2009 Nisan Anneleri buraya

dualarımız seninle canım. hiç stres yapma bak sakin sakin geçir geceni son geceniz bile olsaki olmama ihtimali yüksek sancım yok diyosun.bebişlerinin göbişindeki oyunlarının tadını çıkar stres yapma tamam mı bir daha hiç bu kadar içli dışlı olmayacaksınız hehehehehe.

şenayın alttarafta doluluk hissi falan vardı doktoruyla konuştu zaten yarın randevusu varmış ama doktor erken gel deyince sezeryana alabilir diye yorum yaptık heyecan yaptı.

yok cnm heyecanladırmayın kızı
belki doktorun işi vardır ondan demiştir yada aksi bir durum varsa sezeryana alır anaaaaaaaa evet ya muayeneden sonra belkide alır gerekliyse

yok cnm heyecanladırmayın kızı
belki doktorun işi vardır ondan demiştir yada aksi bir durum varsa sezeryana alır anaaaaaaaa evet ya muayeneden sonra belkide alır gerekliyse

aynen senin dediğin gibi düşündük bizde canımcım o yüzden heyecan yaptık. önelem olsun diye erken çağırmış olabilir.delikafadulden

ay nasıl bir duygudur demi düşünsenize belkide yarın akşam bebişler olacak ayyyyy,bende bu gece uyuyabilsem bari 2 gecedir uykusuzm gündüzde uyuyamıyorum deli gibi oldum

ay evet hadi hayırlısı bakalım
belki bebişler dayanamaz gelirler
bende yarın sabah doktora gidicem bakalım bizde neler olmuş

ay nasıl bir duygudur demi düşünsenize belkide yarın akşam bebişler olacak ayyyyy,bende bu gece uyuyabilsem bari 2 gecedir uykusuzm gündüzde uyuyamıyorum deli gibi oldum

bence bu gece bu kadar yorgunlukla sızarsın canım.yatarken güzel hayaller kur için rahatlasın güzel rüyalar görürsün belkikaydirigubbakcemile5

ay evet hadi hayırlısı bakalım
belki bebişler dayanamaz gelirler
bende yarın sabah doktora gidicem bakalım bizde neler olmuş

ohh ne güzel demek prensinle randevun var yarın. güzel haberlerle dön inşallah.
Kocaman olmuştur artık.:CüvCüv:

benimde annemler taşınacak ona yardıma gitttim o kadar çok eşya varki anneme kalsa hiçbirini atmaz valla hepsini ayırıdm atılcak diye
kalanlarıda hurçlara koyduk rahatça götürsün diye falan valla yazık ya anneme bende yokum şimdi tek başına ne yapçak yaaa

ayyy taşınmak zor iş valla.Allah kolaylık versin canım annene.Sen de kaptırıp kendini çok yorma sakın. Bu haftalar herşey erken doğumu tetikleyebilir özellikle çok fazla zorlamak yormak.:CüvCüv:

saol dozkancım
ya sizde de varmı bilmiyorum bu aralar yiyorum yiyorum sanki midemde kara delik var yutuyorum sanki mideye gitmiyo yani doyduğumu hissetmiyorum yaaaa
bide bu aralar bebeiş maşallah çok hareketli e artık yeride daraldı ya ayırt edilebiliyor neresi dizi neresi ayağı çünkü öyle bir itletiyorki derim içinden çıkacak sanki
bu aralarda sancı hissetmeye başladım

valla bende şenaya eşlık edebılırım acayıp hareketlıler ve asagı vuruyorlar belım ve sırtımda acayıp agrıyor off ya stres oldum ıyıce[/B]

kızlar bende çıkıyorum uyuma denemeleri yapıcam .herkese iyi geceler, güzel bebişli rüyalar. yarın görüşürüz.

valla bende şenaya eşlık edebılırım acayıp hareketlıler ve asagı vuruyorlar belım ve sırtımda acayıp agrıyor off ya stres oldum ıyıce[/B]

aman dur seherim bize bu kadar bebiş çok gelir bi gecede bu kadar heyecan yeter. belki sen şenayı duyunca heyecan yapmışsındır. öyle düşünelim istiyorum daha doğrusu. senin bebişler biraz daha beklesin onlar şenayın ikizlerden daha küçük diye biliyorum.kaydirigubbakcemile5

ayyy taşınmak zor iş valla.Allah kolaylık versin canım annene.Sen de kaptırıp kendini çok yorma sakın. Bu haftalar herşey erken doğumu tetikleyebilir özellikle çok fazla zorlamak yormak.:CüvCüv:
cnm göbek bu kadar büyük olmasa yapardımda eğilemiyomki dediğin gibi tehlikeyede atamam
sana ii geceler cnm tatlı rüyalar.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…