- 6 Kasım 2008
- 3.466
- 8
- 116
aanammmmmmmmmmm hain dedikoducıular hihihihhii ananem geldi de bugün onunla ilgilendim birazcık napiim:)
özlemeyeceklerim:
250 iğnenin kalçamda yaptığı ağrılar
5 ay gece gündüz devam eden kusmalar
14. haftada geçirdiğim kanama
27. haftada ortaya çıkan gebelik şekeri
özleyeceklerim:
ilk kalp atışını duyduğum günkü heyecanım
ilk ayağını elini gördüğüm günkü gözyaşlarım
ilk tepmesi ve halen devam eden oynaşmalarımız
şiş göbüşüm
hıçkırıkları doktora giderken yaşadığım heyecan
ilk alışverişimiz
ne bileyim uzadıkça uzar bu liste
onunla başlayan herşeyi özliüyorum aslında
tamam eşimin bilgisayarında var pasta resimleri akşam yollarım. ananem çok yaşlandı yazık yaa 94 yaşında.
bu arada içimde nedenini bilmediğim bi sıkıntı var hayır olsun
oy ne güzellllllllllllllll
denizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz geldim ben eltımdeyim yan tarafta bakayım dedim.......
dedikoducular kaynatmayın burda günahımı almayın 1 haftdır tık yok ehehehehhe
oh tertemiz olmuş evin.................güle güle kirlensin
kız dedikodu falan yapılıyor ama kötülük yok bizim topikte dıger topıkler bi alem bide daha öncede bahsetmıştım bi topik vardı yazmayım insa kovuyolar resmen...............
EHEHEHE BURALARDAYIM....... ŞİMDİLİK.....
yarım saat falan konuşun konuşun :CüvCüv::CüvCüv::teytey::teytey:
tamam eşimin bilgisayarında var pasta resimleri akşam yollarım. ananem çok yaşlandı yazık yaa 94 yaşında.
özlemeyeceklerim:
250 iğnenin kalçamda yaptığı ağrılar
5 ay gece gündüz devam eden kusmalar
14. haftada geçirdiğim kanama
27. haftada ortaya çıkan gebelik şekeri
özleyeceklerim:
ilk kalp atışını duyduğum günkü heyecanım
ilk ayağını elini gördüğüm günkü gözyaşlarım
ilk tepmesi ve halen devam eden oynaşmalarımız
şiş göbüşüm
hıçkırıkları doktora giderken yaşadığım heyecan
ilk alışverişimiz
ne bileyim uzadıkça uzar bu liste
onunla başlayan herşeyi özliüyorum aslında
maşallah ya!!!
nazar değmesinn.
sen koy artık ben bi ara bakarımmm!!
şirvan oğlu için pasta yapmanı istedi senden..
Megulcüm ne hoş yazmışsın, ağladım vallasenağlama bu yolculuğu iç içe yaşadık bebişlerle, yolun sonu aslında kocaman bi mutluluğun başlangıcı. İçimizde olmaları çok değişik duygular yaşatıyo bize ama onlar dünyaya geldiklerinden bizler için yeni bi hikaye başlicak ve 9 aycık değil bir ömür boyu sürecek bi hikaye.. Allahım herkese hayırlı doğumlar nasip etsin.
Sabah doğum yapan arkadaşımı aradım, bebişi kucağındaydı emziriyodu. Aradan çok çok sesi de geliyodukaydirigubbakcemile3 Ama çok uslu ve çok sessis bi prenses. İlk 2 gün kocasıyla eyvah napıcaz demişler ama dün akşam falan herşey yoluna girmiş bugünde daha rahattı. Emzirmesi, uykusu falan düzelmiş. Kendi sezaryan sorunlarıda geçmiş daha 4 gün oldu dünyası değişti bile. Harika bi duygu dedi kollarında olması, anne olmak, emzirmek.... Umarım bizlerede nasip olur, hayırlısıyla
çiçek niye sıkıldın canım ya.bak gezip geldin ne güzel.biz napalım güzelim evde akşama kadar zaman nasıl geçecek diye bekliyoruz.
selam kızlar..
bu sabah annem kahvaltıyı hazırlayıp beni uyandırdı kahvaltı yaparken bacağımda bir ıslaklık hissettim iç çamaşırıma baktığımda renksiz bir su olduğunu gördüm kadife eşofmanıma geçmiş avuç içi kadar bir alan haliyle çok heycanlandım doktorumu aradım hemen gel dedi banyo yapıp gittim ultrasonla baktı amniyon sıvısı sınırda çıktı sonra nst girdim çok şükür kasılma çıkmadı ama doktorum erken geleceğe benziyor dedi acaip panik yaptım turnusollu bir kağıt olan bir ped kullanmamı istedi rengi yeşile dönerse hemen gel dedi sürekli bakıyorum inşallah yeşil olmaz doğuma hiç hazır değilim bebek iri olduğu için normal doğumu unut dedi ve sezeryan gününü belirleyelim dedi 10 nisan cuma inşallah bekler o zamana kadar oğlumun kilosu 3,100 gr bugün itibariyle 34+5 iz yani 28 gün sonra doğurcam inşallah
selam kızlar..
bu sabah annem kahvaltıyı hazırlayıp beni uyandırdı kahvaltı yaparken bacağımda bir ıslaklık hissettim iç çamaşırıma baktığımda renksiz bir su olduğunu gördüm kadife eşofmanıma geçmiş avuç içi kadar bir alan haliyle çok heycanlandım doktorumu aradım hemen gel dedi banyo yapıp gittim ultrasonla baktı amniyon sıvısı sınırda çıktı sonra nst girdim çok şükür kasılma çıkmadı ama doktorum erken geleceğe benziyor dedi acaip panik yaptım turnusollu bir kağıt olan bir ped kullanmamı istedi rengi yeşile dönerse hemen gel dedi sürekli bakıyorum inşallah yeşil olmaz doğuma hiç hazır değilim bebek iri olduğu için normal doğumu unut dedi ve sezeryan gününü belirleyelim dedi 10 nisan cuma inşallah bekler o zamana kadar oğlumun kilosu 3,100 gr bugün itibariyle 34+5 iz yani 28 gün sonra doğurcam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?