2009 Nisan Anneleri buraya

Geçmiş olsun bol bol ayaklarını uzatarak otur yani en azından bana iyi geliyor....

istermisiniz aynı gece yada gün doğurun şenayla
doğumdan diil demekki baksana seherinde ağrıyomuş ben evde gecelikle durabiliyorum diğer herşey karnıma baskı yapıyo

Öğretmen olan arkadaşlar kaçıncı haftalarda izine ayrıldınız?
ben hiç çalışmadım bu sene hep raporluydum

Sömestreye gelen hafta izinden sayılımıyormuş da onun için sordum arkadaşlar.....

noluo bu ikizlere bu akşam acaba dolunaydan mı etkilenio bebişler yaw
kız bu gün dolunaymı var bak eski soyadımda kurt olabilir yanidelikafadulden

anaaaaaa şenay bacımda benım gıbıymış yenı baktım gecmıse aman gelmesınler benım kuzular daha cok kucuk yav
şenay bacum sende soyle senınkılerde beklesın
dur diyince duruyomu bu sıpalarkaydirigubbakcemile

Ben 2. dönem başlamadım.1 hafta raporla geçti, sonra da 32. haftam doldu ve ayrıldım.

İkiz anaları ikkat edin kendinize.Ne oluyor böyle yarışıyor musunuzdelikafadulden

yok yok yarışmıyorum kimseyle bu gece bişey olmasında yarına Allah kerim

Sömestreye gelen hafta izinden sayılımıyormuş da onun için sordum arkadaşlar.....

beni 32.haftam iknci dönemin ilk günü doldu ve ben 2.dön hiç gitmedim.yani denk gelseydi 15tatil sayılmıycakmıydı?
bu arada nasılsınız minikle doktora nezanman gittin bebek v nasıl?
ben cmtesi drye gtcem .çok merak ediyom onu...:1hug:

acaba bende dolunaydan mı bööleyim gittim 1 saat neredeyse ağladım ağladım rahatladım valla bu beni bi hafta idare etse bari :))

aaaa bende neden böyle sıkkınım diyorum herkes sesin düşük dedi akşamdan beri tlf.da şüşü annem,kocam,görümcem kardeşim demekki dolunay var hı,e ben yengecim yöneticim ay zaten ben her dolunayda böyle oluyorum ya

ben 34. haftada izin aldım 32. haftadan çalışabilir raporum vardı.Ama bir hafta 15 tatile geldiği için sayılmıyomuş.O nedenle doğumdan sonra bir haftayı ekleyeceklermiş.Öyle söylediler ilçeden.
Doktor randevularım bu haftadan itibaren 1 haftaya iniyor ben de cumartesi doktordayım inşallah.
Bu arada diğer tarafta listeye doğum tarıhini 1 nisan yazmışsın sezeryan olmaya mı karar verdin?

ya kızlar ben bebeğimin beşiğine şilte yaptıracam ama neyle doldurtayım bilen varmı,süngermi elyafmı ne daha ii olur,ahhh benim kardeşim eşek yükü para ver şu yoklukta içinin yatağı bile yok ne diim yani,bişey denmiyorki üzülür diye,şaşırdım neyle doldurtayım ya pamuk olmazmış dimi,ee elyaf yada sünger kalıyor

evet spinal sezer.ben yapaamm normal doğum pimpirikliyim 10-12 sdaatte çatlarım ama erkende istemiyorum bakalım doktorla konuşcam 4-5 gün önce yeter .tabi bebek bilir ama ya sen?mirmirmirmir

canım bebeklerin ilk aylar sert zeminde yatması önerilio elyaf olmaz sen sert bi sünger yaptır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…