- 6 Kasım 2008
- 3.466
- 8
- 116
bende çok merak ediyorum inan..
ben kumralım eşim esmer.
benim annem ve babam tarafındada açık tenli ve renkli gözlüler var.
dedem mavi gözlüydü teyzem yeşil gözlü.
ama bence bizimki esmer olcak kahverengi gözlü.
sağlıklı olsunda..
ama sanki yakışıklı fırlama bişey olcak gibi geliyo bana ya:)))
haftaya cumadan sonra izne ayrılıyorum.
çok sık giremem foruma ancak mesaj atarım hepinize durumla ilgili..
allahım nede varsa isteyen nasip etsin....urla canım çıkmışsın ama yarın okursun artık.ben de mutfaktaydım yeni geldim.canım ben 8 yıllık evliyim.2 kere tüp bebek denemesi oldu.eşimde de bende de sorun var.ikimizde öğretmeniz imkanlarımız kısıtlıydı.ama olana kadar devam edecektik.abinlerin imkanı da varmış.denesinler yılmasınlar.inşallah rabbim onlara da nasip eder.
gecmiş olsun..............merhabalar kızlar,
sabahtan beri parça parça ancak bitirdim geçmişi..benim eşim çok fena hastaydı, dün işe yollamadım..iyileştirecem diye canım çıktı, bide virütük bi gripti banada bulaşmasın diye sefil oldum valla kaç gündür..ateşi çok yüksekti 3 gündür dün akşam en sonunda düşürmeyi başardık..allaha şükür!! sabah baktım iyiydi, işe gitti benim gitmeme izin vermiyor salgın sürüyo diye..
bu arada yarın benim doğum günüm, bakalım kociş hatırlayacak mı? daha hediye falan almadı ona eminim ama bekliyoruz bakalım!!
bende ya...............:bbo:ben şimdilik gülerken sadece altım kaçırıyom heheh.....................
hadi bakalım güzel haberlerle gelin............şirvanım muhtarım yarın dr günümüz haberin olaaaa
oy maşallah.......kızlar mart annelerinden biri 40+5 miş
maşallah bebegıne dikkat et.............iyi akşamlar kızlar dün sabah erkenden doktorumuza gittik bir gün öncesi yani salı günü karnım taş gibi sertti ve bütün gün öyle sürdü akşam saatlerinde çok kötüydüm neyse doktorumuz baktı oğlum 2700 gr olmuş dr um nst istedi 6 dakikada bir kasılma çıktı dr um allahtan rahim ağzı açılmamış dedi sürekli yat dedi neyse annem geldi çok şükür en azından 36 görelim dedi inşallah erkenden gelmez benim sıpam kilosu çok iyi dedi ölçüleri biraz cimri tutuyorum dedi ölçerken eşim 3 kilodur dedi aman sağlıkla doğsunlarda ....
geçmiş olsun cnm............ umarım hersey istedıgın gibi olur...............kızlar iyi akşamlar.....bugün sabahtan beri süren bel ağrılarım yüzünden işten 1 gibi çıktım ve benim yarın başlaması gereken iznimi doktorum bugünden başlattı.....henüz bel ağrısı dışında bir sıkıntım yok ama magnezyum sayısı çoğalttı...doğum başlarsa durdurma gibi bir çabamız olmaz artık dedi ve sorun olacağını düşünmüyorum dedi ama 1 hafta daha geçerse çok daha iyi olur dedi ve yatış evde ne yazık ki......yarın giremezsem merak etmeyin belki arada yazarım ama kayınvalidem gelicek yarın ve evimi temizlicek...korktu kadıncağız bugün ne olur ne olmaz hazır olalım diyor......ne olur hepimiz dua edelimde gelişimlerini tamamlayıp gelsinler kuzular.....
belki ben bebeğin fotolarını koymam buraya kızlar..
belki blog açarım ilerde kendide görsün gelişimin safhalarını diye güzel bir anı olur..
gerçi ozamana kadar göçermi blog sitesi ne olur bilinmezde..
zaten herkezin mailleri var oraya gönderirim fotoları
haftaya cumadan sonra izne ayrılıyorum.
çok sık giremem foruma ancak mesaj atarım hepinize durumla ilgili..
günaydın güzel annelerr a.s. yağmurlu bir istanbul sabahı iç karartıcı bi hava var
herkes iyi sanırım bebeişler de iyi maşallah
yarın tekrar doktor kontrolüm var bakalım bizim göbüşlü kızımız ne kadar büyümüş görcez
bak bak bak muhtara oy için neler yapıo seviomuş bizi:) bebek bezi de dağıtırsın sen herkese şimdi hihihihi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?