ay cnm üzülme ama bak bebğinin maşallahı var biz bile diyoruz bir an önce gelsinler üzülmeselam kızlar..
bu sabah annem kahvaltıyı hazırlayıp beni uyandırdı kahvaltı yaparken bacağımda bir ıslaklık hissettim iç çamaşırıma baktığımda renksiz bir su olduğunu gördüm kadife eşofmanıma geçmiş avuç içi kadar bir alan haliyle çok heycanlandım doktorumu aradım hemen gel dedi banyo yapıp gittim ultrasonla baktı amniyon sıvısı sınırda çıktı sonra nst girdim çok şükür kasılma çıkmadı ama doktorum erken geleceğe benziyor dedi acaip panik yaptım turnusollu bir kağıt olan bir ped kullanmamı istedi rengi yeşile dönerse hemen gel dedi sürekli bakıyorum inşallah yeşil olmaz doğuma hiç hazır değilim bebek iri olduğu için normal doğumu unut dedi ve sezeryan gününü belirleyelim dedi 10 nisan cuma inşallah bekler o zamana kadar oğlumun kilosu 3,100 gr bugün itibariyle 34+5 iz yani 28 gün sonra doğurcam inşallah
inşallah sultan lotoyu tutturmuştur da belki biz analarıda görür şööle güzelinden
olsa yavrum tükkan sizin....sultan nerde bugünnnnnnnnnnnnnn
oda gene çarşı mı geziyor...........
yoksa lotoyumu tutturdu gerçekten .................
keşke cnm yaaaa yetişemedimözlemle sultanda yoktu bugün gitmeden bir uğraşsaydım onlarla daa:)))
DURUN SİZE Bİ HOŞLUK YAPAYIMDA KEYFİNİZ YERİNE GELSİN:))))))
ÖNCESİ:)))))))))))
[img=http://img22.imageshack.us/img22/6304/lab1.th.jpg]
SONRASI(((
[img=http://img22.imageshack.us/img22/3554/beeen.th.jpg]
maşallah cnm bebişinekıslar ne yapıonuz,ben geldim üstüne bide uyudum öyle girdim 3 gün uykusuzluğu dr ve hastane kesinleşince baygınlık yaptı demekki 2 saatte olsa uyku uykudur demi,çok mutluyum bebişimi gördüm güsel topuğunu gördüm resmen o harfi gibi olmuş kafasının yanında topuğu var,en zor pozisyon bu dedi,yüzünü göremedik ama ii maşallah,3.200 olmuşuz ve cinsiyetimiz hala kız,kukusunu fotoladık ne komik demi,36+3 müşüz,7 nisan normal doğum günü olarak verdi ama 10 gün sonra kontrolümüz var çatı muayenesi yapacak ve ozaman belli olacak dedi ne normal diyorum ne sezeryan ozaman konuşuruz dedi,çatı ağrım,yürürken altta dolgunluk hissi normalmiş,suyu iyiymiş ama yazık dönecek yeri kalmamış,tam düşündüğüm gibi poposu karnıma yakın kollarıda,kafa aşağıda,sevdim sevdim içimden kalp atışlarını dinlerken valla siz hep duyuyosunuz normal geliyor ama bana öyle güzel geliyorki bu ses dedim gözlerim dolarak güldüler,ay çok yazdım,şenaydan ne haber ben geçmişi okiim geliim bari
ya ben bugün hem duygusal hem fiziksel bi çöküntü içindeyim. eşim aradı geliorum die. dedim yemek yapamadım. pizza ısmarladım zaten ağlamak istiorum herşeye niyeyse bi de halim yok
ya bi de bebiş doğacak ben istiorum ki bebişimi kendim büyütiim kimse karışmasım umarım kimse karışmaz eşimin ailesinden nefret ediorum çünkü
cnm çok geçmiş olsuncanım Allah ın izniyle idare ediyorum hamd olsun,3gün önce tansiyon fırladı 3 gündür yatıyorum hastanede bugün çıktım nerdeyse sezaryenle alacaklardı atlattık çok şükür,canım takvimin nasıldı hatırlamıyorum ama istersen baby gaga dan yapayım bebişinin muhtemel doğum zamanını yazman yeterli
sultan bilmiyorum çok olumsuzum bugün sanki dünya yıkıldı ben altında kaldım
sultan bilmiyorum çok olumsuzum bugün sanki dünya yıkıldı ben altında kaldım
kızlar çok şükür halimize ama artık çok sabırsızlanıyorum bizde bebeklerimize sağlıkla kavuşacakmıyız bana hayal gibi geliyor bu arada hepinize dua ediyorum,teşekkür ederim hepinize inşallah geçmiştir çok sağolun canlarım
bebeklerimizi büyütmek istememiz en büyük hakkımız,sen onlara fazla yüz verme sen üzüleceğine onlar üzülsün postayı koy bence yoksa sinir hastası olursun .....
