ay bi bizemi yasak bu melet anlamadımkiiiiiiii keseleri gördük yasak o gün bu gün yasak:sm_confused:
megulcum salı gittiğimde 6 cm olmuştu doktor bile şaşırıyor bu duruma sancı yok kasılma yok nst de kayde değer bişey çıkmıyor sancı olmayınca doğumu başlatmadı bekleyelim biraz daha dedi haftaya 37 yi dolduruyoruz açılma artarsa bırakmam artık dedi belki haftaya doğuma alıcak
mucizesin hala nasıl ayaktasın anlamıyorum diyor bi hastası gelmiş 5 cm açıklıkla 2 saatte doğum yapmış.
Ya bu çarpıntı bende de var,aynen nefes almakta çok zorlanıyorum.Ama sebebini bilmiyorum,yemek yesem de oluyor yemesem de oluyor,anlamadım,ilaçla geçecek birşey de dğildir herhalde.Göbeğim yukarda ondan herhalde.
günaydın kızlar..bende kendime nazar değdirdim valla iki gündür süper uyuyorum derken bu gece uyku yoktu 5.30 dan beri ayaktayız zatenya ben yazın bile bööle terlemiyodum bütün gece boğuşuyorum yorganla benimkide yorgansız yatamaz bana fenalık basıyo
kızlar dün gece kendimle ugraştım hep dogum giriyom
ben epdural sezeryan olcam ya
uyanık olcam ay ameliyathanede aglıyorum dogum sırasında cocuk gibi ay kesmeyın etmeyın diye....
7 nisanı gördüm rüyamda............
ay diyorum cicekle aynı gün dogurcam falan............
hayır olsun...................
tansiyonumu ölçtürdüm 9/5 düşmüş........
günaydın arkdaşlar.sayfalar baya ilerlemiş.okuyamadım.3 gündür açığım ama misafirlerim vardı benim de oturmadım bi türlü.inşallah herkes iydir.
biz salı günü doğum yapacağımz hastaneyi gördük.doktorumuzla tanıştık.içim rahatladı çok hoş ve insana güven veren bi doktor.ama ultrason makinemizi beğenmedim.4 boyutlu değildi :)) neyse az kaldı zaten.
bebğim maşallah 2100 gram olmuş teyzeleri
bizden bu kadar bu doktorum da sezeyanm dedi.ayın 14 ünde son kez eski doktorumuza gideceğiz sonra hep yeni doktorumuza devam.
benimkide çok hıçkırıyor kızlar..
GÜNAYDIN KIZLAR.... bu sabah bende az bişey kan geldi. doktorumu aradım. kasılma ağrı varmı dedi yok dedim. hareketlerini sordu hareketleride aynı dedim. biraz bekle tekrar kan gelirse veya kasılma ağrı yaşarsan hemen gel dedi... çok panik yaptım.. hemen size yazıyorum dua edin bişey çıkmasın. yarın kontrole gidicem. :a015:
hay maşşallah şenayykızım kimse benden iğrenç olmaz 37 numara ayakkabı giyen ben kocamın 43 numara spor ayakkabılarını giyer oldum hoş sokağa doktordan doktora sokağa çıkıyoruzda yinede moralim yerlerde geziyor
megulcum salı gittiğimde 6 cm olmuştu doktor bile şaşırıyor bu duruma sancı yok kasılma yok nst de kayde değer bişey çıkmıyor sancı olmayınca doğumu başlatmadı bekleyelim biraz daha dedi haftaya 37 yi dolduruyoruz açılma artarsa bırakmam artık dedi belki haftaya doğuma alıcak
yaa bizim dr ilk 3 ve son 3 ay seks yok dedi sadece 3-6 arası sizede ööle demediler mi??bizim dr mu seks karşıtı :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?