2009 Nisan Anneleri buraya

avatarımdaki yakışıklı preson break dizisindeki micheal.cnbc de oynuyor.

benim göbekde çizgide oldu göbek deliği çevresinde kahverengilik de ama doğumdan sonra 1-2 ay içinde geçiyomuş allahtan

bende çizgi olmadı ama göbek deliğimin içi sadece kahverengi oldu sanırım başkada kimsede öyle olmamıştır:çok üzgünüm:

hiiiiiiiiiiç üzülme göbek deliğime kadar kahverengi cizgim var çizgi yukaı çıkcak diye beklerken göbek deliğimin içinde döndü durdu kahverengi bi göbek deliğim olduuu:içelim:

selam kızlar
bursasu göbişine maşallah çok tatlı çıkmış, bi de parıl parıl parlıyo:)
eda edanur umarım bişey yoktur ve bekler bebişin hala.
kızlar söylediğiniz tüm şikayetler bende de var. demekki normal bu dönmde. çarpıntı kasılma, alt tarafa baskı,batma falan
ama sabah bişey oldu çok korktum.çünkü eşim ve ailem şehir dışında. kardeşimle kaldım. bişey olsa o da hiçbişey yapamazdı.
6.30 gibi tuvalete kalktım. akşamdan da çamaşırıma peçete koymuştum. bi baktım peçetenin yarısı baya ıslak. ama kokusuz ve renksiz. yani idrar gibi değildi. ne yapıcağımı şaşırdım. tekrar günlük ped koyup yattım. beklemeye kendimi dinlemeye başladım. ağrı kasılma falan yoktu. 1 saat sonra kalkıp tekrar baktım. sonra da 12 de baktım. bi daha bişey olmadı. sanırım farkına varmadan altıma kaçırdım. dr.u da aramadım bi daha gelmeyince. çünkü kasılma kanama bebek hareketlerini sorcak yine. hiçbiri yok. o yüzden aramadım. hala tetikteyim ama

Kızlar merhaba
Geçmişe bir göz attıktan sonra geldim
urla canım rüyan hayır olsun canım
Edacım çok geçmiş olsun
Aman deyim dikkat edin...
Biz unutalı 2 ay oldu...

Bursasu avatarda ki senin göbüşünmüş
Çok güzel maşallah ya :)

benim göbekte de çizgi olmadı dışarı da çıkmadı göbeğim ama düzleşti baya
göbeğimin içi kahverengi oldu benim de

Göbekte çizgi oluşanların oğlu oluyormuş die duydum,ne kadar doğru acaba?buna uyan var mı?

megul bende dedim kızzzzzzzzzzzzsengözlerimebaksanab

teşkür ederiz sana da teyzesi.görmemişim.a.s.

bende çizgi olmadı ama göbek deliğimin içi sadece kahverengi oldu sanırım başkada kimsede öyle olmamıştır:çok üzgünüm:

benim de çizi yok.göbeğim dışarı da çıkmadı.ama içi kahverengi oldu.seninki gibi yani
kaydirigubbakcemile5

aman canım dikkatli takip et sen kendini bence doktorunu da ara haber ver.nolur nolmaz.

Göbekte çizgi oluşanların oğlu oluyormuş die duydum,ne kadar doğru acaba?buna uyan var mı?

alakası yok.kızkardeşim 3,5 ay önce kızını doğurdu.karnında boydan boya incecik koyu bi kahverengi çizgi olmuştu.daha yeni yeni geçmeye başlamış.a.s

heeeeeeheeheeeee benimkinin yarısında oluştu yarısında oluşmadı belirsiz yavrucak erkekmiki:)))))))))))

Ben şey duymuştum,bir çizgi göbek deliğinin altından aşağıya doğru başlayıp,diğer çizgide bikini bölgesinden üste doğru başlayıp ortada birleşiyormuş,o zaman da doğum da oluyormuş.:uhm: Sanki Türkiyenin koordinatlarını anlatmış gibi oldu ama,kusura kalmayınız artıkın kaydirigubbakcemile3

şu günler jet hızıyla geçse ne var sanki.biz de hayırlısı ile bebişlerimze kavuşsak.öpsek koklasak onları.huzur o zaman canımız hiç sıkılmıcak inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…