günaydın kızlar ya benim kaç gündür karnımda kasığımda azıcık iğne batması gibi acı oluyor normal mi erken doğururum diye ödüm kopuyor.sizde de oluyor mu?
birde ilk çatlağım olmuş şok oldum hemde göbekte değil yan tarafta sizin de de oldu mu?öpüyorum.
benim pc açık yazılanları okuyorum ama kızı okula göndermeden yazamıyorum.bu arada biri bana çoklu alıntı nasıl yapılır anlatabilir mi?
saol çiçekçim iyiyim allaha şükür bu gidişle benim kız doğmayacak:)zamanına kadar evee hapsedecek benigerçi feda olsun ona
hep evdeyim tek eğlencem sizsiniz senağlama
RUVEYDAX BENDE OLAN GEBEŞLERIN FACEBBOK ADRESLERINI MESAJLA ATTIM...
ya off artık agırlaştık bende artık inleyene oflaya poflaya yapıyorum herseyi.....
bende 1 haftasır evi süpürmedim falan
camlar leş gibi
zaten yagmur yagıyor fırtınadan balkona cıkmadım... orası öyledir....
mutfak dolapları silinsin ister yarın cok işim var
yastık kılıfları yorgan kılıfları yıkansın ister...
oy oy...................
Gülben Ergen'in ikizleri olacakmış duydunuz mu?
Kızlar kocam geldi.Onu doyurup geliyorum:))
normaldir canım.aklına erken doğumu getirmemeye çalış.günaydın kızlar ya benim kaç gündür karnımda kasığımda azıcık iğne batması gibi acı oluyor normal mi erken doğururum diye ödüm kopuyor.sizde de oluyor mu?
birde ilk çatlağım olmuş şok oldum hemde göbekte değil yan tarafta sizin de de oldu mu?öpüyorum.
Canım mesajların altında MOdiye bir buton var ya okuduktan sonra oraya basıyorsun.Sonra cevap yaza bastığında tüm alıntıların çıkıyor.
Bende öle bir ağrı olmuyor.Henüz çatlak da yok.
kızlar ya herkes kayınvalidelerden şikayetçi benim annem bi alem ya.
bugün akşam kızımın arkadaşı ve annesi ( aynı zamanda anneminde komşusu ) akşam beşte
kızınıda okuldan alıp bana oturmaya gelecekti birlikte 1-2 saat oynasın çocuklar diye.
benim annem aramış kadını ''aaa niye akşam gidiyosun senin kız anasınıfında bugün gönderme öğlen
al git akşama kadar oturursunuz ''demiş. bu arada bana planın var mı hazırlığın var mı demek yok.
böyle anne varken bana kaynana gerekmez di mi????
şimdi çıkıp yine misafire hazırlık yapmak lazım.
ayyy ben şimdiden sıkıldım bu misafir işlerinden.
doğumdan sonra artık kafaya huni takarım herhalde.
bende bu anne varken beş dakka boş bırakmaz benim evi sağolsun organizatör gibi çalışıyo of offf.
bende dr kontrolü dışında hep evdeyim.ilk 5 ayım kanamam var diye yatarak geçmişti.bu sene hiç okula gitmedim.hamile kaldığımdan beri raporluyum.o zaman internette gezerken buldum burayı.iyikide bulmuşum.hep evdeyim tek eğlencem sizsiniz senağlama
canım mq die bi button varya alıntı yapmak için onlara bas istediğin kadar en son kişinin de alıntı yap butonuna basınca mesajların hepsi karşına gelir
doğucak doğucak annesi o kilo almaya çalışıo benceanneme tombul gözükiim dio:)
günaydın kızlar ya benim kaç gündür karnımda kasığımda azıcık iğne batması gibi acı oluyor normal mi erken doğururum diye ödüm kopuyor.sizde de oluyor mu?
arkadaşlar hepinize günaydınlar ve hayırlı cumalar.
demet iyi haberlenini bekliyoruz canım.inşallah herşey yolundadır.
rumelili rossebery siz de yatın dinlenin yormayın kendinizi.inşallah en uygun zamanda gelir kuzucuklarımız.
etoprak doğum günün kutlu olsun.
bursasu şu hıçkırık meselesi beni çok rahatlattı.dün gece hıçkırığımız vardı uzun bi süre.bu da demek oluyor ki inşallah bi hafat daha sağlama bağladık.
galeta canım ya bana tüp bebekten dolayı en baştan beri kaç doktora gittiysem hep sezeryan dediler.iske atmayalım diye.benim de şimdi kafam karıştı.ama ben normal doğumdan da çok korkuyorum zaten.
sabah kalktığımda parmakalrım şiimiş olarak uyandım.yüzük zor çıkıyordu.şimdi geçmiş biraz.sizde de oluyor mu?bu hafta için erken değil mi?
saol urlacım ekledim ben de hepsini
of benim de çok işim var ya. halıları vericem yıkatmaya bu hafta sonu.
ay sonuna doğru da temizlikçi alıcam ama o zamana kadar da yine yapmam gereken bi sürü şey var. ev uçuyo resmendelikafadulden
hadi anacım beni mutfak paklar sonra girerim yine .Çalışanlar izin alınca dinleneceğim sanıyorsanız birkez daha düşünün derim. yada izne ayrıldığınızı annenize bile söylemeyin heheheheh
etoprak
doğum günün kutlu olsun ....
