2009 Nisan Anneleri buraya

ya ben bugün hem duygusal hem fiziksel bi çöküntü içindeyim. eşim aradı geliorum die. dedim yemek yapamadım. pizza ısmarladım zaten ağlamak istiorum herşeye niyeyse bi de halim yok

ya keşke banada sorulsa ne zaman geliyim diye ama soran yok of offf :bbo:

canım hayırlısı olsun allah sorunsuz bir doğum yapmayı nasip etsin:1hug:

dualarımız seninle canım merak etme sen güzeller güzeli prenses iyidir

kızlar dua edin benim için herşey yolunda gitsin.
mutlu mesut olsun herşey..

canım seni özlicez arada bir girersen seviniriz doğumda allah yardımcın olsun kendine çok dikkat et :1hug:

canım doğumdan sonra direk bir kilo verme topiği açıcaz hepimiz hem emzircez hemde kilo vermeye bakcaz spor falan yaparak merak etme

ya bencede açalım yoksa bu kilolar benim çok moralimi bozuyor hatta çatlaklar için ne yapacaksınız ben onuda çok merak ediyorum göbişmde çatlak yok ama kalça kısmımda sanki oluşmaya başladı offfffffsenağlama

ya deniz seninle konuşamadan gittin yaaa çok üzüldüm cnm
bizde seni çok seviyoruzzzzzzzzzz
iltifatların için teşekkürler.....

cnm nerdeeeeeeeeeeeeeee valla bursa nilüferde çıkmış
benim oturduğum ilçededelikafadulden ama ben değilim çok yaklaşmış ama malesef cnm
dikkat ederim cnm

ben kraftın aldım 90 ytlye bir çok özelliği var

ayy cnm yaa çok geçmiş olsun

ImageShack® - Gallery kızlar oldumu bi bakarmısınız minik meleğimizin odası

prenseslerin odaları gibi olmuş cnm çok güzel

deli çiçek migrosu alıyon galiba!!!!
sultanda yok kesin ikramiye çıktı ona:)))

urla zaten koca manyağı..bırak adamı hastalığyla başbaşa dimi:)))
kız çıkmadı kız çıksaydı bütün nisan bebişlerinin masraflarını kaarşılayacaktım hehehe

aaaa bu arada tam bir fil olmuşum kaç kiloyum biliyomusunuz belki inanmazsınız(şu malum sitedeki fotolarımı görenler yani)ama tam 88 kiloyummmmm,şişkoyum şişkooooooo

canım kaç kilo ile hamile kaldın pekim o da önemli ama of of o kilolar nasıl gidecek bende bilmiyorumkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

naniknanik
aaaa bu arada tam bir fil olmuşum kaç kiloyum biliyomusunuz belki inanmazsınız(şu malum sitedeki fotolarımı görenler yani)ama tam 88 kiloyummmmm,şişkoyum şişkooooooo

aaaaaa ne güzel yalnız değilim bende 85-86 kilolardayım yaşasın kilolar böyle top gibi biraz daha alsak fil yavrusu gibi olcaz fil yavruları 100 kilo...laelaelaelaelaelaelaelaelaelaesırnaşık şeysırnaşık şey

canım çok güzel kilo verme tickerları var birer tane de ondan yapıveririz sefamız olsun napalım:) birbirimize bakıp gaza geliriz veririz kiloları :) ama çatlaklar için nolur bilmiorum ki hiiç bi fikrim yok bu reklamı olan çatlak kremleri var acaba işe yarar mı

ya bende o reklamları çok izledim işe yaramı bilmiyorum ama doğumdan sonra çok çatlağım olursa alacağım walla kaydirigubbakcemile3 ayrıca hiç kullananada rastlamadım biri kullansa kesinlikle işe yarıyor bi dese varya süüper olur

ya ben bugün hem duygusal hem fiziksel bi çöküntü içindeyim. eşim aradı geliorum die. dedim yemek yapamadım. pizza ısmarladım zaten ağlamak istiorum herşeye niyeyse bi de halim yok

güzelim aynı bende öyleyim çok karışık duygular içindeyim allah yardımcımız olsun zaman yaklaştıkça stresim biraz daha artıyor ama bunlar geçecek ....

kızlar kaç kilo ile hamile kaldınız ne kadar oldunuz ya ben utanıyorum walla kilomu yazmaya

kızlar çatlakların kesinlikle bir tedavisi yok diye biliorum artık estetik yaptırırız delikafaduldendelikafadulden:içelim:

kızlar ben kacar
deniz de gitmiş hoscakal diyemedim
artık hayırlı haberlerini alırız insallah

daha eve gidilecek
apt toplantısı var onl ugrasılacak
cok acıktım bu arada

bide arada dogurulacak, hayırlısıyla bakalımm:::)))))

kocaman öpüyorum hepinizi
saglıcakla kalın

kızlar kaç kilo ile hamile kaldınız ne kadar oldunuz ya ben utanıyorum walla kilomu yazmaya

ay güzelim niye utanıyorsun içimizde bir canlı taşıyoruz bundan bir ay önce acaip kilo takıntım vardı ama şimdi kilolarımla mutluyum ben 1 ay önce 15 şişe kan ilacı ile serum aldım ve birden değişti ama şükür iyiyim kansızlıktan az daha ölüyordum hepimiz bahar annesi olcaz bebişleri alır yürüşe çıkarız fellik fellik gezer kilolardan kurtuluruz....

:smiley-cool:

hoşgeldin canım nasıl gidiyor,bi problem yok demi senin yaptığın stickerım bozuldu yine yapar mısın canım sana zahmet .......:smiley-cool::smiley-cool:

canım Allah ın izniyle idare ediyorum hamd olsun,3gün önce tansiyon fırladı 3 gündür yatıyorum hastanede bugün çıktım nerdeyse sezaryenle alacaklardı atlattık çok şükür,canım takvimin nasıldı hatırlamıyorum ama istersen baby gaga dan yapayım bebişinin muhtemel doğum zamanını yazman yeterli

çok geçmiş olsun canım allaha emanet ol neden fırladı tansiyon bende bugün bayağı bir panik yaşadım braz su geldi bekliyorum inşallah bekler bizim melekler.....

muhtemel doğum tarihim 19 nisan son adet tarihim 13 temmuz sana zahmet canım...

canım yaaa çok zor tansiyon mahveder insanı Allah yardımcın olsun az kaldı:Saruboceq:

güzelim aynı bende öyleyim çok karışık duygular içindeyim allah yardımcımız olsun zaman yaklaştıkça stresim biraz daha artıyor ama bunlar geçecek ....

ya bi de bebiş doğacak ben istiorum ki bebişimi kendim büyütiim kimse karışmasım umarım kimse karışmaz eşimin ailesinden nefret ediorum çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…