2009 Nisan Anneleri buraya

evet spinal sezer.ben yapaamm normal doğum pimpirikliyim 10-12 sdaatte çatlarım ama erkende istemiyorum bakalım doktorla konuşcam 4-5 gün önce yeter .tabi bebek bilir ama ya sen?mirmirmirmir

Benim herşey normal o nedenle sezeryan düşünmüyorum şimdilik.İnşallah son dakika bir terslik olmaz.

saol canım ya sünger olur dimi,kaç gündür soracam unutuyorum şimdi hatırlattı babam yarın bakiim ne yapılacaksa diince hemen soriim dedim,inan çok makbule geçti,13-18 cm arası olması geektiğini biliyorum ama neyden olacağına hiiiç dikkat etmemiştim yarın hemen bir sünger kestirteyim annem evde çevirir zaten,bide şu hastane işini halletsem yarın ohhhhhhhhhhhhh

bende yengecim ondanmı acebaaaa
bence pamuk elyaftanda süngerdende daha sağlıklı kim pamuk olmaz dedi
bu arada dr cuğum aradı canım benimmmmmmm:1hug: hemende şevkatli oldum gördünüzmü karnında sürekli bi sertlik ve kasıklarında ağrı yoksa endişelenme dedi bide sabah erken gel dedi kesicek galiba beniiiiiiiiiiidelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Şenay kesmeye karar verirse hemen haber ver birine.Mesaj falan çek merak ederiz sonra.

biraz daha iyi özlem kasıklarda karında bişey yok ama belim ve sırtım işte bide bebekler inanılmaz derecede hareketli ikisi birden natural geografi çekiyoruz resmen hiç böyle olmamışlardı

valla canım dikkat et kendine ama bugün bi tuhaflık var benimkide hop hop zıplıyor yordu valla beni bugüb bebişler sözleşti bizi bezdirmeye çalışıyolar

kızlar iyi akşamlar herkese benim misafirler gitti yoruldum ben yaaaa artık hiç dayanamıorum

iyi bile dayanıyosun valla ben misafir ağırlamak değil misafirliğe bile gidemiyom :çok üzgünüm:

noluo bu ikizlere bu akşam acaba dolunaydan mı etkilenio bebişler yaw

valla olurmu olur dolunay bu belli olmaz nerdeyse bayılacağım hiçbişeyim yok ama içim daralıyo gerildim bu gece..

aman yaawww heyecanlandırma insanı yarın dr a gider gitmez haber ver bize...

ayy ben biraz balkona çıkayım bari nefes alamıyom sanki daraldım belki yağmur havası açar beni
deneyeyim bakalım..

güzelller ben yatıorum tatlı rüyalar. şenay yarın umarım doğuma almaz seni. hoş alsa bile artık büyüdü sıpaların ay ne bililm hayırlısı neyse o olsun

ayyyy inşallah çiçekcim hallederim kuzumuda görürüm inşallah yarın,ya pamuk ii değil dediler şenay şu mayk mıdır nedir onların çoğalmasınımı arttırıyomuş neymiş halbuki hep pamuk yataklarda yattık biz valla eskiden ortopedik yataklarmı vardı ama ne dicen,bu arada bencede sen temkinli git yinede şenaycım

şenay bencede sen yinede hazırlıklı git doktora. erken gel demiş bakacak nst ye açıklığa falan eğer
zamanı geldiğini düşünürse erkenden sezeryan için hazırlıkları yapmaya başlayacaktır.
yani ihtimal dahilinde görmüştür diye düşünüyorum. ama belkide nst falan daha normal çıkarsa diye
öyle telefonda hemen yarın alıcaz bebekleri demek istememiştir.

Şenayama öyle olsa aç gel demez miydi?
ya zaten yarınki kontrolde alıp almamaya karar verecekti ne bilim aç olmasan bile lağman yapıyolar

ya belki işi falan vardır ne bilim ayy heyecanlandım bende sen hazırlıklı git yinede
kız ne işi olcak dr bu adam akşama kadar hastanede
bişey yapmaya kalkarsa mesaj atarım sonraya tarih verirse öğleden sonra gelince yazarım
evet haklısın çıkayımda hazırlanayım ben öptüm hepinizi merak etmeyin haber vericem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…