bursasu kız bizim şafak bu gün 16 hazırla börekleri giydim 43 leri geliyorummmmmmmmm
bize hiç yasak demedi biz de devam ediyoruz halaa... ilk aylarda da yasak yoktu...
oo yapmaya ne az kalmış kız senin
buyur gel
bensana arnavut böreği açtırırım gel sen
ooooo esennn
ay ay ayyy
bu arada göbeğimi farkedip yazmışsın cnm teşekkür ederim sanaa.s.
görpte yazmayanlara böyle :dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar: dilimi çıkarıyorum heheh
üşenmedim ölçtüm geldim çevresi 107 cmaaay kıyamam o senin göbişin mi maşallah cnm göbişine de bebişine de bu arada bi yerde ama nerde hatırlamıyorum millet göbek ölçüsünü yazıyodu foruma :) burda değildi galiba..
kız sultan o göbüş senin miii ne güzel çıkmışş maşallahhh
arkadaşlar benim de alt bölgemde bıçak batması gibi oluyor.sizde de var mı?
valla benimki resimdede görünmüş zatenaay kızlar göbek demişken kimlerin göbek deliği dışarı çıktı sanırım herkesin çıkıyomuş ama benim çıkmadı daha??
maşallah tatlım sanadabursasu masallah gobise
benim ki 108 cm aynen valla
bursasu canım sağolasın.bebişimn kilosuna bi sen maşallah dedin teyzesi.mirmirmirmir.bu arada sanada maşallah ne güzel bi göbüşün olmuş senin.benim iç karın büyük heralde seinkine göre baya küçük sayılır.
ceyo16 bazen o bıçak batmaları ciddi canım acıtıyo benim ya.-tatlicadiarzu-
bursasu maşallah göbüşüne.benim göbek deliğim dışarı çıkmadı.tam tersi göbek büyüdükçe çukurlukta gitti dümdüz oldu.
ben dün çok kötü oldum çarpıntıdan nefes alamadım dışarı çıkardı eşim yürüdük falan ama nerdeeeeeeee gece uyuyamadım aldığım nefes yetmedi çünkü o da yetmezmiş gibi alt tarafta korkunç ağrılar çektim of yaaaaaaaa
günaydın herkese ;
benim bugün şirkette eğitimin var,, bugün aranızda olamıyacağım ...
doğurmayın sakın .... giremem de merak lanırım şimdi,,,
akşam evimdeyim, ve aranızdayım ....
merak etmeyin diye haber verim dedim...............
hadi kalın salıcakla ..............
denizcim uyuyamıyorum be güzelcim ben hiç uyuyamam gündüz üstüne bi de bu halde olduğumu anlatmama rağmen benim saygısız halam arkadaşlarını alıp misafirliğe gelio.
kızlar dün gece kendimle ugraştım hep dogum giriyom
ben epdural sezeryan olcam ya
uyanık olcam ay ameliyathanede aglıyorum dogum sırasında cocuk gibi ay kesmeyın etmeyın diye....
7 nisanı gördüm rüyamda............
ay diyorum cicekle aynı gün dogurcam falan............
hayır olsun...................
tansiyonumu ölçtürdüm 9/5 düşmüş........
GÜNAYDIN KIZLAR.... bu sabah bende az bişey kan geldi. doktorumu aradım. kasılma ağrı varmı dedi yok dedim. hareketlerini sordu hareketleride aynı dedim. biraz bekle tekrar kan gelirse veya kasılma ağrı yaşarsan hemen gel dedi... çok panik yaptım.. hemen size yazıyorum dua edin bişey çıkmasın. yarın kontrole gidicem. :a015:
ya arkadaşlar benim ayakkabılar botlar ayağıma olmuyo zor geçiriyorum.
Zaten çizmelerimi artık yukarı kadar çekemiyorum.
Bu sebepten aldığım elbiseleri etekleri giyemiyorum artık.
Spor ayakkabılarım bile sıkıyo bazen.
Yeni ayakkabıda almak istemeiyorum boşu boşuna.
O yüzden her sabah evden çıkarken mutsuz çıkıyorum.
Ayyy bi görseniz iğrencim yani..
ay bi bizemi yasak bu melet anlamadımkiiiiiiii keseleri gördük yasak o gün bu gün yasak:sm_confused:
aay kızlar göbek demişken kimlerin göbek deliği dışarı çıktı sanırım herkesin çıkıyomuş ama benim çıkmadı daha??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?