2009 Nisan Anneleri buraya

bursasu bana kalsa bütüngün bi tatlı bi tuzlu durmadan yiycem. ama suyla firenlemeye çalışıyorum kendimi.Bebek hareketlerine gelince bugün herkes aynı şeyi söylüyo nisan bebişleri iyice çoştu bu aralar demekki.

gidemiyon bi türlü dimi dozakan en iiisi ben de kaçayım sende git uyu:)

hadi herkese ii geceleeeeeeeeeer

dozkancım inşallah dediğin gibi olurda sızarımda güzel bir uyku çekerim,bursasu bende yarın hastane ve dr. arayacam bakalım inşallah bende görebilirim kuzuyu ve taşınan herkese şu anda annene allah yardım etsin valla,anneler öyle bu arada valla bana kalsa şuanda bu evdede atılacak öyle çok şey varki anne bunu niye saklıyosun diyorum atamam lazım olur,şu babaannenden şu anneannenden derken bir sürü kimseden olmayan eşyayla dolu ama onada hak veriyorum ne diimki

şenaycım dualarım seninle canım hadi güsel güsel git gel ne olursa iyisi olsun bizi habersiz bırakmamaya çalış

yaaa ne oluyo şenaya anlamadım ben
bişey mi var yoksadelikafadulden

ay nasıl bir duygudur demi düşünsenize belkide yarın akşam bebişler olacak ayyyyy,bende bu gece uyuyabilsem bari 2 gecedir uykusuzm gündüzde uyuyamıyorum deli gibi oldum

ay hallettim kıl tüy yün işlerini Allahta bu konuda fakirimde kolay bitti yoksa o işlerle uğraşırken doğurabilir insan ama yatamadım tabi koçişde kızıyo kendi kendini heyecanlandırıyosun diye

eee bende yatıyorum ozaman tatlı rüyalar canlar hoşçakalın yarın güzel haberlerle dönelim,seherim sen bekle canım daha küçük bebişler hoş gelmek isteseler tutulmazki anacım dua edelim onlar daha beslensin annesi merak etme sen

şenay ohhh rahatlamışındır ama dimi,en azından kafan rahat gidecen,umarım geceyi rahat geçirirsin,düşünmemeye çalış diyecem saçma olacak,dün gece benim öyle oldu nasıl olacak öylemidir böylemidir derken baktım saat sabahın 5 i olmuş

ay hallettim kıl tüy yün işlerini Allahta bu konuda fakirimde kolay bitti yoksa o işlerle uğraşırken doğurabilir insan ama yatamadım tabi koçişde kızıyo kendi kendini heyecanlandırıyosun diye

merak etme bacım almaz hemen 37 artılarda alıyorlarmış ıkızlerı benım doktorum bana oyle dedı tabı bebışler erkne gelmeye kalkmazsa

sağol özlemcim ama bu gidişle bizde sabah ezanını duyarız ama uyumak için zorlıcam kendimi eger bi durum olursa uykumu almış olmam lazım
sehercim ben ödem yaptığım için zaten normalde doktorum yarın ne yapacağına karar verecekti 16-17 si gibi olabilirdi ama yarın erken gel diyince acaba yarınmı yapacak diye düşündük

sen zor uyursun sımdı şenay heyecandan ama yatta en azından dınlen kacıncı haftadan sonra guvoze gerek kalmıyor acaba
banada doktorum erken dogum ıhtımalıne karsı cıgergelıştırıcı yaptı ama ınsallah bekler kuzlar zamanını

ben gidip uyumaya çabalayım yarın kızlar telaş edecek geçmişi okuyunca merak etmeyin anacım haber vericem bana dua edin öpüyorum hepinizi

bende cok kotu oldum uyuamıyorum..artık uyumak için pozisyon alamıyorumki uyuyabileyim:)
dun hastaneye gıttıgımde hemsıreler bıle ıkızmı dedıler her goren ıkızmı dedı.karnım fuze gıbı oldu..:)
yarın ıcın heycanlanma BENCE HEMEN SEZERYANA ALMAZ DIYE DUSUNUYORUM BEN:)

GÜNAYDIN....................................

haftanın son clışma günü....

carsamba doktordaydık
dünde işyeınde netlerde bi problem vardı ondan gelemedim..........

şirvan aradı sagolsun...

doguran varmı benım 70 sayfam falan var okunması gereken.. biraz okuyup gelıyim bari.............

günaydın güzel nisan anneleri pardon nisan görünümlü mart anneleri:)))

şenaycım umarım iyisindir.
yanlız seni takdir ettim hem gündüz hem gece ayrılmıyosun bilgisayarın başından!!!!
çok yanlış çok ama!!

benimde bildiğiniz gibi bugün işte son günüm...
dün akşam annemlere götürceğim eşyaları valize yerleştirdim.
öle işte hala daha inanamıyorum günlerin geçtiğine.
dün hüzünden akşam yemek yiyemedim..inanırmısınız:)))

neyse artık sağlıklı sorunsuz gerçekleşsin doğumm.beklemekte yoruyo insanı!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…