2009 Nisan Anneleri buraya

kızlar siz benden baya ilerdesiniz ama benim alt tarafta bıçak batması gibi oluyor.çok rahatsız edici bişey.gerçi dilek seninle aramız bi haftaymış.

canım merak etme bişey olmaz, vücut kendini doğuma hazırlıyor.. çok sıkıntı yapıyorsan doktoruna bir gidiver.. bende çatlak yok 17 kilo almama rağmen:1shok: biraz genetik sanırım ne annemde ne de ablamda çatlak var... bende 3. aydan beri bebe yağı sürüyorum her duştan sonra... inşallah çatlamaz bundanda sonra.... lierac diye bi krem var çatlaklar ince ise yok ediyor veya çok inceltiyor kullanan arkadaşlarım oldu memnun kaldılar..

huzur canım ben de hep evdeyim.napalım yazın acısını çıkaracağız artık bu günkerin inşallah.

benim pc açık yazılanları okuyorum ama kızı okula göndermeden yazamıyorum.bu arada biri bana çoklu alıntı nasıl yapılır anlatabilir mi?

canım mq die bi button varya alıntı yapmak için onlara bas istediğin kadar en son kişinin de alıntı yap butonuna basınca mesajların hepsi karşına gelir

saol çiçekçim iyiyim allaha şükür bu gidişle benim kız doğmayacak:)zamanına kadar evee hapsedecek beni gerçi feda olsun ona

doğucak doğucak annesi o kilo almaya çalışıo bence anneme tombul gözükiim dio:)

hep evdeyim tek eğlencem sizsiniz senağlama

canımmm bende hep evdeyim yaa bi cumartesileri acıyan olursa çıkarıo o kdr napalım ühühühühüw tamam sen bi de ekstra yatıosun ama daha erken kurtulucaksın bizden ööle düşün ve çook kolay bi doğum yapaaksın çünkü en zor kısmı açılmış:)

saol urlacım ekledim ben de hepsini

of benim de çok işim var ya. halıları vericem yıkatmaya bu hafta sonu.
ay sonuna doğru da temizlikçi alıcam ama o zamana kadar da yine yapmam gereken bi sürü şey var. ev uçuyo resmendelikafadulden

kızlar ya herkes kayınvalidelerden şikayetçi benim annem bi alem ya.
bugün akşam kızımın arkadaşı ve annesi ( aynı zamanda anneminde komşusu ) akşam beşte
kızınıda okuldan alıp bana oturmaya gelecekti birlikte 1-2 saat oynasın çocuklar diye.
benim annem aramış kadını ''aaa niye akşam gidiyosun senin kız anasınıfında bugün gönderme öğlen
al git akşama kadar oturursunuz ''demiş. bu arada bana planın var mı hazırlığın var mı demek yok.
böyle anne varken bana kaynana gerekmez di mi????

normaldir canım.aklına erken doğumu getirmemeye çalış.
Canım mesajların altında MOdiye bir buton var ya okuduktan sonra oraya basıyorsun.Sonra cevap yaza bastığında tüm alıntıların çıkıyor.

Bende öle bir ağrı olmuyor.Henüz çatlak da yok.

teşekkürler.öğrendim ve uygulamaya başladım.

nasıl herkes iyi gibiyiz ha annem yarın gidecek 1 aya tekrar gelcek iyi oldu ama herseyimizi hazırladık cantamız bebişimin yatağı sonra eşyaları yıkadık ütüledik vs.allahım hayırlısıyla evimize bi gelsydik kızımla öptm sizi

hahahahhaah inanmıorum yaaaaaa aynı benim annem ve halam:) ben en son öyle yaptıklarında anneme aynen dedimki canım halim yok evdede bişey yok sen gelirken pastaneden tatlı tuzlu bişiler alıver dedim hihihihi hoş alıo kadıncağız ama evde ikram zor oluo bu halimizle

