2009 Nisan Anneleri buraya

bursasu kız bizim şafak bu gün 16 hazırla börekleri giydim 43 leri geliyorummmmmmmmm

oo yapmaya ne az kalmış kız senin
buyur gel
bensana arnavut böreği açtırırım gel sen
bize hiç yasak demedi biz de devam ediyoruz halaa... ilk aylarda da yasak yoktu...

ooooo esennn
ay ay ayyy
bu arada göbeğimi farkedip yazmışsın cnm teşekkür ederim sanaa.s.
görpte yazmayanlara böyle :dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar: dilimi çıkarıyorum heheh

aaay kıyamam o senin göbişin mi maşallah cnm göbişine de bebişine de bu arada bi yerde ama nerde hatırlamıyorum millet göbek ölçüsünü yazıyodu foruma :) burda değildi galiba..

aaay kıyamam o senin göbişin mi maşallah cnm göbişine de bebişine de bu arada bi yerde ama nerde hatırlamıyorum millet göbek ölçüsünü yazıyodu foruma :) burda değildi galiba..
üşenmedim ölçtüm geldim çevresi 107 cm
teşekkürler tatlıma.s.
kız sultan o göbüş senin miii ne güzel çıkmışş maşallahhh

tabi kız benim göbüşüm o sağol cnmma.s.

aay kızlar göbek demişken kimlerin göbek deliği dışarı çıktı sanırım herkesin çıkıyomuş ama benim çıkmadı daha??

bursasu canım sağolasın.bebişimn kilosuna bi sen maşallah dedin teyzesi.mirmirmirmir.bu arada sanada maşallah ne güzel bi göbüşün olmuş senin.benim iç karın büyük heralde seinkine göre baya küçük sayılır.

ceyo16 bazen o bıçak batmaları ciddi canım acıtıyo benim ya.-tatlicadiarzu-

bursasu canım sağolasın.bebişimn kilosuna bi sen maşallah dedin teyzesi.mirmirmirmir.bu arada sanada maşallah ne güzel bi göbüşün olmuş senin.benim iç karın büyük heralde seinkine göre baya küçük sayılır.

ceyo16 bazen o bıçak batmaları ciddi canım acıtıyo benim ya.-tatlicadiarzu-

aay kızlar göbek demişken kimlerin göbek deliği dışarı çıktı sanırım herkesin çıkıyomuş ama benim çıkmadı daha??
valla benimki resimdede görünmüş zaten
çoktan fırladı dışarı kazaklardan bile belli oluyor göbek deliğim utandırıcı biraz:)

bursasu masallah gobise
benim ki 108 cm aynen valla
maşallah tatlım sanada
ee erkek taşıyoz dermişim :))

sağol cnm herkesin bir olmuyo işte a.s.

bursasu maşallah göbüşüne.benim göbek deliğim dışarı çıkmadı.tam tersi göbek büyüdükçe çukurlukta gitti dümdüz oldu.

bursasu maşallah göbüşüne.benim göbek deliğim dışarı çıkmadı.tam tersi göbek büyüdükçe çukurlukta gitti dümdüz oldu.

sağol cnm
senin avatarındaki adam kimkine ben tanıyamadım yaw:)

kızlar ben kaçar bebiş için son hazırlıklar devam ediyor annem le çarşıya çıkıyoruz
yorgan yastıklar annemin ördüğü yeleklere düğmeler alcam

öpüldünüz kendinize ii bakın

göbeğinde hamilelik çizgisi oluşan var mı?benim oldu.tam ortadan geçen kahverengi çizgim var.

benimde çukurluğu gitti dümdüz oldu bu arada göbişim 93 cm. bende mi bi gariplik var bi de en şiş yerinden ölçtümbenneyaptımki

Çiçek çok geçmiş olsun.Uyuyamamak çok zorluyor insanı.

Kolay gelsin Şirvan.

denizcim uyuyamıyorum be güzelcim ben hiç uyuyamam gündüz üstüne bi de bu halde olduğumu anlatmama rağmen benim saygısız halam arkadaşlarını alıp misafirliğe gelio.

Çok kızdım halana.Yakınlarımız bile böyle anlayışsız davranırsa işimiz çok zor.Sen yorma kendini sakın.

Tatlım hayır olsun rüyan.Sakın doğum anında da böyle heyecanlanayım deme.Tansiyonun yükselir diye birden genel anestesi veriyorlarmış.

Edacım geçmiş olsun.Çok önemli birşey olduğunu sanmıyorum ama ben de olsam yarını bekleyemez doktora giderdim.Bizi habersiz bırakma.

Canım hepimiz aynı durumdayız.Bu kadar takma kafana.Hem zaten az kaldı.Biz böyle de güzeliz boşveeeeerrrrr.

ay bi bizemi yasak bu melet anlamadımkiiiiiiii keseleri gördük yasak o gün bu gün yasak:sm_confused:

Ben de biz unuttuk o işi diyordum ama senin halin cidden vahimmiş:))

Yok güzelim benimki de çıkmadı.Herkesin çıkmayabiliyormuş.Aliye söylemişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…