- 6 Kasım 2008
- 3.466
- 8
- 116
tamam özene bezene yaparım valla
sağol canımcım hepimiz inşallah kolay doğumlar yaparız..
bişekilde haber ulaştırırım sizlere..
bugün herkes benden etkilendi sanırım bi veda havası var..
ama doğumlarda etkiledi bizi yaklaştıkça dimi..
sanki eskisi olmıcakmış gibi hiçbişey..------
gitme durrrrrrrrrrr şimdiden deliler gibi özledim seniiiiiiiiii
bende isterim dicem olmıcak mesafe uzak gelcek..
en iyisi sen bana pasta yapmayı öğret dönüşte..
şöle aşama aşama fotolu bir tarif olsun..
((((sanki üniversiteden mezun oluyormuşum gibi geldi bugün.
Yeni bir başlangıç için son gün...
Bir sertifika hazırlayın bana kk mezuniyet sertifikası 9 aylık süreyi başarıyla tamamladınız gibisinde:)))
kız deniz yolun sonuna gelmişiz gibi hissettim bi an..internet bağlatmazsan sık sık şirvana durum raporu ver bari!!
Seneye istanbulda olursam benden de bi sipariş alırsın heralde çiçek..oğlumun ilk pastasını sen yaparsın olar mı?
deniz internet bağlantısı sorununu çözemezsen ve doğumdan önce görüşemezsek allah yardımcın melekler duacın olsun şeker...umarım sağlıkla bebeğini kucağına alırsın..yinede bizleri unutma sakın!!
sen erzuruma git şekerim... Bizi terket bu aralarda.....
ayyy ne bileyim evde işte kk da bir toparlanma bir veda havası olunca.
babam gelmiş annemde toplamış eşyalarııı
aslında hani girerim ben o kadarda uzak kalmam yani..
deniz internet bağlantısı sorununu çözemezsen ve doğumdan önce görüşemezsek allah yardımcın melekler duacın olsun şeker...umarım sağlıkla bebeğini kucağına alırsın..yinede bizleri unutma sakın!!
denizcim gerçekten bugün senin ayrılık havan sardı herkesi. sanki hepimiz ayrılıyomuşuz gibi konuşuyoruz.mutlaka girersin ama görüşemezsek ben de sana hayırlı doğumlar diliyorum canım.herşey istediğin planladığın gibi olur umarım
denizcim gerçekten bugün senin ayrılık havan sardı herkesi. sanki hepimiz ayrılıyomuşuz gibi konuşuyoruz.mutlaka girersin ama görüşemezsek ben de sana hayırlı doğumlar diliyorum canım.herşey istediğin planladığın gibi olur umarım
erzurum nereden çıktı kız..benim eşimin zorunlu görevi var daha askerlikte yapmadı, askere gidip gelince yani bi sene sonra urfaya gitcez biz mecburen..bekleriz urfaya, urfa kebabı yeriz beraber gezeriz ohhhh mis gibi :)) cokacimcoook
SEN 1 HAFTA SONRA İNTERNETE GİRİYORMUŞSUN..
BİZDE SENİ TANIMAMAZLIKTAN GELİYORMUŞUZ.... :dilcikar:
NE BOZULURSUN AMA......
CANIM ŞAKA BİR YANA AYRILMA SAATİMİZ YAKLAŞTI...
ALLAH HAYIRLI DOĞUMLAR NASİP ETSİN... OĞLUN SAĞLIKLA KUCAĞINDA OLUR İNŞALLLAH . ARADA SIRADA BANA MSJ ATARSAN SEVİNİRİZ.
KENDİNE VE OĞLUNA DİKKAT ET ...
ÖPÜYORUM AYDINLI SENİİİ. :1hug: :1hug: :1hug:
AL BUNLARDA SENİN İÇİN a.s. a.s. a.s. a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?