2009 Nisan Anneleri buraya

aanammmmmmmmmmm hain dedikoducıular hihihihhii ananem geldi de bugün onunla ilgilendim birazcık napiim:)

aferin sana zaten ananen varken burda olman yanlış olurdu..
ananen varken kıymetini bil.ben benimkini çok özledim rüyalarıma giriyor((

ama migrosa gidip gelmeyince
bide pasta resimleri istedik senden ölee yani:)))

özlemeyeceklerim:
250 iğnenin kalçamda yaptığı ağrılar
5 ay gece gündüz devam eden kusmalar
14. haftada geçirdiğim kanama
27. haftada ortaya çıkan gebelik şekeri

özleyeceklerim:

ilk kalp atışını duyduğum günkü heyecanım
ilk ayağını elini gördüğüm günkü gözyaşlarım
ilk tepmesi ve halen devam eden oynaşmalarımız
şiş göbüşüm
hıçkırıkları doktora giderken yaşadığım heyecan
ilk alışverişimiz
ne bileyim uzadıkça uzar bu liste

onunla başlayan herşeyi özliüyorum aslında

ayyyy ne güzel yazmışssınn!!!
duygulandımm

ya şu kaynananın lohusa döneminde gelmesi olayı beni de çok geriyor.
zaten dha yeni geldi gitti.giderken ne zaman geleyim diye eşime soruyo o da bana sormasını söyledi.ben de zaten annemin geleceğini o gittikten sonra ihtiyaç olursa çağıracağımı söyledim.ama buna rağmen aynı konu tam 5 defa konuşuldu.benim evim çok küçük.bir kişilik kanepem var.offffffffffffffff offffffffffffffffffff.gelme işte ya

deniz bu bebeğe o kadar ihtiyacım vardı ki onunla ilgili herşey hafızamda sanki hep orda kalacakmışlar gibi.çok seviyorum ben kızımı ya.hepiniz gibi yani.

Tüh tüh yazık sanaaaaaaaaaaa..... Ne kadar vakit geçmiş öyle........

tamam eşimin bilgisayarında var pasta resimleri akşam yollarım. ananem çok yaşlandı yazık yaa 94 yaşında.

Maşallah ananene..........

çiçek niye sıkıldın canım ya.bak gezip geldin ne güzel.biz napalım güzelim evde akşama kadar zaman nasıl geçecek diye bekliyoruz.

Megulcüm ne hoş yazmışsın, ağladım vallasenağlama bu yolculuğu iç içe yaşadık bebişlerle, yolun sonu aslında kocaman bi mutluluğun başlangıcı. İçimizde olmaları çok değişik duygular yaşatıyo bize ama onlar dünyaya geldiklerinden bizler için yeni bi hikaye başlicak ve 9 aycık değil bir ömür boyu sürecek bi hikaye.. Allahım herkese hayırlı doğumlar nasip etsin.
Sabah doğum yapan arkadaşımı aradım, bebişi kucağındaydı emziriyodu. Aradan çok çok sesi de geliyodukaydirigubbakcemile3 Ama çok uslu ve çok sessis bi prenses. İlk 2 gün kocasıyla eyvah napıcaz demişler ama dün akşam falan herşey yoluna girmiş bugünde daha rahattı. Emzirmesi, uykusu falan düzelmiş. Kendi sezaryan sorunlarıda geçmiş daha 4 gün oldu dünyası değişti bile. Harika bi duygu dedi kollarında olması, anne olmak, emzirmek.... Umarım bizlerede nasip olur, hayırlısıyla

maşallah ya!!!
nazar değmesinn.
sen koy artık ben bi ara bakarımmm!!
şirvan oğlu için pasta yapmanı istedi senden..

anammmmmm malzemem yok şuan bi de imalathanede baklava da yapılıo ve ben tereyağı koktuğu için hamileliğimin başından beri giremiorm oraya ama bi çaresine bakmaya çalışırım şirvancım başka pastacı var tarif ederim ona yaptırırım olmadı

selam kızlar..

bu sabah annem kahvaltıyı hazırlayıp beni uyandırdı kahvaltı yaparken bacağımda bir ıslaklık hissettim iç çamaşırıma baktığımda renksiz bir su olduğunu gördüm kadife eşofmanıma geçmiş avuç içi kadar bir alan haliyle çok heycanlandım doktorumu aradım hemen gel dedi banyo yapıp gittim ultrasonla baktı amniyon sıvısı sınırda çıktı sonra nst girdim çok şükür kasılma çıkmadı ama doktorum erken geleceğe benziyor dedi acaip panik yaptım turnusollu bir kağıt olan bir ped kullanmamı istedi rengi yeşile dönerse hemen gel dedi sürekli bakıyorum inşallah yeşil olmaz doğuma hiç hazır değilim bebek iri olduğu için normal doğumu unut dedi ve sezeryan gününü belirleyelim dedi 10 nisan cuma inşallah bekler o zamana kadar oğlumun kilosu 3,100 gr bugün itibariyle 34+5 iz yani 28 gün sonra doğurcam inşallah

inşallah canım ya biz de o günleri görürüz ve çok daha başka duyguları paylaşırız burdan.

çiçek niye sıkıldın canım ya.bak gezip geldin ne güzel.biz napalım güzelim evde akşama kadar zaman nasıl geçecek diye bekliyoruz.

canım ne bilim yaa bi garibim bugün anlayamadım bi türlü bi de dünden beri korku geldi. bu bebek hayatımı nasıl etkileyecek diye. umarım herşey çok güzelolur

maşallah oğluşuna.bekler inşallah canım ya.stres yapmamaya çalış oldu mu?iyi haberlerini bekliyoruz.

eyyvahhh biz şenayı beklerken yoksa 6. nisan anası sen misin? kilosu iyiymiş bebişin doğsa bile sorun yaşamaz zaten. hayırlısı ne zamansa o zaman gelsin bebişler

çiçekçim hiç korkma Allah bizleri annelik içgüdüsüyle yaratıyor . herşeyin üstesinden geliriz.bi yerde okumuştum anneler bebeklrinin yüzünü görür görmez aşık olurlarmış onlara ve ondan sonra herşey değişirmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…