2009 Nisan Anneleri buraya

günaydın kızlara.s.

bende çizgi olmadı ama göbek deliğimin içi sadece kahverengi oldu sanırım başkada kimsede öyle olmamıştır:çok üzgünüm:

canım benimde çukur duruyo içi kahverengi çizgide yok..

canım ben ekstra beyaz ve sarışınım,gözlerim yeşil.eşimde ekstra esmer ve koyu kahve gözlü sence bizimki nasıl olacak ben çok merak ediyom

geçmiş olsun canımcım Allah yardımcın olsun..:Saruboceq:
habersiz bırakma bizi..

çok geçmiş olsun canım. inşallah güzel haberlerle dönersin. :1hug:

canım aman dikkat et,, teleşlanma hemen ,,

doktora git bakalım ne diyecek...

bizleride habersiz bırakma lütfen ,,

en azından telefonuma mesaj at

aman ambulans da yakında olsun:) ya bende gelebilrim ama anadolu yakasında mı yine? keşke avrupada olsa yaaaaaaaaaa yine gelemem ben

eyvahhh Allah yardımcın olsun güzelim umarım öenmli bişey deildir yaaaaaaaaaaaaaaa

bende kuzumla doğumdan sonra gelirim inş yazda gelir ozaman mis gibi
:lepi:

tabii gel canım ,, senide aramızda görmekten mutluluk duyarız...
evet yaza geliyor,, bu yüzden alacaz bebişeri arabalarına koyup sahilde gezecez...

aman ambulans da yakında olsun:) ya bende gelebilrim ama anadolu yakasında mı yine? keşke avrupada olsa yaaaaaaaaaa yine gelemem ben

kız ambulansa ne gerek var,,
zaten hastanede buluşacağız....

doğuran olursa doğumhaneye birlikte gireriz..
sonra birbirimizden etkilenir,, arka arkaya doğururuz....

Son düzenleme:
Günaydın kızlar.
Ben geçmişe şöyle bir bakıp geliyorum.

hoşgeldinizzzzz

Günaydın
Kahvaltım yaptım, geldim.Burda berbat bir hava var.İçim karardı resmen.
Dün geden beri neler yazmışsınız okuyup geliyorum.
hoşgeldinizzzzzzzzzzzzzzz

dikkat et canım

BEN SİZLERE SÖYLEMEYİ UNUTTUM SACLARIMI KESTIRDIM BENDE DÜN..........delikafaduldendelikafadulden

bende yarın sabah kontrole gidiyorum. Doktorum bişi demedi ama belki nts ye sokar. Haftaya seminere gelicem gibi bakalım. hastanenin önünden ne geçiyor acaba üsküdardan binebileceğim dolmuş falan var mı ki. Eşim çalışır büyük ihtimalle getiremez de. Bende arabayla çıkmayayım şimdi. En son geçen hafta sağlık ocağına gittim arabayla bizim sağlık ocağı biraz uzak da...

ALLAHIM YARDIMCIN OLUR bize haber vermeyı unutmaa

umarım kötü bişey yokturr

ayşe bende de olacaktı,, bir kontrol et istersen,, aynı kişiyse eklersin şeker...
tamam
günaydın umarım herkes iyidir geçmişe bakıp geliyorum. Edanuru gördüm gerçi geçmiş olsun canım. İnşallah bir problem olmamaıştır

hoşgeldinizzzzzzzzzzzzz:teytey:

ruveydax sen facebbokta varmısın.......
ayşemi adın....

şirvan ruveydax yok sende....

urlacım ewet facebooktayım adım ayşe
ayşe ede kömekçi ekleyebilirsin canım
evet şirvan benim facebookta yok.
facebooklar verilirken ben okuldaydım ekleyememiştim kimseyi sonra da bi çoğunu kaçırmıştım

ay kızlar ben bu gece hiç uyyamadım belimn agrısından birde çok ateş basıyo benii üstümü açsam sabah her yerim agrıyoo nolcak halim yaaa

etoprak doğum günün kutlu olsun canım!!!

demet inşallah iyi haberlerle gelirsin hastaneden!!

bide neden burda seminer olmuyorrrrr yaaaa!!!!!
büyükşehirde yaşamanın avantajları işte!!

ay kızlar ben bu gece hiç uyyamadım belimn agrısından birde çok ateş basıyo benii üstümü açsam sabah her yerim agrıyoo nolcak halim yaaa

üzülme güzelim herkez aynı durumda.
sabah bende aynı şeyleri yazdımmm hatta..
halimiz ne olacak bilmiyorum yaşayıp görüyoruz hepberaber
!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…