2009 Nisan Anneleri buraya

deniz bu bebeğe o kadar ihtiyacım vardı ki onunla ilgili herşey hafızamda sanki hep orda kalacakmışlar gibi.çok seviyorum ben kızımı ya.hepiniz gibi yani.

alllah gönlüne göre vermiş o zaman canım..
isteyerek yapmakk önemli.

canım megulle çok güzel şeyler yazmışsınız duygulandım ben de valla.şu son günlerimizi hayırlısıyla geçirip hepimiz sağlıkla zamanında kavuşalım bebişlerimize inşallah.hep bi tedirginlik var benim içimde nedense. o yüzden hergün heran hepimiz için tek duam bu inanın.

kızlar, büyülü bahceler, annişler

biraz okuyabildim geçmişi
bir oda gördüm pembe pembe süper di ellerinize saglık kafa yok ki kim koymus unuttummÇ:::((((

benim belim de agrımaya basladııı yaaa
sanki her an adet olcakmısım gibiii karnım da cok fena agrıyooo:::)))

dua ediyorum hep::::)))))

28 gün sürer mi bilmem ama sürmezse de panik yapma... Maşallah iyiymiş bebişin kilosu. O yüzden korkma...

Mutlaka yatarak dinlen canım.

roseberry insallah senin ve bebişin için en hayırlısı olacaktırr:::)))

ben DEMıRE cok alıstım onsuz nasıl yapıcam bilmiyorum simdi sürekli hissediyorum sıpa tekmeliyo ya anasını cıkınca bosluga düşermiyiz kiii???

ama gece yatmayı, sagdan sola dönememeyiii, göbegimden asagısını görememeyii, kocama sarılamamayı, en sevdiğim eteklerimi giyememeyi hiç özlemiyecegimmm::::(((((

aliye ben de hep dua ediyorum.hepimiz için.
didem hoşgelidn.artık normal canım ya .38 haftanın içindesin.bir de senin demir kiloluydu.belinin ağrıması normal.dualrımız hepimizle

arkadaşlar hepinize iyi akşamalr.güzel sohbetler.
deniz görüşemezsek hayırlı kolay doğumun olur inşallah.şirvandan alırız haberlerini.
bana da dua edin.yarın kızımı göreceğim.inşallah herşey yolundadır.
hepiniz öpüyorum .iyki sizlerle tanışmışım.

eyyvahhh biz şenayı beklerken yoksa 6. nisan anası sen misin? kilosu iyiymiş bebişin doğsa bile sorun yaşamaz zaten. hayırlısı ne zamansa o zaman gelsin bebişler

önce şenay doğursun banane banane ben hiç ama hiç hazır değilim sanki doğurmama yıllar var gibi geliyor doktorda şaşırdı böyle hissetmeme nisada doğurcam ben tosunumla konuştum biraz daha dur dedim alışmaya çalışıcam doğuma aman herkesin melekleri tam olsun eksik olmasınlar inşalllllaaaaaaaaaahhhhhh

dedikodu ömrü uzatıyomuş duyrulur.....................................

çiçekcim bendede oluyo öle korkular.hatta bi ara yazmışştım uyuyamadım düşünmekten diye..
bebeğe hazırmıyım değilmiyim nasıl olcak iyi bir anne olabilecekmiyim diye!!!!
yani herkez güzel şeyler ister hayatında ama herzaman olmaz..
ben iyi yetiştirmek istiyorum ama ya beceremezsem..
bide erkek çocuğu bu..sağlam yetişmezse hayatta dik duramaz..
yani sen neler düşündün bilemem ama zor dönemler tabi bunlar

ne bilim kızlar ya bazen ne düşüneceğimi bile bilmiyorum bu konuda. amaaan kafam karışık bugün güzeller. somurtup oturuorum ööle. bi gidiim duş aliim belki iyi gelir ne biliim. hayatımız bebişlerimiz olucak. inşallah herşey güzel olur.

sultan nerde bugünnnnnnnnnnnnnn

oda gene çarşı mı geziyor...........

yoksa lotoyumu tutturdu gerçekten .................

kız şirvan tabiiki 1. yaş pastasını yapar teyzesiiiiiiiiiiiiiiiiiii yapmaz olur muyum kendi ellerimle özenerek yaparım valla:) ben doğuma yapılcak sandım panik oldum

denizcimm ben kaçıorum şimdilik sen gidersin ben gelene kadar bebişim senin tele mesaj atarız arada hal hatır sorarım sende bi an evvel hallet şu int işini dahabebişlerin süt gaz problemlerini konuşcez

sağol canımcım hepimiz inşallah kolay doğumlar yaparız..
bişekilde haber ulaştırırım sizlere..

bugün herkes benden etkilendi sanırım bi veda havası var..
ama doğumlarda etkiledi bizi yaklaştıkça dimi..
sanki eskisi olmıcakmış gibi hiçbişey..
------

sultanın anneciği taşınıyodu ona gitmiştir bence!!
aman söyleyin o deli hamileye öle cıbıl cıbıl oynamasın düğünlerde:))))

winnie the pooh:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…