sağol cnm
senin avatarındaki adam kimkine ben tanıyamadım yaw:)
kızlar ben kaçar bebiş için son hazırlıklar devam ediyor annem le çarşıya çıkıyoruz
yorgan yastıklar annemin ördüğü yeleklere düğmeler alcam
öpüldünüz kendinize ii bakın
bende çizgi olmadı ama göbek deliğimin içi sadece kahverengi oldu sanırım başkada kimsede öyle olmamıştır:çok üzgünüm:göbeğinde hamilelik çizgisi oluşan var mı?benim oldu.tam ortadan geçen kahverengi çizgim var.
bende çizgi olmadı ama göbek deliğimin içi sadece kahverengi oldu sanırım başkada kimsede öyle olmamıştır:çok üzgünüm:
ay inş.hemen geçer vücüdumuz hem değişiyor bi de renkleri bari onlar normal kalsaydı..benim göbekde çizgide oldu göbek deliği çevresinde kahverengilik de ama doğumdan sonra 1-2 ay içinde geçiyomuş allahtan
Göbekte çizgi oluşanların oğlu oluyormuş die duydum,ne kadar doğru acaba?buna uyan var mı?
megul bende dedim kızzzzzzzzzzzzsengözlerimebaksanab
bende çizgi olmadı ama göbek deliğimin içi sadece kahverengi oldu sanırım başkada kimsede öyle olmamıştır:çok üzgünüm:
selam kızlar
bursasu göbişine maşallah çok tatlı çıkmış, bi de parıl parıl parlıyo:)
eda edanur umarım bişey yoktur ve bekler bebişin hala.
kızlar söylediğiniz tüm şikayetler bende de var. demekki normal bu dönmde. çarpıntı kasılma, alt tarafa baskı,batma falan
ama sabah bişey oldu çok korktum.çünkü eşim ve ailem şehir dışında. kardeşimle kaldım. bişey olsa o da hiçbişey yapamazdı.
6.30 gibi tuvalete kalktım. akşamdan da çamaşırıma peçete koymuştum. bi baktım peçetenin yarısı baya ıslak. ama kokusuz ve renksiz. yani idrar gibi değildi. ne yapıcağımı şaşırdım. tekrar günlük ped koyup yattım. beklemeye kendimi dinlemeye başladım. ağrı kasılma falan yoktu. 1 saat sonra kalkıp tekrar baktım. sonra da 12 de baktım. bi daha bişey olmadı. sanırım farkına varmadan altıma kaçırdım. dr.u da aramadım bi daha gelmeyince. çünkü kasılma kanama bebek hareketlerini sorcak yine. hiçbiri yok. o yüzden aramadım. hala tetikteyim ama
Göbekte çizgi oluşanların oğlu oluyormuş die duydum,ne kadar doğru acaba?buna uyan var mı?
heeeeeeheeheeeee benimkinin yarısında oluştu yarısında oluşmadı belirsiz yavrucak erkekmiki:)))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?