2009 Nisan Anneleri buraya

ay cnm üzülme ama bak bebğinin maşallahı var biz bile diyoruz bir an önce gelsinler üzülme

inşallah sultan lotoyu tutturmuştur da belki biz analarıda görür şööle güzelinden

sultan nerde bugünnnnnnnnnnnnnn

oda gene çarşı mı geziyor...........

yoksa lotoyumu tutturdu gerçekten .................
olsa yavrum tükkan sizin....

özlemle sultanda yoktu bugün gitmeden bir uğraşsaydım onlarla daa:)))
keşke cnm yaaaa yetişemedim
DURUN SİZE Bİ HOŞLUK YAPAYIMDA KEYFİNİZ YERİNE GELSİN:))))))

ÖNCESİ:)))))))))))
[img=http://img22.imageshack.us/img22/6304/lab1.th.jpg]

SONRASI(((

[img=http://img22.imageshack.us/img22/3554/beeen.th.jpg]

eski haline kavuşmana çok az kaladı cnm ikiside çok güzel
gerçi sen bu yazdıklarımı okuyamıcaksın ama ben yinede yazma ihtiyacı duyuyorum.........
maşallah cnm bebişine
ya ben bugün hem duygusal hem fiziksel bi çöküntü içindeyim. eşim aradı geliorum die. dedim yemek yapamadım. pizza ısmarladım zaten ağlamak istiorum herşeye niyeyse bi de halim yok

çiçek neyin var ttalım nie üzgünsün yaaa

selam kıslar....
inşallah herkes iyidir..... bugün rahatsızdım biras giremedim... inşallah bi sorun yoktur mahallemizde...
dün nihayet şirvan, etoprak ve s_ebru ile tanıştım.... ayyyy çok tatlılardı... şirin hamişler.... seminer de iyiydi... yani ilk defa bi doğum - hamile seminerine katıldım.. nasip olursa iyi olursam bi dahakine de katılırım belki:...

geçmiş öölece beni bekliyo artık yavaş yavaş okurum..

tuğçecim hayırdır geçmiş olsun... ama iyi olmana sevindim...

ya bi de bebiş doğacak ben istiorum ki bebişimi kendim büyütiim kimse karışmasım umarım kimse karışmaz eşimin ailesinden nefret ediorum çünkü

bebeklerimizi büyütmek istememiz en büyük hakkımız,sen onlara fazla yüz verme sen üzüleceğine onlar üzülsün postayı koy bence yoksa sinir hastası olursun .....

cnm çok geçmiş olsun
sultan bilmiyorum çok olumsuzum bugün sanki dünya yıkıldı ben altında kaldım

halla halla yaa CADIARZU
üzüldüm şimdi seni hep cıvıl cıvıl görmeye alışmışım
ağlama sakın hee bebişide üzme ama

kızlar çok şükür halimize ama artık çok sabırsızlanıyorum bizde bebeklerimize sağlıkla kavuşacakmıyız bana hayal gibi geliyor bu arada hepinize dua ediyorum,teşekkür ederim hepinize inşallah geçmiştir çok sağolun canlarım

sultan bilmiyorum çok olumsuzum bugün sanki dünya yıkıldı ben altında kaldım

canım bugün bende de var o durgunluk dün sezeryan günüm belli oldu 6 nisanda yatışım var 15 nisanda sezeryan 9 gün hastanede kalacağım kara kara hastanede ne yapacağımı düşünüyorum ayrıca bebişimi bende kendim büyütmke istiyorum işde kayınvalidem gelmesin diye elimden geleni yapıyorum

canım bu arada çok geçmiş olsun çok üzüldüm :1hug:

bebeklerimizi büyütmek istememiz en büyük hakkımız,sen onlara fazla yüz verme sen üzüleceğine onlar üzülsün postayı koy bence yoksa sinir hastası olursun .....

evet haklısın bi de çok cehalet insanlar ben bebeğimi kendi kurallarıma göre adam gibi yetiştiricem kimseyi karıştırmamak lazım sonuçta en önemli şey bebeklerimiz.

