- 6 Kasım 2008
- 3.466
- 8
- 116
kızlar boşverin temizliği valla eşime ve anneme söylemedim ama erken doğum riskinin basladığı gün bende temizlik yapıyordum esim pek acık göz olmadıgıgndan anlamadı annnemede söylemnedim sonra cok pişman oldum ama ne yaparsın
bizimde az kaldı pazaertesi 36 bitiyor bakalım oğlum ne zaman galacak heee ayrıca pazartesi kontrole gideceğim bellimi olur belki doğuma alırlar umarım suyunda problem olmazda 1 2 hafta daha kalır benimle
siz isimleri ne yaptınız ben ahmet selim de karar kıldım hayırlısı
evet hürriyetin haberinde yazıyor gülben ergenin ikizleri olcakmış.kesin aşılama bence!!
ya bütün ünlüler bizden gördü hamile kaldı şekerim:)))
pınar altuğunda kilolar uçmuş gitmiş vallahi kaç gün oldu şunun şurası!!
anneme misafir geliyormuş.ben de kısır yaptım götürüyorum.ama böyle misafirliğe gidince üzülüyorum ordaki pasta börekleri yiyorum karnım iyice doyuncada o gün bebeğime yararlı şeyler yyemiyorum hep karbonhidrat oluncada çocuğuma karşı sorumluluk hissedip üzülüyorum.siz de de bu fikir oluyor mu yoksa ben abartıyor muyum...
anneme misafir geliyormuş.ben de kısır yaptım götürüyorum.ama böyle misafirliğe gidince üzülüyorum ordaki pasta börekleri yiyorum karnım iyice doyuncada o gün bebeğime yararlı şeyler yyemiyorum hep karbonhidrat oluncada çocuğuma karşı sorumluluk hissedip üzülüyorum.siz de de bu fikir oluyor mu yoksa ben abartıyor muyum...
benim bugün dr kontrolüm var ayrıca nst ye giricem.benim büyük kız koydu adını.eylül olacak.kızlar boşverin temizliği valla eşime ve anneme söylemedim ama erken doğum riskinin basladığı gün bende temizlik yapıyordum esim pek acık göz olmadıgıgndan anlamadı annnemede söylemnedim sonra cok pişman oldum ama ne yaparsın
bizimde az kaldı pazaertesi 36 bitiyor bakalım oğlum ne zaman galacak heee ayrıca pazartesi kontrole gideceğim bellimi olur belki doğuma alırlar umarım suyunda problem olmazda 1 2 hafta daha kalır benimle
siz isimleri ne yaptınız ben ahmet selim de karar kıldım hayırlısı
ben akşama doğru saçımın katlarını kestirecem bide kaş bıyık aldırırım ohh,anacım saçlarıma bişi oldu deli gibi uzuyor maşallah,3 sefer kestirdim ama kırığı çok yinede anlamadımki dün kardeşim banyodan çıktıktan sonra bana saçların çok kötü olmuş niye ilgilenmiyosun anlamıyorum dedi tam çemkirecektimkiii haklı dedim kendi kendime kötü bişi demiyoki kociş gelmeden kendüme geliim demi
kıs kısır istedi canım yahu adamı zorla boğaza sokuyosunuz ha al işte,neyseki bulgurun tansiyon yükseltmesinin yanında anne karnındaki bebeğin gelişimine katkısı var loğusalıktada yada emzirirken süt yapar,fazla kaçırmayın tansiyonu yükseltmeyin ha
canım öyle birşey yok ama doğum listelerei yaplırken herkesten bu bilgiler istenecek onu da muhtar ve ben bi akşam oturur yaparız doğumlar yaklaşıo birkaç gün içinde listemiz bilgilerimiz hazır olurisimleri belirleyen kıslar hayırlı olsun isimleriniz.
ahmet selim, egehan, eylül hepsi de çok güsel ama ahmet selim e özellikle bittim eysan cım.
sayın ihtiyar heyetim bi de isim listesi mi yapsak kimin bebişinin adı ne olcak diye
yoksa var mıydı öle bişi ben mi hatırlamıyorum:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?