2009 Nisan Anneleri buraya

evet hürriyetin haberinde yazıyor gülben ergenin ikizleri olcakmış.kesin aşılama bence!!

ya bütün ünlüler bizden gördü hamile kaldı şekerim:)))

pınar altuğunda kilolar uçmuş gitmiş vallahi kaç gün oldu şunun şurası!!

anneme misafir geliyormuş.ben de kısır yaptım götürüyorum.ama böyle misafirliğe gidince üzülüyorum ordaki pasta börekleri yiyorum karnım iyice doyuncada o gün bebeğime yararlı şeyler yyemiyorum hep karbonhidrat oluncada çocuğuma karşı sorumluluk hissedip üzülüyorum.siz de de bu fikir oluyor mu yoksa ben abartıyor muyum...

ay etoprakcım kıs bebişin karnında doğum günü çoook güsel dimi,öpüyorum canımcım senide bebişide,bu arada benim oğluşumuda ekleyin yahu fazla arkadaşı yok valla pascal coşkun yazınca çıkar,aslında emrede biz tecavüzcü coşkunun şubesi olduğundan kendine coşkun pascal diyoruz

eyşancım hayırlısı bakalım canım ne zaman gelecek senin bebiş...........................

ben egehan koyacam bebişimin ismini............................

valla kardeşimin arkadaşı doğum yaptı 15 gün önce 12 kilosu gitmiş bile...................

ben hiç üzülmüyorum betülcüm herşeyi yiyorum valla bişe olmaz abartma canım.....................

canım şööle düşün sen nasıl kaçamak yapıosun bebişinde hakkı kaçamak yapmak:) belki enin bebeiş börek çok sevio sen yerken hoşuna gidiodur belki. bu national geographicin bebeğin oluşumuyla ilgili bi belgeseli varya orda şey vardı annenin yediği şeylerin tadı kısmen amniyotik sıvıya geçiormuş ve bebeğin damak zevkini belirliomuş yani bebekciklerde tat alıo. annesinin kısırını da yiicek bugün:)

hihihi evet benim bebek bu tez doğruysa tatlıdan pek hoşlanmayacak ve sürekli ekşi tuzlu şeyler yiycek.bir de hergün ayva yer.

ahmet selim de egehan da çok güzel isimler.valla benim de canım kısır çekti ama yerimden kalkmaya halim yok.

benim bugün dr kontrolüm var ayrıca nst ye giricem.benim büyük kız koydu adını.eylül olacak.

bana şekerin var dediler.bir ay dayandım diyete.şimdi bende arasıra kaçamak yapıyorum.fazla abartmadan.

ben akşama doğru saçımın katlarını kestirecem bide kaş bıyık aldırırım ohh,anacım saçlarıma bişi oldu deli gibi uzuyor maşallah,3 sefer kestirdim ama kırığı çok yinede anlamadımki dün kardeşim banyodan çıktıktan sonra bana saçların çok kötü olmuş niye ilgilenmiyosun anlamıyorum dedi tam çemkirecektimkiii haklı dedim kendi kendime kötü bişi demiyoki kociş gelmeden kendüme geliim demi

slm kızlar herkese hayırlı cumalar,yoklamayı veriyorum ve kaçıyorum bu arada edanur geçmiş olsun.

kıs kısır istedi canım yahu adamı zorla boğaza sokuyosunuz ha al işte,neyseki bulgurun tansiyon yükseltmesinin yanında anne karnındaki bebeğin gelişimine katkısı var loğusalıktada yada emzirirken süt yapar,fazla kaçırmayın tansiyonu yükseltmeyin ha

ohh tabiki canım bende kendim aldım kaşlarımı hazır ağda bantları sağolsun kocişlere güzel görünmek lazım her ne kadar duba gibi olsakta

lana nasıl kaçamaklar bunlar.benim canım en çok börek çekiyor ama 1 aydır yemedim.küçük bi parça yesem mi acaba.

isimleri belirleyen kıslar hayırlı olsun isimleriniz.
ahmet selim, egehan, eylül hepsi de çok güsel ama ahmet selim e özellikle bittim eysan cım.
sayın ihtiyar heyetim bi de isim listesi mi yapsak kimin bebişinin adı ne olcak diye
yoksa var mıydı öle bişi ben mi hatırlamıyorum:uhm:

evet özlemcim bulgur çok faydalı. özellikle emzirirken çok süt yapıyomuş. Allahtan ben çok seviyorum. kısırdı pilavdı hiç eksik etmem sık sık yaparım

hımmm kısıra bayılırım ben özellikle taze marul yapraklarıyla.turşu acı biber!!!

canım öyle birşey yok ama doğum listelerei yaplırken herkesten bu bilgiler istenecek onu da muhtar ve ben bi akşam oturur yaparız doğumlar yaklaşıo birkaç gün içinde listemiz bilgilerimiz hazır olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…