O zaman hemen hemen aynıyız?Son gün ne zaman?
selam kızlar herkese benım pc kafayı yedı ıkıde bır cokuyor sıkıntıdan catlıycam
bu arada acayıp belım ve sırım agrıyor ya bıde benım kuzular cok fazla tepınıyorlar bu akşam yırtıcaklar sankı karnımı
istermisiniz aynı gece yada gün doğurun şenayla
Öğretmen olan arkadaşlar kaçıncı haftalarda izine ayrıldınız?
ay şenay geliyomu yoksa yumurcaklar sahiden yahu,bak bana heyecan yaptırdın valla,çiçek şeker kendini yormasana sen yaw allahım ya ben bugün bekle sinirlen derkn ayakkabım ayağımda şiştide şişti nasıl acıyolar anlatamam zannedersin dünya iş yaptım ama sadece sinir,birde sadece tek bir eşofman oluyor üstüme eve geldim anneciimde onu yıkamışmı,kurutacam diye çatladım elektirikli soba önünde,öyle rahatki valla başka birşey alsam olmaz bu kadar diğerleri batıyor sanki,ayy bide canım kocamın kocaman eşofman altları süper komik ve rahat oluyordu almadım yanımada bölee uğraşırım şimdi
doğumdan diil demekki baksana seherinde ağrıyomuş ben evde gecelikle durabiliyorum diğer herşey karnıma baskı yapıyoistermisiniz aynı gece yada gün doğurun şenayla
ben hiç çalışmadım bu sene hep raporluydumÖğretmen olan arkadaşlar kaçıncı haftalarda izine ayrıldınız?
noluo bu ikizlere bu akşam acaba dolunaydan mı etkilenio bebişler yaw
kız bu gün dolunaymı var bak eski soyadımda kurt olabilir yanidelikafaduldennoluo bu ikizlere bu akşam acaba dolunaydan mı etkilenio bebişler yaw
dur diyince duruyomu bu sıpalarkaydirigubbakcemileanaaaaaa şenay bacımda benım gıbıymış yenı baktım gecmıse aman gelmesınler benım kuzular daha cok kucuk yav
şenay bacum sende soyle senınkılerde beklesın
Ben 2. dönem başlamadım.1 hafta raporla geçti, sonra da 32. haftam doldu ve ayrıldım.
İkiz anaları ikkat edin kendinize.Ne oluyor böyle yarışıyor musunuzdelikafadulden
Sömestreye gelen hafta izinden sayılımıyormuş da onun için sordum arkadaşlar.....
amaaaaaaaaaaan can bebege bak arabalanmış
beni 32.haftam iknci dönemin ilk günü doldu ve ben 2.dön hiç gitmedim.yani denk gelseydi 15tatil sayılmıycakmıydı?
bu arada nasılsınız minikle doktora nezanman gittin bebek v nasıl?
ben cmtesi drye gtcem .çok merak ediyom onu...:1hug:
ben 34. haftada izin aldım 32. haftadan çalışabilir raporum vardı.Ama bir hafta 15 tatile geldiği için sayılmıyomuş.O nedenle doğumdan sonra bir haftayı ekleyeceklermiş.Öyle söylediler ilçeden.
Doktor randevularım bu haftadan itibaren 1 haftaya iniyor ben de cumartesi doktordayım inşallah.
Bu arada diğer tarafta listeye doğum tarıhini 1 nisan yazmışsın sezeryan olmaya mı karar verdin?
ya kızlar ben bebeğimin beşiğine şilte yaptıracam ama neyle doldurtayım bilen varmı,süngermi elyafmı ne daha ii olur,ahhh benim kardeşim eşek yükü para ver şu yoklukta içinin yatağı bile yok ne diim yani,bişey denmiyorki üzülür diye,şaşırdım neyle doldurtayım ya pamuk olmazmış dimi,ee elyaf yada sünger kalıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?