2009 Nisan Anneleri buraya

allaaah yaprak dökümü de başlıyoo ağla artık dizi boyunca neyse kötü olursam avrupa yakasını açarım bari :))

muhtarın sözünü de dinlemişiz bu akşam çok konuşmayın dedi kimse yok ortalıkta gerçekten. çok söz dinler gördüm nisan annelerini :)

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr....
kimsecikler yok
bende bi günlük haberleri okuyayım bari..

ben dün çok kötü oldum çarpıntıdan nefes alamadım dışarı çıkardı eşim yürüdük falan ama nerdeeeeeeee gece uyuyamadım aldığım nefes yetmedi çünkü o da yetmezmiş gibi alt tarafta korkunç ağrılar çektim of yaaaaaaaa

günaydın herkese ;

benim bugün şirkette eğitimin var,, bugün aranızda olamıyacağım ...

doğurmayın sakın .... giremem de merak lanırım şimdi,,,

akşam evimdeyim, ve aranızdayım ....

merak etmeyin diye haber verim dedim...............

hadi kalın salıcakla ..............

geçmiş olsun çiçekcim artık bu sıkıntılra alışcaz galiba dayanalım az kaldı herkeşlere günaydın

Ya bu çarpıntı bende de var,aynen nefes almakta çok zorlanıyorum.Ama sebebini bilmiyorum,yemek yesem de oluyor yemesem de oluyor,anlamadım,ilaçla geçecek birşey de dğildir herhalde.Göbeğim yukarda ondan herhalde.

geçmiş olsun çiçekcim!!
nefes alamamak çok kötübişey yaaaa.
arasıra bende yaşıyorum bunu.
ama çarpıntıların bence uykusuzluktan.yeterli uykunu alamadığın için vücudunun dengesi bozuluyo.
kendini iyi hissettiğinde gün içinde biraz uyu bence..

bende uyuyamıyorum artıkkk..
sağa sola her döndüğümde uykum bölünüyor..
bide sıcak basıyor açıyorum üstümü sonra üşüyorum tekrar kapatıyorum.yatakta dönüp duruyorummm...
sersemliyorumm.
tam uykuya daldım derken saat çalıyor..
hep yorgun uyanıyorum buyüzden

denizcim uyuyamıyorum be güzelcim ben hiç uyuyamam gündüz üstüne bi de bu halde olduğumu anlatmama rağmen benim saygısız halam arkadaşlarını alıp misafirliğe gelio.

günaydın kızlar..bende kendime nazar değdirdim valla iki gündür süper uyuyorum derken bu gece uyku yoktu 5.30 dan beri ayaktayız zaten ya ben yazın bile bööle terlemiyodum bütün gece boğuşuyorum yorganla benimkide yorgansız yatamaz bana fenalık basıyo

denizcim uyuyamıyorum be güzelcim ben hiç uyuyamam gündüz üstüne bi de bu halde olduğumu anlatmama rağmen benim saygısız halam arkadaşlarını alıp misafirliğe gelio.

annen gelir yardıma sana.kendini kötü hissettiğinde git uzan odada artık anlayışlı olurlar..
ne diyeyim insanların bu düşüncesizlikleri öldürüyor beni..

geçmiş olsun çiçek nefes alamama sebebin bebeğin yukarda olması mı çok yyincede oluyo ama bebek diyaframa baskı yapıyo o da ciğerlerin tam açılmasını engelliyo diye biliyorum ama çarpıntı yorgunluktan olabilir gerçekten dr un bişey dedi mi bu konuda?

uykusuzluk çok kötü yaaa bide işe geliyorum resmen bugün uyukluyorum ayakta uyuyorum yaniii.. mesainin bitmesine de çok var bide eve gitmek offf ışınlansam eve yatsam dinlensemm.senağlama

Hakikaten urla deniz şirvan allah yardımcınız olsun güzellerim
amin cnm

bende 37. haftanın sonuna kadar çalışacağım rapsositosositoorumu aldımm
sende bizim kervana katıldın...

dogrudur canım
bugun bende bi tuhaflık var.......

başımın arkası ensem agrıooo tansiyonumu bi öçtüreyım ben aşagı eczaneye

ben giremem meselaaaaa
sen çalışıyormuydun ki!!!
onlar evde oturup calışan gözükenlerden

güle güle kullanın cicilerini.........................

inşallah bulursunuz canım kanı...............

aynen canım biz o yüzden ayrı yatıyoruz artık..........

uykusuzluk çok kötü yaaa bide işe geliyorum resmen bugün uyukluyorum ayakta uyuyorum yaniii.. mesainin bitmesine de çok var bide eve gitmek offf ışınlansam eve yatsam dinlensemm.senağlama
ah ahhh evet valla eve gıdıp bi yatsam

offffffffffff neden böyle yaptıki.....

kabul etmeseydin.........
halanı ara erken gelsin ikramlıkları hazırlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…