dilek tickerlar 34 haftayı da gördü
şirvan hangi hastanede buluşuosunuz yahu
bende yarın sabah kontrole gidiyorum. Doktorum bişi demedi ama belki nts ye sokar. Haftaya seminere gelicem gibi bakalım. hastanenin önünden ne geçiyor acaba üsküdardan binebileceğim dolmuş falan var mı ki. Eşim çalışır büyük ihtimalle getiremez de. Bende arabayla çıkmayayım şimdi. En son geçen hafta sağlık ocağına gittim arabayla bizim sağlık ocağı biraz uzak da...
yaaa bu salak şeyde ben yazı yazmayınca sizinkileri göremiyorummmmmmmmmmmmmm
kızlar şu hoppala zıp zıp lar var ya çoçuğun tabanlarının şekli için önemli role sahipmiş.annem tv de bir uzmandan dinlemiş.bizim varmış küçükken..
bende dedim babam yapar onu bize tavana asmalı..
güldük bizde annemle..
hastaneden az önce geldim, nstye bağlandık... sancı filan yok çok şükür, ama doktor bebeğin yaramaz olacak galiba dedi... fazla hareketli çıktı kalp atışları filan... sabah kahvaltıda nutella yemiştim sanırım onun etkisi ama doktora demedim tabiii... yoksa kesin beni topa tutar.. doğum şeklini konustuk, hala kararsızım normal doğurmak istiyorum ama acaip tırsıyorum.. daha doğrusu bizimki tüp bebek olduğu için korkuyorum normal doğumda bi aksilik çıkarmıki acaba diye...eğer sezeryan olursam 28 mart dedi doktorum... kararı bana bırakıyor... haftaya gittiğimde söylerim kararımı dedim...bakalım bebişlerimiz sağlıkla dünyaya gelsinlerde normal sezeryan farketmez artık...
göztepe medicalpark hastanesi
e-5 üzerinde ulaşımı çok kolay herkesi bekleriz....
hem buluşacağız,, hem seminere katılacağız.........
canım üsküdar sahilden ataşehir münibüslerine bineceksin.. siyah başlıklı olanlara...
harem sahilinden gidiyor,, e-5 de hastanenin önünde ineceksin...
çok rahat yanii. ..
sen yolda fenalaşırsan haber ver.. ben doğumhaneyi hazırlatırım...delikafadulden
bu arada ben 13:00 de işten çıkacam -- 13:30 gibi hastanedeyim...
seminer 14 de başlıyor diye 14 de gelmeyin... erken gelin biraz laflarız ayolll
ne güzel iyi haberlerle dönmüşsün bir problemde yokmuş çok şükür. Bana yine heyecan basmaya başladı yarınki kontrol yüzünden. Ben normal yapmak istiyorum ama hayırlısı olmazsa napayım. Geçen gece rüyamda sezeryan tarihi veriyordu hemşire kız. Ama diyorum benim ne problemim var ki sezeryan yapıyorsunuz çok üzülüyorum. Ben sezeryan derse üzülürüm sanırım ama hayırlısı olsun. Hep böyle demek lazım hem bebekler için hem kendimiz için hayırlı olan ne ise öyle olur inşallah. herkese hayırlı cumalar bu arada :1hug:
göztepe medicalpark hastanesi
e-5 üzerinde ulaşımı çok kolay herkesi bekleriz....
hem buluşacağız,, hem seminere katılacağız.........
canım üsküdar sahilden ataşehir münibüslerine bineceksin.. siyah başlıklı olanlara...
harem sahilinden gidiyor,, e-5 de hastanenin önünde ineceksin...
çok rahat yanii. ..
sen yolda fenalaşırsan haber ver.. ben doğumhaneyi hazırlatırım...delikafadulden
bu arada ben 13:00 de işten çıkacam -- 13:30 gibi hastanedeyim...
seminer 14 de başlıyor diye 14 de gelmeyin... erken gelin biraz laflarız ayolll
günaydın kızlar ya benim kaç gündür karnımda kasığımda azıcık iğne batması gibi acı oluyor normal mi erken doğururum diye ödüm kopuyor.sizde de oluyor mu?
birde ilk çatlağım olmuş şok oldum hemde göbekte değil yan tarafta sizin de de oldu mu?öpüyorum.
benim pc açık yazılanları okuyorum ama kızı okula göndermeden yazamıyorum.bu arada biri bana çoklu alıntı nasıl yapılır anlatabilir mi?
günaydın kızlar ya benim kaç gündür karnımda kasığımda azıcık iğne batması gibi acı oluyor normal mi erken doğururum diye ödüm kopuyor.sizde de oluyor mu?
birde ilk çatlağım olmuş şok oldum hemde göbekte değil yan tarafta sizin de de oldu mu?öpüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?