2009 Nisan Anneleri buraya

kız dozkan yazarsın bi ara bişe olmaz hiç olmadı kızına yazdır heheh.....................benim oğlum geçen gün saçmasapan bişeler yazmıştı foruma................................

evet hatırlıyorum. benim adım emirhan

ben artık bütün kayınvalidelere korkarak yaklaşıorum. ama anlattığına göre iyiymiş seninki. yinede fazla yüz verme sonuçta kaynana

evet kimsenin konuşası yok heralde çiçekte yürüyüş dedi daha gelemedi ormandaki ayıylamı karşılaştı ki dr a yetişemezse ebesi olacak yadelikafadulden
ya keşke ööle olsaydı ben yürüyüşümü yapıodum sonra ormandaki ayıyla karşılaşmadım ama ayu kocam aradı akşam 2 ayı arkadaşı daha yemeğe gelcekmiş neyse şimdi onlara yemek yapıorum.
belim çok ağrıyo yaa fıtıktanmı sıpalardanmı bilemedim

canım artık vücudun zorlanıo sanırım kuzuların ağırlığındandır sabret az kaldı

yarın gidicez çiçekcim dr bakalım ne dicek sıpaların durumu için banada bakacak tabi alalım dicekmi dursunlar dicekmi 2 gündür sancım var hemen yatırıyorum dicek sanki koçişede söyledim sanki bu gece doğuracakmışım gibi hissediyorum oda dur yarın kontrol var orda doğurursun demezmi alem bu adamlar ayol diyorumki Allah kime hamilelik özelliği vereceğini biliyo erkekler hamile kalsaydı kökümüz çoktan kurumuştu doğurmazdınız hiç biriniz diyorum tabi kızım ben 8. haftada aldırmıştım bunları diyo töbe töbe

selam annişler ben de müthüş bir yorgunluk var miskin miskinim yani.hiç bir iş yapamıyorum.zaten büyük temizliğe kadın geliyor ama şöyle bir derleme toplama falan istiyorum ama olmuyor.geçemiyorum işin başına .uykum geliyor.doğum izninde kitap okurum diyordum onu da yapamıyorum.siz nasılsınız bu konuda? işler ne alemde?öneriniz var mı bana?

ay şenay hayırlısı bakalım yarın git,hbr ver bize kıs doğuma fln girersen.......................................

valla betül ben bu aralar daha iyiyim iş güç yapıyorum mecburen,enerji gelmeye başladı eskisi kadar kötü değilim...................

ay şenay hayırlısı bakalım yarın git,hbr ver bize kıs doğuma fln girersen.......................................

şenay senin nstede sancılar nasıl çıkıyo canım

nst ye yarın gircem ilk kez ordaki nstde ikizler için proğram yokmuş başka bi makina getireceklerdi bakalım dr aradım dün grip oldum diye sordum nstye gircemmi diye evet dedi
acilen falan alırsa mesaj atarım gün verirse dr dönünce yazarım siteye

canım ben normal istiyorum inş. bi sorun olmazsa. epiduralsiz filan.
hatta şöle bişi düşünüyorum hani özel hastanelerde en ufak aksilik de sezeryana alalım diolar ya öle bişi olursa, cesaretim de kırılmazsa o halimle çıkıp devlet hastanesine gitmeyi bile düşünüyorum normal doğum için

valla ben de tam tersini istiyorum
hani normal doğum yapsam ama sezeryana gidiyomuş gibi saatli düzenli ve sancısız gidebilsem diyorum

canım bende de bi ara çok yorgunluk vardı ama bu aralar baya iyiyim maşallah
temizliğe kadın gelicek ama o gelene kadar temizlencek bi yer kalmıcak bu gidişle
bi camlar kaldı silmediğim onu da bu halimle cama çıkmaya korktuğumdan yapmadım yanikaydirigubbakcemile3

tabi bu gece doğurmazsam belim çok ağrıyo sırtıma doğru karnımda ve kasıklarımda bişey yok ama malum yerdede doluluk dolgunluk gibi bi his var ayağa kalkınca

ya kıslar şimdi kaçıncı haftada doğum yaptınız die bi topici okurken forumda birisi şöle bişi demiş
"37+2 de çatı muayenemde suyum patladığı tansiyonum yüksek olduğu için erkenden geliverdi kızım"
nası yani yaaadelikafadulden
çatı muayenesi yaparken yanlışlıkla mı patlamış suyu yanii:1shok:

bazılarının zamanı geliyo çatı muaynesinde olabiliyo canım yanlışlıkla değil yani onun doğum zamanı gelmiştir ztn...............................

benim arkadaşında oldu, çatı muaynesinde kanaması oldu akşam doğuma gitti......................................

ruveyda maşallah ben bulaşıklardan ve yer süpürmeden falan bahsediyorum sadece.sen evi temizlemişsin.
kızlar benim göğsümün altı ağrıyor siz dede var mı?
çatı muayenesinde patlamış olabilir ben sezeryan düşündüğümden söyleyip de yaptırmam yani...
şenay bebekler için kuvezli bir hastane ayarladın mı?
şirvan hoşgeldin.
hamişler eşiniz ev işlerine ne kadar yardım ediyor?

Ve Muzaffer Ozak Hocaya ait "ırşat" kitabı Esma-ul Hüsna bölümünden:
["YA BEDı'U"(c.c) ismi celilini "Ya Bedi'us-semavati" şeklinde 70 kere okuyanların bütün zor işleri kolaylaşır.]
Bunu da ekleyeyim aynı kitaptan,konuya uygun olarak başkalarına da işe yarayabilir:
"YA MÜBDı'U(c.c) ismi celili ,çocuğunu düşürmesinden korkulan bir kadına okunursa,her türlü gebelik tehlikelerinden kurtulur."
Esmaü'l-Hüsna için buraya bakabilirsiniz.

EDıT: EvPerisi arkadaşımız çok yeni bir anne. Bebeği 28 Temmuz da dünyaya geldi.
Abese suresi 20. ayeti(sümme sebile yesserah)
okumanın tecrübe ile sabit olarak çok etkili olduğunu yorumunda belirtmiş. Onu da sayfaya alıyorum. Mealine ve ayetin öncesine bakınca da tam konuya uygun olduğu görülüyor:

Abese suresi-18. Allah onu neden yarattı?
Abese suresi-19. Bir nutfeden yarattı da ona şekil verdi.
Abese suresi-20. Sonra ona yolu kolaylaştırdı. (okunması gereken ayet)

alıntıdır

hoşgeldin canım
seminer nasıldı kimler geldi

hoşbulduk....

geda-etoprak-s_ebru ve ben 4 kişi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…