2009 Nisan Anneleri buraya

belki ben bebeğin fotolarını koymam buraya kızlar..
belki blog açarım ilerde kendide görsün gelişimin safhalarını diye güzel bir anı olur..
gerçi ozamana kadar göçermi blog sitesi ne olur bilinmezde..

zaten herkezin mailleri var oraya gönderirim fotoları

ayy inşallah sağlıklı güzel iyi huylu olsunlar yakında tanışıcaz beyefendilerle:)

haftaya cumadan sonra izne ayrılıyorum.
çok sık giremem foruma ancak mesaj atarım hepinize durumla ilgili..

evet bende maillarına yollarım bebiş fotolarımı burdaki tüm tanıdığım annelerin. onun dışındakiler görmesin kuzumu

allahım nede varsa isteyen nasip etsin....

gecmiş olsun..............

dogum günün kutlu olsun..............

ben şimdilik gülerken sadece altım kaçırıyom heheh.....................
bende ya...............:bbo:

şirvanım muhtarım yarın dr günümüz haberin olaaaa
hadi bakalım güzel haberlerle gelin............

kızlar mart annelerinden biri 40+5 miş
oy maşallah.......

maşallah bebegıne dikkat et.............

geçmiş olsun cnm............ umarım hersey istedıgın gibi olur...............
ben dedim sana....... demek istemıyorum...
çünkü 2 hafta sonra bende artık calışmam herhalde... kendimi iyi hissetmemeye başladım 35. haftalardayız hele sen.36.

haftaya cumadan sonra izne ayrılıyorum.
çok sık giremem foruma ancak mesaj atarım hepinize durumla ilgili..

bende resimleri buraya koymayı düşünmüyorum...
maile paylaşırım sizle artık...
istanbuldakilerde belli bir süre sonra görüşürüz inşallah.
sahilde yürüyüş yapacaz daha .. .

bu arada sen izine çıkınca aydına mı gideceksin....
int . bağlat hemen olmaz böyle...

aaaa unutmadan yazının rengini değiştirmen münkünmü , ?

ÖZLEM,

Mersin'in merkez Akdeniz Belediyesi zabıta ekipleri ile polisin birlikte düzenlediği operasyonda, 2 kesilmiş eşek eti ile 11 kesilmek üzere bekletilen eşek ele geçirildi

ne günlere kaldık

İzmir'in Ödemiş ilçesinde 13 yaşındaki kız çocuğu, bir erkek çocuğu dünyaya getirdi. Hamileliği uzun süre fark edilmeyen E.S.'nin tecavüze uğrayıp uğramadığı araştırılıyor. Ödemiş'te ikamet eden 1996 doğumlu E.S. adlı kız çocuğu, sabaha karşı Ödemiş Devlet Hastanesi'ne getirildi. Yapılan kontrolde hamile olduğu anlaşılan E.S.'ye doğum yaptırıldı. İlköğretim okulu son sınıf öğrencisi E.S.'nin bir erkek çocuğu dünyaya getirdiği ifade edildi.

günaydın güzel annelerr a.s. yağmurlu bir istanbul sabahı iç karartıcı bi hava var
herkes iyi sanırım bebeişler de iyi maşallah
yarın tekrar doktor kontrolüm var bakalım bizim göbüşlü kızımız ne kadar büyümüş görcez

Isparta'nın Keçiborlu ilçesine bağlı Saracık köyünde 8,5 aylık hamile kadına tecavüz ettiği öne sürülen zanlı, gözaltına alındı. AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, çobanlık yapan eşi O.Y. ile Saracık köyünün kırsal kesiminde çadırda yaşayan ve 8,5 aylık hamile olduğu bildirilen G.Y (26), eşinin hayvanları otlatmaya gitti sırada çadıra gelen H.Ö'nün (36), av tüfeğiyle tehdit edip, ellerini iple arkadan bağladığını ve kendisine tecavüz ettiğini ileri sürdü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…