2009 Nisan Anneleri buraya

ben geldin...nasılsınız kızlar....,,

neyin var güzelim..akşam doğurmazsan diye konuşuyorsun...
hoş geldin şekerim nasıl geçti seminer
belim ağrıyo çok fazla sırtıma falan vuruyo içimdede öyle bi his var ne biliim yarın belli olcak dr alacakmı almıcakmı ya onu konuşuyoruz ya acilen yatırırsa diye

sürekli gittiğimiz hastanede kuvöz var dışarıdan gelen bi yeni doğan dr ve hastanenin yeni doğan hemşiresi var

hosgeldin sekerim
seminer nasıldı???

ben daha öncede gittiğimden benim için tekrar oldu..bakalım diğer kızlar nasıl memmnun kalmışlarmı ?

hayırlısı olsun arkadaşımmm..
insallah herkesin doğumu su gibi olur... yarın sen doktora mı gidecen anlaşılan ..,
saat kaçta randevun....
merak ederiz seni şimid...

didem cim sen gitmiyormusun kontroleee

selam kızlar yemek yedim geldim...tabi önce mideyi boşaltım yahu benim kusmalarım halen devam ediyor akşam üstü yediğim bisküvii sevmedi kızım ve çıkardım...

herhalde böyle sonuna kadar gidecek..hayırlısı

var valla ben de de var
bana 20 sinde gel dedi gecen hafta
gecen hafta 1,5 cm acılma vardı ve catı muayenesi yaptııı
ayın 20 sine gün verdigine göre dogurmam diyorum ama belli de olmaz
adet sancısı gibi sancılarım cok
birde sanki kemiklerimin acıldıgını hissedityorummm
kızlar belli etmiyorum ama korkuyorummm:::)))))

didem senin dr. aran nasıl? hastanede doğum yapacan dimi hani başlarde evde falan diyordun ya?

Bu arada daha önce anlatmışım benim dr. soru sordum diye beni yerden yere vurduydu (normal doğuma giriyon mu diye sormuştum) o yuzden soru sormaya korkuyom valla..19 Martta nasipse randevum var ve 36.haftaya girmiş olacam millet doğum şeklini falan dr. konuşuyor ..ben sesimi çıkarmıycam bu saatten sonra dr. bozuşup stres olamam bebişin iyi olduğunu ögreneyim Allahın izniyle yeter

aaaaa yukselcim anadolu hast demi yapacaksın dogumu
ben zübeyde hanımda yapacam sanırım
aslında hala evde istiyorum tabi
hatta diyorum ki bir cesaret pırt diye gelebilir oglummm::)))) polyana yaklasım yabi:::))))

evet canım nasipse Anadolu Hast. yapacam ...hastane için çok iyi şeyler duydum... Dr. da çok iyi ama biraz asabi benneyaptımki

evet mıhtar 10 da randevum nst yede bağlıcak kaçta dönerim bilmiyorum ama acil bişi olursa mesaj atarım

ok. canım bizleri merakta bırakma..........

canım bugün seminerde bahsedildi, bazı kişilerde mide yukarı doğru baskı yaptığından kusma olablirmiş..
korkulacak birşey değil yaniii

Doğumlar başlamış, şok içinde okudum. Hayırlı olsun, sağlıkla büyüsünler bebişler
Bende çok iyi değilim bikaç gündür. O adet sancısı gibi ağrılar bende de var ama dr. normal dedi. Çokiyi bilemiyorum kasılma sancı nasıl ayırt etmeliyim o nedenlede endişeliyim. Bebeğim artık zor duruyo içerde ama hissedebiliyorum o da sıkıldı garibim ama umarım sabırsızlık yapmaz. 38. haftayı bile görsek ben razıyım
Bu arada bahsetmiştim yakın arkadaşım doğum yaptı diye. Salı akşamı gittik, aman Allahım nasıl güzel bir bebek, ağlayamıyo bile küçücük. Tabi beni bi korku aldı görünce. Aynen eşimide:) Napıcaz biz dedim, çıkmasın kalsın karnımdadelikafadulden
P.tesi sabahı acil sezaryana almışlar anlatmıştım size. Sebebini öğrendim, bebeğin kalp atışları zayıflamış ve annenin idrarında protein kaçağıda başlamış. Dr. aprt topar ameliyata almış, çok şükür iyiydiler ikiside. İlk başta biraz emziremediği için sorunu oldu ama 2. güne o da düzelmişti. Bakalım bizler napıcaz. Allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin!

1.5 cm açılmama olmuş...
sende huzur gibi olma..

canım hoşgeldin...,
sen ne yaptın kan bulma işini

valla doğurabiliriz ozaman ne korkuyosun beeee çatır çatır çıkarırsınsın sen onuuuuuu
ne gidiyonuz ki böyle drlara dr beni azarlasa ağzına tükürürüm valla

sağol Şirvancım ...içim rahatladı....... zaten bu kusmalar bir bakıma da benim için Allahın bir lutfu oldu kilo almamı engelledi ama yine baya bir yıprandım...

Aprıl arkadaşını tebrik ederim Allah analı babalı buyutsun

haklısın Sen_ay normal zamanda olsa ben kimsenin heleki bir dr. beni azarlamına dayanamam ama yavrum için susuyom bu saatten sonra kime giderim bi de tansiyon falan var ben de risk alamıyom devlet hastanesi dr.larna güvenemiyom almazlr beni bu saatten sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…