2009 Nisan Anneleri buraya

şirvan hangi hastanede buluşuosunuz yahu

göztepe medicalpark hastanesi

e-5 üzerinde ulaşımı çok kolay herkesi bekleriz....
hem buluşacağız,, hem seminere katılacağız.........

canım üsküdar sahilden ataşehir münibüslerine bineceksin.. siyah başlıklı olanlara...
harem sahilinden gidiyor,, e-5 de hastanenin önünde ineceksin...
çok rahat yanii. ..

sen yolda fenalaşırsan haber ver.. ben doğumhaneyi hazırlatırım...delikafadulden

bu arada ben 13:00 de işten çıkacam -- 13:30 gibi hastanedeyim...
seminer 14 de başlıyor diye 14 de gelmeyin... erken gelin biraz laflarız ayolll

kızlar şu hoppala zıp zıp lar var ya çoçuğun tabanlarının şekli için önemli role sahipmiş.annem tv de bir uzmandan dinlemiş.bizim varmış küçükken..
bende dedim babam yapar onu bize tavana asmalı..
güldük bizde annemle..

o nasıl bişey deniz ya. benim yoktu cahillik işte bi aydınlatsana.:uhm:

ne güzel iyi haberlerle dönmüşsün bir problemde yokmuş çok şükür. Bana yine heyecan basmaya başladı yarınki kontrol yüzünden. Ben normal yapmak istiyorum ama hayırlısı olmazsa napayım. Geçen gece rüyamda sezeryan tarihi veriyordu hemşire kız. Ama diyorum benim ne problemim var ki sezeryan yapıyorsunuz çok üzülüyorum. Ben sezeryan derse üzülürüm sanırım ama hayırlısı olsun. Hep böyle demek lazım hem bebekler için hem kendimiz için hayırlı olan ne ise öyle olur inşallah. herkese hayırlı cumalar bu arada :1hug:

ohhh ne güzel buluşun bilgilenin beraber bide kahve için..
hamile olmasam uzak muzak demem gelirdim vallahi:))))

rüyaların tersi çıkarmış derler büyüklerimiz (dilber hala)
seninde tersi olur inşallah sorunsuz pırt diye normal doğurursun.
iyi düşün iyi olsun canım.kaydirigubbakcemile2

kolaymış o zaman gelmek inşallah bir problem olmaz gelirim de görüşürüz. O ardada da doğurayım da aradan çıksın dimi :dance:

demet geçmiş olsun.etoprak seninde doğum günün kutlu olsun.ağrısı sızısı olanların hepsine geçmiş olsun.

RUVEYDAX BENDE OLAN GEBEŞLERIN FACEBBOK ADRESLERINI MESAJLA ATTIM...

ya off artık agırlaştık bende artık inleyene oflaya poflaya yapıyorum herseyi.....
bende 1 haftasır evi süpürmedim falan
camlar leş gibi
zaten yagmur yagıyor fırtınadan balkona cıkmadım... orası öyledir....

mutfak dolapları silinsin ister yarın cok işim var
yastık kılıfları yorgan kılıfları yıkansın ister...
oy oy...................

benim pc açık yazılanları okuyorum ama kızı okula göndermeden yazamıyorum.bu arada biri bana çoklu alıntı nasıl yapılır anlatabilir mi?

günaydın kızlar ya benim kaç gündür karnımda kasığımda azıcık iğne batması gibi acı oluyor normal mi erken doğururum diye ödüm kopuyor.sizde de oluyor mu?
birde ilk çatlağım olmuş şok oldum hemde göbekte değil yan tarafta sizin de de oldu mu?öpüyorum.

saol çiçekçim iyiyim allaha şükür bu gidişle benim kız doğmayacak:)zamanına kadar evee hapsedecek beni gerçi feda olsun ona

Urla demek 1 haftadır süpüremedin evi.Şaşırttın beni.Nasıl durabildin sen?
Dolaplar, yastıklar ne isterlerse istesnler boşver sen.

arkadaşlar hepinize günaydınlar ve hayırlı cumalar.

demet iyi haberlenini bekliyoruz canım.inşallah herşey yolundadır.

rumelili rossebery siz de yatın dinlenin yormayın kendinizi.inşallah en uygun zamanda gelir kuzucuklarımız.

etoprak doğum günün kutlu olsun.

bursasu şu hıçkırık meselesi beni çok rahatlattı.dün gece hıçkırığımız vardı uzun bi süre.bu da demek oluyor ki inşallah bi hafat daha sağlama bağladık.

galeta canım ya bana tüp bebekten dolayı en baştan beri kaç doktora gittiysem hep sezeryan dediler.iske atmayalım diye.benim de şimdi kafam karıştı.ama ben normal doğumdan da çok korkuyorum zaten.

sabah kalktığımda parmakalrım şiimiş olarak uyandım.yüzük zor çıkıyordu.şimdi geçmiş biraz.sizde de oluyor mu?bu hafta için erken değil mi?

betülcüm tam iğne batması gibi değil ama benimde ağrılarım oluyor.
ayrıca çatlaklar zaten sadece göbekte olmaz benimde yanlarda da var çatlak.gamyoncuiremsu

benim pc açık yazılanları okuyorum ama kızı okula göndermeden yazamıyorum.bu arada biri bana çoklu alıntı nasıl yapılır anlatabilir mi?

Canım mesajların altında MOdiye bir buton var ya okuduktan sonra oraya basıyorsun.Sonra cevap yaza bastığında tüm alıntıların çıkıyor.

Bende öle bir ağrı olmuyor.Henüz çatlak da yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…