[img=http://img244.imageshack.us/img244/1727/70742182.th.jpg]
şu şekerlere bir bakın elma şekeri bunlar!!!
bak bak bak muhtara oy için neler yapıo seviomuş bizi:) bebek bezi de dağıtırsın sen herkese şimdi hihihihi:)
Isparta'nın Keçiborlu ilçesine bağlı Saracık köyünde 8,5 aylık hamile kadına tecavüz ettiği öne sürülen zanlı, gözaltına alındı. AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, çobanlık yapan eşi O.Y. ile Saracık köyünün kırsal kesiminde çadırda yaşayan ve 8,5 aylık hamile olduğu bildirilen G.Y (26), eşinin hayvanları otlatmaya gitti sırada çadıra gelen H.Ö'nün (36), av tüfeğiyle tehdit edip, ellerini iple arkadan bağladığını ve kendisine tecavüz ettiğini ileri sürdü.
muhtar beni de sev nolur:)
etoprak nice mutlu yıllara canım:) heppi de börtdey tuu yuuuuuuuuuuu
bu ne sevgi seli şirvan.........................kaydirigubbakcemile2
Günaydın hanımlar
doğum günün kutlu olsun etoprak. bu günü ve tüm hayatını çok güzel geçirmeni diliyorum.
Arkadaşlar bu ne ya sabah sabah tecavüz haberleri eklemişsiniz. Allah herkesi korusun bu tür sapıklardan.
benim canım çok sıkkın dün akşamdan beri toparlayamadım. kendimi çoook kötü hissediyorum. akşam eşimle kavga ettim hala küsüz. üstüne bebeğimin kıyafertlerini yıkamıştım akşam ablam ütülerken fark ettik kıyafetlerde küçük küüçük pas lekesi gibi bişey oluşmuş. ya makineden kaynaklamıyor yada astığım yerde olmuş. canım çok sıkıldı. tuz biber oldu desem yeridir. iş yerindeyim kalbim daralıyor. ağlamak istiyoruuummmmm
ruveydax sen facebbokta varmısın.......
ayşemi adın....
ayşe diye biri gülşenın pofılde var omu acaba eklesem diye..evet canım adı ayşe-- kapalı bir arkadaşımız..
kızlar yaaa.. facebook aa son halimizi ekleyelim mi ,, benim doğru dürüst hamile resmin yok. ..
iyi fikir kız.. . hangisini sponsor seçsem acaba?
urla hayırdır,, sabah sabah kötü haber tellahımısın nesin...
kız seni sevecem sevecem ama doğumdan sonra,,,
yaa ben seni merak ediyorum..
doğumdan sonra mutlaka sende gel görüşmelere....
bende anlamadım ki bugün herkesi sevesim geldi,,
bak hergün böyle olmam, bugünün kıymetini bilin....
bu arada benim hiç bu kadar kız arkadaşım olmadı ,, hep erkek arkadaşım vardı.
kızlarla anlaşamazdım...
ama burda sizlerle konuşmak çok hoşuma gidiyor,, girmeyince aklım kalıyor...
nebilim güzelim , urla konuşacak konu bulamayınca haberlere sardı herhal...
kız nasıl sayfaları ilerleteceğini şaşırdı..........
bende kuzumla doğumdan sonra gelirim inş yazda gelir ozaman mis gibişirvancım bi daha buluşma yok mu doğumdan önce?
artık doğumdan soora kuzularla mı buluşcaz?
biz her an bekliyoruz erken olmaması için dua ediyoruz 35 bitince rahatlıcam bende sonra ne zaman isterlerse gelsinler
şirvancım bi daha buluşma yok mu doğumdan önce?
artık doğumdan soora kuzularla mı buluşcaz?
Günaydın hanımlar
doğum günün kutlu olsun etoprak. bu günü ve tüm hayatını çok güzel geçirmeni diliyorum.
Arkadaşlar bu ne ya sabah sabah tecavüz haberleri eklemişsiniz. Allah herkesi korusun bu tür sapıklardan.
benim canım çok sıkkın dün akşamdan beri toparlayamadım. kendimi çoook kötü hissediyorum. akşam eşimle kavga ettim hala küsüz. üstüne bebeğimin kıyafertlerini yıkamıştım akşam ablam ütülerken fark ettik kıyafetlerde küçük küüçük pas lekesi gibi bişey oluşmuş. ya makineden kaynaklamıyor yada astığım yerde olmuş. canım çok sıkıldı. tuz biber oldu desem yeridir. iş yerindeyim kalbim daralıyor. ağlamak istiyoruuummmmm
kızlar günaydın ben bu gece biraz uyudum Allaha şükür. onun dışında 2 gece önce kaynanamlar çaya gelmişti. dün kocamaı aramış oğlum kız doğururucak gibiydi bak yılların tecrübesiyim anlarım yakında doğurur demiş. eşim panik durumda zaten hiçbişeye izin vermiodu şimdi hiç vermiicek uyuz oldum halbuki ben bugün arkadaşımla buluşucaktım 2-3 saat offfff
ÖZLEM,
Mersin'in merkez Akdeniz Belediyesi zabıta ekipleri ile polisin birlikte düzenlediği operasyonda, 2 kesilmiş eşek eti ile 11 kesilmek üzere bekletilen eşek ele geçirildi
ne günlere kaldık
İzmir'in Ödemiş ilçesinde 13 yaşındaki kız çocuğu, bir erkek çocuğu dünyaya getirdi. Hamileliği uzun süre fark edilmeyen E.S.'nin tecavüze uğrayıp uğramadığı araştırılıyor. Ödemiş'te ikamet eden 1996 doğumlu E.S. adlı kız çocuğu, sabaha karşı Ödemiş Devlet Hastanesi'ne getirildi. Yapılan kontrolde hamile olduğu anlaşılan E.S.'ye doğum yaptırıldı. İlköğretim okulu son sınıf öğrencisi E.S.'nin bir erkek çocuğu dünyaya getirdiği ifade edildi.
günaydın kızlar
sabah erken saatlerde bir ağrı girdi bana arkadan sanki baskı var böyle bir ağrı olmamıştı daha önce bana geçer dedim ama geçmedi daha da hızlandı eşimi aradım geliyor doktorum hemen gelin dedi
hemen bakmam lazım dedi dua edin bana giyindim eşimi bekliyorum ve her zamankinden fazla akıntım geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?