şimdi çıkıp yine misafire hazırlık yapmak lazım.
ayyy ben şimdiden sıkıldım bu misafir işlerinden.
doğumdan sonra artık kafaya huni takarım herhalde.
bende bu anne varken beş dakka boş bırakmaz benim evi sağolsun organizatör gibi çalışıyo of offf.

kolay gelsin tatlım boşver takma kafana

hadi anacım beni mutfak paklar sonra girerim yine .Çalışanlar izin alınca dinleneceğim sanıyorsanız birkez daha düşünün derim. yada izne ayrıldığınızı annenize bile söylemeyin heheheheh

hep evdeyim tek eğlencem sizsiniz senağlama
bende dr kontrolü dışında hep evdeyim.ilk 5 ayım kanamam var diye yatarak geçmişti.bu sene hiç okula gitmedim.hamile kaldığımdan beri raporluyum.o zaman internette gezerken buldum burayı.iyikide bulmuşum.

sanada teşekkürler çiçek.öğrendim bak.

normal canım kasılmalar başladı artık kaç haftalık olduk.............benim bu gebelikte çatlak oluşmadı daha............................

benimde şişiyo akşama doğru iniyo...............................

ben verdim halıları yıkamaya temizlik ne zaman yapılacak bilmiyom...............

hadi anacım beni mutfak paklar sonra girerim yine .Çalışanlar izin alınca dinleneceğim sanıyorsanız birkez daha düşünün derim. yada izne ayrıldığınızı annenize bile söylemeyin heheheheh

bende bi tarftan ev işi bi taraftan size laf yetiştiriyom.......................

günaydınlar kızlar,

urla senin mesajına tıklamayı becerememişim galiba,

etoprak

doğum günün kutlu olsun ....

Tüm mahalle seni seviyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

muhtar beni de sev nolur:)

etoprak nice mutlu yıllara canım:) heppi de börtdey tuu yuuuuuuuuuuu

etoprak doğum günün kutlu olsun...a.s.

etoprak doğum günün kutlu olsun canım!!!

demet inşallah iyi haberlerle gelirsin hastaneden!!

bide neden burda seminer olmuyorrrrr yaaaa!!!!!
büyükşehirde yaşamanın avantajları işte!!

etoprak doğum günün kutlu olsun...kaydirigubbakcemile2

etoprak doğum günün kutlu olsun canım
demetçim çok geçmiş olsun inş önemli bişey yoktur iyi haberlerini bekliyorum
herkeşlere günaydın

demet geçmiş olsun.etoprak seninde doğum günün kutlu olsun.ağrısı sızısı olanların hepsine geçmiş olsun.

kızlar bende hepinizi çok seviyorum :1hug:..yukarıda adı olan olmayan herkese teşekkürler...oğluşumdan sonra siz kutladınız doğum günümü kaydirigubbakcemile3

demetcim çok geçmiş olsun güzel haberlerle dönersin inşallah :Saruboceq:

aman urlacım çok fena kızıyolar temizlik yapıcam deyince, bak senide cezalandırırlar karışmam sonra demedi deme kaydirigubbakcemile3 benide ekleyin facebook a, şirvan ve sultan,melek ekli bende ama başka kimse yok..ben özeline yazayım adreslerimi...:içelim:

kızlar boşverin temizliği valla eşime ve anneme söylemedim ama erken doğum riskinin basladığı gün bende temizlik yapıyordum esim pek acık göz olmadıgıgndan anlamadı annnemede söylemnedim sonra cok pişman oldum ama ne yaparsın
bizimde az kaldı pazaertesi 36 bitiyor bakalım oğlum ne zaman galacak heee ayrıca pazartesi kontrole gideceğim bellimi olur belki doğuma alırlar umarım suyunda problem olmazda 1 2 hafta daha kalır benimle
siz isimleri ne yaptınız ben ahmet selim de karar kıldım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…