çok geçmiş olsun canım allaha emanet ol neden fırladı tansiyon bende bugün bayağı bir panik yaşadım braz su geldi bekliyorum inşallah bekler bizim melekler.....
muhtemel doğum tarihim 19 nisan son adet tarihim 13 temmuz sana zahmet canım...
cnm çok geçmiş olsun
halla halla yaa CADIARZU
üzüldüm şimdi seni hep cıvıl cıvıl görmeye alışmışım
ağlama sakın hee bebişide üzme ama
kızlar çok şükür halimize ama artık çok sabırsızlanıyorum bizde bebeklerimize sağlıkla kavuşacakmıyız bana hayal gibi geliyor bu arada hepinize dua ediyorum,teşekkür ederim hepinize inşallah geçmiştir çok sağolun canlarım
canım bugün bende de var o durgunluk dün sezeryan günüm belli oldu 6 nisanda yatışım var 15 nisanda sezeryan 9 gün hastanede kalacağım kara kara hastanede ne yapacağımı düşünüyorum ayrıca bebişimi bende kendim büyütmke istiyorum işde kayınvalidem gelmesin diye elimden geleni yapıyorum
senağlamasenağlamaya ben ne kadar salağım ya bir sticker yapamadım
kızlar dün hemşerimiz olan bir teyze bizi kahvaltıya çağırdı kızı doğum yaptığı için kızında kalıyor bebek 51 günlük annesi serviste hosteslik yapıyor kız bebek yavrum ağzı burnu çapak içinde annesi çatlak bir kadın annane anneden çatlak annesi gidince bebeğe pirinç lapası yedirdi bide hurma ya anlatamam size her yer toz pislik bebekte gık yok melek gibi ay ben şididen aman nasıl temiz bir ortam oluştururum nasıl iyi bakarım diye strese giriyorum kadın bebeğin arasıra ağzına küp şeker sokuyor şok oldum ya kimse kusura bakmasın ama yaşlılarımız biraz cahil pardon çok ama çok cahil kadın bide anneme akıl veriyor doğar doğmaz ağzına şekerli su ver diye
selam güzel hamileler nasılsınız?
bugün bebeğime ciciler aldım çok mutlu oldum.yarın doktora gitcez dönüşte yazarım.günümde belli olur mu acaba?
birde bevek aspirini içen var mı kızlar bişey sorcam da...
kızlar dün hemşerimiz olan bir teyze bizi kahvaltıya çağırdı kızı doğum yaptığı için kızında kalıyor bebek 51 günlük annesi serviste hosteslik yapıyor kız bebek yavrum ağzı burnu çapak içinde annesi çatlak bir kadın annane anneden çatlak annesi gidince bebeğe pirinç lapası yedirdi bide hurma ya anlatamam size her yer toz pislik bebekte gık yok melek gibi ay ben şididen aman nasıl temiz bir ortam oluştururum nasıl iyi bakarım diye strese giriyorum kadın bebeğin arasıra ağzına küp şeker sokuyor şok oldum ya kimse kusura bakmasın ama yaşlılarımız biraz cahil pardon çok ama çok cahil kadın bide anneme akıl veriyor doğar doğmaz ağzına şekerli su ver diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?