2009 Nisan Anneleri buraya

bursasu seninde dr vardı bugün ii geçti inşallah,ben güzel haberlerle döndüm maşallah daha iim en azından doğum gelse hangi hastaneye gideceğim belli dr.um belli e bebeğimde ii çok şükür,şenaycım doğurmamış ohh ne kalsa kar bebeklerde şenayda ii olduktan sonra,hastanede kalacak arkadaşım boşver ya olumsuz tarafını alma yat anasını satayım bak keyfine daha emniyetli yermi var hastaneden akıllım,aklımda kalanlar şimdilik bunlar yahu aslında vardı ama şu mo ya basmamışım işte,burdayım zaten azıcık data gireyim geliyorum

maşallah bebişe canımcım ben göremedim yüzünü sırtı dönüktü ama olsun ne yapalım iyi ya bunada şükür dedim,nasıl olsa çıkınca nasipse bol bol görüp öpeces

canlarım ben kaçıyorum belim ağrıdı hepinize çok güzel bir akşam geçirmenizi daha sonrada rahat uyumanızı diliyorum:asigim::asigim: öptüm sizi güzel anncikler

sezeryan öncesi bebe aspirini kanamayı artırıp dikişlerin tutmamasına neden oluyormuş.doktorun hapı ne zamana bırakman gerektiğini söyledi mi?:1hug:

canım benim dr 1gün kala bırakmamız bile yeter diyor ben kan cıvıtıcı iğnede kullanıyorum bence korkma bu ihtimaller çok düşük bazı dr 1 hafta kala bıraktırıyor bazılarıda 2 hafta kala ama çoğu birgün bile yeterli diyor

kızlar en yakın arkadaşım geldi kütahyadan ben yarın falan giremem merak etmeyin bişey olursa haber veririm muccccckkkkkkkkkksss

ya eğer ben de kan pıhtılaşması varsa bir gün önce içmezsem problem olmaz mı?mesela sabah 9 da sezeryan olcaksam o zaman bir gün önce hiç içmemeli miyim?

ŞENAY SEN NE YAPTIN?DOKTOR NE DEDİ?:1hug:

Bilim adamları böğürtlen çayının anne adaylarının şikayetlerini azalttığını keşfetti. Bu çay sabah bulantılarını azaltıyor, düşükleri engelliyor, rahim ağzı kaslarını güçlendiriyor, doğum sancılarını hafifletiyor ve doğumu kolaylaştırıyor. Ayrıca süt üretimini de artırıyor. Bunun için 2 yemek kaşığı kurutulmuş böğürtlen yaprağını, 1 fincan sıcak suyun içine atın. 10 dakika bekletip için. Günde 3 fincan böğürtlen çayı içerek, sizde kolay bir hamilelik dönemi geçirebilirsiniz

kızlar mayıs annelerinden fulya die bir kız 30.haftasındaymış sancıları başlamış kıza hep yatak istirahatı vermişler ve 1 haftaya kadar doğurabilirmiş:SS

bilgi için saol cnmm

kızlar yarın akşam kınaya gidiyorum
arnavut şalvarları giyicem ):)
resimleri koyarım buraya gözünüz arnavut görsün hemde amile :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…