kız dozkan yazarsın bi ara bişe olmaz hiç olmadı kızına yazdır heheh.....................benim oğlum geçen gün saçmasapan bişeler yazmıştı foruma................................
kayınvalidem yok çarşıya çıktı oğluşuma ciciler alacak...kızlar yaaa ben kötü biriyim sanırım şimdi vicdan yaptım kadın bana hiç bi iş yaptırmıyoo..sabah kahvaltımı hazırlıo evimi temizlio meyvemi bile o getirio..sen yat dinlen dio halbuki 60 yaşında hiç oturmuyo..bide çok kafa denigi biri öğretmen emeklisi çok bilinçli ama ne bilim yaa kendi annem gibi olmuyo işte..acaba diyorum gelince sarılıp ösem mi diom ama içimden gelmio nedense...offf offf ben kötü bi hamileyim
..sırf erkenden geldi die kızıyorum kadıncağıza..allahım beni affetsin inşallah...
ya keşke ööle olsaydı ben yürüyüşümü yapıodum sonra ormandaki ayıyla karşılaşmadım ama ayu kocam aradı akşam 2 ayı arkadaşı daha yemeğe gelcekmişevet kimsenin konuşası yok heralde çiçekte yürüyüş dedi daha gelemedi ormandaki ayıylamı karşılaştı ki dr a yetişemezse ebesi olacak yadelikafadulden
belim çok ağrıyo yaa fıtıktanmı sıpalardanmı bilemedim
ay şenay hayırlısı bakalım yarın git,hbr ver bize kıs doğuma fln girersen.......................................
şenay senin nstede sancılar nasıl çıkıyo canım
canım ben normal istiyorum inş. bi sorun olmazsa. epiduralsiz filan.kızlar benim size bi sorum olacak normal doğum yapacak olan kaç kişi var..ama epidural filan deil direk sancılı normal doğum???
ben hala doğum şekline karar veremedim dr kafası büyük dedikten sonra sezeryan düşünmeye başlamıştım ama anestezi istemiyorum yani baygın olmak istemiyorum..epidural burda yapılmıo maalesef o yüzden normal doğum olsun diyorum...
doğum şekilllerinin yazılı olduğu bi liste varmı...bi bakiim ben o listeye..cesaret edemiyorum normal doğuma..sanki doğum esnasın da gücüm yetmiycek ve bayılcakmışım gibi hissediyorum..oğlumda içerde sıkısacak tabiki ne bilimmmm yaaa offf..sizdede böyle korkular varmı???
valla ben de tam tersini istiyorumbide kızlar sezeryanı şu yüzden istemiyorum ne bilim sancı çekmek istiyorum yaa sanki dr kontrolüne gidermiş gibi doğuma gitmek istemiyorum..delikafadulden
sancım başlasaaa ben bi güzel duş alsam suyum gelse hayecanlansam eşim bana masaj yapsa ne bilim bunları istiyorum..-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
selam annişler ben de müthüş bir yorgunluk var miskin miskinim yani.hiç bir iş yapamıyorum.zaten büyük temizliğe kadın geliyor ama şöyle bir derleme toplama falan istiyorum ama olmuyor.geçemiyorum işin başına .uykum geliyor.doğum izninde kitap okurum diyordum onu da yapamıyorum.siz nasılsınız bu konuda? işler ne alemde?öneriniz var mı bana?
tabi bu gece doğurmazsam belim çok ağrıyo sırtıma doğru karnımda ve kasıklarımda bişey yok ama malum yerdede doluluk dolgunluk gibi bi his var ayağa kalkınca
hoşgeldin canımben geldin...nasılsınız kızlar....,,
hoşgeldin canım
seminer nasıldı kimler geldi
ruveyda maşallah ben bulaşıklardan ve yer süpürmeden falan bahsediyorum sadece.sen evi temizlemişsin.
kızlar benim göğsümün altı ağrıyor siz dede var mı?
çatı muayenesinde patlamış olabilir ben sezeryan düşündüğümden söyleyip de yaptırmam yani...
şenay bebekler için kuvezli bir hastane ayarladın mı?
şirvan hoşgeldin.
hamişler eşiniz ev işlerine ne kadar yardım ediyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?