evet spinal sezer.ben yapaamm normal doğum pimpirikliyim 10-12 sdaatte çatlarım ama erkende istemiyorum bakalım doktorla konuşcam 4-5 gün önce yeter .tabi bebek bilir ama ya sen?mirmirmirmir
aaaa bende neden böyle sıkkınım diyorum herkes sesin düşük dedi akşamdan beri tlf.da şüşü annem,kocam,görümcem kardeşim demekki dolunay var hı,e ben yengecim yöneticim ay zaten ben her dolunayda böyle oluyorum ya
ya kızlar ben bebeğimin beşiğine şilte yaptıracam ama neyle doldurtayım bilen varmı,süngermi elyafmı ne daha ii olur,ahhh benim kardeşim eşek yükü para ver şu yoklukta içinin yatağı bile yok ne diim yani,bişey denmiyorki üzülür diye,şaşırdım neyle doldurtayım ya pamuk olmazmış dimi,ee elyaf yada sünger kalıyor
bende yengecim ondanmı acebaaaa
bence pamuk elyaftanda süngerdende daha sağlıklı kim pamuk olmaz dedi
bu arada dr cuğum aradı canım benimmmmmmm:1hug: hemende şevkatli oldum gördünüzmü karnında sürekli bi sertlik ve kasıklarında ağrı yoksa endişelenme dedi bide sabah erken gel dedi kesicek galiba beniiiiiiiiiiidelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
biraz daha iyi özlem kasıklarda karında bişey yok ama belim ve sırtım işte bide bebekler inanılmaz derecede hareketli ikisi birden natural geografi çekiyoruz resmen hiç böyle olmamışlardı
kızlar iyi akşamlar herkese benim misafirler gitti yoruldum ben yaaaa artık hiç dayanamıorum
noluo bu ikizlere bu akşam acaba dolunaydan mı etkilenio bebişler yaw
bende yengecim ondanmı acebaaaa
bence pamuk elyaftanda süngerdende daha sağlıklı kim pamuk olmaz dedi
bu arada dr cuğum aradı canım benimmmmmmm:1hug: hemende şevkatli oldum gördünüzmü karnında sürekli bi sertlik ve kasıklarında ağrı yoksa endişelenme dedi bide sabah erken gel dedi kesicek galiba beniiiiiiiiiiidelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
ya zaten yarınki kontrolde alıp almamaya karar verecekti ne bilim aç olmasan bile lağman yapıyolarŞenayama öyle olsa aç gel demez miydi?
kız ne işi olcak dr bu adam akşama kadar hastanedeya belki işi falan vardır ne bilim ayy heyecanlandım bende sen hazırlıklı git yinede
bişey yapmaya kalkarsa mesaj atarım sonraya tarih verirse öğleden sonra gelince yazarımvalla canım dikkat et kendine ama bugün bi tuhaflık var benimkide hop hop zıplıyor yordu valla beni bugüb bebişler sözleşti bizi bezdirmeye çalışıyolar
iyi bile dayanıyosun valla ben misafir ağırlamak değil misafirliğe bile gidemiyom :çok üzgünüm:
valla olurmu olur dolunay bu belli olmaz nerdeyse bayılacağım hiçbişeyim yok ama içim daralıyo gerildim bu gece..
aman yaawww heyecanlandırma insanı yarın dr a gider gitmez haber ver bize...
evet haklısın çıkayımda hazırlanayım ben öptüm hepinizi merak etmeyin haber vericemayyyy inşallah çiçekcim hallederim kuzumuda görürüm inşallah yarın,ya pamuk ii değil dediler şenay şu mayk mıdır nedir onların çoğalmasınımı arttırıyomuş neymiş halbuki hep pamuk yataklarda yattık biz valla eskiden ortopedik yataklarmı vardı ama ne dicen,bu arada bencede sen temkinli git yinede şenaycım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?