- 6 Kasım 2008
- 3.466
- 8
- 116
deniz bu bebeğe o kadar ihtiyacım vardı ki onunla ilgili herşey hafızamda sanki hep orda kalacakmışlar gibi.çok seviyorum ben kızımı ya.hepiniz gibi yani.
Megulcüm ne hoş yazmışsın, ağladım vallasenağlama bu yolculuğu iç içe yaşadık bebişlerle, yolun sonu aslında kocaman bi mutluluğun başlangıcı. İçimizde olmaları çok değişik duygular yaşatıyo bize ama onlar dünyaya geldiklerinden bizler için yeni bi hikaye başlicak ve 9 aycık değil bir ömür boyu sürecek bi hikaye.. Allahım herkese hayırlı doğumlar nasip etsin.
Sabah doğum yapan arkadaşımı aradım, bebişi kucağındaydı emziriyodu. Aradan çok çok sesi de geliyodukaydirigubbakcemile3 Ama çok uslu ve çok sessis bi prenses. İlk 2 gün kocasıyla eyvah napıcaz demişler ama dün akşam falan herşey yoluna girmiş bugünde daha rahattı. Emzirmesi, uykusu falan düzelmiş. Kendi sezaryan sorunlarıda geçmiş daha 4 gün oldu dünyası değişti bile. Harika bi duygu dedi kollarında olması, anne olmak, emzirmek.... Umarım bizlerede nasip olur, hayırlısıyla
selam kızlar..
bu sabah annem kahvaltıyı hazırlayıp beni uyandırdı kahvaltı yaparken bacağımda bir ıslaklık hissettim iç çamaşırıma baktığımda renksiz bir su olduğunu gördüm kadife eşofmanıma geçmiş avuç içi kadar bir alan haliyle çok heycanlandım doktorumu aradım hemen gel dedi banyo yapıp gittim ultrasonla baktı amniyon sıvısı sınırda çıktı sonra nst girdim çok şükür kasılma çıkmadı ama doktorum erken geleceğe benziyor dedi acaip panik yaptım turnusollu bir kağıt olan bir ped kullanmamı istedi rengi yeşile dönerse hemen gel dedi sürekli bakıyorum inşallah yeşil olmaz doğuma hiç hazır değilim bebek iri olduğu için normal doğumu unut dedi ve sezeryan gününü belirleyelim dedi 10 nisan cuma inşallah bekler o zamana kadar oğlumun kilosu 3,100 gr bugün itibariyle 34+5 iz yani 28 gün sonra doğurcam inşallah
eyyvahhh biz şenayı beklerken yoksa 6. nisan anası sen misin? kilosu iyiymiş bebişin doğsa bile sorun yaşamaz zaten. hayırlısı ne zamansa o zaman gelsin bebişler
çiçekçim hiç korkma Allah bizleri annelik içgüdüsüyle yaratıyor . herşeyin üstesinden geliriz.bi yerde okumuştum anneler bebeklrinin yüzünü görür görmez aşık olurlarmış onlara ve ondan sonra herşey değişirmiş.
çiçekcim bendede oluyo öle korkular.hatta bi ara yazmışştım uyuyamadım düşünmekten diye..
bebeğe hazırmıyım değilmiyim nasıl olcak iyi bir anne olabilecekmiyim diye!!!!
yani herkez güzel şeyler ister hayatında ama herzaman olmaz..
ben iyi yetiştirmek istiyorum ama ya beceremezsem..
bide erkek çocuğu bu..sağlam yetişmezse hayatta dik duramaz..
yani sen neler düşündün bilemem ama zor dönemler tabi bunlar
dedikoducular kaynatmayın burda günahımı almayın 1 haftdır tık yok ehehehehheQUOTE]
kıza bak yaaa - 1 haftadır yok birşey diyor..
bizim kaç aydır yokkkkkkkkkkkk...
maşallah - bizimkiyle yaşıtlar desene ............tamam eşimin bilgisayarında var pasta resimleri akşam yollarım. ananem çok yaşlandı yazık yaa 94 yaşında.
bu arada sapphir in suyu gelmiş doğumdan 1 gün öncede 1 hafa öncede gelebilirmiş yani hemen dourmak zorunda deil
suyumu gelmiş, hani nişandı .
kız şimdi değil,, kaçma hemen - 1. yaş günü patasınıanammmmmm malzemem yok şuan bi de imalathanede baklava da yapılıo ve ben tereyağı koktuğu için hamileliğimin başından beri giremiorm oraya ama bi çaresine bakmaya çalışırım şirvancım başka pastacı var tarif ederim ona yaptırırım olmadı
çiçekcim bendede oluyo öle korkular.hatta bi ara yazmışştım uyuyamadım düşünmekten diye..
bebeğe hazırmıyım değilmiyim nasıl olcak iyi bir anne olabilecekmiyim diye!!!!
yani herkez güzel şeyler ister hayatında ama herzaman olmaz..
ben iyi yetiştirmek istiyorum ama ya beceremezsem..
bide erkek çocuğu bu..sağlam yetişmezse hayatta dik duramaz..
yani sen neler düşündün bilemem ama zor dönemler tabi bunlar
aynen katılıyorum bende de bir korku var.. nasıl olacak diye
arkadaşlar hepinize iyi akşamalr.güzel sohbetler.
deniz görüşemezsek hayırlı kolay doğumun olur inşallah.şirvandan alırız haberlerini.
bana da dua edin.yarın kızımı göreceğim.inşallah herşey yolundadır.
hepiniz öpüyorum .iyki sizlerle tanışmışım.
kız şirvan tabiiki 1. yaş pastasını yapar teyzesiiiiiiiiiiiiiiiiiii yapmaz olur muyum kendi ellerimle özenerek yaparım valla:) ben doğuma yapılcak sandım panik oldum
yokk kızz bu halinle kıyamam sana.......
1. yaş gününde sipariş vericem sana....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?