2009 Nisan Anneleri buraya

Günaydın hanımlar
doğum günün kutlu olsun etoprak. bu günü ve tüm hayatını çok güzel geçirmeni diliyorum.

Arkadaşlar bu ne ya sabah sabah tecavüz haberleri eklemişsiniz. Allah herkesi korusun bu tür sapıklardan.
benim canım çok sıkkın dün akşamdan beri toparlayamadım. kendimi çoook kötü hissediyorum. akşam eşimle kavga ettim hala küsüz. üstüne bebeğimin kıyafertlerini yıkamıştım akşam ablam ütülerken fark ettik kıyafetlerde küçük küüçük pas lekesi gibi bişey oluşmuş. ya makineden kaynaklamıyor yada astığım yerde olmuş. canım çok sıkıldı. tuz biber oldu desem yeridir. iş yerindeyim kalbim daralıyor. ağlamak istiyoruuummmmm

[img=http://img244.imageshack.us/img244/1727/70742182.th.jpg]
şu şekerlere bir bakın elma şekeri bunlar!!!

bak bak bak muhtara oy için neler yapıo seviomuş bizi:) bebek bezi de dağıtırsın sen herkese şimdi hihihihi:)

iyi fikir kız.. . hangisini sponsor seçsem acaba?

urla hayırdır,, sabah sabah kötü haber tellahımısın nesin...

muhtar beni de sev nolur:)

etoprak nice mutlu yıllara canım:) heppi de börtdey tuu yuuuuuuuuuuu

kız seni sevecem sevecem ama doğumdan sonra,,,
yaa ben seni merak ediyorum..
doğumdan sonra mutlaka sende gel görüşmelere....

bu ne sevgi seli şirvan.........................kaydirigubbakcemile2

bende anlamadım ki bugün herkesi sevesim geldi,,
bak hergün böyle olmam, bugünün kıymetini bilin....

bu arada benim hiç bu kadar kız arkadaşım olmadı ,, hep erkek arkadaşım vardı.
kızlarla anlaşamazdım...
ama burda sizlerle konuşmak çok hoşuma gidiyor,, girmeyince aklım kalıyor...

nebilim güzelim , urla konuşacak konu bulamayınca haberlere sardı herhal...
kız nasıl sayfaları ilerleteceğini şaşırdı..........

günaydin herkese.. dün 3,30 gibi çiktim isten. karnim çok sertti. eve gittim nefes alamıyorum ayy çok kötü bişeyy taa saat kaçlara kadar nefes almada zorluk çektim. sonra uyumusumm sabah kalktıgımda iyiydim. çok sevindim.. giyindimmmmm işe geldimmm hemen:)kaydirigubbakcemile2

Günaydın
Kahvaltım yaptım, geldim.Burda berbat bir hava var.İçim karardı resmen.
Dün geden beri neler yazmışsınız okuyup geliyorum.

evet canım adı ayşe-- kapalı bir arkadaşımız..

kızlar yaaa.. facebook aa son halimizi ekleyelim mi ,, benim doğru dürüst hamile resmin yok. ..
ayşe diye biri gülşenın pofılde var omu acaba eklesem diye..

yok be ilgi alanımız 8.5 aylık hamile bie paylaşayım dedim aman konuşmam bende....
ıhhhhhhhhhh

biz her an bekliyoruz erken olmaması için dua ediyoruz 35 bitince rahatlıcam bende sonra ne zaman isterlerse gelsinler

canım benim işyerinden arkadaşım ikiz annesi 38. haftasından sonra doğurdu yani gayet normal sen bunları düsünme bence.... tek olan bebekler bile daha erken gelebiliyo... içini rahat tut:)

günaydın umarım herkes iyidir geçmişe bakıp geliyorum. Edanuru gördüm gerçi geçmiş olsun canım. İnşallah bir problem olmamaıştır

günaydın kızlar ya benim kaç gündür karnımda kasığımda azıcık iğne batması gibi acı oluyor normal mi erken doğururum diye ödüm kopuyor.sizde de oluyor mu?
birde ilk çatlağım olmuş şok oldum hemde göbekte değil yan tarafta.sizin de oldu mu?öpüyorum.

şirvancım bi daha buluşma yok mu doğumdan önce?
artık doğumdan soora kuzularla mı buluşcaz?

doğumdan önce son bir buluşmamız daha olacak...
hastanedeki seminerde ...

bu arada yeniden hatırlatım herkesee....

14 mart - cumartesi -- saat 14 de başlıyor,,,

şirvan / edanur / etoprak / s-ebru / ayem2007 / geda / ruveydax / april16 / bugudi54 //
bunların hepsinin gelmesini bekliyorum...

s-ebru ve ayem2007 - zaten bu hastaneye kontrole geliyorlar...

canım ben dün aynen senin gibiydim zaten girdim tuvalete hüngür foşur ağladım hamilelik ne hale sokuo insanı yaa. küçük lekeri kafana takma küçük işte adı üstünde bişey olmas.

[img=http://img244.imageshack.us/img244/1727/70742182.th.jpg]
şu şekerlere bir bakın elma şekeri bunlar!!!

çok şeker ya hihihihiw

günaydın kızlar
sabah erken saatlerde bir ağrı girdi bana arkadan sanki baskı var böyle bir ağrı olmamıştı daha önce bana geçer dedim ama geçmedi daha da hızlandı eşimi aradım geliyor doktorum hemen gelin dedi
hemen bakmam lazım dedi dua edin bana giyindim eşimi bekliyorum ve her zamankinden fazla akıntım geliyor

Kaç gündür uyuyamıyorsun ya onun çin keyifsiz görünmüşsündür.Belki buna dayanaak öyle demiştir kayınvaliden.Senin buuşma hayal olur mu onu bilmiyorum:))

of çok kötü.

Canım geçmiş olsun.elince hemen haber ver bize.

Muhtarım biz de seni seviyoruz.

etopak doğum günün kutlu olsun.Bir dahaki doğum gününü bebeğinle kutlayacaksın ne güzel:))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…