canım megulle çok güzel şeyler yazmışsınız duygulandım ben de valla.şu son günlerimizi hayırlısıyla geçirip hepimiz sağlıkla zamanında kavuşalım bebişlerimize inşallah.hep bi tedirginlik var benim içimde nedense. o yüzden hergün heran hepimiz için tek duam bu inanın.
ayyy burdaki arkadaşlarda vedalaşmaya başladılar benle ya!!!!
ya eşim dünkü seminerin rövanşını alıyo heralde :))) aradı akşam hocası, lab. Teknisyenleri falan toplanıp çiçek pasajına gideceklermiş! Gideyim mi dedi git tabi dedim..oğluşumla yemeğimizi yiyelim bari..
tamam eşimin bilgisayarında var pasta resimleri akşam yollarım. ananem çok yaşlandı yazık yaa 94 yaşında.
selam kızlar..
bu sabah annem kahvaltıyı hazırlayıp beni uyandırdı kahvaltı yaparken bacağımda bir ıslaklık hissettim iç çamaşırıma baktığımda renksiz bir su olduğunu gördüm kadife eşofmanıma geçmiş avuç içi kadar bir alan haliyle çok heycanlandım doktorumu aradım hemen gel dedi banyo yapıp gittim ultrasonla baktı amniyon sıvısı sınırda çıktı sonra nst girdim çok şükür kasılma çıkmadı ama doktorum erken geleceğe benziyor dedi acaip panik yaptım turnusollu bir kağıt olan bir ped kullanmamı istedi rengi yeşile dönerse hemen gel dedi sürekli bakıyorum inşallah yeşil olmaz doğuma hiç hazır değilim bebek iri olduğu için normal doğumu unut dedi ve sezeryan gününü belirleyelim dedi 10 nisan cuma inşallah bekler o zamana kadar oğlumun kilosu 3,100 gr bugün itibariyle 34+5 iz yani 28 gün sonra doğurcam inşallah
haydi bakalım denizi ağlatabilecekmiyiz bilgisayar başında :))) ya zaten hamileyiz, sorunluyuz duygusalız kolay ağlarıııııızzzzzzzzz!!
eyyvahhh biz şenayı beklerken yoksa 6. nisan anası sen misin? kilosu iyiymiş bebişin doğsa bile sorun yaşamaz zaten. hayırlısı ne zamansa o zaman gelsin bebişler
DURUN SİZE Bİ HOŞLUK YAPAYIMDA KEYFİNİZ YERİNE GELSİN:))))))
ÖNCESİ:)))))))))))
[img=http://img22.imageshack.us/img22/6304/lab1.th.jpg]
SONRASI(((
[img=http://img22.imageshack.us/img22/3554/beeen.th.jpg]
ne yaaaa bu --
bu kızn özelliği ne kıskandım vallla...
O kadar kişi aramızdan ayrıldı.. Kimsede böyle birşey yapılmadı... .
Buna niye yapıyorsunuz..... şımartmayın şu deliyiiiiii
selam kızlar!!!
Denizzz sen gitmeden yetiştim..
Canım kendine çok iyi bak
bizi habersiz bırakma canım...
a.s.a.s.güzelim öncesi ve sonrasıda çoook güzel allah yolunu açık etsin inşallah hayırlı haberlerini alırız bide bebişinle resimlerini görürüz inşallaha.s.a.s.
sanada geçmiş olsun sinehascımm.
az sabret bak sonuna geldin artıkk.
yat dinlen ilaçlarını iç.
takma kafana sakınnn!!!!!
ay canım ben bagırmıyorum zaten ıhlaya ahlaya kalkıyorum sabah ve akşamları kociş yapar kaldırır yatakları.. kıyamam
ona bennnnnnn
ama bazende erkekligi tutarrrrr
çizmelerimi saahları o giydirıoooo
giydirirken bir gömesin iye nasıl hızlı
bizim ev yola karsı apartman degıl araba sesi duydumu hemen ayaga kalkıoo sanki giydirmiyormuş gii.......... eheheheh deli yaaaaaa
sagol cnmmm
EKİM 29 GECMİŞ OLSUN
sinehas dikkat et sanada gecmiş olsun canım
teşekkürler canım
yok kız sıkıntıdan sinirden atlet don oturuyorum hiç giyinipte resim falan çekemem internet işinide hallet valla o ne öyle veda konuşmaları falan
sinehas seni çok iyi anlıyorum bu gün bende yalvarmak üzereydim dr a al bunları diye
Allah kolaylık versin canım
sende iki tane haksızlık etmek istemem ama çok zorlandım hele bu son 1 aydır 1-2 haftaya kalmaz dr un paçasına yapışacam 36 yı bekliyorum..
:dance:bende şenaya katılıyorum içimdeki haraketleri özlicem çok güsel oluyordu bu arada korktuğum bir şey daha var şimdi lohusalık ve kayınvalide linkine takıldım okudum yaaa ben kayınvalidem gelsin istemiyorum lohusalıkda sizce gelmesini nasıl engellerimsenağlama
engellemek şöyle oluyor canım kocanı baştan çıkarıyosun yoksa senin demenle gelmemezlik yapmazlar.ben hamilelikte annene bakamam çünkü banada annem bakıyor kötü olmakta istemiyorum sen hallet dedim görümcemde kaldı bize küstümü ne adımını bile atmadı çokta üzülmedim..
:)) yok cnm doktora da anlattım tamam nişandır dedi:) muayene etti açılma yok sadece yumuşama varmış sancıların artarsa gel dedi bende bekliyorum
hayırlısı olsun sapphirecim inşallah sağlıkla gelir bebişin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?