ama arkadaşlar doktorlar ve okudum kitaplar kesinlikle öneriyorlar..
öle ev işi yapmak bi işe yaramıyormuşş.
Yürüyüş en iyisiymiş

GÜNAYDIN KIZLAR.... bu sabah bende az bişey kan geldi. doktorumu aradım. kasılma ağrı varmı dedi yok dedim. hareketlerini sordu hareketleride aynı dedim. biraz bekle tekrar kan gelirse veya kasılma ağrı yaşarsan hemen gel dedi... çok panik yaptım.. hemen size yazıyorum dua edin bişey çıkmasın. yarın kontrole gidicem. :a015:

denizcim uyuyamıyorum be güzelcim ben hiç uyuyamam gündüz üstüne bi de bu halde olduğumu anlatmama rağmen benim saygısız halam arkadaşlarını alıp misafirliğe gelio.
canımcım halana acayip gıcık oldum sıkıntılarımız normal heralde artık bu zamanlarda benimde gecem kötü geçti uyuyamadım sabah sızmışım 11 e kadar uyudum

artık rüyalar hep doğum benim normal tansiyonum 9/6 idi şimdilerde bir iki puan oynuyo

offffff ben ne zaman konuşşam herkes susuyor zaten 15 gündür evde bir fiil yatıyorum sıkıldım sizde ble sessiz patlayacam
patlama anacım bişey kalmadı doğuma hormonlar zirvedeee

aman edacım kaçıncı haftaydı ne oluyo bebekmi geliyo

meraba kızlar günlük yoklamaya katılıyım dedim fazla kalkamıyorum önümüzdeki 3 gün giremeyebilirim haberiniz olsun şimdiden güzel hafta sonları diliyorum inşallah pazartesi görüşürüz hepinizi öptüm

durur annesi sen üzülme..........

günaydınnnnnnn geçmişe bakıp geliyorum
hoşgeldiniz silahşörlerrrrrrr

evet hep öyle oluyor zaten haftasonlarıdaaa

allahım yardımcın olsun dualarım senınle dikkat et umarım kötü bişey yokturr

ben yürürken sanki aşagıdan biri karnımı cekiooo
oramda bi agrı oluyoo neden acabaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…