2009 Nisan Anneleri buraya

selam nisan anneleri mide bulantilariniz gectimi gectiyse tam olarak ne zaman gecti acaba??ben mahvoldum (

12. haftadan sonra geçer canım...........................

geçmiş olsun canım zamanında gelir inşallah..............

hayırlısı canım inşallah zamanında gelir bebişler......................
etoprak

doğum günün kutlu olsun ....

Tüm mahalle seni seviyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

e toprağın doğum günümü,,,doğum günün kutlu olsun canım..............................

aman boşver takma o kadar bu son günler daha relax olalım ...................

geçmiş olsun canım,hayırlı haberlerle gel inşallah......................................
hoşgeldinizzzzz

hoşgeldinizzzzzzzzzzzzzzz

dikkat et canım

BEN SİZLERE SÖYLEMEYİ UNUTTUM SACLARIMI KESTIRDIM BENDE DÜN..........delikafaduldendelikafadulden

güle güle uzat canım saçlarını.......................

tamam canım ekliyorum şimdi

algıda seçicilik sanırım ama hamile olduğumuzdan herhalde
sürekli hamilelerin konusu geçtiği haberler duyuyorum.
dizilerde,filmlerde mutlaka bir hamile..
dergilerde hamile kıyafetleri reklamları..
önceden farketmiyormuydum yoksa arttımı bilmiyorumm.

urlaya aktardığı haberlerden dolayı thanks...

urlacım sıhhatler olsun güle güle kullan yeni saçını!
ben resmen köylü kızı kezban modundayım..
ne kestirdim ne boyattım saçımı:)))

etoprak doğum günün kutlu olsun canım
demetçim çok geçmiş olsun inş önemli bişey yoktur iyi haberlerini bekliyorum
herkeşlere günaydın

bu arada bizim işyerinde facebook u bloke ettiler.
daha doğrusu arkadaşlık siteleri msn bloke edildiği için benim facebookta arada kaynadı

Umarım biraz daha bekler bebişin. İyi haberlerle dön canım.:Saruboceq:

hoşgeldinizzzzz

hoşgeldinizzzzzzzzzzzzzzz

dikkat et canım

BEN SİZLERE SÖYLEMEYİ UNUTTUM SACLARIMI KESTIRDIM BENDE DÜN..........delikafaduldendelikafadulden

hoşbulduk canımcım. arada iş yapıp arada bakıyorum yazılanlara.
Saçını kestirmekle iyi etmişsin insan kendini daha bi iyi hissediyo. ben de birazden gidip
kaşlarımı falan aldırıcam şakkıdı

ay kızlar ben bu gece hiç uyyamadım belimn agrısından birde çok ateş basıyo benii üstümü açsam sabah her yerim agrıyoo nolcak halim yaaa

aynen canım bende üstümü açıyorum sonrada heryerim ağrıyo. göbişte üşüyoo.kaydirigubbakcemile3

kalabalığız ama konuşan yokk.
sizde ben gibi ekranı açıp işe dalanlardansınız galiba..

ya sabah simit yedim susamları midemi yaktı boğazım yanıyo..kuscam galiba.(((

ayy ewt canm göbüş daha çok üşüyoo artık zıbında olmuyo giysek kaydirigubbakcemile3 ee napalım 3 hafta kaldı çok şükür :lepi:

ay evet ya hatta gecen gün dedim... herkes hamile herkesin hamile olası tutmuş.....

ama ne durumdaysa insan hep onla karsılaşır..... bu dogru bişey:teytey:

urlacım sıhhatler olsun güle güle kullan yeni saçını!
ben resmen köylü kızı kezban modundayım..
ne kestirdim ne boyattım saçımı:)))
teşekküler canım benımde saclarım röflelıydı kestırdım uclarda kaldı sarılar........

evet iyi geldi....
bende kaşlarımıda aldırdım ohhh tertemizim...........

hastaneden az önce geldim, nstye bağlandık... sancı filan yok çok şükür, ama doktor bebeğin yaramaz olacak galiba dedi... fazla hareketli çıktı kalp atışları filan... sabah kahvaltıda nutella yemiştim sanırım onun etkisi ama doktora demedim tabiii... yoksa kesin beni topa tutar.. doğum şeklini konustuk, hala kararsızım normal doğurmak istiyorum ama acaip tırsıyorum.. daha doğrusu bizimki tüp bebek olduğu için korkuyorum normal doğumda bi aksilik çıkarmıki acaba diye...eğer sezeryan olursam 28 mart dedi doktorum... kararı bana bırakıyor... haftaya gittiğimde söylerim kararımı dedim...bakalım bebişlerimiz sağlıkla dünyaya gelsinlerde normal sezeryan farketmez artık...

kızlar ben çıkıyorum kendinize ve bebişlere ii bakın gezmeye gitcemm anam bu aralar ne çok geziyom yollarda dogurucam heralde :CüvCüv: :roflol:

ayşe senın facebbokta kimse yok burdan mesaj atayımda ekle.....
evet canım dediğim gibi facebooklar verilirken kaçırmıştım sonra da toparlayamadım geçmişten. atarsan sevinirim

kalabalığız ama konuşan yokk.
sizde ben gibi ekranı açıp işe dalanlardansınız galiba..

ya sabah simit yedim susamları midemi yaktı boğazım yanıyo..kuscam galiba.(((

benim de ekran açık ama kahvaltı hazırlıyorum kendime arada gelip bakıyorum.
gece geç yattım geç kalktım bugün anca kahvaltı ediyorum.

dün gece sinemaya gittik milyonere. valla oscar benjamin button la milyoner arasında kalıyodu. milyoner çok daha güseldi haketmiş valla.
ah ah bundan sonra epey bi süre sinemayı unutcas galiba

kıslar ben geldiim,biraz işim var ama açık kalacak takip edeyim diye,bir kaç saate biter data girmem lazım iş evdede olsa hatta şehir dışında yinede iş dimi,çoook çalışmak lazım çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…