ab ler a yada b kanı da alabilio bildiğim kadarıyla öyle değil mi?
denizcim uyuyamıyorum be güzelcim ben hiç uyuyamam gündüz üstüne bi de bu halde olduğumu anlatmama rağmen benim saygısız halam arkadaşlarını alıp misafirliğe gelio.
kimsecikler yok bugün yaa
hiç konuşma yok
denizcim uyuyamıyorum be güzelcim ben hiç uyuyamam gündüz üstüne bi de bu halde olduğumu anlatmama rağmen benim saygısız halam arkadaşlarını alıp misafirliğe gelio.
amin cnmHakikaten urla deniz şirvan allah yardımcınız olsun güzellerim
sende bizim kervana katıldın...bende 37. haftanın sonuna kadar çalışacağım rapsositosositoorumu aldımm
dogrudur canımya kızlar ben sizden öndeyim hafta olarak onun için tecrübelerimden yararlanarak çalışanlara sesleniyorum.
Günden güne insan gerçekten ağırlaşıyor.
Zor oluyor sabahları kalkıp işe gelmek.ama her sabah bu düşünceyle kalkarsanız dahada zorlaşır.
Allah güç veriyor insana hiç merak etmeyin..
benim işim yorucu değil.fazla zorlanmıyorum.
Evde olsam sıkılırım diyorum hep.
Geçen 3 gün gelmedim ya.
Annemlerdeydim annemin arkadaşları geliyo yok biz gidiyoruz.
Ben sevmiyorum öle ev gezmelerini.
şimdi tatile gircem diye annem birsürü program yaptı ne yapcam bakalım!!!
ben giremem meselaaaaadoğum yapan diğer annelere baktığımda genelde doğumdan sonra pek girmiyolar forumlara inş biz öyle olmayız sanırım çok yoğun olunuyorbu günleri arıycaz öyle gözüküyorkafamçokkarıştı
onlar evde oturup calışan gözükenlerdensen çalışıyormuydun ki!!!
güle güle kullanın cicilerini.........................selam kıslar... kursa gittim biras yürüdüm geldim...teyzeleri bebişimizin park yatağı, ana kucağı, küveti kovası vs. geldi....ayyyy yatak pek bi şirin oldu pembiş pembiş.... çok kısss oldu ama napalım o güsel geldi....
arabası falan sonraartık... park yatağın içine e bebek te yarı ortapedik yatak var onu alcam nasılö sizce?
bi de selinay burdaysan o dönenceli yatağın müziği çalışmadıseninkinde sorun olmuş muydu?
ayy çok acıktım... bişiyler yiyip geliyim bari... canım da istemiyo hiç ama....
inşallah bulursunuz canım kanı...............Doğum yaklaştıkça herkesin çenesi düşmüş görüyorumki:))) Sayfalar inanılmaz hızla gidiyo maşallahArtık geçmişi kaçırdığım zaman okumak için çaba sarfetmek de zorlaştıkaydirigubbakcemile2
Misafirlerim geldiler, 3 bayan ve çocukları. İnanılmaz yaramazlardı bu arada bende hiç alışkın olmadığım için bi hayli zor oldu onları zaptedmek. Neyseki kazasız belasız atlattım:) Bu arada Şirvancımda yazmış, dünden beri kan arıyoruz, iyiki acil ameliyatlı hasta değilim yani halim ne olurdu Allah bilir
9 da kocişle Çapa Kızılaya gidicez bakalım belki bu akşam kanı bulursak yarın takarlar. Bu işi halletsem rahatlicam da bakalım....
aynen canım biz o yüzden ayrı yatıyoruz artık..........günaydın kızlar..bende kendime nazar değdirdim valla iki gündür süper uyuyorum derken bu gece uyku yoktu 5.30 dan beri ayaktayız zatenya ben yazın bile bööle terlemiyodum bütün gece boğuşuyorum yorganla benimkide yorgansız yatamaz bana fenalık basıyo
ah ahhh evet valla eve gıdıp bi yatsamuykusuzluk çok kötü yaaa bide işe geliyorum resmen bugün uyukluyorum ayakta uyuyorum yaniii.. mesainin bitmesine de çok var bide eve gitmek offf ışınlansam eve yatsam dinlensemm.senağlama
offffffffffff neden böyle yaptıki.....denizcim uyuyamıyorum be güzelcim ben hiç uyuyamam gündüz üstüne bi de bu halde olduğumu anlatmama rağmen benim saygısız halam arkadaşlarını alıp misafirliğe gelio.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?