2009 Nisan Anneleri buraya

aay bende yürüyüş yapıp geldim ama fırtına mı geliyo ne tam zamanında eve girdim gerçi ne kadar essede beni uçuramaz bu kiloda ama :))

megulcum salı gittiğimde 6 cm olmuştu doktor bile şaşırıyor bu duruma sancı yok kasılma yok nst de kayde değer bişey çıkmıyor sancı olmayınca doğumu başlatmadı bekleyelim biraz daha dedi haftaya 37 yi dolduruyoruz açılma artarsa bırakmam artık dedi belki haftaya doğuma alıcak

mucizesin hala nasıl ayaktasın anlamıyorum diyor bi hastası gelmiş 5 cm açıklıkla 2 saatte doğum yapmış.

canım ya 37 bittikten sonra zaten Allahın izniyle tamamdır.benim de sezeyan tarihim 37+4 .yani sen zoru atlatmışsın da gerçekten çok garip bi durum ya 6 cm açıklık ve doğumun başlamamış olması.:uhm:

belkide stres yapmadığımdan dayandım bu kadar hiç düşünmedim ağlamadım sonuçta bebeğim herşeyden önemli ilk hastaneye gittiğimde sancılarım oldu baktım düşündükçe artıyor sildim aklımdan tuvalette felan hiç düşünmüyorum insan stresle herşeyi tetikler

bilmiyorum ki sormadım da açıkcası iki doktor da yaklaşık tarihleri söyleyince kurcalamdım ben de.tüp bebek olduğu için olabilir diye düşünüyorum ama çok şükür aslında şu an için herşey yolunda .ilk başlarda 5 aya kadar yatmıştım.kanamam falan olmuştu.heralde riske atmak istemiyorlar.

tebrik ediyorum seni arkadaşım!!!
Yani o koca göbekle sağdan sola dönemezken nasıl becerşyosunuz anlamadımmm
değişik tekniklermi buldunuz kamasutracılar:))))

yaa bizim dr ilk 3 ve son 3 ay seks yok dedi sadece 3-6 arası sizede ööle demediler mi??bizim dr mu seks karşıtı :))

ahhh ahha edaya sevinsemmi üzülsemmi bilemedim valla,kıs bırakın yapsınlar be can bu çekmiş işte,ben adamın peşinden koştum bilionuz anam kaç ay oldu yokta yok benden korkak şimdi gelip dese ben korkarım gerçi,ya en başında biz bi denemiştik ama ben çok kasılıp yarım saat sonra tekrar kasılınca vazgeçtik o oldu valla,dün kaç gün kaldı diyorum neye kaç gün kaldı diyo anlamaza veriyor,korkutuyosun beni diyor bu işte bir terslik varmış,belki o istese bende böle üstüne düşmem ama ne yapiim,çookk ösledim aşkımı ya koca göbişe bi sarılsam,bu arada en son 104 olmuştu yanlış anlamayın

Ya bu çarpıntı bende de var,aynen nefes almakta çok zorlanıyorum.Ama sebebini bilmiyorum,yemek yesem de oluyor yemesem de oluyor,anlamadım,ilaçla geçecek birşey de dğildir herhalde.Göbeğim yukarda ondan herhalde.

ya kızlar bu çarpıntı bende de vaar
çözümü yok oturmayın çarpıntı başladımı pencereye falan çıkın yürüyün
bende nefes alamıyorum kalbim dışarı çıkçakmış gibi oluyor
herkeste aynı problemler

dinozzo bende gece kalkıyorum atletim pijamam hepsi su içinde nasıl terliyorum valla
menopozlu kadınlar gibiyim...

hayır olsun cnm rüyan
tansiyon normal ama
benimde
10 a 6 veya 10 5 hep öyle çkıyor dr. iyi diyor

maşallah tatlım bebeğine

benimkide çok hıçkırıyor kızlar..

aynen pıt pıt pıt
bide sinir oluyor hıçkırmasına tekmeliyo beni heheheh:roflol:

ayy cnm geçmiş olsun gelince yaz ne olduğunu
seni yaramaz seni doğurcanız kız hala aganigi naganigi falanmı ayy ben unutulı aylar oldu
zati dün akşam kocaya diyorumki aşkım artık sana karşı hiçbişey hissetmiyorum
yani seninle fingirdeşmek içimnden hiç gelmiyo adamın surat ifadesi değişti hehehhe:roflol::roflol:

kızım kimse benden iğrenç olmaz 37 numara ayakkabı giyen ben kocamın 43 numara spor ayakkabılarını giyer oldum hoş sokağa doktordan doktora sokağa çıkıyoruzda yinede moralim yerlerde geziyor
hay maşşallah şenayy
:)))

huzur ya ben okuyorumda bazıkarı diyoki işte kadının açılması uzun saatler sürüyor
dr. diyoki böyle bekleyemeyiz anne ve bebek enfeksiyon kapabilir
açıklık varya
bide wcye çıkıyosun o açıdan

valla yapabilene helal olsun diyorum dahada bişi diyemiyorum,yinede dikkat edin yahu,sonlara yaklaştık,bide kolay olurmuş aktif olanların doğumu,ben ayvayı yedim dimi hem normal iste hem faaliyete katılma hahahahaha,ahdım var kaç gündür aklımda normal doğum yaparsam odaya girerken oynayacam valla,hemde ne oynama ohhh dicem yandan hadi kalkın iki dönelim :teytey::teytey::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…