ben geldin...nasılsınız kızlar....,,
hoş geldin şekerim nasıl geçti seminerneyin var güzelim..akşam doğurmazsan diye konuşuyorsun...
sürekli gittiğimiz hastanede kuvöz var dışarıdan gelen bi yeni doğan dr ve hastanenin yeni doğan hemşiresi varruveyda maşallah ben bulaşıklardan ve yer süpürmeden falan bahsediyorum sadece.sen evi temizlemişsin.
kızlar benim göğsümün altı ağrıyor siz dede var mı?
çatı muayenesinde patlamış olabilir ben sezeryan düşündüğümden söyleyip de yaptırmam yani...
şenay bebekler için kuvezli bir hastane ayarladın mı?
şirvan hoşgeldin.
hamişler eşiniz ev işlerine ne kadar yardım ediyor?
hosgeldin sekerim
seminer nasıldı???
hoş geldin şekerim nasıl geçti seminer
belim ağrıyo çok fazla sırtıma falan vuruyo içimdede öyle bi his var ne biliim yarın belli olcak dr alacakmı almıcakmı ya onu konuşuyoruz ya acilen yatırırsa diye
sürekli gitti hastanede kuvöz var dışarıdan gelen bi yeni doğan dr ve hastanenin yeni doğan hemşiresi var
senay bende de aynıo agrılar var bende i dogurcam ne:::)))
evet mıhtar 10 da randevum nst yede bağlıcak kaçta dönerim bilmiyorum ama acil bişi olursa mesaj atarım
selam kızlar yemek yedim geldim...tabi önce mideyi boşaltımyahu benim kusmalarım halen devam ediyor akşam üstü yediğim bisküvii sevmedi kızım ve çıkardım...
herhalde böyle sonuna kadar gidecek..hayırlısı
1.5 cm açılmama olmuş...var valla ben de de var
bana 20 sinde gel dedi gecen hafta
gecen hafta 1,5 cm acılma vardı ve catı muayenesi yaptııı
ayın 20 sine gün verdigine göre dogurmam diyorum ama belli de olmaz
adet sancısı gibi sancılarım cok
birde sanki kemiklerimin acıldıgını hissedityorummm
kızlar belli etmiyorum ama korkuyorummm:::)))))
Doğumlar başlamış, şok içinde okudum. Hayırlı olsun, sağlıkla büyüsünler bebişler
Bende çok iyi değilim bikaç gündür. O adet sancısı gibi ağrılar bende de var ama dr. normal dedi. Çokiyi bilemiyorum kasılma sancı nasıl ayırt etmeliyim o nedenlede endişeliyim. Bebeğim artık zor duruyo içerde ama hissedebiliyorum o da sıkıldı garibim ama umarım sabırsızlık yapmaz. 38. haftayı bile görsek ben razıyım
Bu arada bahsetmiştim yakın arkadaşım doğum yaptı diye. Salı akşamı gittik, aman Allahım nasıl güzel bir bebek, ağlayamıyo bile küçücük. Tabi beni bi korku aldı görünce. Aynen eşimide:) Napıcaz biz dedim, çıkmasın kalsın karnımdadelikafadulden
P.tesi sabahı acil sezaryana almışlar anlatmıştım size. Sebebini öğrendim, bebeğin kalp atışları zayıflamış ve annenin idrarında protein kaçağıda başlamış. Dr. aprt topar ameliyata almış, çok şükür iyiydiler ikiside. İlk başta biraz emziremediği için sorunu oldu ama 2. güne o da düzelmişti. Bakalım bizler napıcaz. Allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin!
valla doğurabiliriz ozaman ne korkuyosun beeee çatır çatır çıkarırsınsın sen onuuuuuuvar valla ben de de var
bana 20 sinde gel dedi gecen hafta
gecen hafta 1,5 cm acılma vardı ve catı muayenesi yaptııı
ayın 20 sine gün verdigine göre dogurmam diyorum ama belli de olmaz
adet sancısı gibi sancılarım cok
birde sanki kemiklerimin acıldıgını hissedityorummm
kızlar belli etmiyorum ama korkuyorummm:::)))))
ne gidiyonuz ki böyle drlara dr beni azarlasa ağzına tükürürüm valladidem senin dr. aran nasıl? hastanede doğum yapacan dimi hani başlarde evde falan diyordun ya?
Bu arada daha önce anlatmışım benim dr. soru sordum diye beni yerden yere vurduydu (normal doğuma giriyon mu diye sormuştum) o yuzden soru sormaya korkuyom valla..19 Martta nasipse randevum var ve 36.haftaya girmiş olacam millet doğum şeklini falan dr. konuşuyor ..ben sesimi çıkarmıycam bu saatten sonra dr. bozuşup stres olamam bebişin iyi olduğunu ögreneyim Allahın izniyle yeter
kızlar ben bi yarım saat yürüyüşe gidiom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?