slm kızlar vakit geçmiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ya şu kaynananın lohusa döneminde gelmesi olayı beni de çok geriyor.
zaten dha yeni geldi gitti.giderken ne zaman geleyim diye eşime soruyo o da bana sormasını söyledi.ben de zaten annemin geleceğini o gittikten sonra ihtiyaç olursa çağıracağımı söyledim.ama buna rağmen aynı konu tam 5 defa konuşuldu.benim evim çok küçük.bir kişilik kanepem var.offffffffffffffff offffffffffffffffffff.gelme işte ya
selam kızlar..
bu sabah annem kahvaltıyı hazırlayıp beni uyandırdı kahvaltı yaparken bacağımda bir ıslaklık hissettim iç çamaşırıma baktığımda renksiz bir su olduğunu gördüm kadife eşofmanıma geçmiş avuç içi kadar bir alan haliyle çok heycanlandım doktorumu aradım hemen gel dedi banyo yapıp gittim ultrasonla baktı amniyon sıvısı sınırda çıktı sonra nst girdim çok şükür kasılma çıkmadı ama doktorum erken geleceğe benziyor dedi acaip panik yaptım turnusollu bir kağıt olan bir ped kullanmamı istedi rengi yeşile dönerse hemen gel dedi sürekli bakıyorum inşallah yeşil olmaz doğuma hiç hazır değilim bebek iri olduğu için normal doğumu unut dedi ve sezeryan gününü belirleyelim dedi 10 nisan cuma inşallah bekler o zamana kadar oğlumun kilosu 3,100 gr bugün itibariyle 34+5 iz yani 28 gün sonra doğurcam inşallah
arkadaşlar hepinize iyi akşamalr.güzel sohbetler.
deniz görüşemezsek hayırlı kolay doğumun olur inşallah.şirvandan alırız haberlerini.
bana da dua edin.yarın kızımı göreceğim.inşallah herşey yolundadır.
hepiniz öpüyorum .iyki sizlerle tanışmışım.
kızlar dua edin benim için herşey yolunda gitsin.
mutlu mesut olsun herşey..
canım doğumdan sonra direk bir kilo verme topiği açıcaz hepimiz hem emzircez hemde kilo vermeye bakcaz spor falan yaparak merak etme
ya deniz seninle konuşamadan gittin yaaa çok üzüldüm cnmben böle ayrılır gibi konuşup eve gittiğimde internetin başından kalkmıyormuşum:)))
yaaaaa çok alıştık ya birbirimize ondan ya!!!
yaaa rüyalarıma bile girdiniz siz benim ya!!!!!!!!!!!!!!!
o kadar yani.....
bende hepinizi seviyorummm.
valla hiç kötü niyetli insanlar yok bizim grupta tartışma kavga can sıkıcı olaylarr....hiç olmadı bizde..o yüzden bağlandık birbirimize!!!!
ayyyyy hepimiz güzeliz..ayyy hepimiz fitiz..muhteşemiz...
yani seçerek koysan bukadar olmazdı.)))
evet şirvancım yaaaaa..
millet trilyonlarla uğraşıyor..
bu arada ikramiye 2 kişi arasında paylaşılmış.
istanbul ve bursada...
çiçek ve sen burda olduğunuza göre siz değilsiniz.
o zaman acaba sultan mı (bursasu) talihli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dur şuna özelden mesaj atayım şöle yağcılık yapayım benide görür belki:))))))
çok kişi okuyo kimse yazmıyo..
bakın son günüm eğlendirin beni ona göre:)))
şöle doğum haberiydi espriydi bilgi paylaşımıydı uçuşsun havalarda bugün:)))
sultan uyansana kızım ikramiye sanamı çıktı söle meraktan çatlıcam:))))
bide öncede yazdım ama o abiye elbiseyle üşütme sakın yaaa!!!
