2009 Nisan Anneleri buraya

ayy ağlatmak istemezdim..ama inan öyle hani yazmıştınya kimseye dokundurmıycam doğunca filan die içim nasıl cızzzz etmişti...inşallah allahın izniyle hiçbişey olmıycak..doğduğunda hergün bebeğinin yüzüne 7 defa maşallah barekallah de...nazar filan degmesin...8 yıl beklene bi bebeğin eminim çok ziyaretçisi olacaktır..allahım tüm kötülüklerden o masum bebeklerimiz korusun..

kayınvalidem yok çarşıya çıktı oğluşuma ciciler alacak...kızlar yaaa ben kötü biriyim sanırım şimdi vicdan yaptım kadın bana hiç bi iş yaptırmıyoo..sabah kahvaltımı hazırlıo evimi temizlio meyvemi bile o getirio..sen yat dinlen dio halbuki 60 yaşında hiç oturmuyo..bide çok kafa denigi biri öğretmen emeklisi çok bilinçli ama ne bilim yaa kendi annem gibi olmuyo işte..acaba diyorum gelince sarılıp ösem mi diom ama içimden gelmio nedense...offf offf ben kötü bi hamileyim
..sırf erkenden geldi die kızıyorum kadıncağıza..allahım beni affetsin inşallah...

kızlar bide womanly vardı benim tickerimi o yapmıştı onu göremiyorum uzun zamandır nerdeki...

kızım yardıma gelmiş ne güzel işte ama bende hiç anlaşamam benimkide yapar eder ama,arada sokar lafı heheh..............................................................

sen varya kaynanan yanında kaldıkca çizdin iyice suyu gelseymiş sancı çekseymişte kocası masaj yasaymış çok beklersin o heyecanla adamda masaj yapacak akılmı kalır kızım heyecandan kadıncağızda ne iyiymiş bak senin için koşturuyo kötü gelin seniiiiiiii klava:

canım sen buldunda bulanıyormusun banamı öle geliyoklava: ben lohusalıkda kayınvalidem gelmesin diye neler yapıyoru neler :1no2:çnkü kendi annem hizmet edecek benimkraliçe kayınvalidem baş köşeye oturacak bende kafayı yicem diye senin kayınvaliden çok iyiymiş canım benimkide 63 yaşında ama ah ah ah neyse sinirlendim yine klava:

didem hemşom nerdesin.... ay hamişken görüşemedik bari doğurunca görüşsek... :) bebeklerle parka gideriz nasipse...:)

geldim sekerim ben de seni merak etmekteyimmm
evet yılmaz hoca calısıyooo parkları bizim ufaklıklara yaptı sankiii
gezeriz sekerimmmmm

evet didemde sallıyo artık önceden hiç kaçırmazdı valla......................................

dogru sölüyorsun selinaycım ama artık işte daha kısıtlı saat duruyorum ve işler yogun olunca da cok yazamıyorummmm kusura bakmayınnnn:::)))

hüzün çöktü bana bugün..
yarın son artık uzun bi süre yokum!!!!

cok özleyecegiz seni sekerimmm::::)))

didem nerelerdesin.hoşgeldin.yoktun kaç gündür.

sagol sekerim geldim ama artık eskisi kadar sık giremiyorum nete
öglene kadar evde oluyorum ögleden sonra ise gidince de vaktim olmuyooo yazmaya işler birikmiş oluyoo zatennn::(((

kızım yardıma gelmiş ne güzel işte ama bende hiç anlaşamam benimkide yapar eder ama,arada sokar lafı heheh..............................................................
ne işini ne kendisini istemem-tatlicadiarzu-

huzur dogum yapmıs anladıgım kadarıylaaa

RABBıM saglık sıhhat versin tüm arkadaslara ve bebişlere

nasıl olmus dogumu bilen varmıııı
benim günüm yaklaştıkca korkuyla karısık bir heyecan yasıyorummm
bilinmeyenin korkusu buuu:::)))

croxilex kullanıcısından alıntı
kayınvalidem yok çarşıya çıktı oğluşuma ciciler alacak...kızlar yaaa ben kötü biriyim sanırım şimdi vicdan yaptım kadın bana hiç bi iş yaptırmıyoo..sabah kahvaltımı hazırlıo evimi temizlio meyvemi bile o getirio..sen yat dinlen dio halbuki 60 yaşında hiç oturmuyo..bide çok kafa denigi biri öğretmen emeklisi çok bilinçli ama ne bilim yaa kendi annem gibi olmuyo işte..acaba diyorum gelince sarılıp ösem mi diom ama içimden gelmio nedense...offf offf ben kötü bi hamileyim
..sırf erkenden geldi die kızıyorum kadıncağıza..allahım beni affetsin inşallah...

canım en azından kendinde farkındasın hamilelikten olabileceğini kaprisinin.benimkayınvalidem 34 haftalık hamileyim bana laf arasında camlarım silincek ;bitmedi hastalardı bulaşmasın diye kapıdan bi uğramaya gittik aa bi çorba getirseydin bari diye aynı senin kayınvaliden gibi yanı davranıyo bana.kayınvaliden çarşıdan gelince bide benim için öpsenehihoyyyt

croxilex ne güzel kayınvaliden varmış güzelim değerini bil.biz de nerde.anlattığın gibi olsa ben başımın tacı yapardım onu.

ay ay kayınvalide mevzusu ..tutmayın beni benim yaram çok derin.... kadın bir çöp almadı ayol annem ne var ne yoksa getirdi ben toplam iki zıbın bir elbise aldım düşünün gerisini bebeğin tüm ihtiyaçları ananeden..babane telefonda "anne herşeyi hazırlasın öyle gitsin eve" diye talimat veriyo... :jeyyar:klava:Allah büyük..gün ola harman ola ..bu düzende dönecek yavrum için şimdilik susuyorum ama...

bugün kimse pek konuşmuyo,görüntü var ses yok.................................

yuksel bi ara kayınvalidenler gelip sende kalacaklar dı ne oldu gittiler mi???
birde 6 cm acıklıkla gitti ya suni sancı mı vermişler ki o yüzden mi zor oldu kiii:((

neyse RABBıM kurtardı yaaa::))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…