2009 Nisan Anneleri buraya

anacım yalancı çobanlığı göze alıp dr arıyoz cevap yok deli olcam neyse bilgisayar açık ben bi banyoya gireyim ne olur ne olmaz

canım hoşgeldin...,
sen ne yaptın kan bulma işini

Hoşbulduk Şirvancım. Yazdım ben geçmiş sayfalarda ama yazim yine. Çok aradık geçen hafta. Saatlerce cerrahpaşa haseki çapa arası dolaştık en sonunda eşimin 2 arkadaşı sağolsun kan verdiler Kızılayda onların kanını aldım cuma günü hastaneye yattım sabahtan. Bu defa 2 ünite diye uzun sürdü. Sonraki günlerde düne kadar çok hastaydım. H.sonu kafamı bile kaldıramadım. Herşey üst üste geldi. Bünye zayıf, taşınmaydı kandı derkenken yıkıldım sonunda. Neyseki bugün daha iyiyim. Bi ara bebişin odasına bakmaya gittik. Moralim düzeldi. Aslında bugün gelicekti fakat yeni ev eskisine göre daha büyük olunca ek olarak komidin raf emzirme sandalyesi...vs istedik bebişe onlarda anca p.tesiye biticekmiş. Sanırım bizde haftaya bitiricez kısmet olursa oda ve hastane çantası işini. Artık beklemeye başlarız bebişi:)
Sen nasılsın? Herşey yolunda dimi?

Aprıl arkadaşını tebrik ederim Allah analı babalı buyutsun

Sağol canım darısı bizlerin başına:) Ama zor bişey ya anne olmak, napıcaz bilmiyorum. İlk günler geçince düzeliyo herşey ama işte o ilk günleri geçirmek zor olan zaten-tatlicadiarzu-

biraz daha iyi özlem kasıklarda karında bişey yok ama belim ve sırtım işte bide bebekler inanılmaz derecede hareketli ikisi birden natural geografi çekiyoruz resmen hiç böyle olmamışlardı

selam kızlar herkese benım pc kafayı yedı ıkıde bır cokuyor sıkıntıdan catlıycam
bu arada acayıp belım ve sırım agrıyor ya bıde benım kuzular cok fazla tepınıyorlar bu akşam yırtıcaklar sankı karnımı

ay şenay geliyomu yoksa yumurcaklar sahiden yahu,bak bana heyecan yaptırdın valla,çiçek şeker kendini yormasana sen yaw allahım ya ben bugün bekle sinirlen derkn ayakkabım ayağımda şiştide şişti nasıl acıyolar anlatamam zannedersin dünya iş yaptım ama sadece sinir,birde sadece tek bir eşofman oluyor üstüme eve geldim anneciimde onu yıkamışmı,kurutacam diye çatladım elektirikli soba önünde,öyle rahatki valla başka birşey alsam olmaz bu kadar diğerleri batıyor sanki,ayy bide canım kocamın kocaman eşofman altları süper komik ve rahat oluyordu almadım yanımada bölee uğraşırım şimdi

haydaaaaaaaaaaaaaa deminden beri aynı şeyden şikayet ediyorum ne oldu ikizle bu akşam böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…