2009 Nisan Anneleri buraya

ya eşim dünkü seminerin rövanşını alıyo heralde :))) aradı akşam hocası, lab. teknisyenleri falan toplanıp çiçek pasajına gideceklermiş! gideyim mi dedi git tabi dedim..oğluşumla yemeğimizi yiyelim bari..

haydi bakalım denizi ağlatabilecekmiyiz bilgisayar başında :))) ya zaten hamileyiz, sorunluyuz duygusalız kolay ağlarıııııızzzzzzzzz!!

Canım tedirgin olma bizi daha güzel günler bekliyo. Bebeklerimiz sadece hissetmicez, her an görüp koklicaz

ayyy burdaki arkadaşlarda vedalaşmaya başladılar benle ya!!!!

Poseidon, sana hayırlısıyla sağlıklı bi doğum diliyorum. İşallah fırsat bulup girersin nete. Allah yardımcın olsun...

tamam eşimin bilgisayarında var pasta resimleri akşam yollarım. ananem çok yaşlandı yazık yaa 94 yaşında.

Maşallah ananene

Merak etme tatlım bekler bebeğin.Hem biraz eren gelmeye kalksa bile kilosu çok iyi maşallah.

Deniz gitme vakti geldi demek.Ben de özleyeceğim seni ya.Canım dilrim çok kolay olur dğumun ve oğlunu sağlıkla alırsın kucağına.Kendinden ve oğlunda habersiz bırakma bizi.

Ne yaaaa bu --

bu kızn ÖzellıĞı ne kıskandım vallla...

O kadar kıŞı aramızdan ayrıldı.. Kımsede bÖyle bırŞey yapılmadı... .

Buna nıye yapıyorsunuz..... Şımartmayın Şu delıyıııııı

hepınızı Özlıcem bende!!!!hemde ÇomÇokkk....
Hepınızden ayrı hıkayeler dınledım bugÜne kadar hepsı hafızamda.her nekadar bu aralar ıyı olmasada:))hepsı sılınmez bellekte..
ınanın kendı arkadaŞlarımdan daha Çok Şey paylatım sızınle.Öylede olmaya devam edecek sakın unutmayın.
Bu yanlızca kısa bır reklam arası!!!!
Benı unutmayınnn..

Bıde Şırvancım kıskanÇlık kokuları alıyorum canımmm!!!!
Kım ayrılsa bÖle olcak emın ol..
Ama dÖncem ben ya tombık efeyle:)))))

Bu topikte biraz daha durursam ağlıcam ben ya(
Çok duyguandım yine...
Allah'a emanet olun güzel tombik nisan anneleri
Ben çıkıyorum netten..
Sağlıcakla kalın..

eyyvahhh biz şenayı beklerken yoksa 6. nisan anası sen misin? kilosu iyiymiş bebişin doğsa bile sorun yaşamaz zaten. hayırlısı ne zamansa o zaman gelsin bebişler

DURUN SİZE Bİ HOŞLUK YAPAYIMDA KEYFİNİZ YERİNE GELSİN:))))))

ÖNCESİ:)))))))))))
[img=http://img22.imageshack.us/img22/6304/lab1.th.jpg]

SONRASI(((

[img=http://img22.imageshack.us/img22/3554/beeen.th.jpg]

a.s.a.s.güzelim öncesi ve sonrasıda çoook güzel allah yolunu açık etsin inşallah hayırlı haberlerini alırız bide bebişinle resimlerini görürüz inşallaha.s.a.s.

ne yaaaa bu --

bu kızn özelliği ne kıskandım vallla...

O kadar kişi aramızdan ayrıldı.. Kimsede böyle birşey yapılmadı... .

Buna niye yapıyorsunuz..... şımartmayın şu deliyiiiiii

selam kızlar!!!
Denizzz sen gitmeden yetiştim..
Canım kendine çok iyi bak
bizi habersiz bırakma canım...

a.s.a.s.güzelim öncesi ve sonrasıda çoook güzel allah yolunu açık etsin inşallah hayırlı haberlerini alırız bide bebişinle resimlerini görürüz inşallaha.s.a.s.

aminnnnnnnnnnn.
Fotolar gelcek zaten işim ne bundan sonra 4 ay tatil:)))

Çıkıyorum ben artık..
Hepınızı kocaman ÖpÜyorummmmmm!!!!!!!

Benı unutmayın gÜzeller!!!!!

Sızı gerÇekten Çok sevıyorum beeeeeeeeee!!!!!!

Denız kaÇar!!!

sanada geçmiş olsun sinehascımm.
az sabret bak sonuna geldin artıkk.
yat dinlen ilaçlarını iç.
takma kafana sakınnn!!!!!

sağol canım dinleniyorum valla yeni kalktım

kıslar ne yapıonuz,ben geldim üstüne bide uyudum öyle girdim 3 gün uykusuzluğu dr ve hastane kesinleşince baygınlık yaptı demekki 2 saatte olsa uyku uykudur demi,çok mutluyum bebişimi gördüm güsel topuğunu gördüm resmen o harfi gibi olmuş kafasının yanında topuğu var,en zor pozisyon bu dedi,yüzünü göremedik ama ii maşallah,3.200 olmuşuz ve cinsiyetimiz hala kız,kukusunu fotoladık ne komik demi,36+3 müşüz,7 nisan normal doğum günü olarak verdi ama 10 gün sonra kontrolümüz var çatı muayenesi yapacak ve ozaman belli olacak dedi ne normal diyorum ne sezeryan ozaman konuşuruz dedi,çatı ağrım,yürürken altta dolgunluk hissi normalmiş,suyu iyiymiş ama yazık dönecek yeri kalmamış,tam düşündüğüm gibi poposu karnıma yakın kollarıda,kafa aşağıda,sevdim sevdim içimden kalp atışlarını dinlerken valla siz hep duyuyosunuz normal geliyor ama bana öyle güzel geliyorki bu ses dedim gözlerim dolarak güldüler,ay çok yazdım,şenaydan ne haber ben geçmişi okiim geliim bari

kıs deniz nereye gittin be ya amaaaan ne alemsiniz ha bağlatın evlere internet girersiniz azar azar işte benciller böle merakta bırakacaklar valla ha bak canım sıkıldı

merhaba kızlar sabah doktora gittik
ondan sonrada ev gezmesindeydim anca eve geldim
şimdi hem yemek yapıp hem neler konuşmuşsunuz bi bakiiimm

aaaa bu arada tam bir fil olmuşum kaç kiloyum biliyomusunuz belki inanmazsınız(şu malum sitedeki fotolarımı görenler yani)ama tam 88 kiloyummmmm,şişkoyum şişkooooooo

canım doğumdan sonra direk bir kilo verme topiği açıcaz hepimiz hem emzircez hemde kilo vermeye bakcaz spor falan yaparak merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…