selam nisan anneleri mide bulantilariniz gectimi gectiyse tam olarak ne zaman gecti acaba??ben mahvoldum(
iyi akşamlar kızlar dün sabah erkenden doktorumuza gittik bir gün öncesi yani salı günü karnım taş gibi sertti ve bütün gün öyle sürdü akşam saatlerinde çok kötüydüm neyse doktorumuz baktı oğlum 2700 gr olmuş dr um nst istedi 6 dakikada bir kasılma çıktı dr um allahtan rahim ağzı açılmamış dedi sürekli yat dedi neyse annem geldi çok şükür en azından 36 görelim dedi inşallah erkenden gelmez benim sıpam kilosu çok iyi dedi ölçüleri biraz cimri tutuyorum dedi ölçerken eşim 3 kilodur dedi aman sağlıkla doğsunlarda ....
kızlar iyi akşamlar.....bugün sabahtan beri süren bel ağrılarım yüzünden işten 1 gibi çıktım ve benim yarın başlaması gereken iznimi doktorum bugünden başlattı.....henüz bel ağrısı dışında bir sıkıntım yok ama magnezyum sayısı çoğalttı...doğum başlarsa durdurma gibi bir çabamız olmaz artık dedi ve sorun olacağını düşünmüyorum dedi ama 1 hafta daha geçerse çok daha iyi olur dedi ve yatış evde ne yazık ki......yarın giremezsem merak etmeyin belki arada yazarım ama kayınvalidem gelicek yarın ve evimi temizlicek...korktu kadıncağız bugün ne olur ne olmaz hazır olalım diyor......ne olur hepimiz dua edelimde gelişimlerini tamamlayıp gelsinler kuzular.....
etoprak
doğum günün kutlu olsun ....
Tüm mahalle seni seviyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Günaydın hanımlar
doğum günün kutlu olsun etoprak. bu günü ve tüm hayatını çok güzel geçirmeni diliyorum.
Arkadaşlar bu ne ya sabah sabah tecavüz haberleri eklemişsiniz. Allah herkesi korusun bu tür sapıklardan.
benim canım çok sıkkın dün akşamdan beri toparlayamadım. kendimi çoook kötü hissediyorum. akşam eşimle kavga ettim hala küsüz. üstüne bebeğimin kıyafertlerini yıkamıştım akşam ablam ütülerken fark ettik kıyafetlerde küçük küüçük pas lekesi gibi bişey oluşmuş. ya makineden kaynaklamıyor yada astığım yerde olmuş. canım çok sıkıldı. tuz biber oldu desem yeridir. iş yerindeyim kalbim daralıyor. ağlamak istiyoruuummmmm
günaydın kızlar
sabah erken saatlerde bir ağrı girdi bana arkadan sanki baskı var böyle bir ağrı olmamıştı daha önce bana geçer dedim ama geçmedi daha da hızlandı eşimi aradım geliyor doktorum hemen gelin dedi
hemen bakmam lazım dedi dua edin bana giyindim eşimi bekliyorum ve her zamankinden fazla akıntım geliyor
hoşgeldinizzzzz
hoşgeldinizzzzzzzzzzzzzzz
dikkat et canım
BEN SİZLERE SÖYLEMEYİ UNUTTUM SACLARIMI KESTIRDIM BENDE DÜN..........delikafaduldendelikafadulden
tamam canım ekliyorum şimdiurlacım ewet facebooktayım adım ayşe
ayşe ede kömekçi ekleyebilirsin canım
evet şirvan benim facebookta yok.
facebooklar verilirken ben okuldaydım ekleyememiştim kimseyi sonra da bi çoğunu kaçırmıştım
günaydın kızlar
sabah erken saatlerde bir ağrı girdi bana arkadan sanki baskı var böyle bir ağrı olmamıştı daha önce bana geçer dedim ama geçmedi daha da hızlandı eşimi aradım geliyor doktorum hemen gelin dedi
hemen bakmam lazım dedi dua edin bana giyindim eşimi bekliyorum ve her zamankinden fazla akıntım geliyor
hoşgeldinizzzzz
hoşgeldinizzzzzzzzzzzzzzz
dikkat et canım
BEN SİZLERE SÖYLEMEYİ UNUTTUM SACLARIMI KESTIRDIM BENDE DÜN..........delikafaduldendelikafadulden
ay kızlar ben bu gece hiç uyyamadım belimn agrısından birde çok ateş basıyo benii üstümü açsam sabah her yerim agrıyoo nolcak halim yaaa
ayy ewt canm göbüş daha çok üşüyoo artık zıbında olmuyo giysek kaydirigubbakcemile3 ee napalım 3 hafta kaldı çok şükür :lepi:Umarım biraz daha bekler bebişin. İyi haberlerle dön canım.:Saruboceq:
hoşbulduk canımcım. arada iş yapıp arada bakıyorum yazılanlara.
Saçını kestirmekle iyi etmişsin insan kendini daha bi iyi hissediyo. ben de birazden gidip
kaşlarımı falan aldırıcam şakkıdı
aynen canım bende üstümü açıyorum sonrada heryerim ağrıyo. göbişte üşüyoo.kaydirigubbakcemile3
algıda seçicilik sanırım ama hamile olduğumuzdan herhalde
sürekli hamilelerin konusu geçtiği haberler duyuyorum.
dizilerde,filmlerde mutlaka bir hamile..
dergilerde hamile kıyafetleri reklamları..
önceden farketmiyormuydum yoksa arttımı bilmiyorumm.
urlaya aktardığı haberlerden dolayı thanks...
teşekküler canım benımde saclarım röflelıydı kestırdım uclarda kaldı sarılar........urlacım sıhhatler olsun güle güle kullan yeni saçını!
ben resmen köylü kızı kezban modundayım..
ne kestirdim ne boyattım saçımı:)))
Umarım biraz daha bekler bebişin. İyi haberlerle dön canım.:Saruboceq:
hoşbulduk canımcım. arada iş yapıp arada bakıyorum yazılanlara.
Saçını kestirmekle iyi etmişsin insan kendini daha bi iyi hissediyo. ben de birazden gidip
kaşlarımı falan aldırıcam şakkıdı
aynen canım bende üstümü açıyorum sonrada heryerim ağrıyo. göbişte üşüyoo.kaydirigubbakcemile3
hayatım son 1 ayda ne kadar kilo alabilirsin ki? kilo düşünmüorum ben artık. bu arada benim evim de hastaneye uzak bayaa napıcam bilmiyorum inşallah acil bişey olmaz.
canım hastaneden güzel haberlerle gel inşallah
evet canım dediğim gibi facebooklar verilirken kaçırmıştım sonra da toparlayamadım geçmişten. atarsan sevinirimayşe senın facebbokta kimse yok burdan mesaj atayımda ekle.....
kalabalığız ama konuşan yokk.
sizde ben gibi ekranı açıp işe dalanlardansınız galiba..
ya sabah simit yedim susamları midemi yaktı boğazım yanıyo..kuscam galiba.(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?