Tüm mahalle seni seviyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
muhtar beni de sev nolur:)
etoprak nice mutlu yıllara canım:) heppi de börtdey tuu yuuuuuuuuuuu
Günaydın hanımlar
doğum günün kutlu olsun etoprak. bu günü ve tüm hayatını çok güzel geçirmeni diliyorum.
Arkadaşlar bu ne ya sabah sabah tecavüz haberleri eklemişsiniz. Allah herkesi korusun bu tür sapıklardan.
benim canım çok sıkkın dün akşamdan beri toparlayamadım. kendimi çoook kötü hissediyorum. akşam eşimle kavga ettim hala küsüz. üstüne bebeğimin kıyafertlerini yıkamıştım akşam ablam ütülerken fark ettik kıyafetlerde küçük küüçük pas lekesi gibi bişey oluşmuş. ya makineden kaynaklamıyor yada astığım yerde olmuş. canım çok sıkıldı. tuz biber oldu desem yeridir. iş yerindeyim kalbim daralıyor. ağlamak istiyoruuummmmm
Kaç gündür uyuyamıyorsun ya onun çin keyifsiz görünmüşsündür.Belki buna dayanaak öyle demiştir kayınvaliden.Senin buuşma hayal olur mu onu bilmiyorum:))
of çok kötü.
Canım geçmiş olsun.elince hemen haber ver bize.
Muhtarım biz de seni seviyoruz.
etopak doğum günün kutlu olsun.Bir dahaki doğum gününü bebeğinle kutlayacaksın ne güzel:))
etoprak doğum günün kutlu olsun...a.s.
etoprak doğum günün kutlu olsun canım!!!
demet inşallah iyi haberlerle gelirsin hastaneden!!
bide neden burda seminer olmuyorrrrr yaaaa!!!!!
büyükşehirde yaşamanın avantajları işte!!
etoprak doğum günün kutlu olsun...kaydirigubbakcemile2
12. haftadan sonra geçer canım...........................
geçmiş olsun canım zamanında gelir inşallah..............
hayırlısı canım inşallah zamanında gelir bebişler......................
e toprağın doğum günümü,,,doğum günün kutlu olsun canım..............................
aman boşver takma o kadar bu son günler daha relax olalım ...................
geçmiş olsun canım,hayırlı haberlerle gel inşallah......................................
güle güle uzat canım saçlarını.......................
etoprak doğum günün kutlu olsun canım
demetçim çok geçmiş olsun inş önemli bişey yoktur iyi haberlerini bekliyorum
herkeşlere günaydın
demet geçmiş olsun.etoprak seninde doğum günün kutlu olsun.ağrısı sızısı olanların hepsine geçmiş olsun.
arkadaşlar hepinize günaydınlar ve hayırlı cumalar.
demet iyi haberlenini bekliyoruz canım.inşallah herşey yolundadır.
rumelili rossebery siz de yatın dinlenin yormayın kendinizi.inşallah en uygun zamanda gelir kuzucuklarımız.
etoprak doğum günün kutlu olsun.
bursasu şu hıçkırık meselesi beni çok rahatlattı.dün gece hıçkırığımız vardı uzun bi süre.bu da demek oluyor ki inşallah bi hafat daha sağlama bağladık.
galeta canım ya bana tüp bebekten dolayı en baştan beri kaç doktora gittiysem hep sezeryan dediler.iske atmayalım diye.benim de şimdi kafam karıştı.ama ben normal doğumdan da çok korkuyorum zaten.
sabah kalktığımda parmakalrım şiimiş olarak uyandım.yüzük zor çıkıyordu.şimdi geçmiş biraz.sizde de oluyor mu?bu hafta için erken değil mi?
RUVEYDAX BENDE OLAN GEBEŞLERIN FACEBBOK ADRESLERINI MESAJLA ATTIM...
ya off artık agırlaştık bende artık inleyene oflaya poflaya yapıyorum herseyi.....
bende 1 haftasır evi süpürmedim falan
camlar leş gibi
zaten yagmur yagıyor fırtınadan balkona cıkmadım... orası öyledir....
mutfak dolapları silinsin ister yarın cok işim var
yastık kılıfları yorgan kılıfları yıkansın ister...
oy oy...................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?