saol dozkancım
ya sizde de varmı bilmiyorum bu aralar yiyorum yiyorum sanki midemde kara delik var yutuyorum sanki mideye gitmiyo yani doyduğumu hissetmiyorum yaaaa
bide bu aralar bebeiş maşallah çok hareketli e artık yeride daraldı ya ayırt edilebiliyor neresi dizi neresi ayağı çünkü öyle bir itletiyorki derim içinden çıkacak sanki
bu aralarda sancı hissetmeye başladım
dualarımız seninle canım. hiç stres yapma bak sakin sakin geçir geceni son geceniz bile olsaki olmama ihtimali yüksek sancım yok diyosun.bebişlerinin göbişindeki oyunlarının tadını çıkar stres yapma tamam mı bir daha hiç bu kadar içli dışlı olmayacaksınız hehehehehe.
şenaycım dualarım seninle canım hadi güsel güsel git gel ne olursa iyisi olsun bizi habersiz bırakmamaya çalış
yaaa ne oluyo şenaya anlamadım ben
bişey mi var yoksadelikafadulden
ay nasıl bir duygudur demi düşünsenize belkide yarın akşam bebişler olacak ayyyyy,bende bu gece uyuyabilsem bari 2 gecedir uykusuzm gündüzde uyuyamıyorum deli gibi oldum
ay hallettim kıl tüy yün işlerini Allahta bu konuda fakirimde kolay bitti yoksa o işlerle uğraşırken doğurabilir insan ama yatamadım tabi koçişde kızıyo kendi kendini heyecanlandırıyosun diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?