çok ince o hasta olursun allah korusun
ben kraftın aldım 90 ytlye bir çok özelliği vardönence olarak ne aldınız,ben daha karar veremedim,Fisher Pricce ın var,ama çok pahalı geldi bana,120-130 tl falandı galiba?Bide sert olanlardan mı peluş olanlardan mı almalı ki,hangisi daha uygun acaba bebekler için?
ayy cnm yaa çok geçmiş olsunbu arada bende sabah hastanedeydim rutin kontrolümüz vardı kan verdik sonuçları bekledik
ve yine hüsran tiroit yine dengelenememiş yine çalışmıyor..
ilaç biraz daha arttı..
artık her hafta kan verip nst ye bağlanacakmışım bebeğe her an bişey olabilir diye..
bende dedim bu gidişle 1-2 haftaya kalmaz kurtar beni dr diye dizlerine kapanıcam zaten..
ImageShack® - Gallery kızlar oldumu bi bakarmısınız minik meleğimizin odası
kız çıkmadı kız çıksaydı bütün nisan bebişlerinin masraflarını kaarşılayacaktım hehehedeli çiçek migrosu alıyon galiba!!!!
sultanda yok kesin ikramiye çıktı ona:)))
urla zaten koca manyağı..bırak adamı hastalığyla başbaşa dimi:)))
aaaa bu arada tam bir fil olmuşum kaç kiloyum biliyomusunuz belki inanmazsınız(şu malum sitedeki fotolarımı görenler yani)ama tam 88 kiloyummmmm,şişkoyum şişkooooooo
aaaa bu arada tam bir fil olmuşum kaç kiloyum biliyomusunuz belki inanmazsınız(şu malum sitedeki fotolarımı görenler yani)ama tam 88 kiloyummmmm,şişkoyum şişkooooooo
canım çok güzel kilo verme tickerları var birer tane de ondan yapıveririz sefamız olsun napalım:) birbirimize bakıp gaza geliriz veririz kiloları :) ama çatlaklar için nolur bilmiorum ki hiiç bi fikrim yok bu reklamı olan çatlak kremleri var acaba işe yarar mı
ya ben bugün hem duygusal hem fiziksel bi çöküntü içindeyim. eşim aradı geliorum die. dedim yemek yapamadım. pizza ısmarladım zaten ağlamak istiorum herşeye niyeyse bi de halim yok
naniknanik
aaaaaa ne güzel yalnız değilim bende 85-86 kilolardayım yaşasın kilolar böyle top gibi biraz daha alsak fil yavrusu gibi olcaz fil yavruları 100 kilo...laelaelaelaelaelaelaelaelaelaesırnaşık şeysırnaşık şey
ya bende o reklamları çok izledim işe yaramı bilmiyorum ama doğumdan sonra çok çatlağım olursa alacağım walla kaydirigubbakcemile3 ayrıca hiç kullananada rastlamadım biri kullansa kesinlikle işe yarıyor bi dese varya süüper olur
kızlar kaç kilo ile hamile kaldınız ne kadar oldunuz ya ben utanıyorum walla kilomu yazmaya
:smiley-cool:
hoşgeldin canım nasıl gidiyor,bi problem yok demi senin yaptığın stickerım bozuldu yine yapar mısın canım sana zahmet .......:smiley-cool::smiley-cool:
canım Allah ın izniyle idare ediyorum hamd olsun,3gün önce tansiyon fırladı 3 gündür yatıyorum hastanede bugün çıktım nerdeyse sezaryenle alacaklardı atlattık çok şükür,canım takvimin nasıldı hatırlamıyorum ama istersen baby gaga dan yapayım bebişinin muhtemel doğum zamanını yazman yeterli
canım Allah ın izniyle idare ediyorum hamd olsun,3gün önce tansiyon fırladı 3 gündür yatıyorum hastanede bugün çıktım nerdeyse sezaryenle alacaklardı atlattık çok şükür,canım takvimin nasıldı hatırlamıyorum ama istersen baby gaga dan yapayım bebişinin muhtemel doğum zamanını yazman yeterli
güzelim aynı bende öyleyim çok karışık duygular içindeyim allah yardımcımız olsun zaman yaklaştıkça stresim biraz daha artıyor ama bunlar geçecek ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?