canım sağol sende Allah a emanet ol Rabbim hepimizi esirgesin sanada çok geçmiş olsun ,ne zahmeti canım olurmu hiç http://tickers.baby-gaga.com/p/dev108brs__.png profil sayfana yapıştır inşallah uğur getirir :1hug:

cnm çok geçmiş olsun

halla halla yaa CADIARZU
üzüldüm şimdi seni hep cıvıl cıvıl görmeye alışmışım
ağlama sakın hee bebişide üzme ama

yok yok ağlamıorum ama bööle somurtarak oturuorum salak salak

bende tamam içimde bebek var ama hayal gibi yaaaaaaaaaa

acaba son zamanlarımız diye mi bööle korkak ve panik olduk neşemiz kaçtı bilmiorum napsakki

kızlar dün hemşerimiz olan bir teyze bizi kahvaltıya çağırdı kızı doğum yaptığı için kızında kalıyor bebek 51 günlük annesi serviste hosteslik yapıyor kız bebek yavrum ağzı burnu çapak içinde annesi çatlak bir kadın annane anneden çatlak annesi gidince bebeğe pirinç lapası yedirdi bide hurma ya anlatamam size her yer toz pislik bebekte gık yok melek gibi ay ben şididen aman nasıl temiz bir ortam oluştururum nasıl iyi bakarım diye strese giriyorum kadın bebeğin arasıra ağzına küp şeker sokuyor şok oldum ya kimse kusura bakmasın ama yaşlılarımız biraz cahil pardon çok ama çok cahil kadın bide anneme akıl veriyor doğar doğmaz ağzına şekerli su ver diye

selam güzel hamileler nasılsınız?
bugün bebeğime ciciler aldım çok mutlu oldum.yarın doktora gitcez dönüşte yazarım.günümde belli olur mu acaba?
birde bevek aspirini içen var mı kızlar bişey sorcam da...

ya daha 51 günlük bebeğe küp şekermi verilir ayyy inanmıyorum ya hayret bişey klava:
tamam çok sakınmamak lazımda ne bilim o kadarda rahat olmamak lazım diye düşünüyorum

kızlar convers patiklerimin fiatını düşürdüm gönderim bana ait 10 ytl burdaki erkek bebek için pembeside kızlara örülür isteyen özel mesaj atabilir

ya çiçek bence aynen öyle canım hormonlarımz normal değil,e artık gün doldurmaya az kaldı onun heyecanı var bilinçaltı zaten uyku azlığı var azıcık uykuda durmadan garip ve huzursuz rüyalar var,herşey stres yapıyor ama inan geçecek biliyosun bende geldiğimden beri sıkkınım oysa annemin babamın yanındayım ama eşim yanımda değil diye sıkıntılıyım sanki bizimkilerin suçu gibi yüzüm gülmüyor hiç ama bunu bozmam lazım yani kaç sefer hamile olacaz anacım hayat güzel insanlar güzel allahıma şükür iyiyiz herşey iyi olacak vede sağlıkla bebişlerimizi alacaz kucağımıza,inanasımız gelmiyor bozulacak gibi geliyor dimi belkide hepimiz bu gel-gitleri yaşıyoruz ama olumsuz düşünerek elimize ne geçecekki boş yere canımızı sıkmaktan başka hadi gül biraz yahu

ben içiyorum canım

ay yazık bebeğe yaaa
dicek laf bulamıyorum yani

bu arada bizde bu sabah doktordaydık kızlar
bebiş yüzünü plesantaya dayamış malesef poz vermedi
2.500 gram olmuş
doktor teyzemi iri bebek olacağa benziyor diyor
bebeişin kafası sağ yanda yani aşağıda ama kanalda değil
daha erken dedi
bide kızlar çok güzel bi şeye şahit olduk
2 boyutluda bakarken bebiş gözlerini kırpıştırdı açtı kapadı sonra ağzını kocamaaan açtı esniyor dedim doktorda su içiyor dedi
sonra ağzını kapadı tadına bakarmış gibi nım nım nım yaptı hehehe anlatabilmişimdir umarım...
ama çok güzeldi ya o görüntü yaa hala gözümün önünde canım benim yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…