ayy ağlatmak istemezdim..ama inan öyle hani yazmıştınya kimseye dokundurmıycam doğunca filan die içim nasıl cızzzz etmişti...inşallah allahın izniyle hiçbişey olmıycak..doğduğunda hergün bebeğinin yüzüne 7 defa maşallah barekallah de...nazar filan degmesin...8 yıl beklene bi bebeğin eminim çok ziyaretçisi olacaktır..allahım tüm kötülüklerden o masum bebeklerimiz korusun..canım ya napim ben diyetteyim biliyorsun.kan ölçümleri falan da olunca herşey saatle.
canım sağol nedense yazdıklarını okuyunca ağladım.Allah razı olsun.zaten benim en büyük dayanağım dualar.benim de dualrım sizlerle.evet 8 yıl boyunca bekledim.hem de hergün.artık çok yaklaştım ama 8 seneden sonra alışmak o kadar zor ki.sanki her an bişey olacakmış gibi.ama iyi düşümeye çalışıyorum.bu zamana kadar koruyan Allahım bundan sonra da korur inşallah diyorum.
galetea özele yazdım canım.
bide kızlar sezeryanı şu yüzden istemiyorum ne bilim sancı çekmek istiyorum yaa sanki dr kontrolüne gidermiş gibi doğuma gitmek istemiyorum..delikafadulden
sancım başlasaaa ben bi güzel duş alsam suyum gelse hayecanlansam eşim bana masaj yapsa ne bilim bunları istiyorum..-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
sen varya kaynanan yanında kaldıkca çizdin iyice suyu gelseymiş sancı çekseymişte kocası masaj yasaymış çok beklersin o heyecanla adamda masaj yapacak akılmı kalır kızım heyecandan kadıncağızda ne iyiymiş bak senin için koşturuyo kötü gelin seniiiiiiiikayınvalidem yok çarşıya çıktı oğluşuma ciciler alacak...kızlar yaaa ben kötü biriyim sanırım şimdi vicdan yaptım kadın bana hiç bi iş yaptırmıyoo..sabah kahvaltımı hazırlıo evimi temizlio meyvemi bile o getirio..sen yat dinlen dio halbuki 60 yaşında hiç oturmuyo..bide çok kafa denigi biri öğretmen emeklisi çok bilinçli ama ne bilim yaa kendi annem gibi olmuyo işte..acaba diyorum gelince sarılıp ösem mi diom ama içimden gelmio nedense...offf offf ben kötü bi hamileyim
..sırf erkenden geldi die kızıyorum kadıncağıza..allahım beni affetsin inşallah...
kayınvalidem yok çarşıya çıktı oğluşuma ciciler alacak...kızlar yaaa ben kötü biriyim sanırım şimdi vicdan yaptım kadın bana hiç bi iş yaptırmıyoo..sabah kahvaltımı hazırlıo evimi temizlio meyvemi bile o getirio..sen yat dinlen dio halbuki 60 yaşında hiç oturmuyo..bide çok kafa denigi biri öğretmen emeklisi çok bilinçli ama ne bilim yaa kendi annem gibi olmuyo işte..acaba diyorum gelince sarılıp ösem mi diom ama içimden gelmio nedense...offf offf ben kötü bi hamileyim
..sırf erkenden geldi die kızıyorum kadıncağıza..allahım beni affetsin inşallah...
didem hemşom nerdesin.... ay hamişken görüşemedik bari doğurunca görüşsek... :) bebeklerle parka gideriz nasipse...:)
evet didemde sallıyo artık önceden hiç kaçırmazdı valla......................................
hüzün çöktü bana bugün..
yarın son artık uzun bi süre yokum!!!!
didem nerelerdesin.hoşgeldin.yoktun kaç gündür.
ne işini ne kendisini istemem-tatlicadiarzu-kızım yardıma gelmiş ne güzel işte ama bende hiç anlaşamam benimkide yapar eder ama,arada sokar lafı heheh..............................................................
bugün kimse pek konuşmuyo,görüntü var ses yok.................................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?