bende çizgi olmadı ama göbek deliğimin içi sadece kahverengi oldu sanırım başkada kimsede öyle olmamıştır:çok üzgünüm:
şaka maka senin haftan bayağı ilerledi artık bebişin doğsada bişey olmazki ayyy deniz yaaa doğurucaz düşünseneeeeeeeeeeeee kucağımıza alıcazzzzzzzzzzzz acaba neye benziolar gözü saçı ne renk ayyy çok heyecanlıyım. bizim çocuk tam piyango olcak ben mavi gözlü siyah saçlıyım eşim açık kumral kahve gözlü. bakalım ne çıkıcak
günaydın kızlar
sabah erken saatlerde bir ağrı girdi bana arkadan sanki baskı var böyle bir ağrı olmamıştı daha önce bana geçer dedim ama geçmedi daha da hızlandı eşimi aradım geliyor doktorum hemen gelin dedi
hemen bakmam lazım dedi dua edin bana giyindim eşimi bekliyorum ve her zamankinden fazla akıntım geliyor
ayşe diye biri gülşenın pofılde var omu acaba eklesem diye..
yok be ilgi alanımız 8.5 aylık hamile bie paylaşayım dedim aman konuşmam bende....
ıhhhhhhhhhh
günaydın kızlar
sabah erken saatlerde bir ağrı girdi bana arkadan sanki baskı var böyle bir ağrı olmamıştı daha önce bana geçer dedim ama geçmedi daha da hızlandı eşimi aradım geliyor doktorum hemen gelin dedi
hemen bakmam lazım dedi dua edin bana giyindim eşimi bekliyorum ve her zamankinden fazla akıntım geliyor
günaydın kızlar
doğumdan önce son bir buluşmamız daha olacak...
hastanedeki seminerde ...
bu arada yeniden hatırlatım herkesee....
14 mart - cumartesi -- saat 14 de başlıyor,,,
şirvan / edanur / etoprak / s-ebru / ayem2007 / geda / ruveydax / april16 / bugudi54 //
bunların hepsinin gelmesini bekliyorum...
s-ebru ve ayem2007 - zaten bu hastaneye kontrole geliyorlar...
günaydın kızlar
bende kuzumla doğumdan sonra gelirim inş yazda gelir ozaman mis gibi
:lepi:
aman ambulans da yakında olsun:) ya bende gelebilrim ama anadolu yakasında mı yine? keşke avrupada olsa yaaaaaaaaaa yine gelemem ben
Günaydın kızlar.
Ben geçmişe şöyle bir bakıp geliyorum.
hoşgeldinizzzzzzzzzzzzzzzGünaydın
Kahvaltım yaptım, geldim.Burda berbat bir hava var.İçim karardı resmen.
Dün geden beri neler yazmışsınız okuyup geliyorum.
günaydin herkese.. dün 3,30 gibi çiktim isten. karnim çok sertti. eve gittim nefes alamıyorum ayy çok kötü bişeyy taa saat kaçlara kadar nefes almada zorluk çektim. sonra uyumusumm sabah kalktıgımda iyiydim. çok sevindim.. giyindimmmmm işe geldimmm hemen:)kaydirigubbakcemile2
BEN SİZLERE SÖYLEMEYİ UNUTTUM SACLARIMI KESTIRDIM BENDE DÜN..........delikafaduldendelikafadulden
ALLAHIM YARDIMCIN OLUR bize haber vermeyı unutmaagünaydın kızlar
tamamayşe bende de olacaktı,, bir kontrol et istersen,, aynı kişiyse eklersin şeker...
günaydın umarım herkes iyidir geçmişe bakıp geliyorum. Edanuru gördüm gerçi geçmiş olsun canım. İnşallah bir problem olmamaıştır
selam nisan anneleri mide bulantilariniz gectimi gectiyse tam olarak ne zaman gecti acaba??ben mahvoldum(
ruveydax sen facebbokta varmısın.......
ayşemi adın....
şirvan ruveydax yok sende....
ay kızlar ben bu gece hiç uyyamadım belimn agrısından birde çok ateş basıyo benii üstümü açsam sabah her yerim agrıyoo nolcak halim yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?