2009 Nisan Anneleri buraya

oy oy oy urla.hiç hoş olmadı gerçekten sabah sabah.
üzülme canım babası bebek için en iyi düşünecektir tabiki.

benim de hep aklıma gelir ben ölürsem bebeğim nolacak diye.hatta geçen kızkardeşim burdayken bana bişey olursa bebeğime sahip çıkın.kimsye bırakmayın falan demiştim cidi ciddi.

haklısın çiçek de hergün haftaların ilerlediğini görmek moral oluyordu işte.ben de yeni bişey yapmaya çalışıyorum yapabilirsem

diyene bak.. seninde evinde internet yok... bağlatın şu interneti canım yaaa.

tamam bu kadar yoğun olmaz ( iş yerinde tüm gün ekranın karşısındaki gibi olurmu )
ama en azından birbirimizden haberler almak hoşumuza gidecektr.

muhtar konuşuyor dikkat dikkat...
bu arayı terkedeni bulur,, ayağından vurdururummmm..
şimdi yamuk yamuk dolaşıyorsunuz, o zamanda topal topal dolaşırsınız..
tel numaralarınızı değiştirmeye kalkmayın sakın... 25-26 kişinin tel var.. ona göre ..sapıklık yaparım heeee

bence kimse bu arkadaşları bırakıp başka topiğe gitmezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz biz nisan analarıyız kader bağımız var bizim:)

gitmeye cesareti olan varsa gitsin bakalım....
gün içerisinde bir defada olsa yoklamaya katılın.. bu da o kadar zor olmaz herhalde.....

bu ne yaaaa.. sanki bugün herkes birbirinden ayrılıyor gibi konuşuyor..
kız deniz bak ne kadar sevenin var...

herkese günaydın...inşallah herkes iyidir...
ayyy ben bööle giderse geçmişten çıkamicim ne çok ilerlemiş...

bakalım yarın benim doktor ne diyecek.artık doktora gitmekten de korkar oldum.kötü bişeyler olacak diye.

günaydın geda.gece kuşlarımız var.şirvan bursasu şenay .............. gibi.gece dolduruyorlar bizim ertesi gün okuyana kadar canımız çıkıyor:)))

ben böle ayrılır gibi konuşup eve gittiğimde internetin başından kalkmıyormuşum:)))
yaaaaa çok alıştık ya birbirimize ondan ya!!!
yaaa rüyalarıma bile girdiniz siz benim ya!!!!!!!!!!!!!!!
o kadar yani.....
bende hepinizi seviyorummm.
valla hiç kötü niyetli insanlar yok bizim grupta tartışma kavga can sıkıcı olaylarr....hiç olmadı bizde..o yüzden bağlandık birbirimize!!!!

ayyyyy hepimiz güzeliz..ayyy hepimiz fitiz..muhteşemiz...
yani seçerek koysan bukadar olmazdı.)))

doğumdan sonra çok sık giremem ama hergün uğramaya çalışırım.bebeklerimizin ne kadar yaramaz olacağı ile ilgili bi durum aslında.

hürriyet haberlerini okudunuz mu pınar altuğ bebeğini parkta gezdirirken görülmüş.
bi elinde köpek kucağında minik kızı...
aklıma özlem geldi:)))

ya bizde parklarda dolaşcaz pusetlerle oleyyyyyyyyyyyyy!!!!
havalı havalı...şööleeee!!

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy süper yaaaaaaaa aklıma geldi ne güselll

günaydın arkadaşlar.
çok az kişiyiz bugün hayırdır.
şenay inşallah güzel haberlerle gelirsinşirvan 34 ü bitirdik güzelim hadi hayırlı olsun vatana millete.

valla kız bitirdik.

allah sabırlar versin ... çok kötü birşey.....

oy oy oy urla.hiç hoş olmadı gerçekten sabah sabah.
üzülme canım babası bebek için en iyi düşünecektir tabiki.

nasıl en iyisini düşünecek .. yeniden mi evlenecek.

şirvan sen uyudun mu bu gece canım
uyudum valla-- tuvalete bile kalkmadım.... 2 günün açısını çıkardım... delikafadulden

kız deniz sabah sabah moral oldun.hepimiz güzeliz fitiz he hehe

öleyiz valla!!!!
zaten benim şansıma mıdır nedir..
yada öle görmek istediğmden midir..
her girdiğim gruptaki kızlar hep güzeldir..ay bi mutlu oluyorum bi mutlu oluyorum böle olunca:))
ilkokulda lisede üniversitede ekipte hep güzeller bizim sınıftaydı..
burdada öle oldu valla!!!!

Valla haberi okurkem bende içimden geçrdim çok kalmadı bizde bebişlerimizle parkta dolaşacaz diye. yaz da geliyor ohhhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…