- 6 Kasım 2008
- 3.466
- 8
- 116
ben doumdan sonrada girerim valla
çiçek hayırdır aptal aptal rüyalar gördüm demişsin,hayır olsun
gir zaten sen aman!!!
hiç çalışayım deme
yani can okula başladığında annem ev hanımı desinn!!!
yada internetciii:))))
ben böle ayrılır gibi konuşup eve gittiğimde internetin başından kalkmıyormuşum:)))
yaaaaa çok alıştık ya birbirimize ondan ya!!!
yaaa rüyalarıma bile girdiniz siz benim ya!!!!!!!!!!!!!!!
o kadar yani.....
bende hepinizi seviyorummm.
valla hiç kötü niyetli insanlar yok bizim grupta tartışma kavga can sıkıcı olaylarr....hiç olmadı bizde..o yüzden bağlandık birbirimize!!!!
ayyyyy hepimiz güzeliz..ayyy hepimiz fitiz..muhteşemiz...
yani seçerek koysan bukadar olmazdı.)))
ben doumdan sonrada girerim valla
hürriyet haberlerini okudunuz mu pınar altuğ bebeğini parkta gezdirirken görülmüş.
bi elinde köpek kucağında minik kızı...
aklıma özlem geldi:)))
ya bizde parklarda dolaşcaz pusetlerle oleyyyyyyyyyyyyy!!!!
havalı havalı...şööleeee!!
öleyiz valla!!!!
zaten benim şansıma mıdır nedir..
yada öle görmek istediğmden midir..
her girdiğim gruptaki kızlar hep güzeldir..ay bi mutlu oluyorum bi mutlu oluyorum böle olunca:))
ilkokulda lisede üniversitede ekipte hep güzeller bizim sınıftaydı..
burdada öle oldu valla!!!!
canım rüyamda yemek yiyodum biyerlerden atlıodum bööle sama saçma şeyler gördüm:)
kız doğumdan sonra diyorum. bi kere ben işletme mezunu bir pastacıyım:) ayriyeten eşimin ve babamın muhasebesine de ben bakıodum ama hamilelikten sonra kovuldum eşim tarafından çünkü pasta süsleme işi çok gıcık midem bulandı şekerlerin içinde. ama doğumdan sonra bebiş biraz büyüyünce sipariş geldikçe gider yine süslerim pastalarımı
günaydın kızlar.................................................
dün ilk defa rahat uyudum valla nsıl oldu bende şaşkınım....................................................
urla başınız sağ olsun canım......................................................
deniz son günün hayırlısı bakalım yaaaaaaaa ...................................
çiçek bende senin gibi düşünüyom her zaman girerim ben...................................
şenaydan haber yok sanırım daha hayırlısı bakalım.............................................eve giderse damlar birazdan.......................
canım rüyamda yemek yiyodum biyerlerden atlıodum bööle sama saçma şeyler gördüm:)
kız doğumdan sonra diyorum. bi kere ben işletme mezunu bir pastacıyım:) ayriyeten eşimin ve babamın muhasebesine de ben bakıodum ama hamilelikten sonra kovuldum eşim tarafından çünkü pasta süsleme işi çok gıcık midem bulandı şekerlerin içinde. ama doğumdan sonra bebiş biraz büyüyünce sipariş geldikçe gider yine süslerim pastalarımı
hımmm statü bi anda değişti bak şimdi!!!
pasta süslemecisi:))))çalış tabi şeker..
okudukların boşa gitmesinn..
ayrıca evhanımı anne yerine..havalı çalışan annee olmanı tercih ederimm....
ben çok disiplinli bi insan değilim o yüzden biryere bağlı kalamıorum fazla e bu da sevdiğim bi iş sonuçta zevk alıyorum pasta yaparken. zaten başka bişey yapabileceğimi sanmıyorum okulu bile zor bitirdim ite kaka:)
be bi saat yokum kızlar anamla migrosa gitcez mucuk
çiçek var mı öyle yaptığın pastaların resimlerinden,çok severim pasta yemeyi,ama yapmayı pek beceremem,hele süslemeyi hiç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?