- 6 Kasım 2008
- 3.466
- 8
- 116
GÜNAYDIN....................................
haftanın son clışma günü....
carsamba doktordaydık
dünde işyeınde netlerde bi problem vardı ondan gelemedim..........
şirvan aradı sagolsun...
doguran varmı benım 70 sayfam falan var okunması gereken.. biraz okuyup gelıyim bari.............
günaydın kızlar naslsnz ben şimdi hastaneye gidiyorum yine serum yicem nst ii çıktı ama bebegn suyu nasl bilmiyorum 1 haftaya kadar herşey belli olcak dua edin nolur görüşürz inşşş
OY MAŞALLAH.......................çatlamış bizi göremeyince geldüm kısım.......................
önce doktora gittim bebiş 3.200 olmuş,nsteye bağlandım sancılar normal düzeyde........................
huzur doğurdumu geçmişi okudum ama kaçırdım oraları sanırım..........................................
cok güzellerrrrrrrrrrrrrbu arada bugun oğluşumun odasının perdeleri geldii sizede göstermek isitorum hihoyyyt tabi ekleyebilirsemm
ay bende bu aralar abarttım kekler halleyler.........ben fazlada yemiyorum dedim ama yalan günde kesin 1 çikolata yada kek fln yiyorum bazen 2..........................
gezentisiniz siz valla selinayla gezersiniz siz dahaaaaaaaaaaevet tabi valla herkes bebiş haberi bekliyor:))
heralde bu benim son çarşı gezmemdi bidaha çıkamam çok yoruluyorum
ayakkabı aldım denemk için ne çorabımı ne ayakkabımı kendim çıkaramadım
hep kaynanam giydirdi etti valla maşallah diyeyeimde ne zaman böle anlatmsa papaaz oluyoruz çünkü...
süpersin canımda üşüceksin..........
oy maşallah allah analı babalı büyütsün bi bebek daha geldi nisan topigine...........günaydın kızlar :) geçen cumartesi 7 mart kızım dünyaya geldi:)
canım kızım öykü sabah 08:33 amerikan hastanesinde bize merhaba dedi :)
dün hastaneden çıktık allah herkesi bu anı yaşatsın çok muhteşem bir duygu :)
kızlar şimdiden çok ii dinlenin bol bol uyuyun :)
canım banada vermişti ama ben içmedim...........selam kızlar feci durumdayım 2 güdür griptim ama fazla iplememiştim geçer diye daha öncede 2 günde atlatmıştım sabah yataktan kalkamadım gecede uyuyamadım az öce dr aradım claritin ve ogmentin diye bilik antibiyotik verdi bebeklere zararı olurmu diye sordum olmaz bira önce başla dedi ama ben gebeliğin başıdan beri tek ağrı kesici bile içmedim ne yapıcamı bilmiyorum
sus kız canımız cekecekhava Çok gÜzel bahÇede dolaŞtık bİraz papatyalar ÇıkmıŞ.
Bahar gelİyor artıkk..ERİKLER ÇAĞLALAR ÇIKSADA YESEK:))
evet giitim geldim 15 gün sonra tekrar gidecegiz herhalde ozamana gün verır yıne bılmıyorum daaaaurla bugÜn doktoramı gİtcek tİ?
Genelde sabahları buralarda olurdu..
Evet evet yenİ hastanesİne gİtcektİ..
hayır salatalık falan yeme onlar tamemen hormon.............. ve buzhane malı sakın yeme... canım yaaasalatalık yiyin tuzlayıp erik niyetine!!!
ben işteyim öle bi şansım yok şimdii.
neyse kapatayım bu mevzuuyu!!!!!!!!!!!!!1
günaydın güzel nisan anneleri pardon nisan görünümlü mart anneleri:)))
şenaycım umarım iyisindir.
yanlız seni takdir ettim hem gündüz hem gece ayrılmıyosun bilgisayarın başından!!!!
çok yanlış çok ama!!
benimde bildiğiniz gibi bugün işte son günüm...
dün akşam annemlere götürceğim eşyaları valize yerleştirdim.
öle işte hala daha inanamıyorum günlerin geçtiğine.
dün hüzünden akşam yemek yiyemedim..inanırmısınız:)))
neyse artık sağlıklı sorunsuz gerçekleşsin doğumm.beklemekte yoruyo insanı!!!
günaydın penguenler
günaydın kızlar naslsnz ben şimdi hastaneye gidiyorum yine serum yicem nst ii çıktı ama bebegn suyu nasl bilmiyorum 1 haftaya kadar herşey belli olcak dua edin nolur görüşürz inşşş
oy aglarım şimdi sus kız............ özlücez sizi..........günaydın güzel nisan anneleri pardon nisan görünümlü mart anneleri:)))
şenaycım umarım iyisindir.
yanlız seni takdir ettim hem gündüz hem gece ayrılmıyosun bilgisayarın başından!!!!
çok yanlış çok ama!!
benimde bildiğiniz gibi bugün işte son günüm...
dün akşam annemlere götürceğim eşyaları valize yerleştirdim.
öle işte hala daha inanamıyorum günlerin geçtiğine.
dün hüzünden akşam yemek yiyemedim..inanırmısınız:)))
neyse artık sağlıklı sorunsuz gerçekleşsin doğumm.beklemekte yoruyo insanı!!!
tamamdır hastanem doktorum belli 15 gün sonra tekrar kontrol var....oooooo hoşgeldiniz urla hanım neler kaçırdınız bi bilseniz doğumlar falan!!!!!
senin nasıl geçti kontrol???
sende özlem gibi son dakika değiştrme hastaneyi!!
güzel haberlele gel inşallah..........günaydın kızlar naslsnz ben şimdi hastaneye gidiyorum yine serum yicem nst ii çıktı ama bebegn suyu nasl bilmiyorum 1 haftaya kadar herşey belli olcak dua edin nolur görüşürz inşşş
denizcim demek bugün son gün..........
seni özleyeceğiz.........
sen bu internet işini biran önce hallet....
zaten şurda devamlı giren kaç kişi varki.??
sabah eşimle k.k. dan konuşuyorduk...
bir doğurun hiç biriniz girmez dedi adam .. bende valla öyle dedim. doğuranlar girmiyor..
bizim gibi doğumu yaklaşanlar hergün burda...
adam bile bile söylüyor..
ama ben öyle olmasını istemiyorummmmmmmmmmm.
ben bebeğimide sizlerle birlikte büyütmek istiyorum.
hamilelik heyecanını birlikte yaşadık.sizlerle bir bütün oldum sankii..
hayırlısı olsun lanaaaaaaaaaakızım ben olmasam kimden alacan haberlerii
ay bi tek benmi inanmadım yaa bu kız dün akşam saat 10 gibi yeni tikerter bulmaya çalışıyodu lana selinay ben konuşuyoduk ayol ne ara sancılandı ne ara doğurdu bi de makat bebek kuvözde bu kız burda benmi paranoyağım ki
eheheh evet dogumlar başladı.........urla doktora gitti canım yarın sabah takılır şok olacak 2 doğum var heheh.....................
kıs oda doğurup gelmesin............................................
urlacım fotolar süper aslında süper ne kelime harika ötesi filan paylaşımın için teşekkürler bakarken tüylerim diken diken oldu allah hepimize bu mutluluğu yaşatsın :asigim::asigim::asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?